![]() |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Καλως σας βρηκα !!
:) Με μερικους γνωριζομαστε ,με καποιους αλλους οχι..... ειμαι ο γνωστος Yannis :cool: που περιφερεται σε διαφορα forum ανα την ελληνικη επικρατεια !! Όνομα: Γιαννης Δημου Ηλικία: 33 ( παρα κατι ημερες !!) Επάγγελμα: Ηλεκτρολογος Μηχανικος Καταδυτική Εκπαίδευση: OWD ( μόνο !!!! ) φετος θα επαιρνα και το AOWD αλλα ο υποψήφιος εκπαιδευτής μου την εκανε για την ομορφη Κρήτη !!!:( :( :( |
Καλη αρχη παιδια
Ονομα. Ανδρεας Επιθετο. Αργυρου Ηλικια. 45 Νοεμβριους(ολοκληρους) Επαγγ. Ηνωμενα Εθνη - Κυπρος Καταδ. προσοντα PADI A.I Master scuba diver Part time A.I in a diving centrer & full time diver για την παρτι μου:angyr: |
Όνομα: Νεοκλής Κονταράτος
Ηλικία: 30 (1977) Επάγγελμα: Αναλυτής Η/Υ Τόπος: Αθήνα Καταδυτική Εκπαίδευση: PADI OWD 2005 PADI AOWD 2005 PADI Rescue Diver - 2005 PADI Nitrox Diver - 2006 PADI Night Diver - 2007 DAN O2 Provider - 2008 PADI Deep Diver - 2008 PADI Equipment Sp. - 2008 Κάθε βουτία είναι μια ξεχωριστή βουτιά. Τα μεγάλα βάθη δεν με συγκινούν, είμαι αυτό που λένε ο δύτης των 25μ. Θα έλεγα σε γενικές γραμμές λιγάκι ψείρας. Χάρη στην παρέα απο το the abyss (αρκετοί είμαστε και εδώ βλέπω) έχω την ευτυχία να έχω κάνει βουτιές σε αρκετά μέρη. Ξεχωρίζω τις βουτιες (με χρονολογική σειρά): Ζηνοβία (Λάρνακα - Κύπρος) Σπηλιες (Κερί - Ζάκυνθος) Kaizer - Γερμανικό Τσιμεντόπλοιο (Λιχαδονήσια Β. Εύβοια) Λαδόξερα (Σαμοθράκη) Ανάμεσα σε αυτές έχουν γίνει και κλασικές βουτιές (Μυλοκοπή, Λεγρενά, Θιάφι, Θυμάρι, Ποθητός) που και αυτές -όπως όλες- είναι πολύ όμορφες αλλά καμιά φορά αυτό που έχεις δίπλα σου το εκτιμάς λιγότερο! ;) |
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!! Να σας συστηθώ...
Όνομα: Νικολόπουλος Ηλίας Ηλικία: 24 Επάγγελμα: Τεχνικός Η/Υ Καταδυτική Εκπαίδευση: Padi OpenWaterDiver 17 Ιουνιου '07 Padi AdvancedOWD 15 Ιουλίου '07 Padi Rescue 2 Σεπτεμβρίου '07 Και συνεχίζουμε... |
Όνομα: Ίσσαρης Γιάννης
Ηλικία: 26 Επάγγελμα: Ωκεανογραφικές Μελέτες / Υποβρύχια Φωτογραφία Καταδυτική Εκπαίδευση: [2001] 1* sport diver CMAS, ... , [2007] still training! ;) |
Όνομα: Ιλαρίων Κοϊβεράκης
Ηλικία: 30 Επάγγελμα: Τεχνικός Η/Υ Καταδυτική Εκπαίδευση: PADI *** /Nitrox/Trimix Τόπος: Αθήνα Μέλος της ερευνητικής ομάδας του Κ. Θωκταρίδη |
Όνομα: Έλενα Λάλου
Ηλικία: 30 Επάγγελμα: Προγραμματίστρια Η/Υ Καταδυτική εκπαίδευση: 1* CMAS 2004, Σε εξέλιξη το PADI Advanced Τόπος: Αθήνα :( Καλώς σας βρίσκω. Συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν για να διατηρούν το φόρουμ "ζωντανό" κι εμάς σε διαρκή ενημέρωση :thumbup:. Βλέπω πολλούς συναδέλφους στο φόρουμ... είναι τυχαίο ή όλοι οι ΙΤ-δες φρικάρουν και το ρίχνουν στην κατάδυση;;; :p |
Παράθεση:
Παλιά λέγαμε "θέλω να γίνω κηπουρός" τώρα θα λέμε "θέλω να γίνω αυτοδύτης" :) Καλώς μας ήρθες Έλενα ;) |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...Beracuda
Όνομα: Βύρων Ε. Ρηγινός (BER)
Ηλικία: 57 Επάγγελμα: Επιχειρηματίας στο χώρο Πληροφορικής www.datalex.gr Καταδυτική Εκπαίδευση: 1η κατάδυση στα Μερμήγκια Βούλας σε ηλικία 14 ετών (1964). Πιο σοβαρά απο το 1978 με το Baracuda Dive Club, Germany (Kea chapter then). Άλλη δράση: Δημιουργία διαδικτυακού τόπου (Φόρουμ) αποκλειστικά για το νησί της Κέας. Επισκευθείτε & εγγραφείτε όσοι ενδιαφέρεστε www.keawest.gr ;) Πολύ καλό το Φόρουμ σας και χάρηκα που σας βρήκα (μέσω του Theabyss.gr ειναι η αλήθεια...). Καλές βουτιές & ανακαταδύσεις σε όλους σας :) |
Όνομα: Αλέξης Γεωργίου
Ηλικία: 37 Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος Καταδυτική Εκπαίδευση: NAUI Master Scuba Diver CMAS 3* TDI Advance Nitrox, Deco Procedures |
Καλησπέρα σε όλους και πάλι.
