PDA

Επιστροφή στο Forum : Πεσκαντριτσα....ρα

MICHALIS
25-12-08, 08:08
Λογω λαθους , παρακαλω κανετε λιγη υπομονη για να το ξαναπερασω στο youtube

Physalia
25-12-08, 13:04
Καλά τελοσπάντων,,,,, θα περιμένουμε.....:angyr:

:D

MICHALIS
25-12-08, 14:58
:o:o:o:o:o εχει ανεβει στο youtube εδω και ωρες και ειναι ακομα υπο επεξεργασια................:mad:

MICHALIS
25-12-08, 20:08
http://www.youtube.com/watch?v=-jKtoobznbY

ε , επιτελους !!

Μυλωνάκης Κων/νος
25-12-08, 20:38
:eek::eek::eek:ΓΟΥΑΟΥΥΥ....
προσωπικα μια φορα εχω δει....αλλα πολυ μικροτερη....
ποση ηταν σε μηκος περιπου?....στο βιντεο τη κανω περιπου στο μετρο...:confused:

MICHALIS
26-12-08, 12:26
:eek::eek::eek:ΓΟΥΑΟΥΥΥ....
προσωπικα μια φορα εχω δει....αλλα πολυ μικροτερη....
ποση ηταν σε μηκος περιπου?....στο βιντεο τη κανω περιπου στο μετρο...:confused:

.....ΤΣΕ ΒΑΑΑΑΑΛΕ !!!!!
Υπολογισα οτι ηταν πιο κοντα στο εναμισυ παρα στο ενα μετρο (καπου ενδιαμεσα) . Το λαθος μου ηταν οτι δεν εβαλα καποιον δυτη να περασει και να σταθει λιγο πιο επανω της για να φανει το μεγεθος .
Κινηθηκε σαν αρχοντας του βυθου !
Στο ιδιο ακριβως σημειο , δυο μετρα πιο βαθεια (πρωτα πλανα -33 , μετα -38 , αρα στα -40 ) εχει ερθει πριν απο χρονια , φωκια για να μας δει απο πολυ κοντα (η πανεμορφη ασημι γοργονα με τις πελωωριες ματαρες της - αν ηταν θηλυκο βεβαια - ηταν και παιχνιδιαρα και πονηρουλα !! Υπηρχε και τοτε βιντεοκαμερα , η οποια δεν λειτουργησε λογω λαθους στην συνδεση με το housing απο τον ληπτη :crazy: :banghead: )

Physalia
26-12-08, 13:27
ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι!
:eek:

:thumbup:

(μα που αράζουν οι πεσκανδρίτσες;; Γιατί δεν έχω δει ποτέ μου; τι σπέσιαλ έχει ο βυθός εκεί;; :confused:)

GKAM
26-12-08, 13:59
Υπηρχε και τοτε βιντεοκαμερα , η οποια δεν λειτουργησε λογω λαθους στην συνδεση με το housing απο τον ληπτη :crazy: :banghead: )

:rofl::rofl: Εμείς στο γραφείο το λέμε EBKAC problem:rofl::rofl:

(Error Between Keyboard and Chair)

Φοβερή η Πεσκανδρίτσα σου ! Έχω δεί ζωντανή, μόνο μια φορά στα -40m περίπου, στα Λεγρενά (!). Ήταν γύρω στα 50-60cm σε μήκος και μας αγνοούσε επιδεικτικά για αρκετή ώρα μέχρι που βαρέθηκε και έφυγε βαθύτερα. :)

/GKAM

MICHALIS
27-12-08, 09:07
ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι!
:eek:

:thumbup:

(μα που αράζουν οι πεσκανδρίτσες;; Γιατί δεν έχω δει ποτέ μου; τι σπέσιαλ έχει ο βυθός εκεί;; :confused:)

Εχει ωραιους Σαλονικιους εκει και τρεχουν τα ζωντανα να μας θαυμασουν :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Το μερος αυτο δεν εχει κατι το τρελλα ιδιαιτερο σε θεμα βιοποικιλοτητας , απλα ειναι πολυ ανοικτα νερα , πελαγος , που βαθαινει αποτομα .Τις πιο πολλες πεσκαντριτσες στην περιοχη , τις βλεπουμε σε βαθη μεταξυ -7 και -20 . Αυτην στα -33 (πρωτα πλανα , μετα την πρηξαμε , βιντεο εγω , φωτο ο αλλος πηγε πιο κατω στα -38) . Υπαρχει περιπτωση ολοι μας να εχουμε περασει πολυ κοντα τους καποιες φορες και να μην τις ειδαμε . Αν εχετε εξασκημενο ματι , θα τις δειτε και ελπιζω το πολυ να τις αποθανατισετε .
Προσεξατε τα..... φυτα επανω της ? Η φυση προνοει !!
Το ενα ματακι της ειναι χαλασμενο (εντελως λευκο :() .
Εν πασει περιπτωσει Μαρια , οποτε επισκεφτεις-ειτε τα μερη μας , ευχαριστως θα σε-ας ξεναγησω :)

MICHALIS
27-12-08, 09:09
:rofl::rofl: Εμείς στο γραφείο το λέμε EBKAC problem:rofl::rofl:

(Error Between Keyboard and Chair)

/GKAM
Καλοοοοο !!!!

Μπλε
17-04-11, 02:26
Κι ένα παλιό πορτραίτο, μεταξύ αναβλύσεων..! 10-12m, ο βυθός αμμώδης με βότσαλα.

22481603

MICHALIS
17-04-11, 08:51
Πολυ ομορφο Γιαννη , ευχαριστουμε !
Την επομενη φορα που θα παω στον Θαλασσοκοσμο , θελω να δω μια τετοια εκει (και αυτην την φορα να με αφησουν να μπω στην δεξαμενη με τους ταυρους γιατι αλλιως δεν στρεχει , ενταξει ?)