PDA

Επιστροφή στο Forum : 01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο

Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
12-03-09, 21:29
Ο Σ.Ε.Α. Τηθύς, σε συνεργασία με τους καταδυτικούς συλλόγους:

"Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης (http://www.thessalonikidiveclub.gr/core/)" (ΕΑΘ) και
"Σύλλογος Καταδύσεων Αναψυχής (http://recreationaldiveclub.blogspot.com/)" Βέροιας (ΣΚΑ),

προσκαλεί τα μέλη του στην Πρώτη Διασυλλογική Καταδυτική Εκδρομή,
που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της φετινής Πρωτομαγιάς (ΠΣΚ 1-3 Μαΐου 2009)
στο Nότιο Πήλιο (Τρίκερι - Αγ. Κυριακή)

http://www.divingpelion.gr/images/gallery/large/s1.jpg

Πολλές είναι οι κοινές δράσεις που οι τρεις Καταδυτικοί Σύλλογοι έχουν μέχρι τώρα φέρει εις πέρας και πολύ περισσότερη είναι η καθημερινή διαδικτυακή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών τους. Ελάχιστοι από εμάς, ωστόσο, είχαμε έως σήμερα την ευκαιρία να βρεθούμε σε μια κοινή παρέα, απολαμβάνοντας την δια ζώσης επαφή, είτε χερσαίως είτε υποβρυχίως.
Αυτός ακριβώς είναι και ο κύριος λόγος διοργάνωσης αυτής της Πρώτης Διασυλλογικής Εκδρομής.

Η τοποθεσία συνάντησης επιλέχτηκε με γνώμονα τόσο τη μέση απόσταση μεταξύ των τριών πόλεων όπου εδρεύουν οι Σύλλογοί μας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Βέροια), όσο και για την εξαιρετική ομορφιά της πηλιορείτικης χερσονήσου! Όσοι βέβαια έχετε ήδη βρεθεί και βουτήξει στα μέρη εκείνα, δεν χρειάζεστε καθόλου συστάσεις. Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε απλά να καταδυθείτε σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ελληνικούς βυθούς, πλαισιωμένοι από μια απολαυστική παρέα λιγότερο ή περισσότερο γνωστών, αλλά σίγουρα ΦΙΛΩΝ αυτοδυτών!

Την καταδυτική υποστήριξη της εκδρομής μας έχει αναλάβει το Καταδυτικό Κέντρο Trikeri Diving School (http://www.divingpelion.gr/greek/arxiki.html) (υπεύθυνος Π. Σοφός), που θα καλύψει μέρος του καταδυτικού μας εξοπλισμού αλλά και τις μετακινήσεις μας με σκάφος.

Σε ό,τι αφορά τη διαμονή μας, είμαστε σε συνεννόηση με ξενώνες και camping της περιοχής και μέχρι στιγμής υπολογίζουμε μία τιμή κατ' άτομο που δε θα ξεπερνάει τα 15-20 ευρώ/ημέρα διαμονής.
Προκειμένου ωστόσο να μπορέσουμε να κλείσουμε εγκαίρως δωμάτια εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές και προϋποθέσεις, είναι σημαντικό να έχουμε την πλήρη λίστα συμμετοχών* όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αναμένουμε λοιπόν στο παρόν θέμα τη δήλωση συμμετοχής σας, που να περιλαμβάνει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια τις εξής πληροφορίες:

- Αριθμός ατόμων
- Αριθμός διανυκτερεύσεων
- Επιθυμητός αριθμός καταδύσεων με σκάφος
- Καταδυτικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε**

Σας περιμένουμε όλους στην Πρώτη Διασυλλογική μας Συνάντηση για τον εορτασμό μια ξεχωριστής, ολότελα Μπλε Πρωτομαγιάς!

* Η εκδρομή απευθύνεται μόνο στα μέλη του συλλόγου μας και τους συνοδούς τους.
** Σε περίπτωση που μαζευτεί μεγάλος αριθμός συμμετοχών και ξεπεράσουμε το δυναμικό του Trikeri Diving School, ενδέχεται να χρειαστεί να εξοπλιστούμε εκ των προτέρων από τα ΚΚ της περιοχής μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δηλώστε τις ανάγκες σας σε καταδυτικά υλικά και θα το διευθετήσουμε όταν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση.

__________________________________________________ ____
Το πρόγραμμα του τριημέρου

Παρασκευή 1/5

Πρωί:
Διπλή Βουτιά με Σκάφος από Αγ. Κυριακή*.
Συγκέντρωση 09:30 στο καταδυτικό Trikeri Diving School
Αναχώρηση 10:00
(η Αγία Κυριακή απέχει περίπου μισή ώρα με αυτοκίνητο από τη Μηλίνα)

Μεσημέρι:
Συμπόσιο (τουρκιστί: Τσιμπούσι) με τους Τρικεριώτες Σφουγγαράδες σε ταβέρνα της Αγίας Κυριακής (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Βράδυ:
Ελεύθερο για αυτοσχεδιασμούς!

Σάββατο 2/5

Πρωί:

Μεσημέρι:
Διασυλλογικό Συμπόσιο σε ταβέρνα στο γραφικό Τρίκερι (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Απόγευμα:
Διασυλλογική Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Τρίκερι
20.00. "Dive Mode" (Βασίλης Κουντούρης, Κώστας Μπώκος, μουσική Τάνια Γιαννούλη). Μια VideoArt εκδοχή μιας κατάδυσης στο Πηγάδι Βουλιαγμένης, διάρκειας 10 λεπτών.
20:15. «Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=12218#post12218)» (επανάληψη). Εισαγωγή στην λειτουργία και ορθή χρήση των Dive Computers, εισηγητής Γιώργος ΚαμαρινόςΒράδυ:

Κυριακή 3/5

Χαλλλλλαρά και light!!!
+
Μουσικοχορευτικό δρώμενο από το ΔΣ του ΣΕΑ Τηθύς (http://sendables.jibjab.com/view/c97xig2s9o14xqay)
:D

* Σχετικά με την οργάνωση των βουτιών με σκάφος:

- Οσοι έχουν προγραμματίσει να βουτήξουν την Παρασκευή θα πρέπει να παραδώσουν τον εξοπλισμό τους στον Πάρη Σοφό το προηγούμενο απόγευμα. Ο Πάρης θα έρθει την Πέμπτη το απόγευμα στη Μηλίνα με δικό του μέσο για να συγκεντρώσει τα πράγματά μας και να τα μεταφέρει στην Αγ. Κυριακή ώστε να είναι έτοιμα το επόμενο πρωί.

- Ομοίως για τη βουτιά του Σαββάτου, ο εξοπλισμός μας θα πρέπει να έχει παραδοθεί από την Παρασκευή.

- Όσοι θα βουτήξουν με σκάφος ή θα χρειαστούν οποιοδήποτε κομμάτι εξοπλισμού από το Trikeri Diving School, θα πρέπει να έχουν μαζί την καταδυτική τους ταυτότητα.

- Στο συνημμένο excel θα βρείτε τη λίστα συμμετοχής για τις βουτιές με σκάφος, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αλλαγή/διόρθωση επικοινωνήστε με τα μέλη ΔΣ των Συλλόγων.

geogeo
12-03-09, 21:43
τουκα προ :thumbup:

1. geogeo (X3)

Προτιμώ camping αν μαζευτει παρέα, αλλιώς ένα τρικλινο για τρεις διανυκτερεύσεις (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο)
Εξοπλισμό θα φέρω, θα χρειστώ γέμισμα αν κάνουμε πάνω από δύο βουτιές.
Δύο βουτιες με το σκάφος σίγουρα
:thumbup:

Physalia
12-03-09, 21:44
τουκα δε

2. Phys (2 βουτιές με σκάφος, εξοπλισμός κομπλέ)

τουκα τρι

3. GB (2 βουτιές με σκάφος, εξοπλισμός κομπλέ)

3 διανυκτερεύσεις 30/4, 1/5, 2/5

1 δίκλινο ή μια σκηνούλα!

kristalia
12-03-09, 21:47
4. kristalia !!

Zin
13-03-09, 07:39
5) Zin

Camping ειναι ok για μένα... αλλιώς αναζητείται συγκατοίκηση για 3 διανυχτερευσεις (30/4, 1/5, 2/5):)
2 βουτιές με σκάφος
το μόνο που θα χρειαστώ είναι φιάλες...:thumbup:

Χρηστος Ευθυμιου
13-03-09, 08:51
6. Χρήστος Ευθυμίου
7. Ingeborg Ευθυμίου + Σέλμα

Σύνολο: 4 βουτιές με σκάφος (εξοπλισμός κομπλέ)

3 διανυκτερεύσεις 30/4, 1/5, 2/5,
1 δίκλινο

Big-Blue
13-03-09, 11:19
Να μαι και εγώ!!!

8 Ηλίας
και 9 Georgia (το 9 είναι με ? γιατί της γυναίκας το μυαλό είναι μια άβυσσος:D).

Πάντως το 8 είναι σίγουρο...θα χρειαστώ κρεβάτι, αέρα και θέλω όλες τις βουτιές με απ' όλα:D και όλες τις διανυκτερεύσεις.
Αααα...και ετοιμάζω και τη λίστα με τις φωτογραφικές μου απορίες (Φοίβε, gb, δημήτρη:geia:)

Μυλωνάκης Κων/νος
13-03-09, 11:57
10-11) Κώστας +1 ατομο 2 βουτιές (Χ 2 ατομα) με σκάφος σίγουρα και 3 διανυχτερεύσεις.
Από εξοπλισμό χρειάζομαι μονό ένα Halcyon Explorer 13.5 / 21W HID για την νυχτερινή στο ναυάγιο του λιμανιού ..όλα τα άλλα τα έχω..:D:D:D:D:D:D

:geia::geia:

baz
16-03-09, 16:37
12. Baz

Αφού θα έρθουν οι φίλες μου θα έρθω κι εγώ, αρκεί να υπάρχει φαγητό και να πεταγονται πατατάκια στο πιάτο μου όπως εχθές!!!!

Έχω όλο τον εξοπλισμό και μπουκάλα... :eek:

GKAM
16-03-09, 16:46
13. (tentative)

Zin
17-03-09, 08:23
Αφού θα έρθουν οι φίλες μου θα έρθω κι εγώ, αρκεί να υπάρχει φαγητό και να πεταγονται πατατάκια στο πιάτο μου όπως εχθές!!!!

:D ετσι είναι, όποιος κάθετε δίπλα μου.. εχει και τα τυχερά του..!! :p

ΥΣ: πολυ χαίρομαι που θα έρθεις.. :geia:

yan
19-03-09, 21:51
μι του!
για ΠΠΣ, εξοπλισμός οκ, για camping κατά προτίμηση
:)

Μυλωνάκης Κων/νος
22-03-09, 23:53
για να τα οργανωσουμε λιγο...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΑΘ: (http://www.thessalonikidiveclub.gr/core/smf/index.php?PHPSESSID=e071119c656f9325901f525b0d7915 81&topic=577.msg5332;topicseen#msg5332)

1.ppetross21
2.ppetross21
3.Germanos
4.Germanos
5.kk
6.kk+baby
7.darisg
8.vchou (2)+ντογκ,βουτιες Πα, Σα, διαν 3(Πε, Πα, Σα) , εξοπ. τιποτε
9.vchou
10.bianconerri
11.bianconerri
12. Georgia, διαν Πεμ, Πα, Σαβ, βουτιές Παρ, Σαβ, εξοπλισμός ΟΚ
13. Alkis, διαν Πεμ, Πα, Σαβ, βουτιές Παρ, Σαβ, εξοπλισμός ΟΚ
14. Princess Dora (included all Κλείσιμο ματιού) and...
15. Nikos Πεμ, Πα, Σαβ, βουτιές Παρ, Σαβ, εξοπλισμός ΟΚ
16. Areti Πεμ, Πα, Σαβ, βουτιές Παρ, Σαβ, εξοπλισμός ΟΚ
17. Nicholas S.
18. Rabea
19.Pisotti Stefano +2 παιδιά
20.Pisotti Stefano
21.Achaia Scuba (Νεκτάριος) (πιθανο + 1ατομο ακομα)
22.Achaia Scuba
23.Miltos
24.Miltos
25.spyros.s

επισης απο δω:

1. geogeo (X3)

2. Phys (2 βουτιές με σκάφος, εξοπλισμός κομπλέ)

3. GB (2 βουτιές με σκάφος, εξοπλισμός κομπλέ)

4. kristalia !!

