Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Στεγανή

Thanos
03-10-07, 10:28
Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας, το θέμα της στεγανής γίνεται ξανά επίκαιρο. Πόσοι από εμάς έχουν στεγανή;

Αναφέρομαι πιο πολύ στην χρήση της στεγανής για recreational βουτιές.

Nicholas S.
03-10-07, 10:47
Ψήφισα "Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω" και θέλω για 3 λόγους,
θέλω γιατί κάθε βουτιά μου είναι γύρο στα 90 λεπτά,
θέλω για να μπορώ και το χειμώνα να κάνω διπλές,
θέλω γιατί δεν μου αρέσει το κρύο.

Physalia
03-10-07, 11:07
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" (παρόλο που δεν ήθελα!)

και ο χειμώνας παύει να υφίσταται.....

ssot
03-10-07, 11:38
«Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω»!!!!!

Μακάρι να είχα μόνο τρεις λόγους για να πάρω στεγανή

Thanos
04-10-07, 08:30
Κάποια τελευταία άρθρα για στεγανές μπορείτε να δείτε στα:

Dive Magazine (http://www.divemagazine.co.uk/news/article.asp?UAN=3889&v=3&sp=)

Diver (http://www.divernet.com/cgi-bin/articles.pl?section=2010)

Scuba Diving (http://www.scubadiving.com/gear/drysuits)

geogeo
04-10-07, 11:09
Αν και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, δεν έχω ψηθεί ότι μου χρειάζεται. Μέχρι στιγμής οι συνδιασμοί κομματιών ανάλογα την εποχή αποδίδουν μιά χαρά.

Thanos
15-10-07, 23:13
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν ;)

Normoxic Diver
18-10-07, 19:38
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν ;) :fioufiou::fioufiou::fioufiou:

Ψηφισα ΝΑΙ.....

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.......:D

Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη....

την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...:D), στην κυριολεξια καλο.....

Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........

Υπομονη.....!

DimitrisK
22-10-07, 07:44
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.

Normoxic Diver
22-10-07, 07:59
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.

Καλημερα Dimitri,

Mεχρι να σου απαντησει κανενας Thanos, YAN, N.Karatzas, Physalia, κλπ, κλπ....Υπαρχει Δοξα το Θεο αρκετος κοσμος...:D

Στο 2109619495 ο αντιπροσωπος της N.D, θα σου πει εαν οντως κανουν ''Made To Measure'' παραγγελειες.........

Normoxic.

NKaratzas
22-10-07, 08:34
Δημήτρη, γνώμη μου είναι ότι δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις ND "Made To Measure".
Υπάρχουν εταιρέιες όπως η dive2gether που είναι σαφώς ανώτερη και με πιο λίγα χρήματα.
Περισσότερες πληροφορίες - λεπτομέρειες στο

http://server2.gs-shop.de/200/cgi-bin/shop.dll?SESSIONID=0912600498879328&PKEY=A3F1&AnbieterID=10656

Δυστυχώς το site είναι μόνο στα Γερμανικά............

Antzoulis
22-10-07, 09:59
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" :D
Ενα απαραιτητο εργαλειο για τον χειμωνα.....

Σιγουρα γινετε αυτο γιατι εχω κανει στο παρελθον 4 στολες παραγγελια...

Nicholas S.
23-10-07, 09:50
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.......:D

Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη....

την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...:D), στην κυριολεξια καλο.....

Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........

Υπομονη.....!

Πότε μπορώ να την έχω ???????? :D :D :D

Dimitris Galon
23-10-07, 18:50
...... γνώμη μου είναι ότι δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις ND "Made To Measure".
Υπάρχουν εταιρέιες όπως η dive2gether που είναι σαφώς ανώτερη και με πιο λίγα χρήματα...
Καλησπέρα,
Αυτό που ανέφερε ο Νίκος θα ήταν καλό να μην το περάσουμε στο ντούκου.
Η εταιρεία dive2gether, ή πιο γνώστη στον γερμανικό χώρο σαν D2G, κατασκευάζει στεγανές στολές κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η πολύ ισορροπημένη σχέση τιμής και ποιότητας. Οι κατασκευαστές έχουν σαν κύρια μοντέλα τα Explorer και Trilex. Το Explorer αντιστοιχεί στο μοντέλο FLX50/50 της DUI και το Trilex στο μοντέλο της DUI TLS350. Οι διαφορές στην ποιότητα και την κατασκευή με τις αντίστοιχες DUI είναι ελάχιστες, αλλά η τιμή είναι πιο κάτω από την μισή. Ψάξτε το λίγο, αξίζει τον κόπο.

sharkius
23-10-07, 20:47
Αν ειχαν και σελιδα στα αγγλικα στο site τους:(