![]() |
Απάντηση: Κάπνισμα και Κατάδυση: Εσείς Καπνίζετε?
Όπως καταλαβαίνετε είναι μάλλον σωστό ότι οι δύτες καπνίζουν πιο πολύ από τον μέσο όρο...:thumbdn:
και μετά μου λέτε για αθλήματα ....:eek: |
Ψηφοφορία θρίλερ :cool:
Μέχρι στιγμής 50-50! (19 καπνίζουν και 19 δεν καπνίζουν) - Καπνίζετε; - Όχι Ευχαριστώ! |
Οχι δεν καπνίζω
|
Γεια σε ολους Δεν καπνιζω απο τις 25 Μαρτιου του 2006 δηλαδη 2 χρονια και σχεδον 4 μηνες!!!!:):):)
|
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ :D:D:D:D
Αρκας. |
:mad:Αααααααχ!!!!
Αν δεν κάπνιζα μπορεί και να μην άρχιζα την αυτόνομη... Εχει και τα καλά του το ....τσιγάρο :lipsrsealed: |
Παράθεση:
|
εγω παλι με την σειρα μου καποτε στο τεξας * 18 χρονια ασχολιομουν με το μποξ και το παγκρατιο...αλλα οι κακες παρεες καραδοκουν...ναι και καπνιζα αλλα και επινα να μην πω σαν τι :rofl:....σημερα που ειμαι δυτης και εργαζομαι σε ιχθυοκαλιεργειες και ειναι η καθημερινοτητα μου η καταδυση,με εναν καπνο την βγαζω 7 ολοκληρες ημερες που καποτε δεν εφτανε 2 μερες....ζηλευω πραγματικα τα αδερφια μου και φιλους που ειναι ακαπνοι αλλα ρε παιδια μετα το φαγητο,και με τον καφε ε δεν αντεχω χωρις τσιγαρακι....μια ζωη την εχουμε εξ αλλου :geia::geia:
|
Ακαπνος εδώ και ενάμιση χρόνο.Τεράστια η διαφορά.:rofl:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:47. |