Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : scubatics

GKAM
16-01-09, 17:45
scubatics κατά το acrobatics, aerobatics etc. :thumbup:
Το είδα σήμερα και μου άρεσε !

VLbwdktoPwU&e

Υπάρχουν περίπου 9-10 σκουτεράδες στο forum. Ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμές σε πισίνα; Ξέρει κανείς καμία κλειστή, μεγάλη πισίνα στην Αθήνα που θα μας άφηνε να παίξουμε;

Περισσότερα στο www.scubatics.org (http://www.scubatics.org)

/GKAM

Andreas Triantopoulos
16-01-09, 20:41
scubatics κατά το acrobatics, aerobatics etc. :thumbup:
Το είδα σήμερα και μου άρεσε !

VLbwdktoPwU&e

Υπάρχουν περίπου 9-10 σκουτεράδες στο forum. Ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμές σε πισίνα; Ξέρει κανείς καμία κλειστή, μεγάλη πισίνα στην Αθήνα που θα μας άφηνε να παίξουμε;

Περισσότερα στο www.scubatics.org (http://www.scubatics.org)

/GKAM

High impact sport ehhh?;)

GKAM
17-01-09, 09:42
High impact sport ehhh?;)

Ω, ναί ! Είναι και full (wet) contact !:D

/GKAM

Μυλωνάκης Κων/νος
22-01-09, 12:47
Ίσως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να βάλουν κάποιοι τα σκούτερ τους και να πάμε κάποιοι άλλοι που δεν έχουμε εμπειρία με αυτά να παίξουμε μέσα στη πισίνα…;);)

Ενδιαφέρετε κάποιος για να μας κάνει προσφορά?:confused::D

Προβλέπω αποτέλεσμα με πολύ γέλιο!!!:cheesy::cheesy:

GKAM
22-01-09, 13:08
Δεν ξέρω για προσφορές, αλλά αν βρεθεί πισίνα τότε βάζω ένα X-scooter Sierra. Όποιος θέλει, μπορεί να το δοκιμάσει στο νερό πολύ ευχαρίστως. Το θέμα είναι όμως να βρεθούν και άλλοι για να παίξουμε. :thumbup:

/GKAM

Andreas Triantopoulos
22-01-09, 14:02
Δεν ξέρω για προσφορές, αλλά αν βρεθεί πισίνα τότε βάζω ένα X-scooter Sierra. Όποιος θέλει, μπορεί να το δοκιμάσει στο νερό πολύ ευχαρίστως. Το θέμα είναι όμως να βρεθούν και άλλοι για να παίξουμε. :thumbup:

/GKAM

Πισίνα έχουμε...λίγο κρύα, αλλά όπως ξέρεις μεγάλη!

GKAM
22-01-09, 14:26
Πισίνα έχουμε...λίγο κρύα, αλλά όπως ξέρεις μεγάλη!

OK ρε φίλε... Το θέμα είναι να μην παγώσουμε και να είμαστε χωρίς βαριές στολές και τσουμπλέκια για λίγα aquabatics . Διαφορετικά, υπάρχει και η θάλασσα που είναι δίπλα. :thumbup:

/GKAM

Andreas Triantopoulos
22-01-09, 14:36
OK ρε φίλε... Το θέμα είναι να μην παγώσουμε και να είμαστε χωρίς βαριές στολές και τσουμπλέκια για λίγα aquabatics . Διαφορετικά, υπάρχει και η θάλασσα που είναι δίπλα. :thumbup:

/GKAM

εεε.. τι τι θές την πισίνα τότε:D

komninos
26-01-09, 01:45
Μετα της 15 του μηνα διαθετω κ εγω 1 Χ-tras για ολουs μας να κανουμε μερικα drift shows! θα εχει πλακα! :)