![]() |
Απάντηση: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Περαστικά Στέλιο και σε ευχαριστούμε.
Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια απο τις επόμενες βουτιές μας :thumbup: :geia: |
Για να τα μαζέψουμε!
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου |
Για να τα μαζέψουμε!
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) |
Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Και εγώ μέσα! Είναι εύκολο προσδιοριστεί αν θα είναι βρομοπούσι ο προορισμός προκειμένου να γλιτώσω και τον πρωινό κύκλο?
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) 9. Μπάμπης Δασκαλάκης |
Εγώ λέω Βρομοπούσι !:thumbup:
Εσείς??:confused: |
Παράθεση:
...και εγώ !:thumbup: |
Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Εγω δεν εχω ξαναπαει βρομοπουσι οποτε το προτιμω. Μηπως να γινοταν και στις 10.00 η συναντηση εκει λογω χειμερινης περιοδου?? Για εμας που δεν εχουμε και στεγανες??:fioufiou:
|
Απάντηση: Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Παράθεση:
Το θέμα είναι να γνωρίζεις να πας ... ( αν και με την τεχνολογία πλέον ...όλοι τα ξέρουν όλα :cool:) Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλεις να μας βρείς εκεί. :geia: |
Ki ego mesa! :)
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) 9. Μπάμπης Δασκαλάκης 10. Κυτίνου Ελένη |
Τελικά πήγαμε στο Βρομοπούσι :):D!!! (γιατί το ονόμασαν έτσι?:()
Η Ημέρα? ... Υπέροχη:p!! Η Παρέα? ... :rolleyes: καταφέραμε να καταδυθούμε κατά τις 11:20 με ορατότητα .... ατελείωτη!!!!!:thumbup: Πήγαμε και είδαμε λοιπόν... το Βρομοπουσι... ![]() και μερικούς δύτες!!!!!!!!!!!!:eek: ![]() έναν κεφάτο!!!! ![]() μια τρελαμένη ... ![]() έναν απορημένο !!! ![]() έναν ψαγμένο ... και ............ ![]() ![]() αυτόν με το μαλί καρφί ... δεν θα τον σχολιάσω εγώ ...... μπορείτε εσείς!!!:evil: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!! είδαμε και σκουλικάκια ...! ![]() ![]() ![]() ναι ξέρω ... δεν φένεται:( Ευχαριστώ για την Α_ _ _ _ _ _ _ _ _ Παρέα!!!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :evil::evil::evil::evil: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:47. |