Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : που θα βρω μια lcd οθονη οεο?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
27-01-09, 11:12
εχω ενα προβλημα , και ισως καποιος μπορει να με βοηθησει....

ειχα την ατυχη εμπνευση (μην ρωτατε γιατι) να ξεμονταρω την οθονη lcd του housing μου και κατα την ενεργεια μου αυτη εκοψα το flat ribbon wire που ενωνει την οθονη με την πλακετα...

ολοι μου λενε οτι αυτη η ταινια δεν συγκολλαται...(το κοψιμο ειναι πανω στο socket) και τωρα ψαχνω να βρω μια οθονη lcd 35L (LCD 16500) και δεν μπορω....στο νετ οτι βρηκα πωλειται μαζι με το pcb

fivos
27-01-09, 11:26
ολοι μου λενε οτι αυτη η ταινια δεν συγκολλαται...(το κοψιμο ειναι πανω στο socket) και τωρα ψαχνω να βρω μια οθονη lcd 35L (LCD 16500) και δεν μπορω....στο νετ οτι βρηκα πωλειται μαζι με το pcb

Φαντάζομαι για τι είδους ταινία μιλάς και μάλλον είναι όπως τα λες, δεν μπορεί να συγκοληθεί. Ίσως όμως μπορεί να γίνει καμμιά άλλη πατέντα, π.χ. να κολληθούν καλώδια με βύσμα καλωδιοταινίας.
Δε τη φέρνεις κάπου να τη δούμε μπας και γίνεται καμμιά πατέντα?

Dimitris
27-01-09, 17:31
Γιωργο βαλε μερικες φωτογραφιες αν μπορεις

akef
03-02-09, 12:42
εχω ενα προβλημα , και ισως καποιος μπορει να με βοηθησει....

ειχα την ατυχη εμπνευση (μην ρωτατε γιατι) να ξεμονταρω την οθονη lcd του housing μου και κατα την ενεργεια μου αυτη εκοψα το flat ribbon wire που ενωνει την οθονη με την πλακετα...

Ξάξε επίσης στο ebay μήπως πωλείται καμιά φωτογραφική μηχανή σαν την δικιά σου σαν faulty/spares