Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκπαίδευση, Προβληματισμοί και Εμπειρίες (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Handicap Divers (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2531)

MICHALIS 02-06-08 07:40

Απάντηση: Handicap Divers

Ακομα μια φορα , μπραβο σας . Εστω και με την προθεση σας , κανετε την Ελλαδα ολο και καλυτερο μερος για να ζησει κανεις .
Γνωριζουμε ολοι οτι στην χωρα μας τα ΑΜΕΑ ειναι περιορισμενα στα σπιτια τους λογω του κοινωνικου και κρατικου ρατσισμου που υφιστανται . Μονο τα τελευταια χρονια αρχισαν να συμμετεχουν ενεργα στην κοινωνια μας και παλι βεβαια σε καποιους τομεις γινονται ειδος προς εκμεταλλευση . Εσεις μπορειτε και κανετε την διαφορα .
Αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΘΥΣ !!!

Physalia 02-06-08 09:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS (Μήνυμα 13400)
Ακομα μια φορα , μπραβο σας . Εστω και με την προθεση σας , κανετε την Ελλαδα ολο και καλυτερο μερος για να ζησει κανεις .
Γνωριζουμε ολοι οτι στην χωρα μας τα ΑΜΕΑ ειναι περιορισμανε στα σπιτια τους λογω του κοινωνιθκου και κρατικου ρατσισμου που υφισανται . Μονο τα τελευταια χρονια αρχισαν να συμμετεχουν ενεργα στην κοινωνια μας και παλι βεβαια σε καποιους τομεις γινονται ειδος προς εκμεταλλευση . Εσεις μπορειτε και κανετε την διαφορα .
Αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΘΥΣ !!!

Ρε Μιχάλη......:crazy:
Άσε να κάνουμε πρώτα κάτι και μετά στόλισέ μας....

- ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
- Μπραβό! Μπραβό!

(Μπα σε καλό σου, τους έλληνες ψηφοφόρους μου θύμισες...:D)

MICHALIS 02-06-08 18:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 13413)
Ρε Μιχάλη......:crazy:
Άσε να κάνουμε πρώτα κάτι και μετά στόλισέ μας....

- ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
- Μπραβό! Μπραβό!

(Μπα σε καλό σου, τους έλληνες ψηφοφόρους μου θύμισες...:D)

Οχι , τωρα που ....σας στολισα , αν μπορειτε καντε πισω !!!;)

Normoxic Diver 02-06-08 22:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 13389)
Από εκεί και πέρα ποια είναι τα τυπικά προσόντα σε καταδυτικό επίπεδο για να γίνει κάποιος Dive Partner?

Κατοχη πτυχιων:

- Rescue Diver
- CPR/ First Aid (η πιστοποιηση να εχει γινει μεσα στους τελευταιους 24 μηνες)

και 30 καταδυσεις θεωρημενες στο log book

Physalia 03-06-08 12:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Normoxic Diver (Μήνυμα 13511)
Κατοχη πτυχιων:

- Rescue Diver
- CPR/ First Aid (η πιστοποιηση να εχει γινει μεσα στους τελευταιους 24 μηνες)

και 30 καταδυσεις θεωρημενες στο log book

μια χαρά ακούγεται, τα πτυχία που χρειάζονται είναι τα πτυχία που ούτως ή άλλως μας χρειάζονται :thumbup:

akef 04-06-08 19:40

Δηλώνω απο τώρα εθελοντής σαν Dive Partner σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνει. Είτε γίνει υπό την σκέπη του συλλόγου είτε άλλου φορέα/καταδυτικού/κλπ.

Normoxic Diver 04-06-08 21:54

Discover Scuba Slideshow

DIVEHEART

Physalia 04-06-08 23:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akef (Μήνυμα 13681)
Δηλώνω απο τώρα εθελοντής σαν Dive Partner σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνει. Είτε γίνει υπό την σκέπη του συλλόγου είτε άλλου φορέα/καταδυτικού/κλπ.

:confused: μπερδεύτηκα;
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αν έχεις πτυχίο rescue/EFR μπορείς να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως Dive Partner... Λάθος;

Ή μήπως είμαι ήδη έτοιμη έχοντας τα πτυχία αυτά; (εδώ που τα λέμε δεν νιώθω καθόλου έτοιμη, μου λείπει πολλή πληροφορία ακόμα και για να συνοδεύσω αρτιμελείς αρχάριους -δεν είμαι dive master....).

Normoxic φώτααααα

fivos 05-06-08 00:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 13688)
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αν έχεις πτυχίο rescue/EFR μπορείς να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως Dive Partner... Λάθος;

Αυτό κατάλαβα κι εγώ...
Akef, είσαι ήδη πιστοποιημένος Dive Partner και μας το κρύβεις? :)

Παρεπιμπτόντως, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση:
Είναι κάποιος από αυτούς που διαβάζουν εδώ πιστοποιημένος Dive Partner ή Handicap Guide κι αν ναι, θα ήθελε να συμμετέχει εθελοντικά αν ο σύλλογος αποφασίσει κάποια σχετική εκδήλωση?

Normoxic Diver 05-06-08 15:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 13688)
:confused:Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αν έχεις πτυχίο rescue/EFR μπορείς να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς ως Dive Partner...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 13691)
Αυτό κατάλαβα κι εγώ...

Σωστα καταλαβατε.....:)

Aπλα και σχετικα με το πτυχιο CPR/First Aid, δεν ειναι αναγκη να ειναι μονο το EFR της PADI μπορει να ειναι οποιουδηποτε αναγνωρισμενου οργανισμου ή και καποιο πιστοποιητικο απο τον Ερυθρο Σταυρο για παραδειγμα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:45.