![]() |
Απάντηση: Yucatan Peninsula diving
|
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Για να δούμε αν θα δουλέψει αυτό το link: http://picasaweb.google.com/sfougari...96640970172002
το ερώτημα μα μου προς τη καταδυτική κοινότητα είναι: ξέρουμε κάποιον στο marketing τις Vodafone που μπορεί να ενδιαφερθεί για την φωτογραφία αυτή? Γιατί έχουμε και έξοδα... |
Μπάμπη, ειλικρινά τώρα, αν δεν ενδιαφερθούν θα είναι ηλίθιοι!!!
Εκτός κι αν φοβούνται μήπως τους κατηγορήσουν για ανήθικη γενετική τροποποίηση θαλάσσιου οργανισμού. Τόσο απίστευτο είναι!! |
Παράθεση:
|
Είχα και εγώ μια μικρή ευκαιρία για το "Martin Edge moment" μου,
http://www.edgeunderwaterphotography...urtles&tmp=140 και τη χάλασα, μη προλαβαίνοντας να κλείσω το διάφραγμα...... ![]() και θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά να έχω τη φωτογραφία του Edge στο μυαλό μου καθώς ακολουθούσα την χελώνα στην ανάδυση της... :o |
Να τις προσέχεις πολύ αυτές τις αναδύσεις..! :madwife:
|
Καταπληκτικές φωτογραφίες...:worship:
Τhnx Bob!! Στην φωτό απο το σπήλαιο, φαίνονται τουλάχιστον 10 δύτες, άλλοι με μονές, άλλοι με διπλές... πραγματικά τρομερή φωτό... Πόσοι μπορύν να μπούν στην είσοδο ταυτόχρονα;; Πρέπει να είναι τεράστια η είσοδος για να φαίνονται τόσο μικροί οι δύτες... |
Παράθεση:
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Ανέτρεξα στο log του dive computer μου για την συγκεκριμένη βουτιά και ανακάλυψα ότι έκανα μια γρήγορη ανάδυση απο τα 11 στα 2 μέτρα χωρίς να ενεργοποιήσω το rapid ascent alarm του computer μου! Παρόλο το ότι ήμουν "κολλημένος" στη χελώνα. Πιθανές εξηγήσεις: α. έχω γαμάτο εκπαιδευτή β. η χελωνίτσα έχει ενσωματωμένο rapid ascent alarm τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας την έκανα ασφαλή ανάδυση..... Μπα, τελικά μάλλον είμαι γαμάτος δύτης (αλλά να μην επαναλαμβανόμαστε...) |
Και δε μου λες γαμάτε δύτη, μετά την ανάδυσή σου, ξανακαταδύθηκες ή βγήκες έξω?
|
εεεε.....Ξανακαταδύθηκα... Πρέπει να πω ότι δεν βγήκα στην επιφάνεια σε κάποιο σημείο. γιατί?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |