PDA

Επιστροφή στο Forum : Καλη αρχη - Καλως σας βρήκα!

Manogr
06-06-07, 11:21
Γεια σε ολες και ολους!

Με μεγαλη χαρα σας βρισκω και εδω! Ο σύλλογος ηταν ενα ονειρο που περασε απο πολλα σταδια αλλα τελικα, χαρη στην προσπαθεια του Δ.Σ. και μερικων ακομα ονειροπολων, εγινε πραγματικοτητα!

Είμαι υπερηφανος που ψηφισα και εγω για την εκλογη του συγκεκριμενου Δ.Σ. που πραγματικα υπερεβαλε εαυτον, δουλεψε πραγματικα πολυ, ξεπερασε χαλαρα τα εμποδια και την γραφειοκρατια και καταφερε σε ελαχιστο χρονικο διαστημα να φτιαξει ενα αξιολογο forum, να οργανωσει εκδηλωσεις και να κινητοποιησει πολλους ερασιτεχνες!

Η πορεία τωρα πια μπορει να ειναι μονο ανοδικη αρκει να ημαστε ολοι ενωμενοι, χαλαροι και απονηρευτοι! Ας απολαυσουμε το χομπι και την τρελα μας...μονο ετσι θα περναμε παντα καλα και θα εχουμε ενα δυνατο συλλογο :thumbup:

Χαιρετω λοιπον ολους τους φιλους και τις φιλες και ευχομαι να γνωρισω συντομα και οσους δεν εχει τυχει να συναντισω ειτε απο κοντα ειτε διαδυκτιακα...

Καλη Αρχη... :2drunk:

Ένας από τους...23 :D

Nikos
06-06-07, 11:28
Γεία σου Μάνο, ευχαριστούμε για όλα...

:D

Άντε να σε δω και top poster...

Χρηστος Ευθυμιου
06-06-07, 11:37
Γεια σε ολες και ολους!

Με μεγαλη χαρα σας βρισκω και εδω! Ο σύλλογος ηταν ενα ονειρο που περασε απο πολλα σταδια αλλα τελικα, χαρη στην προσπαθεια του Δ.Σ. και μερικων ακομα ονειροπολων, εγινε πραγματικοτητα!

Είμαι υπερηφανος που ψηφισα και εγω για την εκλογη του συγκεκριμενου Δ.Σ. που πραγματικα υπερεβαλε εαυτον, δουλεψε πραγματικα πολυ, ξεπερασε χαλαρα τα εμποδια και την γραφειοκρατια και καταφερε σε ελαχιστο χρονικο διαστημα να φτιαξει ενα αξιολογο forum, να οργανωσει εκδηλωσεις και να κινητοποιησει πολλους ερασιτεχνες!

Η πορεία τωρα πια μπορει να ειναι μονο ανοδικη αρκει να ημαστε ολοι ενωμενοι, χαλαροι και απονηρευτοι! Ας απολαυσουμε το χομπι και την τρελα μας...μονο ετσι θα περναμε παντα καλα και θα εχουμε ενα δυνατο συλλογο :thumbup:

Χαιρετω λοιπον ολους τους φιλους και τις φιλες και ευχομαι να γνωρισω συντομα και οσους δεν εχει τυχει να συναντισω ειτε απο κοντα ειτε διαδυκτιακα...

Καλη Αρχη... :2drunk:

Ένας από τους...23 :D

Καλώς ήρθες Μάνο και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το όνειρο έγινε όντως πραγματικότητα. “Αλλά να πάρει η ευχή συνεχίζω να ονειρεύομαι” λες να γίνουν και τα καινούρια όνειρα πραγματικότητα ??

Σιαβελής Γιώργος
06-06-07, 18:06
Ενα για σέ όλους και από εμένα .:geia:

Nikos
06-06-07, 18:27
:geia: καλώς ήρθες Γιώργο. Δεν άργησες, τώρα ξεκινάμε...

Manogr
06-06-07, 22:00
Ηρθες Μανο μας???? :cheesy: :cheesy: :geia: :cool:

Θα ελειπα φιλε ??? ειναι δυνατον ??? :D

kristalia
07-06-07, 06:48
Βρε τον Κο Σιαβελή !!!!