5. Zin

6. Χρήστος Ευθυμίου

7. Ingeborg Ευθυμίου + Σέλμα

8. Ηλίας

9. Georgia

10.11 Μυλωνάκης Κων/νος

12. Baz

13. GKAM

14. YAN

οκ κοντευουμε τους 40 :thumbup::thumbup:

Physalia
22-03-09, 23:55
για βάλε και +25 από τον ΣΚΑ της Βέροιας....;)

πώς το βλέπεις, θα βουλιάξει η Αγ. Κυριακή; :D

Μυλωνάκης Κων/νος
23-03-09, 00:02
για βάλε και +25

:stunned::stunned:

Καημενε Παρη σε βλεπω παραμασχαλα με κανα μπουκαλι οξυγονο....:cheesy::cheesy:

fivos
23-03-09, 00:10
Eεεεπ εγώ ξεχάστηκα... δεν έχω δηλώσει ακόμη :o

15. Fivos, 1 άτομο, 2 βουτιές με σκάφος, 2 διανυκτερεύσεις (Παρ. Σαβ).
(έχω πλήρη εξοπλισμό + 2 ζώνες με βάρη + 3 μπουκάλες - 18-15-15Lt)

paris
25-03-09, 11:28
Καθώς δυσκολεύομαι εδώ και κάμποση ώρα μπροστά στο πληκτρολόγιο να απευθυνθώ με τυπικό ύφος σε μια κοινότητα ανθρώπων που αισθάνομαι κομμάτι της… μπαίνω λοιπόν κατευθείαν στο διά ταύτα.

1. Επειδή η προσέλευση του κόσμου στην διασυλλογική σας συνάντηση ξεπερνάει το βεληνεκές του καταδυτικού μας κέντρου, απευθύνθηκα στον εξαίρετο συνάδελφο Χρήστο Ζούμπο, διευθυντή του καταδυτικού κέντρου Zoumbosub (www.zoumbosub.gr (http://www.zoumbosub.gr/)) στο κέντρο του Βόλου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θερμά στην πρόσκληση για συνυποστήριξη της καταδυτικής σας εκδρομής. Δυστυχώς ο Χρήστος δεν θα είναι μαζί μας εκείνες τις μέρες γιατί ως PADI Stuff Instructor θα συμμετέχει στη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σχολείου στη Χαλκιδική, παρόλα αυτά το καταδυτικό κέντρο Zoumbosub θα συνεισφέρει όπου χρειαστεί σε υλικοτεχνική υποδομή (βλ. φιάλες) ενώ εκπαιδευτές του πιθανά θα συμμετέχουν στις καταδυτικές εκδρομές που θα κάνουμε εκείνες τις μέρες. Το καταδυτικό μέρος λοιπόν της διασυλλογικής σας συνάντησης θα υποστηριχθεί από κοινού από το καταδυτικό κέντρο Zoumbosub και το Trikeri Diving School.

2. Παρόλα αυτά, λόγω τριημέρου σίγουρα θα υπάρξουν αυτοδύτες/τριες μη μέλη των συλλόγων που θα θελήσουν ούτως ή άλλως να καταδυθούν, για να ελαχιστοποιήσουμε λοιπόν την πιθανότητα όχι ευχάριστων απροόπτων, καλό είναι όσοι/ες έχουν δικά τους βάρη και δικιά τους φιάλη να τα φέρουν μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε όσοι κι όσες συμμετέχουν να δηλώσουν το συντομότερο δυνατό τις ανάγκες τους σε εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων βάρη και φιάλες. Από όσο ξέρω μια τέτοια κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στους συλλόγους σας.

3. Το σκάφος θα φεύγει κάθε μέρα, Παρασκευή, Σάββατο κι αν υπάρξει διάθεση και Κυριακή για 2 καταδύσεις την ημέρα. Το σκάφος που θα μας μεταφέρει είναι αρκετά μεγάλο για να μεταφέρει άνετα 30 άτομα και 60 φιάλες (πρωτόκολλο 47 άτομα) και θα συμμετέχουν αρκετοί πιστοποιημένοι συνοδοί για να μοιραστούμε στις καταδύσεις σε μικρότερες υποομάδες. Για την καλύτερη οργάνωση, καλό είναι όσο γίνεται έγκαιρα να δηλώσουν όλοι/ες πόσες και ποιες μέρες θέλουν να καταδυθούν με σκάφος.

4. Επειδή τις μέρες της Πρωτομαγιάς στις ταβέρνες της Αγίας Κυριακής γίνεται το αδιαχώρητο, πήρα την πρωτοβουλία να ρωτήσω τους ταβερνιάρηδες αν είναι εφικτό να εξυπηρετήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου παρέα 60 ατόμων, στην περίπτωση που θέλετε να φάτε όλοι μαζί. Από μία ταβέρνα (από τις δύο που υπάρχουν) πήρα θετική απάντηση με την προϋπόθεση να πάμε από τις 16.00 και μετά, πράγμα που μας βολεύει γιατί τέτοια ώρα λογικά θα ξεμπερδεύουμε από τα πλυσίματα μετά τις βουτιές. Επίσης είχα την ιδέα αν αποφασίσετε ότι θέλετε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο, να καλούσαμε εκείνη τη μέρα και κάποιους από τους παλιούς σφουγγαράδες για γνωριμία και χαλαρή συζήτηση μετά τσίπουρου και μεζέ. Όλο αυτό είναι μια ιδέα που απλά μου λέτε αν θέλετε να τη συνεχίσω ή όχι.

Αυτά για την ώρα από μένα. Κάποια θέματα οργάνωσης των καταδύσεων για να αποφύγουμε άσκοπες κι εκνευριστικές για όλους καθυστερήσεις θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε όταν θα πλησιάζουμε τις μέρες της εκδρομής.

Προς το παρόν το Τρίκερι φοράει τα καλά του και σας περιμένει!:)

Physalia
01-04-09, 20:15
4. kristalia !!

12. Baz

Έχω όλο τον εξοπλισμό και μπουκάλα... :eek:

13. (tentative)

παρακαλούνται οι ως άνω σεσημασμένοι να δηλώσουν πόσες μέρες θέλουν (αν τελικά θέλουν) να διανυκτερεύσουν μαζί μας.....

ΠΠΣ είναι καλά; να το αφήσω;

kristalia
01-04-09, 20:25
Φυσικά και θέλουμε να διανυκτερεύσουμε μαζί σας, εγώ και η Έλενα Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο :D:D

mpapadog
02-04-09, 20:44
16. mpapadog
1 άτομο, 2 βουτιές με σκάφος, 2 διανυκτερεύσεις (Παρ. Σαβ) σε δωμάτιο.
Έχω πλήρη εξοπλισμό + ζώνη με βάρη + 1μπουκάλα.
Για την διπλή βουτια από το σκάφος θα χρειαστώ 1 επιπλέον μπουκάλα.

Rabea
03-04-09, 08:12
16 εσείς
30 εμείς
25 οι φίλοι από Βέροια...
----
71

:thumbup::thumbup::thumbup:

ουγκ!! όντως θα βουλιάξει η Αγία Κυριακή!!! :)

alkis
07-04-09, 13:56
22 και σήμερα :2drunk:ΧΕ ! ΧΕ !

Big-Blue
12-04-09, 21:43
Εγώ και η Γεωργία (νο 8 και 9 του ΤΗΘΥΣ) θέλουμε 3 διανυκτερεύσεις (Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββάτο).

Θα χρειαστώ μια φιάλη εγώ (για δεύτερη) και ένα φουλ εξοπλισμό για τη Γεωργία (με βάρη), για μία μέρα.
Θα κάνω, μόνο εγώ, μια μέρα (δυο βουτιές) με το σκάφος...
Ελπίζω να σας βοήθησα...για ο,τι άλλο μιλάμε πάλι:geia:

Υπάρχει μια ακύρωση, για τις άλλες δυο κοπέλες που είχα γράψει χτες το βράδυ.
Κάνω edit το ποστ για να μη σας μπερδέψω.
Οπότε υπολογίζετε μόνο σε ό,τι αναφέρω εδώ.

Physalia
15-04-09, 10:31
3. Το σκάφος θα φεύγει κάθε μέρα, Παρασκευή, Σάββατο κι αν υπάρξει διάθεση και Κυριακή για 2 καταδύσεις την ημέρα. Το σκάφος που θα μας μεταφέρει είναι αρκετά μεγάλο για να μεταφέρει άνετα 30 άτομα και 60 φιάλες (πρωτόκολλο 47 άτομα) και θα συμμετέχουν αρκετοί πιστοποιημένοι συνοδοί για να μοιραστούμε στις καταδύσεις σε μικρότερες υποομάδες. Για την καλύτερη οργάνωση, καλό είναι όσο γίνεται έγκαιρα να δηλώσουν όλοι/ες πόσες και ποιες μέρες θέλουν να καταδυθούν με σκάφος.

Να σας ξαναθυμίσω καλού κακού αυτές τις μικρολεπτομέρειες και να προσθέσω με την ευκαιρία ότι οι 2 καταδύσεις/ημέρα με το σκάφος που αναφέρει ο Πάρης στοιχίζουν 45 ευρώ.
:geia:

paris
15-04-09, 22:45
Με αφορμή το ποστ της Μαρίας, αλλά και την κουβέντα στο τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι με τον Γρηγόρη από Θεσσαλονίκη, να προσθέσω ότι:

1. Το σκάφος παίρνει μάξιμουμ 30 άτομα. Που σημαίνει ότι αν για παράδειγμα είναι να καταδυθούν 55 άτομα και από αυτά 40 θέλουν την Παρασκευή και 15 το Σάββατο, τότε… υπάρχει πρόβλημα. Κάποιοι θα πρέπει να κάνουν τράμπα και τέλος πάντων όσο νωρίτερα είναι γνωστές οι διαθέσεις του καθενός και της καθεμίας τόσο ευκολότερα θα μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά και θα μειωθεί η πιθανότητα ενός last minutes bahalo. Επίσης παίζει και η Κυριακή για όσους/ες θέλουν να βουτήξουν δύο μέρες.
2. Οι φιάλες μονταρισμένες με τον εξοπλισμό θα πρέπει να μας έχουν παραδοθεί από το προηγούμενο απόγευμα/βράδυ για να τις φορτώσουμε στο σκάφος. Που σημαίνει ότι για παράδειγμα αυτοί που θα έρθουν την Πέμπτη και είναι να βουτήξουν Παρασκευή, πριν πάνε στα δωμάτια τους θα πρέπει να μοντάρουν τον εξοπλισμό τους και να τον φορτώσουμε κατευθείαν στο βανάκι μας που θα είναι εκεί γι’ αυτό το σκοπό. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν όσοι/ες έχουν αποσπώμενα βάρη στο τζάκετ τους τα… αποσπάσουν και τα φέρουν το πρωί μαζί τους:thumbup:. Επίσης επειδή το προφίλ της κατάδυσης του κάθε γκρουπ (μέγιστος χρόνος-μέγιστο βάθος) θα είναι κοινό για όλους θα το εκτιμούσαμε αν για τις καταδύσεις στα πλαίσια αυτού του τριημέρου, αποφεύγονταν «υπερβολές» εξοπλισμού (διπλά σετ, stage κλπ)
3. Είναι αυτονόητο ότι τα προφίλ των καταδύσεων θα εξαρτηθούν από το επίπεδο πιστοποίησης και την εμπειρία αυτών που συμμετέχουν. Γι' αυτό θα ήταν πολύ καλό έως απαραίτητο με κάποιο τρόπο να συγκεντρωθούν και να μας σταλούν (έστω απλά σε αριθμούς) και από τους τρεις συλλόγους τα επίπεδα πιστοποίησης αυτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να έχουμε μια γενική εικόνα.
4. Τελευταία σημαντική λεπτομέρεια για να μην την ξεχάσω. Μετά την Αργαλαστή στη διασταύρωση προς Μηλίνα-Τρίκερι θα δείτε μια ταμπέλα στη μέση του δρόμου «Προσοχή δρόμος κλειστός λόγω έργων». Την αγνοείτε επιδεικτικά και συνεχίζετε. Ο δρόμος είναι μεν κλειστός στο Χόρτο, το πρώτο χωριό που συναντάτε, αλλά έχει παράκαμψη που περνάτε μια χαρά αν έρχεστε με ιχ ή ακόμα και βανάκι. Θα σας οδηγήσουν οι ταμπέλες.

(ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι…:banghead:)

Όσον αφορά την υποσημείωση της Μαρίας για τις τιμές των καταδύσεων, θεωρώ υποχρέωσή μου να τονίσω ότι οι τιμές αυτές είναι ειδικά για τη διασυλλογική σας συνάντηση και μόνο και δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες που κάνουμε σε οποιουδήποτε άλλου είδους ομαδικές προσφορές (ούτε φυσικά πολύ περισσότερο με τις τιμές τιμοκαταλόγου).

Καλές γιορτές!:)

seafarer
16-04-09, 09:18
Με αφορμη το ποστ του Παρη.

Ας συνοψισουμε απο εμας για να βγαλουμε μια ακρη.
1. Αν υπαρχει προβλημα για απογευματινη την Παρασκευη θα πρεπει να το γνωριζω καθως θα φτασουμε Παρασκευη προς το μεσημερι.
Ενδεχομενως μερικα μελη να θελουν να βουτηξουν την Παρασκευη.
2. Για το Σαββατο υπολογιζω σε 2 βουτιες.
3. Την Κυριακη δεν νομιζω να βουτηξουμε καθως θα ετοιμαζομαστε για πισω (Δευτερα εργασιμη)

Ετσι οπως τα βλεπω θα χρειαστουμε 4 φιαλες για τα μελη μας.
Τωρα, οι δυτες που θα παρουν μερος στις καταδυσεις ειναι περιπου 15-17.
Απο αυτους οι 9 ειναι επιπεδου ενος αστεριου.
Οι υπολοιποι απο 2 αστερων και επανω.

υ.γ.
Μαρια, δυστυχως η 4μελης οικογενεια που θα εμενε στο 4κλινο στο Ολιζων ακυρωσε και δεν θα ερθει.

Physalia
16-04-09, 10:04
υ.γ.
Μαρια, δυστυχως η 4μελης οικογενεια που θα εμενε στο 4κλινο στο Ολιζων ακυρωσε και δεν θα ερθει.

no problem. Ελπίζω να είναι για καλό!

paris
17-04-09, 16:41
Κώστα έχεις πμ.

GKAM
24-04-09, 10:43
παρακαλούνται οι ως άνω σεσημασμένοι να δηλώσουν πόσες μέρες θέλουν (αν τελικά θέλουν) να διανυκτερεύσουν μαζί μας.....

ΠΠΣ είναι καλά; να το αφήσω;

ΠΠΣ. Όπως το ζύγισες - με το κόκκαλο! :)

/GKAM

Μυλωνάκης Κων/νος
27-04-09, 13:36
τι θα λεγατε να βλεπαμε λιγο τους καταδυτικους προορισμους στο Τρικερι?
αραγε που θα πρωτοπαμε??? :confused:

> Ναυάγιο "Καλή Τύχη" - Περιοχή: Αγία Κυριακή

Η βενζινάκατος "Καλή Τύχη" βυθίστηκε τον Ιούλιο του 1975. Το μήκος της είναι 114 πόδια ενώ το βαθύτερο σημείο του βρίσκεται στα 17 μέτρα. Αυτό το κάνει εξαιρετικά προσιτό ακόμα και σε αρχάριους αυτοδύτες που μπορούν να εκτελέσουν με ασφάλεια διεισδύσεις στα ανοιχτά αμπάρια του. Διατηρείται μέχρι σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση κι αυτό, σε συνδυασμό με το μικρό σχετικά βάθος της, την καθιστά ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της υποβρύχιας φωτογραφίας.

> Ύφαλος "Λευτέρης" - Περιοχή: Νότιο Πήλιο - Αιγαίο Πέλαγος

Ένας μικρός βράχος με τεράστια ιστορία. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, στάθηκε η αιτία να βυθιστούν τρεις τουλάχιστον τριήρεις των Περσών κατά την κάθοδό τους στην Ελλάδα, οπότε με διαταγή του Ξέρξη το 480 π.Χ χτίστηκε πάνω του ένα αλεώριο (ψηλός πύργος) για να εξασφαλίζει την ασφαλή ναυσιπλοΐα στην περιοχή. Πρόκειται για την αρχαιότερη ανάλογη κατασκευή που έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα (2,5 αιώνες πριν το φάρο της Αλεξάνδρειας), τμήματα της οποίας βρέθηκαν και ανελκύθηκαν με τη βοήθεια δυτών το 1928.

Οι καταδύσεις γύρω από τον ύφαλο προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Κάθετοι τοίχοι που χάνονται στο μπλε, λιβάδια από αμέτρητες γοργονίες, σύγχρονα ναυάγια και έντονη υποβρύχια ζωή συνθέτουν ένα υποβλητικό υποβρύχιο σκηνικό ικανό να συγκινήσει και τον πλέον έμπειρο αυτοδύτη.

> Ναυάγιο "Βέρα" - Περιοχή: Νότιο Πήλιο - Αιγαίο Πέλαγος

Το φορτηγό πλοίο "Βέρα" προσάραξε στον ύφαλο Λευτέρη το φθινόπωρο του 2000. Λίγους μήνες αργότερα έσπασε στη μέση και βυθίστηκε. Σήμερα βρίσκεται βυθισμένο σε βάθος 25 μέτρων. Η πλώρη του στέκει σε όρθια θέση, ενώ η πρύμη του λίγο μακρύτερα ακουμπά στο βυθό με το πλάι της. Με το πέρασμα των χρόνων έχει γίνει φυσικό καταφύγιο θαλάσσιας ζωής. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του ναυαγίου και το ιδανικό του βάθος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας αξέχαστης κατάδυσης για αυτοδύτες όλων των επιπέδων.

> Αγία Βάσω- Περιοχή: Δίαυλος Τρίκερι

Άγια Βάσω την ονομάζουν οι ντόπιοι, είναι η ίδια μαγευτική, ερημική παραλία που αναφέρεται στους χάρτες Άγιος Βάτος. Ξεκινώντας την κατάδυσή σχεδόν από την ακτή, θα συναντήσετε πολύ γρήγορα έναν κάθετο τοίχο ο οποίος καταλήγει σταδιακά στα 23 μέτρα. Οι πιο έμπειροι αυτοδύτες μπορούν να συνεχίσουν βαθύτερα κατεβαίνοντας ένα ακόμα σκαλοπάτι που καταλήγει σε βάθος 35 και πλέον μέτρων. Μεγάλες τρύπες στη βάση του τοίχους, βράχοι που σχηματίζουν θόλους, εντυπωσιακά μονόπετρα, συνθέτουν ένα συναρπαστικό υποβρύχιο τοπίο. Αντικείμενα που πλέον έχουν ενσωματωθεί στο υπέδαφος μαρτυρούν ότι η περιοχή υπήρξε ναυτικό πέρασμα από τα αρχαία κιόλας χρόνια.

> Σπηλιά της Ηλέκτρας 1 - Περιοχή: Δίαυλος Τρίκερι

Η περιοχή έχει πάρει το όνομά της από τη σπηλιά που βρίσκεται σε βάθος 12 μέτρων και την Ηλέκτρα, την περιστασιακή της κάτοικο, μια πανέμορφη μεγαλόσωμη φώκια monachus monachus. Εάν η Ηλέκτρα δεν ανέβει να σας χαιρετίσει όσο θα είσαστε ακόμα στο σκάφος σημαίνει ότι λείπει, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ξεκινήσετε την κατάδυσή σας με μια σύντομη επίσκεψη στο «σπίτι» της. Συνεχίζοντας θα περάσετε κάτω από μια εντυπωσιακή καμάρα και κολυμπώντας δυτικά, ακολουθείτε τον βράχο όπως κατεβαίνει απότομα μέχρι τα 40 μέτρα. Σε όλη τη διαδρομή, πολυάριθμες τρύπες στο σώμα του βράχου κρύβουν πάντα εκπλήξεις αποτελώντας διαρκή πρόκληση για το μάτι που αρέσκεται στη λεπτομέρεια.

> Σπηλιά της Ηλέκτρας 2 - Περιοχή: Δίαυλος Τρίκερι

Σε αυτή την κατάδυση θα ξεκινήσετε επίσης από τη σπηλιά της Ηλέκτρας, αλλά αυτή τη φορά θα κινηθείτε νοτιοανατολικά. Ακολουθώντας το βυθό όπως κατηφορίζει ομαλά, θα προσπεράσετε διάσπαρτους βράχους για να προσεγγίσετε σε βάθος 40-45 μέτρων το σύμπλεγμα δύο τεράστιων μονόπετρων, πόλο έλξης για την υποβρύχια πανίδα της γύρω περιοχής. Χλωρίδα και πανίδα σε μεγάλη ποικιλία και ποσότητα γύρω από δυο επιβλητικούς πέτρινους όγκους σε φόντο βαθύ μπλε. Κατάδυση που απευθύνεται αποκλειστικά σε έμπειρους αυτοδύτες.

> Φάρος - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Ο φάρος του Τρίκερι χτίστηκε το 1864 από την Γαλλική Εταιρεία Φάρων. Οι λόγοι που οδήγησαν στην ανέγερσή του γίνονται αμέσως ξεκάθαροι σε όποιον καταδυθεί στην γύρω περιοχή. Διάσπαρτα αντικείμενα που πλέον έχουν γίνει ένα με το πετρώδες έδαφος, μαρτυρούν τα πολλά ναυάγια (ατυχήματα) που έχουν συμβεί εδώ από τα αρχαία κιόλας χρόνια. Ο βυθός που γίνεται αργότερα ομαλός, με διάσπαρτες συστάδες βράχων απλωμένες πάνω σε λευκή άμμο, προσφέρει τις συνθήκες για μια πολύ όμορφη, ήρεμη, χαλαρωτική, πραγματικά απολαυστική κατάδυση.

> Μπόρα - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Το 16μετρο καΐκι «Μπόρα» βρίσκεται βυθισμένο σε βάθος 23 μέτρων. Το διαβρωμένο του κουφάρι δημιουργεί μια μυστηριακή ατμόσφαιρα. Παράλληλα αποτελεί καταφύγιο και τόπο έλξης πολλών ειδών υποθαλάσσιας πανίδας που συγκεντρώνονται εδώ σε μεγάλους αριθμούς. Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάδυση για αυτοδύτες όλων των επιπέδων.

