Επιστροφή στο Forum : Νά με και εγώ...
Andreas Triantopoulos
19-09-07, 13:23
Έπρεπε να με γβάλει φωτό ο Θάνος να σας ανακαλύψω, αλλά better late than ever.
Ανδρέας,
Rec & Tec Scuba Instructor τα απογεύματα και τα Σ/Κ
Καλώς ήρθες Αντρέα, καλές βουτιές!
Σώτος Χριστοδούλου
19-09-07, 14:48
Καλώς όρισες Αντρέα. :thumbup: :geia:
Έπρεπε να με γβάλει φωτό ο Θάνος να σας ανακαλύψω, αλλά better late than ever.
Ανδρέας,
Rec & Tec Scuba Instructor τα απογεύματα και τα Σ/Κ
Tec απο ποιον οργανισμό και σε ποια βαθμίδα;; Σε ρωτάω γιατί πολλά μέλη ρωτάνε για Τec Instructor
Φιλικά :):geia:
Καλορίζικος Ανδρέα !!!
:)
Ανδρέα χαίρομαι που είσαι μαζί μας. Kαλώς ήλθες !!! :geia:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
20-09-07, 11:11
βρε καλωστον τον ανδρεα!!!!!!
να υποθεσω οτι η γραβατα δεν αναιρει τον τιτλο του δυτη και το υπολοιπο της εβδομαδας.....ετσι δεν ειναι?
καλα ποστ φιλε
Andreas Triantopoulos
20-09-07, 11:17
Tec απο ποιον οργανισμό και σε ποια βαθμίδα;; Σε ρωτάω γιατί πολλά μέλη ρωτάνε για Τec Instructor
Φιλικά :):geia:
IANTD Tech EANx και σύντομα DSAT Tec Deep... και ελπίζω DSAT Tec Trimix μέσα στο 2008.
Andreas Triantopoulos
20-09-07, 11:19
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα καλωσορίσματα!
μου αρέσει εδώ!
IANTD Tech EANx και σύντομα DSAT Tec Deep... και ελπίζω DSAT Tec Trimix μέσα στο 2008.
DSAT Tec Instructor?? Σε ρωτάω γιατί έψαχνε ένας φίλος DSAT Tec Instructor το καλοκαίρι και του είπανε ότι ο μοναδικός είναι ο Βανδώρος, ο οποίος το καλοκαίρι είναι στην Λευκάδα..
Ευχαριστώ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
20-09-07, 14:18
απο οσο ξερω ειναι και ο αρης ο Σπεγγος, και η Ilse stroud...δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι και ο οδυσσεας γρηγορατος (δεν παιρνω ορκο)
Andreas Triantopoulos
20-09-07, 15:31
DSAT Tec Instructor?? Σε ρωτάω γιατί έψαχνε ένας φίλος DSAT Tec Instructor το καλοκαίρι και του είπανε ότι ο μοναδικός είναι ο Βανδώρος, ο οποίος το καλοκαίρι είναι στην Λευκάδα..
Ευχαριστώ
Οντως ο μόνος που ξέρω σίγουρα, είναι τώρα είναι ο Γιώργος ο Βανδώρος (και πολύ καλός μάλιστα!!!). Ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να έχω τελειώσει!
Andreas Triantopoulos
20-09-07, 15:32
απο οσο ξερω ειναι και ο αρης ο Σπεγγος, και η Ilse stroud...δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι και ο οδυσσεας γρηγορατος (δεν παιρνω ορκο)
Γιώργο,
Η Ilse έχει κάνει το Diver Course, δεν έχει το Instructor Rating. Για τους άλλους συναδέλφους δεν γνωρίζω.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.