Καλώς μας ήρθες :)

hargikas
08-06-07, 15:51
Καλησπέρα σε όλους....
Χάρης Γκίκας

Thanos
08-06-07, 16:10
Καλησπέρα και καλώς ήρθες :geia:....
άμα θές γράψε μας δύο πράγματα για σένα εδώ (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=23)

Antzoulis
08-06-07, 17:12
Καλησπέρα σε όλους!!!
Ονομαζομαι Δημήτρης Αντζουλής και ασχολουμαι και εγω λιγο με τις καταδυσεις. Το καλο ειναι οτι βρήκα αρκετά γνωστά ονόματα (ή ψευδώνυμα θα έλεγα καλύτερα) φίλων. Αυτά τα λίγα για μένα....Καλώς ήρθα στη παρέα σας!!!!

Nikos
11-06-07, 11:20
Καλώς ήρθατε όλοι οι φίλοι, καλή συμμετοχή.

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
18-02-08, 11:56
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.

Spyros Bozionelos
18-02-08, 12:36
καλημέρα - καλώς ηρθες.:geia:

neokles
18-02-08, 14:49
welcome!!:)

Dimitris
18-02-08, 18:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.

Γεια σου και σένα Σάκη και καλώς ήρθες.
Χαθήκαμε ρε φιλέ.

:geia::geia::geia::geia::geia:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
18-02-08, 23:02
Βρε βρε καλως το Σακη! χρονια και ζαμανια

Andreas Triantopoulos
23-05-08, 11:16
Να καλωσορίσω το Φίλο Μιχάλη Κανάκακη, το καλύτερο παιδί της Κρήτης!

Αδελφέ welcome!

kmarmarinos
24-06-08, 22:42
Βρε Βρε εδώ είστε πουλάκια μου! έλεγα και εγώ που χαθήκανε όλοι αυτοί..αλλά μάλλον εγώ έχασα επεισόδια..Λοιπόν εγώ είμαι και εδώ..

Κ. Μαρμαρινός

fivos
24-06-08, 23:27
Καλώς μας ήρθες Κώστα :geia:

Physalia
25-06-08, 07:21
Να καλωσορίσω το Φίλο Μιχάλη Κανάκακη, το καλύτερο παιδί της Κρήτης!

Αδελφέ welcome!

Αυτός ο Μιχάλης Κανακάκης γιατί είναι τόσο ντροπαλός και δεν μας μιλάει;;
Μιχάλη, νομίζω ότι εμείς οι δυο γνωριζόμαστε :confused:..... Γούρνες, Οκτώβρης 2006, SDS, βουτιές στις Ποσειδωνίες, δείγματαααααα, Βαγγέλης, Ευ(ζ)γενία, Τατιάνα μπλα μπλα μπλα;;;

(Αν ισχύουν τα παραπάνω, θα σας επιβεβαιώσω κι εγώ σύντομα τα του Αντρέα περί καλύτερου παιδιού της Κρήτης - κι ας τα παίρνει κρανίο και φωνάζει που και που ο άτιμοοοοοος :p)

Βρε Βρε εδώ είστε πουλάκια μου! έλεγα και εγώ που χαθήκανε όλοι αυτοί..αλλά μάλλον εγώ έχασα επεισόδια..Λοιπόν εγώ είμαι και εδώ..

Κ. Μαρμαρινός

Κωνσταντίνε καλώς μας ήρθες!!

Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να χαθούμε, απλά κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ο Σύλλογος , ο οποίος από φυσικού του μας προέκυψε πολύ... επικοινωνιακός.... και μια που δεν έχουμε προς το παρόν το δικό μας φυσικό χώρο, αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε για να είναι το στέκι μας!
Στο οποίο και χαίρομαι ιδιαίτερα που σε συναντώ!! :)

Καλά ποστς και καλές βουτιές, λοιπόν!! :geia:

geogeo
25-06-08, 08:51
Αυτός ο Μιχάλης Κανακάκης γιατί είναι τόσο ντροπαλός και δεν μας μιλάει;;

Τον Μιχάλη τον γνώρισα το Φθινόπωρο σε γάμο κοινού μας φίλου στην Ιεράπετρα και ήπιαμε .... μερικές ρακές ;), επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλό παιδί και ελπίζω κάποια στιγμή να βουτήξουμε μαζί στα μέρη του.

Κωνσταντίνε καλώς ήλθες κι από εμένα :geia:

Normoxic Diver
25-06-08, 20:43

Κ. Μαρμαρινός

Welcome "γέρο".....:D;):geia:

(Φιλια στην πολυαγαπημενη μου Κω.......!:2drunk:)

efplus
08-06-10, 16:41
γεια χαρα παιδια
ειμαι νεος στο forum και στο αθλημα , ειμαι advanced open και επειδή δεν ξέρω απο Αθηνα, αν εχει κάποιος υπ όψιιν του κάποιο υπέυθυνο καταδυτικό
χωρίς να ζητάνε τα λεφτά τής ζωής τους, θα με υποχρεώσετε

kristalia
08-06-10, 16:49
Καλώς μας ήρθες !!!

Δεν μας είπες όμως τι εννοείς "κατσδυτικό χωρίς να ζητάνε τα λεφτά τής ζωής τους" ??

Να κάνεις σχολείο η βουτιές ή κάτι άλλο ???

Sunshine
09-06-10, 10:17
wellcome :)

mazonakis
20-03-12, 10:33
καλημερα σας και καλη μου αρχη!!! :)
ειμαι καινουργιος στις βουτιες εδω στην Αττικη.
εχω κανει καμια 10,εδω στα περιξ που κατοικο αλλα ακομα μαθαινω τους τοπους.
ειμαι απο Κρητη και βουταω περιπου 3 χρονια.Την Κρητη την εχω δει αρκετα οποτε αμα μπορω να βοηθησω καπου PM.
Ευχαριστώ!!!! :thumbup::thumbup:

DHMHTRHS
20-03-12, 10:48
Καλώς ήρθες ... mazonakis !!!

κάτι κάνουμε και εμείς από βουτιές !:thumbup:

έλα να γνωριστούμε και καλύτερα.:o

:geia:

Sunshine
20-03-12, 10:51
Καλωσόρισες στο forum, με το καλό και μέλος!
Αρκετοί από εμάς επισκεπτόμαστε συχνά την Κρήτη-λογω καταγωγής και όχι μόνο..!
Καλές βουτιές και στα μέρη μας ;)

mazonakis
20-03-12, 10:53
Ευχαριστω πολυ για την προσκληση και βεβαια θα ηθελα να γνωριστουμε.οσο για τισ βουτιες ειμαι σιγουρος πως κανετε πολλα, οχι <<κατι>>;)

Χρηστος Ευθυμιου
20-03-12, 11:32
Καλώς ήρθες στη παρέα, όσο για βουτιές όρεξη να έχεις!

GKanel
20-03-12, 15:17
Καλώς ήρθες και πολλές καλές Αττικές βουτιέεεεες

:)

mazonakis
20-03-12, 19:48
ευχαριστω παιδια να'στε καλα!!! ελπιζω καπου να ζμιξουμε ολοι μαζι να γνωριστουμε κιολας!!!!

iliasl
09-04-12, 20:12
Καλησπέρα σε όλους τους συν - αυτοδύτες, εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ την δουλειά την οποία κάνετε και πραγματικά πιστεύω οτι είναι απο τις σοβαρότερες προσεγγίσεις στο θέμα του ερασιτέχνη και οχι μόνο αυτοδύτη. Χαίρομαι λοιπόν που επιτέλους θα μπορώ πιο "στενά" να χαίρομαι και να μαθαίνω για το χόπυ που μοιραζόμαστε.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

kristalia
09-04-12, 20:25
Καλώς μας ήλθες iliasl !!! :geia:

DHMHTRHS
09-04-12, 21:08
Καλώς ήρθες Ilias!

welcome!:cheesy:

Ναυτίλος
10-04-12, 02:51
Καλως ήλθες Ηλια, καλές και ασφαλεις βουτιές.

Νικ

mazonakis
11-04-12, 18:25
Καλώς ήρθες!!!!!!!:thumbup::thumbup:

crazywolf
22-01-14, 12:31
Καλός σας Βρήκα!!!

Ονομάζωμαι Αλέξανδρος Λύκος και ειμαι σχετικά "πρωτάρης" στην αυτόνομη κατάδυση.
Έχω το open water (ΕΟΥΔΑΤΚ- CMAS), απο το '06, αλλα φέτος επιτέλους άρχισα δειλά δειλά να βουτάω εκτώς καταδυτικών κέντρων, και να το απολαμβάνω ακόμα περισότερο.:thumbup:

Καλή χρονιά λοιπόν έυχωμαι, καλές και ασφαλείς βουτιές σε όλους μας, και με το καλό να βρεθούμε και απο κοντά σε κάποια μάζοξη.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
22-01-14, 14:25
Καλως ηρθες φιλαρακο. καλες βουτιες:geia:

georgekoskotas1
22-01-14, 15:13
Καλως ήλθες Ηλια:thumbup:

Ναυτίλος
23-01-14, 18:04
Καλως ήλθες και απο εμενα. Καλές και ασφαλείς βουτιές

Νικ

DHMHTRHS
24-01-14, 21:30
Καλός σας Βρήκα!!!

Ονομάζωμαι Αλέξανδρος Λύκος και ειμαι σχετικά "πρωτάρης" στην αυτόνομη κατάδυση.
Έχω το open water (ΕΟΥΔΑΤΚ- CMAS), απο το '06, αλλα φέτος επιτέλους άρχισα δειλά δειλά να βουτάω εκτώς καταδυτικών κέντρων, και να το απολαμβάνω ακόμα περισότερο.:thumbup:

Καλή χρονιά λοιπόν έυχωμαι, καλές και ασφαλείς βουτιές σε όλους μας, και με το καλό να βρεθούμε και απο κοντά σε κάποια μάζοξη.

Welcome Αλέξανδρε!!!

Καλές βουτιές !!!

Η παρέα είναι το ωραιότερο πράγμα σε όποια κατάδυση!!!:thumbup:

Ilias_Crete
17-12-14, 09:48
Καλημέρα σας,
είμαι ο Ηλίας, από Ηράκλειο Κρήτης,
καθαρά δύτης αναψυχής,
στη κακιά ζώνη των 200 βουτιών,
που νομίζουμε ότι κάτι είμαστε (τρομάρα μας)
καλώς σας βρήκα, καλές γιορτές και ασφαλείς αναδύσεις ...

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
17-12-14, 14:06
Καλως ηρθες φιλαρακο. 200 βουτιες δεν ειναι και ασχημα.:thumbup: αλλοι με 50 γινονται DM:(

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
17-12-14, 16:34
Γειά σου Ηλία καλώς ηρθες, καλές γιορτές να έχουμε!!!!!!

Χρηστος Ευθυμιου
17-12-14, 22:49
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ηλία!!

Ναυτίλος
20-12-14, 02:07
Καλως ηρθες και απο εμενα. Καλες και ασφαλεις βουτιες. Να τις χιλιασεις.

Νικ

dsp
18-07-15, 12:15
Γειά σας!
Ονομάζομαι Σπύρος και είμαι είμαι ένας DRI (DR2), PADI (AOW/EΑΝx) δύτης που έχω μεταναστεύσει εδώ και χρόνια, αλλιώς θα είχαμε γνωριστεί νωρίτερα :D. Θα βρίσκομαι στην ελλάδα μέχρι τέλος αυγούστου και θα κινηθώ από αθήνα προς κρήτη και κεφαλλονιά σύντομα οπότε ψάχνω μπάντιζ οπουδήποτε κοντά για βουτιές ανα πάσα στιγμή.
Σας ευχαριστώ όλους και συγχαρητήρια για τον σύλλογο!

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
18-07-15, 13:05
Καλως ηρθες:geia:

Χρηστος Ευθυμιου
18-07-15, 15:07
Καλώς ήρθες στην Πατρίδα Σπύρο!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
18-07-15, 18:30
Γεια σου Σπύρο !!!!!!!!!!!!!

DHMHTRHS