> Μπελιαδέικα - Περιοχή: Δίαυλος Τρίκερι

Ένα απέραντο δάσος από μαλακά κοράλλια (γοργονίες) σε βάθος 30 μέτρων κάτω από την επιφάνεια μαγεύει με την ομορφιά του όσους κι όσες έχουν την τύχη να καταδυθούν εκεί. Στην επιστροφή και σε ρηχότερα νερά δεκάδες γυμνοβράγχια σε διάφορες μορφές, σχήματα και χρώματα λικνίζονται στο απαλό ρέμα και οι φωτογραφικές μηχανές παίρνουν φωτιά.

> Αργυρόνησος - Περιοχή: Βόρειος Ευβοϊκός

Η Αργυρόνησος έχει το δικό της φανατικό κοινό. Τα δυνατά ρεύματα και οι συχνά άστατες καιρικές συνθήκες της προσφέρουν φυσική προστασία με αποτέλεσμα η υποθαλάσσια ζωή στους τριγύρω υφάλους να εντυπωσιάζει. Τα προσιτά βάθη και το ιδιαίτερο υποβρύχιο τοπίο, δημιούργημα των μόνιμων ρευμάτων της περιοχής, καθιστά το σημείο ιδανικό για αυτοδύτες όλων των επιπέδων.

> Δίδυμες σπηλιές - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Δύο εντυπωσιακές όμοιες σπηλιές που εισχωρούν σε βάθος 40-50 μέτρων. Η μία βρίσκεται στην επιφάνεια με μέγιστο βάθος πυθμένα 5 μέτρα κι η δεύτερη σε βάθος 20 μέτρων, ενώ η μεταξύ τους απόσταση είναι μικρότερη από 100 μέτρα. Σφουγγάρια διαφόρων χρωμάτων κι αποχρώσεων καλύπτουν τα τοιχώματά τους δημιουργώντας ένα φυσικό, πολύχρωμο «μωσαϊκό» και χαρίζοντας στους επισκέπτες ένα μαγευτικό θέαμα. Ο ύφαλος τριγύρω κατεβαίνει κάθετα στα 30+ μέτρα προσφέροντας πολλές εναλλακτικές επιλογές στους πιο έμπειρους αυτοδύτες.

> Φαράγγι - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Άγριο τοπίο που σε υποβάλει καθώς κολυμπάς στο πλάι ενός υφάλου που κατεβαίνει κάθετα έως τα 40+ μέτρα. Τα κοιλώματα στο βράχο κρύβουν πάντα μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις, ενώ ένα στενό φαράγγι χωρίζει την αιχμή του υφάλου από το υπόλοιπο σώμα του, δημιουργώντας ένα τεράστιο μονόπετρο που προκαλεί δέος. Η «ασημένια βροχή» που δημιουργούν κοπάδια από μελανούρια ή άλλα μικρότερα ψάρια, έρχεται να ολοκληρώσει ένα εκπληκτικό υποβρύχιο τοπίο.

> Αλατάς - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Πλούσια ζωή ανάμεσα σε μονόπετρα, θόλους και κάθετα γκρέμια. Εναλλακτικές διαδρομές με μέγιστο βάθος 20 ή 30 μέτρα, καθιστούν την τοποθεσία ιδανική στο να προσφέρει απολαυστικές υποβρύχιες εμπειρίες σε αυτοδύτες όλων των επιπέδων.

> Πρασούδα - Περιοχή: Παγασητικός Κόλπος

Στα νότια του Παγασητικού κόλπου, δυο μεσοπέλαγοι ύφαλοι κάνουν κεφάλι στα 9 και στα 18 μέτρα. Ποτέ μια κατάδυση εδώ δεν μοιάζει με την προηγούμενη… Απαραίτητο προσόν ο άριστος υποβρύχιος προσανατολισμός για να βρεις στην επιστροφή το σχοινί ανάδυσης, που αποτελεί το ασφαλές μονοπάτι προς την επιφάνεια. Κατάδυση που απευθύνεται αποκλειστικά σε έμπειρους αυτοδύτες.

Physalia
27-04-09, 16:33
Μπραβο Κώστα! :thumbup:

Εντωμεταξύ έχει διαμορφωθεί ένα μικρό προγραμματάκι τριημέρου, έτσι για να ξέρουμε πάνω-κάτω τι μας περιμένει ;)

Το πρόγραμμα του τριημέρου

Παρασκευή 1/5

Πρωί:

Μεσημέρι:
Συμπόσιο (τουρκιστί: Τσιμπούσι) με τους Τρικεριώτες Σφουγγαράδες σε ταβέρνα της Αγίας Κυριακής (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Βράδυ:

Σάββατο 2/5

Πρωί:

Μεσημέρι:
Διασυλλογικό Συμπόσιο σε ταβέρνα στο γραφικό Τρίκερι (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Απόγευμα:
Διασυλλογική Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Τρίκερι
20.00. "Dive Mode" (Βασίλης Κουντούρης, Κώστας Μπώκος, μουσική Τάνια Γιαννούλη). Μια VideoArt εκδοχή μιας κατάδυσης στο Πηγάδι Βουλιαγμένης, διάρκειας 10 λεπτών.
20:15. «Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?p=12218#post12218)» (επανάληψη). Εισαγωγή στην λειτουργία και ορθή χρήση των Dive Computers, εισηγητής Γιώργος ΚαμαρινόςΒράδυ:

Κυριακή 3/5

Χαλλλλλαρά και light!!!
+
Μουσικοχορευτικό δρώμενο από το ΔΣ του ΣΕΑ Τηθύς (http://sendables.jibjab.com/view/c97xig2s9o14xqay)

* Σχετικά με την οργάνωση των βουτιών με σκάφος:

- Οσοι έχουν προγραμματίσει να βουτήξουν την Παρασκευή θα πρέπει να παραδώσουν τον εξοπλισμό τους στον Πάρη Σοφό το προηγούμενο απόγευμα. Ο Πάρης θα έρθει την Πέμπτη το απόγευμα στη Μηλίνα με δικό του μέσο για να συγκεντρώσει τα πράγματά μας και να τα μεταφέρει στην Αγ. Κυριακή ώστε να είναι έτοιμα το επόμενο πρωί.

- Ομοίως για τη βουτιά του Σαββάτου, ο εξοπλισμός μας θα πρέπει να έχει παραδοθεί από την Παρασκευή.

- Όσοι θα βουτήξουν με σκάφος ή θα χρειαστούν οποιοδήποτε κομμάτι εξοπλισμού από το Trikeri Diving School, θα πρέπει να έχουν μαζί την καταδυτική τους ταυτότητα.

- Στο συνημμένο excel θα βρείτε τη λίστα συμμετοχής για τις βουτιές με σκάφος, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αλλαγή/διόρθωση επικοινωνήστε με τα μέλη ΔΣ των Συλλόγων. :geia:

kristalia
27-04-09, 19:30
Κυριακή 3/5

Χαλλλλλαρά και light!!!
+

Όλα τα λεφτά !!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

neokles
27-04-09, 20:28
Φοιβοοοοο

Δεν φαντάζεσαι που θα παίζει αύριο το χορευτικό! Ή μήπως ξέρεις; :evil:

Το ΔΣ απαρτίζεται μόνο από άνδρες;:evil::evil::evil::evil::evil:

fivos
27-04-09, 22:40
Φοιβοοοοο

Δεν φαντάζεσαι που θα παίζει αύριο το χορευτικό! Ή μήπως ξέρεις; :evil:
Ωχχχχ... πάει στράφι το σοβαρό επαγγελματικό προφίλ που πάσχιζα να χτίσω τόσα χρόνια... :stunned:
:rofl: :rofl: :rofl:

Το ΔΣ απαρτίζεται μόνο από άνδρες;:evil::evil::evil::evil::evil:
Όχι βέβαια :angry:
...αλλά όπως καταλαβαίνεις γυναίκα την έκανε τη ζημιά κι έφτιαξε το video, οπότε φρόντισε να αφήσει τις γυναίκες απ' έξω και να κάνει ρόμπα μόνο τους άντρες του Δ.Σ. :lipsrsealed:

Zin
28-04-09, 10:00
Δύσκολο μου φαίνεται οι εκδρομείς της Πέμπτης, που βουτούν την Παρασκευή, να είναι το απόγευμα της Πέμπτης στη Μηλίνα για την παράδοση του εξοπλισμού τους..:confused:
Δε το κάνουμε βράδακι για να είμαστε σίγουροι?

ΥΣ: λοιπόν, το μουσικοχορευτικό δρώμενο άλλο είναι να στο περιγράφουν και άλλο να το βλέπεις ιντερνετικά.. :D ανυπομονώ να το δω και live την Κυριακή, συμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής... :D:D

paris
28-04-09, 12:16
Δύσκολο μου φαίνεται οι εκδρομείς της Πέμπτης, που βουτούν την Παρασκευή, να είναι το απόγευμα της Πέμπτης στη Μηλίνα για την παράδοση του εξοπλισμού τους..:confused:
Δε το κάνουμε βράδακι για να είμαστε σίγουροι?

Ας πούμε απόγευμα προς το βραδάκι.:D;)

seafarer
28-04-09, 15:19
Παρη σου εστειλα pm.

Physalia
28-04-09, 22:24
Your attention please! Νέο δυνατό happening προστέθηκε στο Κυριακάτικο πρόγραμμα!!

Κυριακή 3/5

Χαλλλλλαρά και light!!!
+

+

Μουσικοχορευτικό δρώμενο από το ΔΣ της ΕΑΘ (http://sendables.jibjab.com/view/c97xig2s9o14xqay)
:rofl::rofl::rofl:

Κώσταααα, μόνο ο ΣΚΑ λείπει τώρα, για πάμεεεεε :D

neokles
28-04-09, 23:35
Αυτό το κορίτσι μια δουλειά του λες να κανει... τσκ τσκ

Μουσικοχορευτικό δρώμενο από το ΔΣ της ΕΑΘ (http://sendables.jibjab.com/view/c97xig2s9o14xqay)
και 2ο μέρος για όσους δεν προλαβουν το πρώτο (http://sendables.jibjab.com/view/kBspqAzrbKww1eRW)

Physalia
29-04-09, 11:20
Αν και οι συμμετέχοντες έχουν ήδη ενημερωθεί προσωπικά, υπενθυμίζω ότι η παρέα του Τηθύς θα καταλύσει στη Μηλίνα και συγκεκριμένα στο camping Ολίζων (http://www.apodraseismag.gr/accHotels.asp?hID=85)

Εκεί συναντιόμαστε οι (εξ Αθηνών) εξής:

ζεύγος Ευθυμίου, Σέλμα (δίκλινο)
Δήμητρα, Έλενα, Ζίνα (τετράκλινο)
ζευγος Big-Blue (δίκλινο)
Μιχάλης Παπαδογιαννάκης (δίκλινο)

και οι ατρόμητοι κάμπερς:
οικογένεια Κυπραίου
Βασίλης Κουντούρης
Yan - Dali
Phys - Grandbleu
Καρατζόπουλα - Ρούνη
Fivos

Το αυτό δεν ισχύει για gkam και Κώστα Μυλωνάκη που θα καταλύσουν στον κοντινό ξενώνα Οικόσημο (http://www.visit-pilio.gr/pilio/oikosimo-hotel-milina-pelion/) (Πάρης Κολοβός)

Ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε για τη διαδρομή, ρωτήστε εδώ.
Όλο και κάποιος θα μπορεί να βοηθήσει. :geia:

Physalia
29-04-09, 16:59
Οπωσδήποτε θα τη δούμε την ταινία. Παίζει μήπως να μπορούμε να την προβάλουμε κιόλας, μιας και θα 'χουμε και τον προτζέκτορα;:crazy:

(Αυτή η εκδρομή γίνεται όλο και καλύτερη :confused:)

Τι θα λέγατε να τη συνδυάζαμε με την εκδήλωση του Σαββάτου;

That is αμέσως μετά την παρουσίαση του Gkam και τη σχετική συζήτηση, το οποίο μπορούμε προχείρως να υπολογίσουμε, κατά τις 9:30

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται, δεν θα διστάσουν να το τραβήξουν λίγο παραπάνω το βραδάκι τους :) ε;

fivos
29-04-09, 17:59
Κάποια μηνύματα σχετικά με την καταδυτική ιστορία του Τρίκερι μεταφέρθηκαν εδώ:

Ναυάγια στο Τρίκερι (Hans Hass, Alfons Hochhauser - Ξέρα "Λευτέρης") (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3586)

Big-Blue
29-04-09, 18:59
Ταξιδευτές από Αθήνα και λοιπό Νότο τη ώρα προγραμματίζετε αναχώρηση?
Κανά ραντεβού στα ενδιάμεσα ή στο Βόλο για να δούμε πως πάμε στη Μηλίνα?

geogeo
29-04-09, 19:16
Ταξιδευτές από Αθήνα και λοιπό Νότο τη ώρα προγραμματίζετε αναχώρηση?
Κανά ραντεβού στα ενδιάμεσα ή στο Βόλο για να δούμε πως πάμε στη Μηλίνα?