George Dimhtriou Πρόσφατα τελείωσα σπουδές στην Αγγλία Technical diver, ξεκίνησα το 1998, Είμαι 34 ετών και ακόμα ψάχνομαι λίγο στην Ελλάδα (καταδυτικά). :confused: :eek: |
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
Επαγγελμα: Καθηγητης Φυσικης Αγωγης Τοπος: θεσσαλονικη - Βεροια INSTRUCTOR 2** CMAS / VDST / UDI |
Καλώς μας ήρθες Κώστα :geia:
|
Όνομα: Κυριάκος Κυρίτσης
Ηλικία: <35 Επάγγελμα: Ναυπηγός Καταδυτική Εκπαίδευση:NAUI AOW |
Αν και νόμιζα ότι είχα ξανασυστηθεί, αλλά μάλλον το είχα ξεχάσει οπότε:
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΒΑΡΗΣ Ηλικία: 40 Επάγγελμα: Λογιστής Καταδυτική Εκπαίδευση:1* cmas IANTD Nitrox |
Ενας ναυπηγός και ένας λογιστής!
Ο σύλλογος θα αποκτησει πλοίο και ο λογιστής θα φροντίσει να το δικαιολογήσει στην εφορία!! Καλωσήρθατε παιδιά:2drunk: |
Λοιπον ας συστηθω και εγω με την σειρα μου...
Δημητρης Πουρσανιδης Τελειωνω το Msc στο Τμημα Επιστημης των Θαλασσων στη Μυτιληνη. Δουλευω με GIS, Databases... Βουταω και φωτογραφιζω (το δευτερο τους τελευταιους 3 μηνες). Ερευνητικο ενδιαφερον μαλακια και δη γαστεροποδα και γυμνοβραγχια. Σχεδιασμος databases σε GIS για marine science... αλα καταδυτικα: Rescue Diver , Nitrox Diver , National Geographic Diver PADI, Αδεια μαθητευομενου δυτη (βοηθου επαγγελματια)... Ελπιζω σε λιγο καιρο και Technical... :geia::geia::geia::geia::geia::geia::geia::geia::g eia::geia::geia::geia::geia::geia::geia::geia::gei a::geia::geia: |
Μαλάκια εννοεί ο Δημήτρης μας, Μαλάκια (μην ακούσω κάνα αδαές σχόλιο!)
Καλώς τον!! :geia: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μεταφορά απο εδώ
Παράθεση:
|
Όνομα:Αγγελόπουλος Νίκος
Ηλικία: 29 Επάγγελμα: Κατασκευαστής Καταδυτική εκπαίδευση: Rescue Diver IANTD Τόπος: Παλαιό Φάληρο :geia: |
Γεια σας λοιπόν και από εμένα! Χαρά μου να παρουσιαστώ σε αυτή την ωραία παρέα!
