Επιστροφή στο Forum : Με γεια! - Νέο στυλ στο scubadive.gr
georgiapap
19-05-11, 21:47
Με γεια η νέα εμφάνιση του forum. Πολύ καλή!
Μπράβο δημιουργικο-καλλιτεχνική ομάδα!
:thumbup:
Με γεια η νέα εμφάνιση του forum. Πολύ καλή!
Μπράβο δημιουργικο-καλλιτεχνική ομάδα!
Α ρε Γεωργία, το κρατούσαμε για έκπληξη γιατί δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο, αλλά αφού το αποκάλυψες ας το πάρει το ποτάμι... :)
Άν πάτε κάτω-κάτω αριστερά στη σελίδα θα δείτε μια επιλογή στύλ εμφάνισης που κανονικά γράφει "Default Style".
Αν το αλλάξετε σε "Default_01" θα πάρετε μια γεύση απο τη νέα εμφάνιση του site, που είναι ακόμη υπό κατασκευή.
Υπάρχουν προς το παρόν αρκετές λεπτομέρειες -χρωματικές και άλλες- προς διόρθωση.
Μόλις ολοκληρωθεί θα αποτελέσει το προεπιλεγμένο στυλ εμφάνισης του scubadive.gr και θα σας πούμε να κάνετε τις παρατηρήσεις σας μήπως μας έχει ξεφύγει κάτι ή είναι δυνανάγνωστο κλπ.
Με γειά μας λοιπόν... :)
και τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους δούλεψαν και δουλεύουν για να ολοκληρωθεί :thumbup:
Πολύ όμορφο είναι...συνεχίστε έτσι ορεξάτοι:)
Το νέο στυλ του site σχεδόν ολοκληρώθηκε, οπότε το ενεργοποιήσαμε και επισήμως :)
Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη νέα μορφή περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας σ' αυτό εδώ το θέμα
:geia:
ΥΓ: Μπορείτε πάντα να γυρίσετε στο παλιό στυλ, επλέγοντας "Default Style" κάτω-κάτω αριστερά σε οποιαδηποτε σελίδα
deep blue sea design :D
πνοή ανανέωσης! πολυ ομορφο ;)
Ωχ ! μπηκα σε λαθος φορουμ, με συγχωρειτε....
:)
Πολυ ωραιο, βαλτε ομως και μερκες .. flash-μπουρμπουληθρες,
πιστευω οτι θα του ... παει ! :D
αψογο !
παιδια ειναι τελειο !:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
...και μην ξεχνάμε ότι γίνεται με το μεράκι των παιδιών και μάλιστα σε εποχές που η εθελοντική εργασία είναι "είδος πολυτελειας"
πολύ ωραία η νέα πινελιά σε ένα ήδη πολύ λειτουργικό forum
μόνη πινελια ακόμα το κουμπί post reply που θέλει να "χαθει" λίγο καλύτερα μέσα στο μπλε (και ας μην είναι γκραν-μπλε) ;)
Μικροατέλειες, όπως για παράδειγμα όλα τα κουμπιά που magent-ίζουν ακόμη, τις έχουμε. Όταν βρούμε λίγο χρόνο ακόμη, θα τ' αλλάξουμε κι αυτά! ;)
Με την ευκαιρία, να πούμε ότι το design (που μου αρέσει πάααρα πολύ) του banner είναι δουλειά του Yan...
Ευχαριστούμε Yan, δε χορταίνουμε να το βλέπουμε! (ελπίζω πως εκφράζω κι άλλους! :crazy:)
Με την ευκαιρία, να πούμε ότι το design (που μου αρέσει πάααρα πολύ) του banner είναι δουλειά του Yan...
Ευχαριστούμε Yan, δε χορταίνουμε να το βλέπουμε! (ελπίζω πως εκφράζω κι άλλους! :crazy:)
εκφράζεις, εκφράζεις :D
Ευχαριστώ για την ομορφιά που δημιουργήσατε. Δώσατε άλλο αέρα στη σελίδα. Συγχαρητήρια.:thumbup:
κι εμένα μου αρέσει πολύ το νέο look!
Ευχαριστούμε για τη φρεσκάδα! :thumbup:
Μια αλλαγή την θέλαμε !!!! :thumbup:
Ευχαριστούμε είναι σούπερ !!!! :thumbup:
πολύ όμορφο παιδιά!
με τόση πράσινη ανάπτυξη μας έλειψε και λίγο μπλε!
Συνεχίστε έτσι όσοι μπορείτε:geia:
Μπράβω παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
Πολύ καλοοοοοό!!!!!!!:thumbup:
:geia:
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
19-10-11, 07:19
ΥΓ: Μπορείτε πάντα να γυρίσετε στο παλιό στυλ, επλέγοντας "Default Style" κάτω-κάτω αριστερά σε οποιαδηποτε σελίδα
Oμορφο παιδιά!
ΥΓ: δεν γίνεται να γυρίσει και η χώρα σε "Default Style"?????????;)
:D
πάρα πολύ κάλο μπράβο παιδείαhttp
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.