Ηλία εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αύριο.

Από Βόλο γενικά απ' ότι θυμάμαι τώρα "απ' έξω", ο δρόμος που ακολουθείς είναι προς Αγριά, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα.

Η απόσταση είναι περίπου 50 χλμ από Βόλο και ο δρόμος είναι "κλειστός" και περνάει μέσα από αρκετά χωριά.

Καλό δρόμο σε όλους :geia:

baz
29-04-09, 21:03
Διαμονή σε Camping, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, σκυλιά, στεγανές στολές, ρυθμιστές, lap-top, χορευτικά από μέλη ΔΣ που μέχρι χθές θεωρούνταν σοβαροί επαγγελματίες .....:banghead:.....:banghead:που πάμε; :rofl:

Καλό ταξίδι σε όλους, ευελπιστώ να ξεκινήσουμε λίγο μετά τις 4 από Αθήνα κ να σας συναντήσουμε στο δρόμο προς Μηλίνα.

Big-Blue
29-04-09, 21:20
Ηλία εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αύριο.
Από Βόλο γενικά απ' ότι θυμάμαι τώρα "απ' έξω", ο δρόμος που ακολουθείς είναι προς Αγριά, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα.
Η απόσταση είναι περίπου 50 χλμ από Βόλο και ο δρόμος είναι "κλειστός" και περνάει μέσα από αρκετά χωριά.
Καλό δρόμο σε όλους
Γιώργο εγώ θα ανέβω την Πέμπτη το απόγευμα αργά αργά κλασσικά:)
Άλλαξα τη βουτιά με το σκάφος οπότε την Παρασκευή θα βουτήξω από ακτή...Περιμένω παρέα:geia:

Physalia
29-04-09, 22:00
Ηλία, εγώ θα αποφύγω τα ραντεβού γιατί έχω κάτι socializing προγραμματισμένα στη διαδρομή....
(μένει η κολλητή μου Πήλιο εδώ και μια τετραετία περίπου και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να τη δω για μια ...τρίτη φορά:o)

Πάντως θα ξεκινήσουμε σχετικά νωρίς και ελπίζουμε ότι μέχρι τις 7 θα είμαστε εκεί, να έχουμε και λίγο φως να στήσουμε (σε κάνα ελεύθερο τετράκλινο όπως το κόβω με τον καιρό :mad:)

Οπότε θα σας δούμε κατευθείαν Μηλίνα :geia:

ppetross21
30-04-09, 08:56
Χρησιμα αξεσουάρ.:confused:

Να μην ξεχάσω να πάρω:
1.γουόκη τόκη ;) walki-talkie (http://net-store.gr/eshop/view_prod.php?idcat=36&idsubcat=26&idsubsubcat=3&key=805a7ee3d25d6ba54ab5899d529fca69&secref=2ddfcf9e3574a3d83ec44da02a148884)
(η ΕΑΘ μιλάει στο ch 7 , o ΤΗΘΥΣ στο 6, ο ΣΚΑ στο 5, και το διασυλλογικό ch 4)

DHMHTRHS
04-05-09, 10:41
Τι????? ... έγινε???????

http://www.youtube.com/watch?v=8XxOoCyGb3s

ή ακόμα?

geogeo
04-05-09, 11:08
:2drunk: :2drunk: :2drunk:

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0313_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0313_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0315_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0315_ED.jpg)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0348_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0348_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0351_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0351_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0354_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0354_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0359_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0359_ED.jpg)

(Έτσι για το ... ξεκάρφωμα...)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0368_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0368_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0371_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0371_ED.jpg)

και άντε πάλι ...

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0376_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0376_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0377_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0377_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0382_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0382_ED.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0385_ED_THUB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh/DSC_0385_ED.jpg)

... α ναι, βουτήξαμε κιόλας :fioufiou:

Big-Blue
04-05-09, 15:29
Πάντα τέτοια! :2drunk:

Physalia
04-05-09, 18:56
I Overdosed!!:eek:

:cheesy::geia:

alkis
05-05-09, 08:37
Παιδιά ειλικρινά χάρηκα ιδιαίτερα που επιτέλους γνώρισα πολλούς από εσάς και είδα φίλους που είχα να συναντήσω καιρό.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα στα βόρεια.
ΖΗΤΩ
Άλκης

paris
05-05-09, 12:00
Καλημέρα!

Γυναικείο μαγιό και ισοθερμικό Mares Body Core Protection αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους.

ppetross21
05-05-09, 13:14
Παιδιά ειλικρινά χάρηκα ιδιαίτερα που επιτέλους γνώρισα πολλούς από εσάς και είδα φίλους που είχα να συναντήσω καιρό.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα στα βόρεια.
ΖΗΤΩ
Άλκης

+1 :thumbup:

geogeo
05-05-09, 13:16
...
Γυναικείο μαγιό και ισοθερμικό Mares Body Core Protection αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους.

:confused: ... μπααα, όχι

Περιμένοντας καμιά φωτό απο βουτιά, λίγες ακόμα απ' τις βουτιές στην κραιπάλη ...

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0312_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0312_RES.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0314_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0314_RES.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0316_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0316_RES.jpg)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0348_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0348_RES.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0350_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0350_RES.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0357_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0357_RES.jpg)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0360_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0360_RES.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0361_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0361_RES.jpg)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0366_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0366_RES.jpg)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0384_RES_THUMB.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Trikerh2/DSC_0384_RES.jpg)

Rabea
05-05-09, 13:47
+1 :thumbup:

+1 :):):)
:geia::geia::geia:

neokles
05-05-09, 17:57
Πωπωπωπω:eek:

βουτιές στην κραιπάλη

Κόλαση!! Έρεβος!!!

Ρε σεις... οικολογική καταστροφή είστε.... Προτείνω να μεταφερθουν οι φωτογραφίες σε πριβέ μέρος διότι έτσι

α) θα μας την πουν οι Ψ/Τ:p
β) θα φοβούνται να γραφτούν νέα μέλη στον σύλλογο. Θα τρέμουν μήπως τους φάμε κι αυτούς!!!:evil:

Έτσι είπαμε;
Εγκράτεια, νηστεία και ταπεινότητα έπρεπε να χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις μας... τσκ τσκ τσκ. Μα να μην είμαι κοντά να σας συγκρατήσω... και πάλι τσκ τσκ

:rofl:

ppetross21
06-05-09, 07:24
Περιμένοντας καμιά φωτό απο βουτιά,

ιδού:
η θερμοκρασία στο νερό ηταν πολύ καλή , το επιβεβαίωσε και ο Θανάσης
http://i133.photobucket.com/albums/q57/ppetross21/P5010106-RSZ.jpg

μπορεί να μην ήμασταν στην Αίγυπτο , αλλά ΦΑΡΑΩ είδαμε:
http://i133.photobucket.com/albums/q57/ppetross21/P5010060-RSZ.jpg

επίσης και γαλάζιο στρέιδι των βράχων(?)
http://i133.photobucket.com/albums/q57/ppetross21/P5010099-RSZ.jpg

:geia: :geia:

alkis
06-05-09, 11:42
Εγώ του είπα να βγάλει λόγο στο φαγητό και αυτός τα είπε μέσα στο νερό!!:D:D
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3213_79560237369_585137369_1650709_6132886_n.jpg

Μόλις δει κάμερα δεν κρατιέται .........:D:D
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3213_79554657369_585137369_1650625_6622533_n.jpg

Filippos S.
06-05-09, 11:53
:geia: Πάρη...το (ισοθερμικό Mares Body Core Protection) είναι του Σπύρου απο ΕΑΘ :)

paris
06-05-09, 12:58
:geia: Πάρη...το (ισοθερμικό Mares Body Core Protection) είναι του Σπύρου απο ΕΑΘ :)

Ελήφθη Φίλλιπα:thumbup:! Μας μένει ένα μαγιό γυναικείο μπορντώ μαύρο.

Zin
07-05-09, 07:18
...ιδου και μερικές φωτό από μένα:

http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2100.jpg?t=1241672647 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2097.jpg?t=1241672700 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2096.jpg?t=1241672749 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2093.jpg?t=1241672787 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2091.jpg?t=1241673224 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2089.jpg?t=1241672851 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2077.jpg?t=1241672892 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2068.jpg?t=1241672933 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2074.jpg?t=1241673297 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2067.jpg?t=1241672961 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2065.jpg?t=1241673339 http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2101.jpg?t=1241673015

η εκδρομή ήταν από τις πιο όμορφές που εχουμε κάνει!! το τοπίο, οι καταδύσεις , η παρεα ήταν βασικοι παράγοντες για την ομορφη αναμνηση που μου εχει μείνει..
παρόλο που προσπαθησαν πολλά να με χαλασουν .. δε το καταφεραν τελικα.. :D

πάντα τέτοια λοιπόν!!:thumbup:

ΥΣ: Πάρη το μαγιό ειναι δικό μου τελικά.. :o
(βρήκα την ευκαιρία που ήθελα για να ερθώ πάλι στα μέρη σου.. )

geogeo
07-05-09, 08:22
...
ΥΣ: Πάρη το μαγιό ειναι δικό μου τελικά.. :o
...

