Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Ο πρώτος μου εξοπλισμός (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Στολή 5mm, anywhere? (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2603)

Manogr 27-05-08 09:56

Απάντηση: Στολή 5mm, anywhere?

Μερικες δοκιμες θα σε βοηθησουν... προσωπικα φανηκα αρκετα τυχερος οταν αγορασα και 5 mm και 3,5mm αφου με βολεψαν καποιες απο αυτες που δοκιμασα... το θεμα ειναι το καλοκαιρι θα βουτας με 5αρα ? μηπως να πας για αρχη σε μια πιο καλοκαιρινη και αργοτερα να δοκιμασεις και 5αρες αφου ο καιρος ηδη ζεστανε αρκετα ?

Nicholas S. 27-05-08 10:35

Προσωπικά το καλοκαίρι χρησιμοποιώ μια 5αρα με ένα γιλεκάκι 3αρι ξυρισμένο από κάτω. :o
Το τι αντοχές έχει ο καθένας στο κρύο μόνο αυτός το ξέρει αλλά νομίζω ότι 3,5αρα ή μονοσόρτς για τα ελληνικά νερά δεν μου ταιριάζει !!
Οι θερμοκρασία είναι υψηλή μόνο επιφανειακά και μετά... κρύο ! Βέβαια παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το πόση ώρα θα είναι η βουτιά σου ή πόσα μέτρα θα κατέβεις, αν θα κάνεις μονή ή διπλή... ! γενικά ή στολή (όπως φυσικά και ο υπόλοιπος εξοπλισμός) είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Εγώ θα πρότεινα μια 5αρα είτε την ράψεις είτε την αγοράσεις έτοιμη, νομίζω θα σε καλύψει !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 27-05-08 10:48

lia call me....

Manogr 27-05-08 13:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Nicholas S. (Μήνυμα 13042)
Προσωπικά το καλοκαίρι χρησιμοποιώ μια 5αρα με ένα γιλεκάκι 3αρι ξυρισμένο από κάτω. :o
Το τι αντοχές έχει ο καθένας στο κρύο μόνο αυτός το ξέρει αλλά νομίζω ότι 3,5αρα ή μονοσόρτς για τα ελληνικά νερά δεν μου ταιριάζει !!
Οι θερμοκρασία είναι υψηλή μόνο επιφανειακά και μετά... κρύο ! Βέβαια παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το πόση ώρα θα είναι η βουτιά σου ή πόσα μέτρα θα κατέβεις, αν θα κάνεις μονή ή διπλή... ! γενικά ή στολή (όπως φυσικά και ο υπόλοιπος εξοπλισμός) είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Εγώ θα πρότεινα μια 5αρα είτε την ράψεις είτε την αγοράσεις έτοιμη, νομίζω θα σε καλύψει !

Σωστα :) Απαντησα εντελως προσωπικα :)
Ακομα ενας λογος να δοκιμασεις πριν αγορασεις.. :thumbup:

Sunshine 27-05-08 13:50

Γεια σου δασκαλε :thumbup: call you soon

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ολους για την ανταποκριση-βοηθεια.
Ομολογώ πως ολα τα περιμενα αλλα να "ραβεσαι" και για under the water; !!! :)

Νομιζω πως εχω καταλήξει στα 5mm, όταν εισαι εκει κατω δεν πρεπει να σ'ενοχλει τιποτα, μου εχει τύχει να κρυωσω και δεν ηταν ευχάριστο... Αλλωστε συμφωνω: με το βαθος πεφτει η θερμοκρασια και τα περισσοτερα μέρη -στην Ελλαδα- δεν φημιζονται για τα ζεστα νερα τους.

Physalia 27-05-08 14:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ (Μήνυμα 13043)
lia call me....

και γιατί παρακαλώ να σε καλέσει και να μην το πεις εδώ φωναχτά να το ακούσουμε και οι υπόλοιποι;; :madwife:

Manogr 27-05-08 21:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 13060)
και γιατί παρακαλώ να σε καλέσει και να μην το πεις εδώ φωναχτά να το ακούσουμε και οι υπόλοιποι;; :madwife:

:thumbup: Πολλα μελη αργοτερα θα εχουν αναλογη απορια :)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 27-05-08 21:46

ναι εχετε δικιο επρεπε να της στειλω pm....

ζηλιαρηδες.......:D

...και μην μου κουνας εμενα τον μπλαστρη ...:p

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:06.