Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Εβδομαδιαίες συναντήσεις του Σ.Ε.Α. Τηθύς (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=6707)

Ναυτίλος 10-01-12 17:20

Απάντηση: Εβδομαδιαίες συναντήσεις του Σ.Ε.Α. Τηθύς

Εγω τη φόρτισα χθες, να τη φερω μη τυχον και βγαλει "χαμηλ μπαταρ" οι δικες σας;:D

kristalia 24-01-12 13:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο dmanetakis (Μήνυμα 51659)

Aγαπητοί μας φίλοι και σήμερα θα είμαστε στο χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (Πασίωνος 44-46 , Νέος Κόσμος) και σας περιμένουμε κατά τις 19.30

:geia:

Το αυτό .... για ελάτε κερνάμε καφεδάκι, τσαγάκι, παρεούλα και επίσης θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για την κοπή της Πίτας μας την Κυριακή στις 29/1/2012 ! :geia:

kristalia 14-02-12 10:42

Σήμερα Τρίτη, ελάτε να πιούμε καφέ μαζί και να συζητήσουμε για τα σχολεία που θα κάνουμε.

Mέρος και ώρα τα γνωστά: 19:30 στο χώρο του ΣΕΛΑΣ στον Νέο Κόσμο (οδός Πασίωνος 44-46)

:geia::geia::geia:

DHMHTRHS 21-02-12 10:19

αντιγράφοντας και εγώ:rolleyes:

Aγαπητοί μας φίλοι και σήμερα θα είμαστε στο χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (Πασίωνος 44-46 , Νέος Κόσμος) και σας περιμένουμε κατά τις 19.30

και βάζοντας την δική μου πινελιά:fioufiou:

DHMHTRHS 12-03-12 11:49

Aγαπητοί μας φίλοι και αυτή την Τρίτη 13 Μαρτίου θα είμαστε στο χώρο του Σ.ΕΛ.Α.Σ (Πασίωνος 44-46 , Νέος Κόσμος) και σας περιμένουμε από τις 19.30

dmanetakis 12-03-12 13:52

Mόνο μη φέρετε φωτογραφικές μηχανές...

;)

Ingeborg 12-03-12 21:24

Κερνάω σφηνάκι (Williamsbirnen-Brand) και γερμανικά σαλαμάκια (Schinken-Pfefferlinge), για να ζεσταθούμε λιγάκι.:2drunk: Μην μου κάνετε μποϊκοτάζ διότι είναι από την Γερμανία. :worship:Τα έφερα στην πλάτη μου από την Γερμανία για την συνάντηση του συλλόγου και δεν είναι από την "τρόικα". Από μεθαύριο τρώμε πάλι μόνον Ελληνικά.;)

geogeo 13-03-12 09:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Ingeborg (Μήνυμα 54048)
Κερνάω σφηνάκι (Williamsbirnen-Brand) και γερμανικά σαλαμάκια (Schinken-Pfefferlinge), για να ζεσταθούμε λιγάκι.:2drunk: Μην μου κάνετε μποϊκοτάζ διότι είναι από την Γερμανία. :worship:Τα έφερα στην πλάτη μου από την Γερμανία για την συνάντηση του συλλόγου και δεν είναι από την "τρόικα". Από μεθαύριο τρώμε πάλι μόνον Ελληνικά.;)

:D :thumbup:

(ελπίζω να τελειώσω νωρίς από τον οδοντίατρο αυτή τη φορά ...)

patientjob 13-03-12 09:35

Ωραία :D,
θα φέρω και τους εκπροσώπους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην οικογένεια:fioufiou: γιατί αν πάρουν χαμπάρι ότι το γλεντάμε ερήμην έχει :madwife:.

DHMHTRHS 13-03-12 09:49

Το μάθανε και κάτι κρητηκόπουλα ... και θέλουν να έρθουν και αυτά... :o

Ασυγκράτητα τα παλικάρια της Λεβεντογένας!!!!:(

:thumbup:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:41.