O tempora o mores ... :o

http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2077.jpg?t=1241672892

τι έγινε, ψήθηκε καλά? :p

http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2101.jpg?t=1241673015

πολύ ωραίο στύλ :worship:

Πολύ ωραίες Ζίνα! Εύγε :thumbup:

Zin
07-05-09, 08:32
τι έγινε, ψήθηκε καλά? :p
εχμ.. δε το ψηναμε..:o
ανακριση του καναμε για να μαθουμε το ονομα του και που ειναι κρυμμενοι οι υπολοιποι..:D

yan
07-05-09, 08:43
http://i173.photobucket.com/albums/w47/zinamcr/IMG_2101.jpg?t=1241673015

πολύ ωραίο στύλ :worship:

Frog-pic! :cool: Πολύ ωραίες Ζιν... keep shooting! :thumbup:

baz
07-05-09, 19:10
Frog-pic! :cool: Πολύ ωραίες Ζιν... keep shooting! :thumbup:

Δεν είναι μόνο το frog-hic!! ενδιαφέρον, αλλά και το (ξανθό) τσουλούφι που εξέχει από την κουκούλα....:worship: σε λίγο δε θα βρίσκω βράχο να κρυφτώ...:fioufiou:

Big-Blue
07-05-09, 23:14
Εμείς δεν είπαμε κουβέντα, είδες διακριτικότητα...:fioufiou:
Βασίλη βλέπεις στύλ οι dirούδες?:D
Ζίνα ωραίες φωτό!

ppetross21
08-05-09, 11:19
Η ανακοίνωση της Ε.Α.Θ. (http://www.thessalonikidiveclub.gr/core/smf/index.php?topic=577.msg5787;topicseen#msg5787)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 1ης Διασυλλογικής Συνάντησης Αυτοδυτών στην Αγ. Κυριακή – Τρίκερι – Μηλίνα ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες από τους συλλόγους (Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης, Τηθύς, και Σύλλογο Καταδύσεων Αναψυχής) για την παρουσία και τη θετική ενέργεια που προσέφεραν σε αυτό το καταδυτικό τριήμερο.

Ευχαριστούμε επίσης το Trikeri Diving School τον Πάρι Σοφό και τους συνεργάτες του Ελίνα Σαμαρά και Έκτορα Γιουργή για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε τους δύο εξαιρετικούς κυρίους Νίκο και Σαράντη που μέσα από τις διαφορετικές τους προσωπικότητες μοιράστηκαν μαζί μας εμπειρίες μίας ζωής και εικόνες από μία θάλασσα που όλοι ελπίζουμε να ξαναδούμε.

Ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε γι' αυτό , στη 2η Διασυλλογική συνάντηση να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή αυτοδυτών και συλλόγων και να έχει Πανελλήνιο χαρακτήρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της
Ένωσης Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης
http://i133.photobucket.com/albums/q57/ppetross21/DIAFORA%20XYMA%20STO%20KYMA/1982.jpg

Physalia
09-05-09, 14:27
(προσοχή, ακολουθεί ακατάσχετη πάρλα!)

Δεν έχω καθόλου φωτό από την εκδρομή . Πάντα επαναπαύομαι όταν κυκλοφορώ με τόσους πολλούς και καλούς φωτογράφους σε βαθμό που να μην παίρνω καν τη φωτογραφική μαζί μου....:o

Ήθελα να περιγράψω λίγο την εμπειρία μου από αυτή την πρώτη Διασυλλογική μας συνάντηση.

Ομολογώ ότι όταν το ξεκινήσαμε σαν σκέψη ακόμα, ούτε που τολμήσαμε να φανταστούμε τον αριθμό των ανθρώπων που τελικά θα πλαισίωνε αυτή την εκδρομή. Στις μεταξύ μας συζητήσεις σκεφτόμασταν κάτι μεταξύ 30-40 ανθρώπων. Κι αυτό μαζί με τους συνοδούς των δυτών.
Φαντάζεται εύκολα λοιπόν κανείς την έκπληξή μας τις τελευταίες εβδομάδες όταν οι συμμετοχές άρχισαν να χτυπάνε κόκκινα (ειδικά η ΕΑΘ μεγαλούργησε!:worship:).

Και κάπως έτσι, περισσότερα από 80 άτομα :crazy: βρέθηκαν την πρωτομαγιά να πλημμυρίζουν τη μικρή Μηλίνα όπου βρίσκονταν οι ξενώνες και το κάμπινγκ μας. Το χωριό ήταν γεμάτο γνωστούς και άγνωστους φίλους. Τα κινητά είχαν ξαναγίνει άχρηστα... για να βρεις πού ήταν η παρέα τα βράδια αρκούσε να ακολουθήσεις τα αυτοκίνητα που ήταν φορτωμένα μπουκάλες. :D

Στα γραφικά στενά της Αγ. Κυριακής όπου είναι το καταδυτικό κέντρο του Πάρη, δύτες ντυμένοι και φορτωμένοι εξοπλισμούς περιδιάβαιναν όλη μέρα, από το καταδυτικό στο καρνάγιο, από το καρνάγιο στο καταδυτικό. (Το Λιμεναρχείο τα είχε παίξει με τις αιτήσεις για βουτιά στο ναυάγιο του Καλή Τύχη. Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι η βουτιά απαγορεύεται. Την τελευταία μάς ζητούσαν μονάχα μια λίστα με ονόματα και «αν υπάρχει και κανένα πτυχίο»). Οι δε παππούδες του χωριού μάς κοιτούσαν όλο καμάρι. Ήξεραν όλοι ότι θα ερχόμασταν, μας περίμεναν ("Είστε το συγκρότημα του Πάρη"; μας ρωτούσαν κι εμείς αρχίζαμε αμέσως τα μουσικοχορευτικά για να το αποδείξουμε :rofl:).

Την Πέμπτη το βράδυ γνώρισα ένα μεγάλο μέρος της παρέας της ΕΑΘ. Είναι αστείο να γνωρίζεις για πρώτη φορά ανθρώπους με τους οποίους εδώ και χρόνια μιλάς, γελάς, συνεργάζεσαι, ενίοτε και «πλακώνεσαι» ιντερνετικά! Και να’τους τώρα εδώ μπροστά σου, να τα πίνετε μαζί στο μπαράκι! Είναι αστείο και όμορφο και αναρωτιόμουν γιατί διάολο δεν είχαμε κάνει αυτή τη συνάντηση νωρίτερα!

Την Παρασκευή το πρωί είχε κανονιστεί η πρώτη μέρα βουτιάς με σκάφος. Ο καιρός δεν μας ευνόησε καθόλου. Όλη μέρα στο γκρίζο φτυσίδι μάς είχε. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, μάς στρίμωξε όλους στο εσωτερικό του σκάφους όπου αδράξαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να πειραχτούμε, να γελάσουμε. Εκεί γνωρίσαμε και την παρέα από τη Λάρισα, παιδιά που εγώ γνώριζα μόνο από το facebook. Είναι ωραίοι οι δύτες της Ελλάδας! :)

Όποιος πει ότι η πρώτη βουτιά κύλησε άψογα, μάλλον θα κάνει πλάκα! 27 δύτες βρεθήκαμε να ντυνόμαστε στριμωχτά στην καμπίνα και ύστερα να προσπαθούμε να πέσουμε στο νερό ένας ένας. Κάποιοι στεγανοί έσκαγαν από τη ζέστη έξω, κάποιοι wet τουρτούριζαν έχοντας βιαστεί να βουτήξουν... μας πήρε καμιά ώρα να βρεθούμε όλοι μαζί και ασφαλείς στο νερό. Αλλά όλα αυτά μέχρι να δοθεί το σήμα κατάδυσης. Κι έπειτα όλα ξανάγιναν υπέροχα.

Δε θυμάμαι το όνομα του μέρους που βουτήξαμε, θυμάμαι όμως τις απίστευτες σπηλιές, ντυμένες με κάθε λογής ζωντανό. Θυμάμαι τη σουπιά που με ακουμπούσε όλο καχυποψία ("τι’ ναι πάλι τούτο! τι άλλο θα δούμε με αυτά τα μεταλλαγμένα... τς τς τς"), ύστερα απομακρυνόταν και ξαναγυρνούσε, too curious to be afraid. Θυμάμαι τα πανέμορφα γυμνοβράγχια (Βιβή, θα ξετρελαινόσουν....) και τον βυθό να σκοτεινιάζει από τα ψάρια που συνωστίζονταν από πάνω μας. Εν ολίγοις δηλαδή, θυμάμαι μία βουτιά από αυτές που πρέπει να κάνει κανείς που και που για να ξαναφορτίζει ελπίδα.

Θα τα έβαζα με τον καιρό. Θα τα έβαζα ελεεινά μαζί του που δε με άφησε να βουτήξω δεύτερη φορά εκείνη τη μέρα. Ύστερα όμως θυμήθηκα την οργιαστική Άνοιξη που δε χόρταινα να βλέπω και να μυρίζω τον τελευταίο μήνα σε όλους τους δρόμους της ελληνικής επαρχίας και ήξερα ότι σε αυτόν τον παλιολονδρέζικο καιρό την οφείλουμε. Δε βαριέσαι παλιόκαιρε, θα ξαναβουτήξω αύριο.

Το μεσημεράκι στο τραπέζι, είχαμε την τιμή να συνοδευόμαστε από τους Νίκο και Σαράντη, παλιούς σφουγγαράδες γεμάτους αναμνήσεις. Αλλά αυτά θέλουν άλλο θρεντ... Άψογη η ιδέα Πάρη!!! :thumbup:

Εκεί γνωρίσαμε και τα παιδιά του ΣΚΑ που είχαν καταφτάσει λίγες ώρες νωρίτερα. Με μπροστάρη τον ακούραστο Κώστα Ανδρεάδη (seafarer) ο ΣΚΑ δεν έμοιαζε σαν ένας σύλλογος αλλά σαν μια ψυχή. Απίστευτο δέσιμο, εξαιρετική παρέα! Παιδιά, χάρηκα ειλικρινά που σας γνώρισα, πάντα τέτοια! :geia:

Η δεύτερη μέρα βουτιών με σκάφος έμαθα ότι κύλησε πολύ πιο ευχάριστα. Αυτή τη φορά βοήθησε και ο καιρός και η καλύτερη οργάνωση, οπότε όλοι γύρισαν μες στην καλή χαρά. Σας μισώ όλους σας και απαιτώ να μας δείξετε φωτό από αυτά που είδατε....:angyr:
Την ίδια μέρα, κάποιοι από εμάς βουτήξαμε στην απόμακρη κι ερημική Αγία Βάσω, όπου ευχαριστηθήκαμε ανέσεις (μέχρι και γούρνα με κρυστάλλινο νεράκι για πλύσιμο του εξοπλισμού είχε! Απόλυτο καταδυτικό σποτ!).

Το μεσημεράκι είχαμε προγραμματισμένη ομαδική φαγοποσία στο Τρίκερι. Εκεί μαυρίσαμε όλοι μαζί και μια για πάντα την ταβέρνα Ρόζα και Στάθης.
Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους. Τους εύχομαι αν μη τι άλλο να μεγαλώνει για πάντα. :p

Γλυκύτατη πάντως η κίνηση του Πορέδρου της κοινότητας να μοιράσει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ από ένα πήλινο πιάτο στολισμένο με εικόνες τρικεριώτικων σκαφών! Ευχαριστούμε! (ΑΤΚΠ)

...και από εκεί στο Γυμνάσιο Τρίκερι, μια πανέμορφη σχολική αίθουσα, όπου προβλήθηκε το πρωτότυπο βίντεο του Βασίλη Κουντούρη (δεν το είχα ξαναδεί και ομολογώ ότι με ενθουσίασε!). Βασίλη, way to go! :)
....και στη συνέχεια ο Γιώργος Καμαρινός που μας έκανε μια εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τη χρήση των καταδυτικών υπολογιστών (κάποιοι μάλιστα την έβλεπαν με την ίδια όρεξη για δεύτερη φορά). Ελπίζω ότι όλοι μας πήραμε κάτι χρήσιμο από τις πολλές και εντυπωσιακές πληροφορίες που ο Γιώργος συνέλεξε για εμάς. This machine has no brain. Use your own! Thx Gkam! :thumbup:

Για το τι γινόταν τα βράδια, δε θα μιλήσω :lipsrsealed:. Αυτή η εκδρομή είχε μια δυνατή γεύση πενταήμερης που μας πήγε όλους κάμποσα χρονάκια πίσω.:fioufiou:

Θέλω πολύ να ευχαριστήσω άπειρο κόσμο για όλα αυτά που έγιναν....
Σαν σύλλογος, το μόνο πράγμα για το οποίο δε μπορούμε να υπερηφανευόμαστε, είναι για τις ικανότητές μας στο tour operating. Κάθε άλλο!! Δεν πιστεύουμε στον μαζικό τουρισμό και αυτό είναι μία ακόμα απόδειξη του... θαύματος να καταφέρουμε να συνυπάρξουμε αυτές τις μέρες τόσοι άνθρωποι τόσο αρμονικά. Μόνο και μόνο επειδή υπήρξε ομαδικότητα, συναίνεση, κατανόηση, καλή διάθεση και κυρίως κοινός στόχος, καταφέραμε κάτι που κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν στην πράξη!

