Επιστροφή στο Forum : Στεγανή
Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας, το θέμα της στεγανής γίνεται ξανά επίκαιρο. Πόσοι από εμάς έχουν στεγανή;
Αναφέρομαι πιο πολύ στην χρήση της στεγανής για recreational βουτιές.
Nicholas S.
03-10-07, 10:47
Ψήφισα "Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω" και θέλω για 3 λόγους,
θέλω γιατί κάθε βουτιά μου είναι γύρο στα 90 λεπτά,
θέλω για να μπορώ και το χειμώνα να κάνω διπλές,
θέλω γιατί δεν μου αρέσει το κρύο.
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" (παρόλο που δεν ήθελα!)
και ο χειμώνας παύει να υφίσταται.....
«Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω»!!!!!
Μακάρι να είχα μόνο τρεις λόγους για να πάρω στεγανή
Κάποια τελευταία άρθρα για στεγανές μπορείτε να δείτε στα:
Dive Magazine (http://www.divemagazine.co.uk/news/article.asp?UAN=3889&v=3&sp=)
Diver (http://www.divernet.com/cgi-bin/articles.pl?section=2010)
Scuba Diving (http://www.scubadiving.com/gear/drysuits)
Αν και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, δεν έχω ψηθεί ότι μου χρειάζεται. Μέχρι στιγμής οι συνδιασμοί κομματιών ανάλογα την εποχή αποδίδουν μιά χαρά.
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν ;)
Normoxic Diver
18-10-07, 19:38
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν ;) :fioufiou::fioufiou::fioufiou:
Ψηφισα ΝΑΙ.....
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.......:D
Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη....
την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...:D), στην κυριολεξια καλο.....
Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........
Υπομονη.....!
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.
Normoxic Diver
22-10-07, 07:59
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.
Καλημερα Dimitri,
Mεχρι να σου απαντησει κανενας Thanos, YAN, N.Karatzas, Physalia, κλπ, κλπ....Υπαρχει Δοξα το Θεο αρκετος κοσμος...:D
Στο 2109619495 ο αντιπροσωπος της N.D, θα σου πει εαν οντως κανουν ''Made To Measure'' παραγγελειες.........
Normoxic.
Δημήτρη, γνώμη μου είναι ότι δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις ND "Made To Measure".
Υπάρχουν εταιρέιες όπως η dive2gether που είναι σαφώς ανώτερη και με πιο λίγα χρήματα.
Περισσότερες πληροφορίες - λεπτομέρειες στο
http://server2.gs-shop.de/200/cgi-bin/shop.dll?SESSIONID=0912600498879328&PKEY=A3F1&AnbieterID=10656
Δυστυχώς το site είναι μόνο στα Γερμανικά............
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" :D
Ενα απαραιτητο εργαλειο για τον χειμωνα.....
Σιγουρα γινετε αυτο γιατι εχω κανει στο παρελθον 4 στολες παραγγελια...
Nicholas S.
23-10-07, 09:50
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.......:D
Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη....
την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...:D), στην κυριολεξια καλο.....
Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........
Υπομονη.....!
Πότε μπορώ να την έχω ???????? :D :D :D
Dimitris Galon
23-10-07, 18:50
...... γνώμη μου είναι ότι δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις ND "Made To Measure".
Υπάρχουν εταιρέιες όπως η dive2gether που είναι σαφώς ανώτερη και με πιο λίγα χρήματα...
Καλησπέρα,
Αυτό που ανέφερε ο Νίκος θα ήταν καλό να μην το περάσουμε στο ντούκου.
Η εταιρεία dive2gether, ή πιο γνώστη στον γερμανικό χώρο σαν D2G, κατασκευάζει στεγανές στολές κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η πολύ ισορροπημένη σχέση τιμής και ποιότητας. Οι κατασκευαστές έχουν σαν κύρια μοντέλα τα Explorer και Trilex. Το Explorer αντιστοιχεί στο μοντέλο FLX50/50 της DUI και το Trilex στο μοντέλο της DUI TLS350. Οι διαφορές στην ποιότητα και την κατασκευή με τις αντίστοιχες DUI είναι ελάχιστες, αλλά η τιμή είναι πιο κάτω από την μισή. Ψάξτε το λίγο, αξίζει τον κόπο.
Αν ειχαν και σελιδα στα αγγλικα στο site τους:(
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.