![]() |
Απάντηση: 11.2008: Πως λειτουργεί ο ρυθμιστής μας;
Παράθεση:
Το γράφει στην ανακοίνωση: Χρήστος Ευθυμίου = = = = = = = = = = = Ανακεφαλαιώνω τις συμμετοχές και προσθέτω και τη δική μου ;) 1. Aπόλλων (εκτός από 1η και 8η Δεκεμβρίου) 2. kristalia 3. Dimitris 4. Διονυσιος Παπαδοπουλος 5. Νικος Οικονομοπουλος 6. Νεοκλής 7. Zin 8. Fivos |
1. Aπόλλων (εκτός από 1η και 8η Δεκεμβρίου)
2. kristalia 3. Dimitris 4. Διονυσιος Παπαδοπουλος 5. Νικος Οικονομοπουλος 6. Νεοκλής 7. Zin 8. Fivos 9. geogeo (μετά την 1η Δεκεμβρίου) |
Επειδή έχω ήδη δει ρυθμιστή και πως δουλεύει (λιγότερα αναλυτικά βεβαια) και επειδή μαζευτικε πολύς κόσμος νομίζω πως είναι δίκαιο να παρακαλουθήσω έναν επόμενο κύκλο
|
Παράθεση:
:rofl::rofl::rofl: Μα πως είναι δυνατόν να μου διέφυγε αυτό;;;; :D |
Οκ, Μαρία κατανοητόν (απ' το Ναύπλιον:D)
...Και να ήταν μόνο η Στούπα; Ακόμη και σε πάρκινγ σουπερμάρκετ:) Στην επόμενη θα έχω έτοιμες όλες τις απορίες σε μορφή ερωτηματολογίου;) Το θέμα είναι να βρούμε χρόνο και παρέα για να τα εφαρμόσουμε:( |
DHMHTRHS :fioufiou:
|
Και εγώ μέσα ,απλά με κάποια συνεννόηση για πια Δευτέρα ακριβώς λόγο δύσκολου επαγγέλματος.
:banghead: |
καλησπερα να ρωτησω κατι?θα γινει την δευτερα 17/11?ποσο θα κοστισει αυτο?αν γινει την δευτερα 24/11 ειμαι μεσα γιατι αυτη την στιγμη ειμαι εκτοσ αθηνων...
|
Παράθεση:
Δεν έχει κόστος το σεμινάριο, είναι προσφορά του συλλόγου. Αυτή τη Δευτέρα δεν έχει προγραμματιστεί. Από την επόμενη φαντάζομαι θα το προγραμματίσουμε να ξεκινήσει. Σε κάθε κύκλο συμμετέχουν μόνο 6 άτομα, θέλει 2 Δευτέρες για να ολοκληρωθεί και έχουν προτεραιότητα συμμετοχής τα μέλη του συλλόγου Τηθύς. Μείνε συντονισμένος και θα δημοσιεύσουμε το πρόγραμμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. :geia: |
σ ευχαριστω φοιβο και ευχαριστω και το ΤΗΘΥΣ
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:38. |