Όλοι όσοι ήσασταν εκεί μαζί μας..... Σας ευχαριστώ ειλικρινά γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να γνωρίζεις ότι τόσοι άνθρωποι (από έξι τουλάχιστον διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας: Βέροια, Σαλόνικα, Λάρισα, Αθήνα, Ναύπλιο, Βόλος!), πίστεψαν ταυτόχρονα σε ένα κοινό στόχο και αφιέρωσαν σε αυτόν την πρωτομαγιάτικη α(πε)ργία τους. Ήταν όμορφο αυτό που έγινε γιατί έγινε από όλους μας μαζί! Κι ελπίζω ότι μόλις αρχίσαμε.....:)

Θέλω να ευχαριστήσω ΠΟΛΥ τον Πάρη Σοφό που καταρχήν δέχτηκε να αναλάβει ένα τέτοιο ....παράτολμο εγχείρημα! Δεν ξέρω και πολλά καταδυτικά κέντρα που να μπορούν να εξυπηρετήσουν 50-60 δύτες ταυτόχρονα επί ένα συνεχές τριήμερο (για άλλους τετραήμερο) έχοντας να κάνουν με χίλιες δυο ιδιαιτερότητες και άλλες τόσες απαιτήσεις και ανάγκες. Ο Πάρης πάντως τα κατάφερε και στο τέλος φύγαμε όλοι (ή έστω οι περισσότεροι :cheesy:) υπερ-ικανοποιημένοι. Πάρη, άθλος :thumbup:

Ελίνα και Έκτωρ! Είστε οι πιο γλυκοί συνοδοί (συνήθως τους σιχαίνομαι τους συνοδούς :D) που είχα ποτέ μου υποβρυχίως!! Σας ευχαριστώ πολύ και θαυμάζω ειλικρινά την υπομονή, την καλή καρδιά και την πραγματική σας αγάπη για τη θάλασσα και την κατάδυση! :)

Και κάτι ακόμα. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω έναν άγνωστό μου, μη δύτη, Σαλονικιό και ιδιοκτήτη του ξενώνα "Αθηνά" στη Μηλίνα, τον Στράτο Πιπιλιό.
Είναι ο άνθρωπος που αυτόβουλα και αφιλοκερδώς έγινε ο σύνδεσμός μας στην αναζήτηση ξενώνων και δωματίων στην περιοχή. Φρόντισε όχι μόνο να βρει δωμάτια καλά, καθαρά και περιποιημένα για όλους μας αλλά μάς εξασφάλισε και τιμές που ήταν απλά απίστευτες (15 ευρώ το άτομο!) δεδομένης της σεζόν αλλά και των ανέσεων που απολαύσαμε. Στράτο, σε ευχαριστώ πολύ!!! :)

Και μετά από όλα αυτά, ήρθε η ώρα να πω μπράβο στην Ζίνα, τον Πέτρο, τον Άλκη και geogeo βεβαίως βεβαίως (:o) που μας έριξαν ήδη ωραίο και αναζωογονητικό διασυλλογικο-καταδυτικό χρώμα με τις εικόνες τους :worship: και στη συνέχεια να προγκήξω όλους τους υπόλοιπους φωτογράφους μας :madwife:.....Που είναι οι φωτό οεο;;;;;;

Δείχτε ρε παιδιά βυθούς να γουστάρουμε!!!

(Ραμπέα, αν σου πω ότι μετά την εκδρομή βράχνιασα και δεν μπορούσα να μιλήσω, τι θα πεις, ε;; :D:D)

Rabea
10-05-09, 18:00
Phys δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο :)
Μου άρεσε και η ποιητική σου διάθεση!! :p
Περάσαμε πααάρρρααα πολλλλύ ωραία!!
Επίγειο και υποβρύχιο φωτορεπορτάζ έχει και στην ιστοσελίδα της ΕΑΘ
http://www.thessalonikidiveclub.gr/core/smf/index.php?topic=577.msg5787;topicseen#msg5787

Υ.Γ.
... όσο για το βράχνιασμα ... αν έχει συμβεί το ίδιο και στην emmy τότε η θεωρία μου θα επιβεβαιωθεί :rofl::D:D

emmy
10-05-09, 21:58
Rabea, φοβάμαι να ρωτήσω δημοσίως λεπτομέρειες για την θεωρία σου:evil:, αλλά έχω να δηλώσω αγαπητές μου ότι εγώ που ήμουν εγκρατής στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, μια χαρά φωνούλα έχω...(πλέον...):D

Και για να μην πέσει :madwife: από την Phys, πάρτε και μερικές φωτογραφίες από γυμνοβράγχια της περιοχής (τόσα διαφορετικά είδη μαζί και σε τόση ποσότητα, δεν έχω ξαναδεί ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!!(Δέλβε, άστο το Lebech και το Sipadan και κανόνισε Trikeri of Magnisia:cool:)

Οι φωτό δεν είναι πολύ καλές, όχι επειδή ο φωτογράφος δεν ήταν καλός, αλλά επειδή οι buddηδες του του σπάσανε τα νέυρα ότι τάχα μου κάνει 10 ώρες σε κάθε εκατοστό του ίδιου βράχου...:fioufiou:

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/hh.jpg

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/r~0.jpg

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/normal_t~2.jpg

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/vf.jpg

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/normal_y1.jpg

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/f1.jpg

αυτό ήταν μόνο λίγα χιλιοστά, τυλιγμένο σε μαλούπα (αν το λέω καλά...)
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/28150/l1.jpg

Big-Blue
10-05-09, 23:07
emmy υπέροχες!!!
Γαμώτο κάτι πρέπει να κάνουμε...πρέπει να βρούμε ζευγάρια που θα μας προσέχουν και δε θα πέφτει λούρα :madwife: ή αλλιώς να βουτάμε 2-2 μαζί οι φωτογράφοι με δεμένο τον εξοπλισμό μας ώστε να μην απομακρυνόμαστε πολύ για να δικαιολογούμαστε πως και καλά βουτάμε ζευγαρωτά:)

Μπλε
10-05-09, 23:16
:eek::eek::eek:

Πωπω γυμνοβράγχια!!! Ορισμένα δεν τα έχω δει ποτέ μου live!

Physalia
10-05-09, 23:17
γκουλπ! :eek:

εεε καλά, εγώ δεν είδα και τόσα πολλά :fioufiou:.....

Ρισπεκτ φορ δε μαστερ νουντι σκάουτερ :worship:

emmy
11-05-09, 00:08
Να φανταστείς πως φλαμπελίνες, αγελαδίτσες και ''μαργαριταρένια'' έκαναν πάρτυ! Αλλά και τα υπόλοιπα είδη, βρισκόντουσαν 3-4 μαζί πάνω στα βράχια! Και όλα είναι μόνο από μία βουτιά!!!

Δυστυχώς τα περισσότερα ήταν πολύ μικρά και δύσκολα στην φωτογράφηση (Μπάμπη, παράδεισος!)

Γαμώτο κάτι πρέπει να κάνουμε...πρέπει να βρούμε ζευγάρια που θα μας προσέχουν και δε θα πέφτει λούρα :madwife: ...

Μπα...εγώ θέλω να με προσέχει λιγότερο μπας και βγάλω καμιά φωτο της προκοπής! :cool:

Μπλε
11-05-09, 00:32
Τι να πρωτοδείξει κανείς! Μάλλον θα σας κουράσω, αλλά αφού τις σήκωσα online, θα τις δείτε με το ζόρι όλες :p

Ας ξεκινήσουμε με τις σπηλιές με τον πλουσιόχρωμο διάκοσμο από σφουγγάρια, κοράλλια και...δύτες! Στον πανικό μέσα, που να βγάλεις φωτογραφία, άστο καλύτερα και απόλαυσέ το!

http://farm4.static.flickr.com/3300/3520070280_386c0250b3_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3300/3520070280_f92c63354f_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3542/3520071052_2e59babbeb_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3542/3520071052_616680955a_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3576/3519256449_282b1b07d9_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3576/3519256449_6a56e6f030_o.jpg)

Η σουπιά και η μέδουσα interacting...

http://farm4.static.flickr.com/3649/3519257211_a23ae955d5_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3649/3519257211_922556a378_o.jpg)

...και ένα τραυματισμένο από δίχτυ ψάρι που τα είχε χάσει με τόσες φυσαλίδες και δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου (η φωτο είναι με ευρυγώνιο!)...

http://farm4.static.flickr.com/3595/3520069434_50be3383e7_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3595/3520069434_9c4bf9d791_o.jpg)

Πρωτομαγιά και άνοιξη, την τιμητική του είχε το πλαγκτόν στη θάλασσα...

http://farm4.static.flickr.com/3635/3519258563_aa36d63a31_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3635/3519258563_35fbd3287b_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3596/3519259445_89c1534d32_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3596/3519259445_0550233c3a_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3662/3520072396_0fb869a36f_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3662/3520072396_2431985a18_o.jpg)

http://farm4.static.flickr.com/3601/3519259795_5975bdde3a_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3601/3519259795_5066097056_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3555/3520074204_9a635c6fcf_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3555/3520074204_4113a33968_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3607/3520078762_ac6fe3471e_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3607/3520078762_2a85ef3e32_o.jpg)

...αλλά και τα πουλιά ανάμεσα και πάνω από τα σπίτια της Αγ. Κυριακής!

http://farm4.static.flickr.com/3627/3520159816_8a05f99687_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3627/3520159816_457de4b470_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3384/3520160014_2206d3d98b_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3384/3520160014_798ac5dcb6_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3636/3519345965_9927d63dd8_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3636/3519345965_4e5772e8e8_o.jpg)

Χμ, τι άλλο? :confused:

Α, ναι, ένα "στοιχειωμένο" ναυάγιο μέσα στο λιμάνι...

http://farm4.static.flickr.com/3600/3519262775_a2fa0d021e_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3600/3519262775_7059a4bb5a_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3647/3520074788_9c48c26d67_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3647/3520074788_afbf1190b0_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3410/3520077424_74d2c57b1e_m.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3662/3519263981_ce40e8db71_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3662/3519263981_6ac65cbba7_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3338/3519263487_de8d3b01ba_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3338/3519263487_25d1f1e215_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3412/3519262235_e653006fa9_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3412/3519262235_3d50f03698_o.jpg)

http://farm4.static.flickr.com/3313/3519261599_15404b5d4a_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3313/3519261599_ef401ec0f0_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3565/3519262489_6405c2d156_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3565/3519262489_fe89394517_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3401/3520076882_7da342e074_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3401/3520076882_e13a9d1cb7_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3568/3520075078_3daf49bae8_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3568/3520075078_5033276ce2_o.jpg)

και βραδυνές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις...

http://farm4.static.flickr.com/3297/3519344519_058a98ac2d_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3297/3519344519_4bf4acd3b0_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3392/3519344257_84a41f263b_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3392/3519344257_1d2665a642_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3385/3519345121_341ff8a417_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3385/3519345121_6193e6a5e4_o.jpg)

Παρά τον χαζόκαιρο και το "μπούγιο"...

http://farm4.static.flickr.com/3627/3520160840_1794a9c1b3_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3627/3520160840_13c153f1d6_o.jpg)...http://farm4.static.flickr.com/3335/3520162052_e1c740956a_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3335/3520162052_6a8afe1ca7_o.jpg)

νομίζω ότι λόγω της καλής παρέας...

http://farm4.static.flickr.com/3410/3520161314_6ed94f3bd4_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3410/3520161314_a1ebeb0085_o.jpg)

και των καταπληκτικών τοποθεσιών...

http://farm4.static.flickr.com/3339/3519260101_d88f189642_m.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3339/3519260101_3efcecae73_o.jpg)

περάσαμε μια όμορφη καταδυτο-Πρωτομαγιά! :)

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Τρίκερι για πιο...εντατικοχαλαρές φωτογραφήσεις, το μέρος είναι καταπληκτικό!:crazy:

alkis
11-05-09, 07:57
Grandleu και Emmy !!!!!!!
Τι να πω εξαιρετικές!!!!!!!
Ζηλεύω που εγώ δεν το έχω !!!!!!
Δεν χορταίνω να τς βλέπω
ΣΟΥΠΕΡ !!!!

Rabea
11-05-09, 08:22
Άαααααααααψογοι οι φωτογράφοι!!!!!!

Respect :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Zin
11-05-09, 09:54
ΠΟΛΥ ομορφες οι φωτογραφίες σου gb!!!:thumbup::thumbup::thumbup:

μη σε ακούσω να ξαναγκρινιάξεις:p!!

AIGAIAS
11-05-09, 22:56
Συγχαρητήρια στους φωτογράφους. Πολύ ωραίες οι φωτό σας.
Εμμυ με την G-10 τις τράβηξες?
Μια χαρά τα πήγες:)

Δημ.Αδάμης

geogeo
22-05-09, 11:52
Μερικές φωτό του Βασίλη Κουντούρη (απ' όσες κατάφερε να ανακτήσει απ' τον κατεστραμένο του σκληρο), απ' την εκδρομή στο Τρίκερη (σε τέσσερις συνέχειες)

... ναι, είμαι ο επίσημος "ανεβαστής" του :eek:

1η ημέρα - Παρασκευή: δίδυμες σπηλιές (Βασίλης Κουντούρης)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_1.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_2.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_3.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_4.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_5.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_6.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio1_7.jpg

geogeo
22-05-09, 11:55
2 ημέρα - Σάββατο: Αγια Βάσω (Βασίλης Κουντούρης)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio2_1.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio2_2.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio2_3.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio2_4.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio2_5.jpg

geogeo
22-05-09, 11:59
3 ημέρα - Κυριακή: Ναυάγιο Καλή Τύχη (Βασίλης Κουντούρης)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_1.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_2.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_3.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_4.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_5.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_6.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio3_7.jpg

geogeo
22-05-09, 12:03
και μερικές "απ' έξω" (Βασίλης Κουντούρης)

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio4_1.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio4_2.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio4_3.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio4_4.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk188/GKipreos/Vasilis_Phlio/Phlio4_5.jpg

Big-Blue
22-05-09, 12:06
Ρε Γιώργο είναι υπέροχες...
Μόλις τις πρωτοείδα χωρίς τα σχόλια αναρωτήθηκα: ρε τον παλιάνθρωπο τον geo βγάζει τέτοιες φωτό και δεν ανεβάζει τόσον καιρό? Εντωμεταξύ χτες είπα να αρχίσω να τακτοποιώ καμιά δικιά μου μπας και την ανεβάσω αλλά βλέποντας αυτές λέω, άσε καλύτερα:D
Μα είναι τόσο ωραίες σαν του Βασίλη:worship:...και μετά είδα το σχόλιο:D
ΥΓ. τον γκαντεμιάσαμε ε?

geogeo
22-05-09, 12:30
Ρε Γιώργο είναι υπέροχες...
Μόλις τις πρωτοείδα χωρίς τα σχόλια αναρωτήθηκα: ρε τον παλιάνθρωπο τον geo βγάζει τέτοιες φωτό και δεν ανεβάζει τόσον καιρό? Εντωμεταξύ χτες είπα να αρχίσω να τακτοποιώ καμιά δικιά μου μπας και την ανεβάσω αλλά βλέποντας αυτές λέω, άσε καλύτερα:D
Μα είναι τόσο ωραίες σαν του Βασίλη:worship:...και μετά είδα το σχόλιο:D
ΥΓ. τον γκαντεμιάσαμε ε?

Την άλλη φορά, θα "ξεχάσω" να γράψω το όνομά του, να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου ;)

Δεν τον γκαντεμιάσαμε, απλώς τα μηχανάκια μερικές φορές τα φτύνουν :(

Και τέλος ασε τις δικαιολογίες, και ξεκίνα να δούμε φωτό ...

seafarer
22-05-09, 12:31
Αψογες φωτο....
:thumbup::thumbup::thumbup:

lcoivera
22-05-09, 12:43
Πολύ "ζωντανές" photo!! :thumbup:

DHMHTRHS
23-05-09, 17:05
Και τέλος ασε τις δικαιολογίες, και ξεκίνα να δούμε φωτό ...

Υπάρχουν και άλλες ??????????:angyr::angyr:

kristalia
23-05-09, 18:38
Κουντούρη όπως πάντα θεός !!!:worship:

Υπάρχουν και άλλες ??????????:angyr::angyr:

Δημήτρη έχει και άλλες .... αλλά .......:angyr::angyr::madwife:

Physalia
23-05-09, 18:52
Κουντούρη όπως πάντα θεός !!!:worship:

μην του λες τέτοια, θα ντρέπεται και θα μας αρχίσει πάλι τα "είμαι ένα τίποτα" :D
Βασίλη, :thumbup:

...:confused:.....Μα που είναι αυτός ο Νικόλας Σ.;;; Θα δούμε καμιά φωτό του επιτέλους;; :angyr:
(ξέρω ότι είδες πολλά γυμνοβράγχια, δε θα μας τα κρύψεις παναπαίσιε :p)

Rabea
25-05-09, 08:21
Τα συγχαρητήριά μου στον μεσιέ Κουντούρη για τις υπέροχες φωτογραφίες μέσα και έξω από το νερό!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

alkis
25-05-09, 08:53
Αγαπητέ Βασίλη
Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι σε προσφωνούσαν ως Πρόεδρο :D:D:D
Πολύ όμορφες!! Άντε να το ξανακάνουμε

Zin
25-05-09, 09:15
Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι σε προσφωνούσαν ως Πρόεδρο :D:D:D

:thumbup::)
you got the point..!!

"ψηφίζουμε" Κουντούρη, δαγκωτό!:D

τέλειες οι φωτό και ας γκρινιαζει πως τις καλυτερες τις εχασε ...

Big-Blue
03-06-09, 19:37
Μετά από τις - κατά κοινή παραδοχή - άθλιες φωτό του Βασίλη να ανεβάσω και εγώ μερικές http://www.dpgr.gr/usergalleries/thumbnails.php?album=21805&page=1
Κάτω αριστερά έχει Slide show που αν το δεις με 3d view (και είναι σοβαρές οι φωτογραφίες εννοείται, όχι σαν τις δικές μου) είναι τέλειο!
Κάντε καμία κριτική μπας και βελτιωθούμε λιγουλάκι!
Άλκη εσείς κάνατε αποσυμπίεση αλλά η θάλασσα είχε πολύ φαϊ εκείνη τη μέρα και το φωτογράφισα και αυτό μάλλον:D

Physalia
04-06-09, 09:32
Μετά από τις - κατά κοινή παραδοχή - άθλιες φωτό του Βασίλη να ανεβάσω και εγώ μερικές http://www.dpgr.gr/usergalleries/thumbnails.php?album=21805&page=1

όμορφες Ηλία! :thumbup:

geogeo
04-06-09, 11:04
Μπράβο Ηλία, πολύ μεγάλη βελτίωση :thumbup:

Μόλις πάρεις κι ένα φλας ... ;)

Zin
04-06-09, 11:39
Hλία πολύ καλές!! τα κάδρα σου εχουν βελτιωθεί πολύ, τα χρώματα φαίνονται ..
μερικές ειναι εξαιρετικές... (η 4 για παραδειγμα!:thumbup:)
παραμενει το προβλημα που παρουσιαζουν οι μηχανές μας στην δυσκολία εστίασης.. :(

που θα παει, θα τα καταφέρουμε και εμεις οι φτωχοί "φωτογράφοι"!!:fioufiou:

Big-Blue
04-06-09, 12:54
Ευχαριστώ:)
προχτές είχα ανέβει να δω για φλάς... από 380-590...χωρίς βραχίονες και λοιπά μπλιμπλίκια...για μια μηχανή που σταμάτησε να κυκλοφορεί μετά από 6 μήνες το πολύ από τη στιγμή που πρωτοβγήκε και το ίδιο η θήκη της...

παραμενει το προβλημα που παρουσιαζουν οι μηχανές μας στην δυσκολία εστίασης..
Μερικές όντως είναι άλλα αντί άλλων στην εστίαση...Λες να είναι πρόβλημα της μηχανής και όχι του καλλιτέχνη? αυτό μου δίνει κουράγιο και μου τριβελίζει το μυαλό όμως για περαιτέρω έξοδα:evil:
Πρέπει να βουτάς πάνω από 20 φορές το χρόνο, που κατά μέγιστο βουτούσα εγώ τα τελευταία 4 χρόνια, για να το ευχαριστηθείς...:(

Big-Blue
04-06-09, 22:05
Τρίκερι τέλος...να δουλέψουμε και λίγο...από αύριο:D

elpapas
24-11-09, 13:44
Η Δεύτερη Διασυλλογική Εκδρομή ετοιμάζεται ή είναι νωρίς ακόμα για τις ετοιμασίες;

Μιας και η παρέα μεγαλώνει (φίλων αυτοδυτών της Καβάλας) – (Σύλλογος Χανίων "Φίλοι του Βυθού").

lcoivera
24-11-09, 14:05
Καλημέρα,

Από αυτά που γνωρίζω, ο σύλλογος στα Χανιά έχει σκοπό να ετοιμάσει κάτι κατά τον Μάιο μήνα.
Έχουμε βέβαια σκοπό να γίνει πιο δια συλλογικά αυτή την φορά και για αυτό έχω σκοπό να πραγματοποιήσω κάποια συνάντηση τους επόμενους μήνες με το νέο ΔΣ. του Τηθυς.

Σε λίγο καιρό τα νεότερα.....

Μυλωνάκης Κων/νος
24-11-09, 14:45
Τη Κυριακή συζητούσα με τα παιδιά ένα Διασυλλογικό …ίσως Πάσχα….;)
Αεριτζίδικα (μετά παϊδάκιονς βέβαια) :D αλλά κάπως έτσι βγαίνουν τα ωραία…;)

alkis
24-11-09, 15:36
Κοίτα να δεις που με τον darisg συζητούσαμε και εμείς κάτι ανάλογο για το Πάσχα. Η διαφορά είναι ότι εμείς πίναμε ούζο με συνοδεία μαριναρισμένου γαύρου !!!!!

Zin
24-11-09, 15:55
:D:D διαφορετικα menu, ίδια "ορεξη"...

Big-Blue
24-11-09, 18:30
Για πάμε!
Όπου γάμος (μπρρρρρ) και γιορτή...:D:2drunk:

elpapas
14-02-10, 04:17
Υπάρχει εξέλιξη στο θέμα σχετικά με την 2η Διασυλλογική Συνάντηση Δυτών; :confused: