Επιστροφή στο Forum : IT'S DIVING TIME!!!!!!!!!!
Γεια σας fellows δυτες!! Λεγομαι Δημητρης, ειμαι 17 και μενω Αλεξανδρουπολη. Εχω παρει το πρωτο πτυχιο για αυτονομη καταδυση(OWSD) και οπως καταλαβενεται θελω δουλεια ακομα για να γινω ''δυτης''. Πιστευω οτι θα μαθω πολλα εδω και πανω απ'ολλα θα περασω καλα.
Καλως ηλθες στον υπεροχο κοσμο του βυθου Δημητρη !
Μην πιστευεις οτι το να γινεις δυτης ειναι κατι το δυσκολο ή οτι απαιτουνται ιδιαιτερα προσοντα . Ηδη εισαι δυτης , οπως ολοι μας και θα μαθαινεις , οπως ολοι μας , σε καθε σου εξορμηση .
Αντε και να βρεθουμε να παμε στην Λαδοξερα να βουτηξουμε !
Να'σαι σιγουρος MICHALIS.
Καλώς ήρθες Αμφίβιε στο φόρουμ του Συλλόγου μας!
Καλές βουτιές και καλά πόστς σου εύχομαι.
(και όταν πάτε στη θαυμαστή Λαδόξερα, πάρτε με κι εμένα μαζί!!)
:geia:
Καλώς τον!
Καλές βουτιές. Κάθε βουτιά σε μαθαίνει και κάτι ακόμα. Βήμα βήμα με σεβασμό αλλά και αγάπη για την θάλασσα, δεν θα πιστεύεις πόσο όμορφο, απλό, χαλαρωτικό και γεμάτο εκπλήξεις χόμπυ διάλεξες.
Μόνο πρόσεχε τις παρέες εδώ μέσα γιατί αντί για την Λαδόξερα (Θεϊκό μέρος :worship:) σε βλέπω να βουτάς στην λαδόκολα!!!!
Γειά σου Δημήτρη, καλωσόρισες και καλές βουτιές!
Καλώς τον!
Καλές βουτιές. Κάθε βουτιά σε μαθαίνει και κάτι ακόμα. Βήμα βήμα με σεβασμό αλλά και αγάπη για την θάλασσα, δεν θα πιστεύεις πόσο όμορφο, απλό, χαλαρωτικό και γεμάτο εκπλήξεις χόμπυ διάλεξες.
Μόνο πρόσεχε τις παρέες εδώ μέσα γιατί αντί για την Λαδόξερα (Θεϊκό μέρος :worship:) σε βλέπω να βουτάς στην λαδόκολα!!!!
Και η βουτια στα σουβλακια καλη ειναι!!
Και η βουτια στα σουβλακια καλη ειναι!!
Παν μετρον 106 εκατοστα.....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.