Επιστροφή στο Forum : scubatics
scubatics κατά το acrobatics, aerobatics etc. :thumbup:
Το είδα σήμερα και μου άρεσε !
VLbwdktoPwU&e
Υπάρχουν περίπου 9-10 σκουτεράδες στο forum. Ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμές σε πισίνα; Ξέρει κανείς καμία κλειστή, μεγάλη πισίνα στην Αθήνα που θα μας άφηνε να παίξουμε;
Περισσότερα στο www.scubatics.org (http://www.scubatics.org)
/GKAM
Andreas Triantopoulos
16-01-09, 20:41
scubatics κατά το acrobatics, aerobatics etc. :thumbup:
Το είδα σήμερα και μου άρεσε !
VLbwdktoPwU&e
Υπάρχουν περίπου 9-10 σκουτεράδες στο forum. Ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμές σε πισίνα; Ξέρει κανείς καμία κλειστή, μεγάλη πισίνα στην Αθήνα που θα μας άφηνε να παίξουμε;
Περισσότερα στο www.scubatics.org (http://www.scubatics.org)
/GKAM
High impact sport ehhh?;)
High impact sport ehhh?;)
Ω, ναί ! Είναι και full (wet) contact !:D
/GKAM
Μυλωνάκης Κων/νος
22-01-09, 12:47
Ίσως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να βάλουν κάποιοι τα σκούτερ τους και να πάμε κάποιοι άλλοι που δεν έχουμε εμπειρία με αυτά να παίξουμε μέσα στη πισίνα…;);)
Ενδιαφέρετε κάποιος για να μας κάνει προσφορά?:confused::D
Προβλέπω αποτέλεσμα με πολύ γέλιο!!!:cheesy::cheesy:
Δεν ξέρω για προσφορές, αλλά αν βρεθεί πισίνα τότε βάζω ένα X-scooter Sierra. Όποιος θέλει, μπορεί να το δοκιμάσει στο νερό πολύ ευχαρίστως. Το θέμα είναι όμως να βρεθούν και άλλοι για να παίξουμε. :thumbup:
/GKAM
Andreas Triantopoulos
22-01-09, 14:02
Δεν ξέρω για προσφορές, αλλά αν βρεθεί πισίνα τότε βάζω ένα X-scooter Sierra. Όποιος θέλει, μπορεί να το δοκιμάσει στο νερό πολύ ευχαρίστως. Το θέμα είναι όμως να βρεθούν και άλλοι για να παίξουμε. :thumbup:
/GKAM
Πισίνα έχουμε...λίγο κρύα, αλλά όπως ξέρεις μεγάλη!
Πισίνα έχουμε...λίγο κρύα, αλλά όπως ξέρεις μεγάλη!
OK ρε φίλε... Το θέμα είναι να μην παγώσουμε και να είμαστε χωρίς βαριές στολές και τσουμπλέκια για λίγα aquabatics . Διαφορετικά, υπάρχει και η θάλασσα που είναι δίπλα. :thumbup:
/GKAM
Andreas Triantopoulos
22-01-09, 14:36
OK ρε φίλε... Το θέμα είναι να μην παγώσουμε και να είμαστε χωρίς βαριές στολές και τσουμπλέκια για λίγα aquabatics . Διαφορετικά, υπάρχει και η θάλασσα που είναι δίπλα. :thumbup:
/GKAM
εεε.. τι τι θές την πισίνα τότε:D
Μετα της 15 του μηνα διαθετω κ εγω 1 Χ-tras για ολουs μας να κανουμε μερικα drift shows! θα εχει πλακα! :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.