Επιστροφή στο Forum : Ας γνωριστούμε...
Καλησπέρα σε όλους.
Ονομάζομαι Γιάννης Ηλιόπουλος είμαι 41 ετών ... οικονομολόγος στο επάγγελμα. Η καταδυτική μου εκπαίδευση ειναι : PADI O.W
PADI A.O.W.
Καλώς σας βρήκα... :)
θα τα λέμε συχνά από εδώ...και γιατί όχι και απο κοντά.
Καλώς ήλθες Γιάννη, καλές βουτιές. :geia:
:geia: καλώς ήρθες Γιάννη :thumbup:
καλές βουτιές να έχεις :)
Καλώς ήλθες Γιάννη :geia:
Καλώς σας βρήκα...καλές και προπάντων ασφαλείς βουτιές να έχουμε όλοι μας...
Με ενδιαφέρει να γίνω μέλος του συλλόγου.
Εριξα μια ματιά στο σχετικό threat για το τι χρειάζεται...υπάρχει κάτι επιπρόσθετο εκτός από αυτά ?
Εριξα μια ματιά στο σχετικό threat για το τι χρειάζεται...υπάρχει κάτι επιπρόσθετο εκτός από αυτά ?
Καλή διάθεση, κέφι και χιούμορ γιατί μας αρέσει να περνάμε ΚΑΛΑ :D
Αρχικό μήνυμα απο Avalon http://www.scubadive.gr/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=53020#post53020)
Κανά αγριογουρουνο, δυο τρεις πιτσες, αααα και να μην ξεχνιομαστε κανα δυο κιλά γιοματαρι(γιατί η μπυρα απαγορευεται λογω φυσαλιδων):2drunk:
Καλως ήρθες και απο εμένα
Νικ
Χρηστος Ευθυμιου
24-01-12, 17:49
Καλώς σας βρήκα...καλές και προπάντων ασφαλείς βουτιές να έχουμε όλοι μας...
Με ενδιαφέρει να γίνω μέλος του συλλόγου.
Καλώς ήρθες και από εμένα, σήμερα όπως και κάθε Τρίτη έχουμε συνάντηση, αν θέλεις έλα να τα πούμε από κοντά.
:geia:
Όνομα: Βαρδάκης Παναγιώτης
Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
Καταδυτική Εκπαίδευση: Καμία (θα αλλάξει πολύ σύντομα!!!;))
welcome Παναγιώτη !!
:geia::cheesy::thumbup:
Καταδυτική Εκπαίδευση:Καμία (θα αλλάξει πολύ σύντομα!!!;))
Με το καλό!!! :thumbup:
και καλώς ήρθες
Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και είμαι 26 χρονών
Καταδυτική εμπειρία: AOW PADI
Καλώς σας βρήκα :D
Χρηστος Ευθυμιου
23-08-12, 18:38
Καλώς ήρθες Γιάννη,
καλώς ήρθες Παναγιώτη
Να έχετε πάντα όμορφες βουτιές.
:geia::geia:
Τώρα παρατήρησα ότι είχα ξεχάσει ένα A στο AOW :D
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:rofl:
:thumbup::thumbup::D
ηρακλής, 45, ιδ. υπ/λος, αθήνα, rescue+ean+στεγανή+γλυκοκοιτάζω τα tec.
με τράβηξαν τα θέματα των ναυαγίων και μετά από αρκετό καιρό σαν επισκέπτης
είπα να γίνω λίγο πιο ενεργός... χαιρετισμούς...
kefallinos
29-11-12, 21:44
Όνομα: Κώστας Κεφαλληνός
Επάγγελμα:καταραμένη κρίση :madwife:
Καταδυτική Εκπαίδευση:το ψάχνω
Έκλεισα 9 μήνες χωρίς τσιγάρο ,τρέχω ημιμαραθώνιους και λατρευω το τρέξιμο, κάνω ποδηλασία(Αθήνα -Κόρινθος κλπ βολτομπρέβε) είμαι 1.99 ύψος(ελπίζω να βρώ "ρουχα" :eek:) ,είμαι απόφοιτος μάρκετινγκ, σπουδάζω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο φυσικές επιστήμες.
