Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φωτ. μηχανή + housing μέχρι 450 ευρώ?

D.Poursanidis
05-12-07, 10:40
Καλημερα σας απο την ολόβρεχτη Μυτιλήνη... μα μιλαμε για πολλή βροχή... θα πνιγούνε και τα ψάρια μανουλα μου....

Λοιπόν, θελώ μια μηχανή + housing μεχρι 400 - 450.... Υπάρχει τίποτα?????????????????????????????????????? ?????????????????

billy
05-12-07, 11:56
Canon A70 3.2 Mpixels παρέα με το housing θα σε ενδιέφερε ?

Skipper
05-12-07, 12:49
Λοιπόν, θελώ μια μηχανή + housing μεχρι 400 - 450....

Ευρώ ή μέτρα ; :D

Nikos
05-12-07, 15:05
υπάρχει μια αγγελία στο abyss για sony P10 + sony housing, αν ψάχνεις για pocket μηχανή.

fivos
05-12-07, 16:02
υπάρχει μια αγγελία στο abyss για sony P10 + sony housing, αν ψάχνεις για pocket μηχανή.

Διαφωνώ για την P10 για υποβρύχια χρήση - ήταν η πρώτη μηχανή που είχα αγοράσει το 2003 γιατί είχε φτηνό housing.
Η κύρια ένστασή μου είναι ότι είναι πλήρως αυτόματη και δε σου δίνει καθόλου ημιαυτόματα ή manual προγράμματα λήψης (A,S,M) οπότε σε λίγο πιο σκοτεινές συνθήκες οι φωτογραφίες θα σου βγούν είτε κουνημένες (διαλέγει αυτόματα μόνη της πολύ αργούς χρόνους) ή πολύ σκοτεινές (βάζοντάς την στο πρόγραμμα sport S:1/250 για να αποφύγεις το κούνημα).

Έχει βέβαια αξιοπρεπές εως αρκετά καλό video - στα πλαίσια μιας φωτογραφικής - και σίγουρα η τιμή θα είναι καλή.

Θα σου πρότεινα μια Canon G9 που όμως κοστίζει χωρίς το housing γύρω στα 430-350 ευρώ (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=Canon+G9) και να περιμένεις να αγοράσεις το housing της Canon λίγο αργότερα (γύρω στα 200-230 ευρώ).

Ξέρω ότι η πρότασή μου είναι εκτός προυπολογισμού, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο. Η G9 είναι κι από τις λίγες (πια) compact μηχανές που υποστηρίζουν RAW format - πράγμα πολύ σημαντικό για την μετέπειτα επεξεργασία των φωτογραφιών σου ;)

D.Poursanidis
05-12-07, 17:17
Είμαι ηδη κάτοχος μιας G5 και δεν έχω σκοκό να την αλλάξω συντομα... μονο να πάρω και μια DSLR για macro...

Η άλλη που ψάχνω δεν ειναι για εμένα αλλά για έναν φίλο δυτη, φοιτητη, που δεν έχει και πολλούς παράδες...

Η G9 είναι μια πολλή καλή πρόταση αλλά θές περι τα 800 euro για να εισαι εντάξει.

Γιαυτον τον λόγο ψαχνω κατι little bit cheaper...

MICHALIS
07-12-07, 12:47
Θα σου πρότεινα μια Canon G9 που όμως κοστίζει χωρίς το housing γύρω στα 430-350 ευρώ (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=Canon+G9) και να περιμένεις να αγοράσεις το housing της Canon λίγο αργότερα (γύρω στα 200-230 ευρώ).

Ξέρω ότι η πρότασή μου είναι εκτός προυπολογισμού, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο. Η G9 είναι κι από τις λίγες (πια) compact μηχανές που υποστηρίζουν RAW format - πράγμα πολύ σημαντικό για την μετέπειτα επεξεργασία των φωτογραφιών σου ;)

Ναι , αλλα η Sony πουλιεται μαζι με το κουτι περιπου 200 ΕΥΡΩ :thumbup: