Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Γίνε Οικο-ρεπόρτερ (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Θρασος κοινωνικα και νομικα αποδεκτο !!! (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2763)

MICHALIS 02-07-08 12:58

Απάντηση: Θρασος κοινωνικα και νομικα αποδεκτο !!!

Πες μου αληθεια Φοιβο , το πιστευεις και μου το λες αυτο ? Δεν ξερει αυτος τι κανει ? Δεν καταλαβαινει τι υποδηλωνει αυτο που κανει ? Να παω και να του πω : Κυριε ........ , κθερετε αυτο ειναι κακο πραγμα και θα σας πουμε κακο παιδι , γι αυτο παρτε το απο εδω " Ξερεις τι κραξιμο και δουλεμα θα φαω στην εκθεση τον Σεπτεμβριο ? Το οτι δεν μπορουμε να πολυαποδειξουμε πραγματα δεν σημαινει οτι ειμαστε εγκεφαλικα νεκροι . Ολοι αυτοι οι "μαγκες " εχουν τα σκαφη τους (γεροι να ειναι και να τα χαιρονται) και ψαρευουν μπουκαλατοι . Κι αν δεν ψαρευουν αυτοι , ψαρευουν οι φιλοι τους απο τα σκαφη τους .
Δεν θελω να σε στεναχωρησω , αλλα δεν ειναι αυτος ο τροπος . Ολη η γειτονεια στο μαγαζι μου με ειρωνευεται εδω και τρεις εβδομαδες , διοτι ενας ψαρομπουκαλος της γειτονιας (υπερηφανος , πρωτος μαγκας και πρωτο παλληκαρι) με παρακαλεσε να του βρω θερμοσιφωνα για να ψαρευει βαθεια . Του μιλησα , πραγματικα πολυ ομορφα , ψυχραιμα και ειλικρινα πολυ φιλικα . Φυσικα του αρνηθηκα καθε βοηθεια . Απο την επομενη μερα , σχεδον ολη η γειτονια με ειρωνευεται (φερε μας κανενα ψαρι , νοστιμες οι φωτογραφιες κλπ) και απεκτησα παρατσουκλια (ο Οικολογος-προσβολη κατ'εμε , ο φλωρος , κλπ) . Λοιπον οταν φτανεις σε σημειο να επηρεαζεται η καθημερινοτητα σου , εστω και απο ανεγκεφαλους λοιμαρηδες , πες μου τι λυσεις βρισκεις ?
Οχι φιλε (ελπιζω να μπορω να σε αποκαλω ετσι ) , δεν εχω πια υπομονη . Δεν ειμαι πια ο Χριστουλης να γυρναω το αλλο μαγουλο , μελανιασαν και τα δυο απο την αδικια . ουτε βεβαια θα γινω ο μασκοφορος εκδικητης (η καριερα μου ως τετοιος θα ληξει συντομοτατα !!) . Δεν μπορω ομως να ανεχτω αυτην την νοοτροπια . Οχι φιλε , δεν τους αφηνω γιατι οι υφαλοι αδειαζουν . Οι ψαρομπουκαλοι που μας διαβαζουν εδω (και ειναι αρκετοι πιστεψε με) γελαν ειρωνικα . ΟΚ , δεν υπαρχει Θεος να τους τιμωρησει (και δεν ευχομαι να παθει κανενας κακο) . Ουτε εγω ειμαι ο τιμωρος . Κατι πρεπει να γινει ομως .

MICHALIS 02-07-08 13:05

Αφου ησυχασα λιγακι , μιλησα με τον ανθρωπο , δηλωσε απολυτη αγνοια και ζητησε συγγνωμη .
Μαρια :madwife:μεν ακουσον δε

Physalia 02-07-08 13:31

Μπράβο Μιχάλη!

:thumbup:

(τις περισσότερες φορές τα "προβλήματα" είναι πολύ πιο ασήμαντα από ότι αρχικά νομίζουμε ;))

neokles 02-07-08 14:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 15169)
Μπράβο Μιχάλη!

:thumbup:

(τις περισσότερες φορές τα "προβλήματα" είναι πολύ πιο ασήμαντα από ότι αρχικά νομίζουμε ;))

Βρε παιδιά... πολυ συγκαταβατική δεν είναι τελευταία η Μαρία;

Πιστεύω ότι
είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το account της
είτε την απήγαγαν εξωγήινοι και παρήγαγαν ένα πιο ήρεμο κλόνο
είτε μεγάλωσε και ηρέμησε

Λέτε;;; :rofl::geia:

Physalia 02-07-08 14:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο neokles (Μήνυμα 15178)
Βρε παιδιά... πολυ συγκαταβατική δεν είναι τελευταία η Μαρία;

Πιστεύω ότι
είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το account της
είτε την απήγαγαν εξωγήινοι και παρήγαγαν ένα πιο ήρεμο κλόνο
είτε μεγάλωσε και ηρέμησε

Λέτε;;; :rofl::geia:

ET go home

darisg 02-07-08 14:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο darisg (Μήνυμα 15133)
Εγώ...... θα ειδοποιούσα το Λιμεναρχείο ...............:fioufiou::fioufiou::fioufiou: :mad:

χμμμ......(ψιτ.....χιούμορ).......:f ioufiou::fioufiou:

GKanel 02-07-08 14:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 15181)
ET go home

Μια χαρά μου φαίνεται (μάλλον δεν είχε πιει καφέ ακόμα ή ήταν αγουροξυπνημένη) :D

seafarer 02-07-08 19:07

Ρε μιχαλη, τι να κανει το λιμενικο ρε αγορι μου?
Δεν ειναι μεσα στη δικαιοδοσια του.
Ουτε η αστυνομια θα ασχοληθει.
Πανε ρε μιχαλη απο εκει και εξηγησε του οτι πρεπει να τα βγαλει.
Εξηγησε του οτι προκαλει το κοινο αισθημα - οτι εχουν αλλαξει οι εποχες - οτι θα γινει περιγελος - και αλλα διαφορα.
Με καλο τροπο και ευγενικα και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβει (οι εμποροι διακρινονται για την ευφυια τους).
Δεν γνωριζει ο ανθρωπος - ειναι προφανες.
Μπορει να ειναι μπασμενος και μεσα σε ολα αλλα απο δεν παυει να ειναι ασχετος σε τετοια θεματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 02-07-08 19:39

μιχαλη νομιζω οτι ο τακης εχει δικιο ασε τα οργανα της ταξης στο ταβλι τους και μπες στο μαγαζι και εξηγησε το γιατι σε ενοχλει αυτη η βιτρινα.....κι αν δεν καταλαβει μαζεψε καμμια 10αρια και ξαναπηγαινε....

και μεχρι να γινει αυτο σε ενημερωνω οτι 7 νοεμβρη την κανουμε και γυρναμε 21

MICHALIS 03-07-08 07:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο darisg (Μήνυμα 15182)
χμμμ......(ψιτ.....χιούμορ).......:f ioufiou::fioufiou:

χμμμ , ψιτ , εγω το ειδοποιησα :geia: και το ειδοποιω και θα το ειδοποιω ειτε προκειται για γνωστους ειτε για αγνωστους φιλε Γρηγορη .

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:29.