![]() |
Απάντηση: Εβδομαδιαίες συναντήσεις του Σ.Ε.Α. Τηθύς
Εγω τη φόρτισα χθες, να τη φερω μη τυχον και βγαλει "χαμηλ μπαταρ" οι δικες σας;:D
|
Παράθεση:
|
Σήμερα Τρίτη, ελάτε να πιούμε καφέ μαζί και να συζητήσουμε για τα σχολεία που θα κάνουμε. Mέρος και ώρα τα γνωστά: 19:30 στο χώρο του ΣΕΛΑΣ στον Νέο Κόσμο (οδός Πασίωνος 44-46) :geia::geia::geia: |
αντιγράφοντας και εγώ:rolleyes:
Aγαπητοί μας φίλοι και σήμερα θα είμαστε στο χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (Πασίωνος 44-46 , Νέος Κόσμος) και σας περιμένουμε κατά τις 19.30 :geia: και βάζοντας την δική μου πινελιά:fioufiou: |
Aγαπητοί μας φίλοι και αυτή την Τρίτη 13 Μαρτίου θα είμαστε στο χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (Πασίωνος 44-46 , Νέος Κόσμος) και σας περιμένουμε από τις 19.30 :geia: |
Mόνο μη φέρετε φωτογραφικές μηχανές...
;) |
Κερνάω σφηνάκι (Williamsbirnen-Brand) και γερμανικά σαλαμάκια (Schinken-Pfefferlinge), για να ζεσταθούμε λιγάκι.:2drunk: Μην μου κάνετε μποϊκοτάζ διότι είναι από την Γερμανία. :worship:Τα έφερα στην πλάτη μου από την Γερμανία για την συνάντηση του συλλόγου και δεν είναι από την "τρόικα". Από μεθαύριο τρώμε πάλι μόνον Ελληνικά.;)
|
Παράθεση:
:D :thumbup: (ελπίζω να τελειώσω νωρίς από τον οδοντίατρο αυτή τη φορά ...) |
Ωραία :D,
θα φέρω και τους εκπροσώπους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην οικογένεια:fioufiou: γιατί αν πάρουν χαμπάρι ότι το γλεντάμε ερήμην έχει :madwife:. |
Το μάθανε και κάτι κρητηκόπουλα ... και θέλουν να έρθουν και αυτά... :o
Ασυγκράτητα τα παλικάρια της Λεβεντογένας!!!!:( :thumbup: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:41. |