Όνομα: Κώστας Κεφαλληνός
Επάγγελμα:καταραμένη κρίση :madwife:
Καταδυτική Εκπαίδευση:το ψάχνω
Έκλεισα 9 μήνες χωρίς τσιγάρο ,τρέχω ημιμαραθώνιους και λατρευω το τρέξιμο, κάνω ποδηλασία(Αθήνα -Κόρινθος κλπ βολτομπρέβε) είμαι 1.99 ύψος ,είμαι απόφοιτος μάρκετινγκ, σπουδάζω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο φυσικές επιστήμες.
Παρατριχα 2.00 μέτρα !!!!! :stunned: Ελπίζω να βρείς στολή στα μέτρα σου !!!
ηρακλής, 45, ιδ. υπ/λος, αθήνα, rescue+ean+στεγανή+γλυκοκοιτάζω τα tec.
με τράβηξαν τα θέματα των ναυαγίων και μετά από αρκετό καιρό σαν επισκέπτης
είπα να γίνω λίγο πιο ενεργός... χαιρετισμούς...
Καλώς μας ήλθες Ηρακλή !! :geia:
kefallinos
30-11-12, 12:28
Παρατριχα 2.00 μέτρα !!!!! :stunned: Ελπίζω να βρείς στολή στα μέτρα σου !!!
Κι εγω το ελπίζω,έστω και απο εξωτερικο,για να ραφτω δεν με περνει :D
Welcome Ηρακλη !!
Καλώ ήρθες στην παρέα μας και καλές αναδύσεις!!:thumbup::thumbup:
Welcome και σε σένα Κώστα !!!
Καλώς ήρθατε παιδιά!!
:geia::geia:
Κι εγω το ελπίζω,έστω και απο εξωτερικο,για να ραφτω δεν με περνει :D
μην το λες, η πρώτη και φτηνότερη στολή που πήρα ποτέ ήταν ραμμένη πάνω μου... ψάχτο ;)
Την καλημέρα μου και από εμένα... Ηλίας εδώ
καλημέρα και Welcome και σε Ηλία!!!
:thumbup::thumbup:
spyros_sub
12-06-13, 21:00
Σπύρος, 35, στρατιωτικός. Μετά από 15 χρόνια στο βυθό, αποφάσισα να τον δω και... έξω από το υποβρύχιο! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εντυπωσιακές και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη βουτιά! Εδώ και λίγες μέρες κάτοχος openwater της PADI. :thumbup:
Σπύρος, 35, στρατιωτικός. Μετά από 15 χρόνια στο βυθό, αποφάσισα να τον δω και... έξω από το υποβρύχιο! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εντυπωσιακές και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη βουτιά! Εδώ και λίγες μέρες κάτοχος openwater της PADI. :thumbup:
από τα πιό όμορφα σχολεία το open Water!!!!!:geia:
Welcome Σπύρο!!:thumbup:
Καλώς ήλθες Σπύρο και καλές βουτιές. :geia:
Καλως ηρθες και απο μενα. Πολλες, ομορφες και ασφαλεις βουτιες.
Νικ:geia:
ηγισανδρος
31-07-13, 15:05
καλησπερα ειμαι ο διονυσης εκπαιδευτης αυτονομης καταδυσης της παντι και απο σημερα ειμαι στην παρεα σας.καλες βουτιες σε ολους μας
καλησπερα ειμαι ο διονυσης εκπαιδευτης αυτονομης καταδυσης της παντι και απο σημερα ειμαι στην παρεα σας.καλες βουτιες σε ολους μας
Καλησπέρα Διονύση !!!:rolleyes:
Καλώς ήρθες στη παρέα μας!!
Γειά σας!
Είμαι ο Γιώργος κάτοχος του Open Water Diver της SSI και σε λίγο καιρό πάμε για το Advanced!!
Την καλησπέρα μου και καλές βουτιές σε όλους!
Καλώς και τον Γιώργο !!!! ......... Καλώς ήρθες Γιώργο!:cheesy:
Καλέ καταδύσεις και σε σένα!!:rolleyes:
Όνομα: Yavor Ivanov
Επάγγελμα:Δυθης
Καταδυτική Εκπαίδευση: Advanced Nitrox
Για σας και καλος σας βρισκο!
Με συγχωρείτε για τα ορθογραφικά λάθη, αλλά είμαι Βούλγαρος.Απο τη Βουλγαρία.Απο τη Βόρεια Βουλγαρία.
yavorsub (http://www.spearfishingforum.gr/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1077) Δημοσιεύσεις: 386Εγγραφή: Τρί Ιαν 08, 2008 2:14 pmΤοποθεσία: Γαλαξειδι
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
24-07-15, 10:46
Καλως ηρθες φιλαρακο. :geia:
δεν πειραζη για τα λαθη.
καλητερα ετσι παρα με γκρνκλις.:thumbup:
Χαλόου Διονύση, Γιώργο, Yavor κσι συνονόματε Σπύρο!
καλως ήρθατε και καλές βουτιές σε όλους σας!!! :)
καλώς ήρθες Ivanov
και καλές Βουτιές!!
:thumbup::thumbup:
Καλός σας βρίσκω
Είμαι ο Κώστας 51 χρόνων, ζω στην Νάξο και προσπαθώ να γίνω επαγγελματίας δύτης με προϋπηρεσία, μιας και τα χρόνια πέρασαν για σχολή
Οι συμβολή της κοινότητας ελπίζω να είναι καταλυτική ώστε να απαντηθούν ερωτήματα που επαγγελματίες του χώρου δεν ξέρουν ή δεν απαντούν με σιγουριά Έτσι θα ξεθάψω θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ και θα τεθούν ερωτήσεις ελπίζω ενδιαφέροντος απ΄όλους σας
Καλωσόρισες Κώστα!!!
Ανυπομονούμε για τι απορίες σου.
Να΄σαι καλά
Έχουν τεθεί οι πρώτες
http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=471&page=3
http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=91&page=2
Καταλαβαίνω ότι η επισκεψιμότητα του Φόρουμ έχει περιοριστεί και λίγοι έχουν μείνει Ελπίζω κάποιοι να ξέρουν Πιστεύω ότι ρωτάω απλά πράγματα
pigasos9112
28-08-21, 20:33
Όνομα: Σπυρος Τζιρτζιλακης
Επάγγελμα: Οδηγος Φορτηγου
Καταδυτική Εκπαίδευση: Open Water
Γεια χαρα σε ολο το κοσμο, το παρον μηνυμα το χρωσταω μερικα χρονια στο εν λογω site αλλα ποτε δεν ειναι αργα, λατρευω την θαλασσα εχω το μικροβιο την αλμυρας και το γαλανο της χρωμα απο τον πατερα μου οπου εκανε ελευθερη καταδυση, και εγω απο κοντα μεν με την αυτονομη δεν. Εβγαλα καποτε το διπλωμα το πρωτο αστερι απο μια σχολη που ειμουν μαθητης, εφυγα μετα εξωτερικο, μετα απο 5 χρονια επαναπατριζομαι αλλα και για να γεμισω τις ωρες μου στο βυθο οπου ειναι λιγες αφου ερχομαι τα τελευταια 5 χρονια μονο καλοκαιρια. ευχομαι να μην σας κουρασε ο χαιρετισμος μου. Χαρηκα και παλι.
με Εκτιμηση
Σπυρος :)
Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
31-08-21, 12:49
Όνομα: Σπυρος Τζιρτζιλακης
Επάγγελμα: Οδηγος Φορτηγου
Καταδυτική Εκπαίδευση: Open Water
Γεια χαρα σε ολο το κοσμο, το παρον μηνυμα το χρωσταω μερικα χρονια στο εν λογω site αλλα ποτε δεν ειναι αργα, λατρευω την θαλασσα εχω το μικροβιο την αλμυρας και το γαλανο της χρωμα απο τον πατερα μου οπου εκανε ελευθερη καταδυση, και εγω απο κοντα μεν με την αυτονομη δεν. Εβγαλα καποτε το διπλωμα το πρωτο αστερι απο μια σχολη που ειμουν μαθητης, εφυγα μετα εξωτερικο, μετα απο 5 χρονια επαναπατριζομαι αλλα και για να γεμισω τις ωρες μου στο βυθο οπου ειναι λιγες αφου ερχομαι τα τελευταια 5 χρονια μονο καλοκαιρια. ευχομαι να μην σας κουρασε ο χαιρετισμος μου. Χαρηκα και παλι.
με Εκτιμηση
Σπυρος :)
Καλώς ήρθες Σπυρο, όπως το λες ποτέ δεν είναι αργά!!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.