![]() |
Απάντηση: Αγορά χειμωνιάτικης στολής
Σωστά συμφωνώ με όλα, συν το γεγονός οτι μόνο το BCD να σε ακουμπά την λιώνει για πλάκα.
Γενικά ειναι πολύ ευαίσθητες. |
Παράθεση:
ναι...εδω και 2 μηνες εχει που εχω μπει σε μια μοναδα ιχθυοκαλιεργειας και το μεγιστο βαθος που ειμαι καθημερινα ειναι τα 30 μετρα.εχω μια στολη τις απνεα 7 αρα.το πρωι την φοραω με σαπουναδα για να μπαινει και να εφαρμοζει τελεια αλλα την ακουω απο το πρωινο κρυο.βλεπω καποιους συναδελφους που εχουν ημιστεγανες-αλλοι στεγανες και ο ενας κοροιδευει του αλλου την στολη..:p μουχαμπετι να γινετε:rofl:.εγω εκανα χρονια ψαροντουφεκο και λογο οικονομικων δεν μπορω να παρω στολη και χρησιμοποιωαυτην του ψαροντουφεκου.απο ψαροντουφεκαδικης πλευρας γνωριζω πολλα.τωρα πλεον εδω και 2 μηνες δεν εχω παει...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ (μη με παρεξηγισετε)....αλλα απο θεμα στολης πιστευω για αυτονομη...οτι δινεις περνεις...εχει πανεμορφα πραματα παντος που χαζευω περι αυτονομης |
Η στεγανη για επαγγελματία που καταδύεται σχεδόν καθημερινά στα 30, φαντάζομαι με αέρα, δεν είναι "πολυτέλεια" είναι εξοπλισμός ασφαλείας.
|
1ον:Υπομονη στην ιχθυοκαλιεργεια συντομα θα καταλαβεις το λαθος σου:)
2ον:Επιμενω γι'αυτο που κανεις δεν εχεις επιλογη πρεπει να παρεις στεγανη,και πιο συγκεκριμενα στεγανη νεοπρεν,οποιος σου πει το αντιθετο ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικειμενο 3ον:Σε καμια περιπτωση δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.φυσικα δεν θα παρεις οτι βρεις μπροστα σου επειδη ειναι φτηνο αλλα εχε υπ'οψη σου οτι υπαρχουν στεγανες στολες με κοστος 1000+ ευρω που κανουν μονο για να σκεπαζεις τα ξυλα για το τζακι οταν βρεχει.το ιδιο ισχυει και στις υγρου αρκετες πολυδιαφημισμενες και ακριβες στολες ειναι της πλακας. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:08. |