Αν θυμάμαι σωστά αναφέρω κάποια πράγματα και στην ταυτότητά μου... για σιγουριά όμως ας τα ξαναπώ! 37 ετών, διοικητικό στέλεχος σε εκδοτικό οίκο. Αγαπώ τη φύση, τους ανθρώπους και άλλα πολλά... Καταδυτικά είμαι advanced open water και nitrox 40% Εκπαιδεύομαι για Technical και σύντομα και για Trimix Κολυμπάω ερασιτεχνικά πολλά χρόνια (κολυμβητήριο και ανοιχτή θάλασσα) και έχω μάθει να προ πολλού να σέβομαι και να αγαπώ τη θάλασσα! |
Ονομα Δημητρης
Ηλικια 28 Επαγγελμα Ηλεκτρολογος συστηματων αυτοματου ελεγχου Τοπος Αθηνα Καταδυτικη εκπαιδευση 3*** Ερασιτεχνικο ΕΟΥΔΑΤΚ PADI MSDT Instructor (5 speciality Instructor) ANDI OWI Instructor ANDI SSI Instructor ANDI Trimix Diver ANDI service technician ANDI gas blender DAN Instructor Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies Advanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries First Aid for Hazardous Marine Life Injuries Automated External Defibrillators for Scuba Diving PADI Emergency First Response Insructor Ocean Reef full face mask diver |
Όνομα: Βιβιάνα Δελιδάκη
Ηλικία: 30 Επάγγελμα: Υπεύθυνη εκδόσεων Καταδυτική εκπαίδευση: Rescue/Nitrox Diver IANTD Τόπος: Νέα Σμύρνη :geia: και από μένα! |
ΟΝΟΜΑ: ΟΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ :evil:
ΕΡΓΑΣΙΑ: Απατεώνας (ενίοτε) ΗΛΙΚΙΑ: 46 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 1* ΕΟΥΔΑΑΚΤ/ CMAS 1993 2* ΕΟΥΔΑΑΚΤ/ CMAS 1994 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ορειβασία (επισταμένα επίσης), μουσικές σπουδές, φοιτητής στο Ε.Α.Π. (Ελληνικός Πολιτισμός, 3ο έτος), ψιλοτρέλα με την αρχαιολογία, ψιλοτρέλα με το κρασί και διάφορα άλλα. TOΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ν. ΣΜΥΡΝΗ |
Όνομα: Σπύρος Ξένος
Ηλικία: 31 Επάγγελμα: Ιδ.Υπάλλ. (Φυσικό Αέριο) Καταδ.Εκπαίδ.: PADI Instr. Τόπος: Αθήνα :geia:Χαίρω πολύ για την γνωριμία. |
Παράθεση:
|
Γεια σας απο Κρήτη
ΟΝΟΜΑ Νίκος Ηλικία 35 Επάγγελμα Ιατρικός επισκέπτης Καταδυτική εκπαίδευση Open Water |
Ονομα-Διονυσιος
Ηλικια-38 Επαγγελμα-Ελαιοχρωματιστης Καταδυτικη Εκπαιδευση-RESCUE PADI NITROX PADI WRECK PADI Tοπος-Πειραιας Κερατσινι |
AAA...να βάλω και εγώ τα δικά μου:
Ονομα-Aνδρέας Τριαντόπουλος Ηλικια-41 Επαγγελμα-Ιδιωτικός Υπάλληλος Καταδυτικη Εκπαιδευση- PADI IDC Staff Instructor DSAT Tec Deep Instructor DSAT Tec Trimix Instructor IANTD Normoxic Trimix Instructor ΙΑΝΤD/DSAT Gas Blender Instructor Tοπος-N.Ψυχικό, Αθήνα |
"Βρε καλώς τα παιδιά!" που είπε κι ο Αλαβάνος προ ημερών...
Ονομα : Γεράσιμος (Μάκης) Βιτσεντζάτος Ηλικία : τι τα θέτε, τι τα γυρεύετε...44(:cool:) Επάγγελμα : Ασφαλιστικά θέματα (λαμόγιο κοινώς!:thumbdn:) Καταδυτική εκπαίδευση : CMAS/ΕΟΥΔΑΑΤΚ 1 1985 - PADI AOW 1988 - PADI RESCUE 1992 - PADI DIVE MASTER 1994 - PADI U/W PHOTO 1995 -NITROX 1 IANTD 2001 Τόπος : Νέα Σμύρνη (σαν πολλοί δεν γίναμε οι ...νιοσμυρνιώτες??) |
Όνομα: Αντζουλής Δημητρης
Ηλικία:28 Επάγγελμα: Δύτης (υποβρυχιες εργαισιες) // Public Relations (Knockout) Καταδυτική Εκπαίδευση: ......... |
Όνομα: Άγγελος Παπαδημητρίου
Ηλικία :31 Επάγγελμα: Μηχανικός Η/Υ Καταδυτική Εκπαίδευση: 1* CMAS, Nitrox PADI Τόπος: Αθήνα Μεταμόρφωση |
Καλησπέρα divers :geia::geia::geia:
Όνομα Αρτέμη Σίμου Ηλικία 18 περίπου:rolleyes: Επάγγελμα ------ Καταδυτική εκπαίδευση open water,advanced o w, rescue diver padi,kai βαδίζουμε για dive master Τόπος Κάρυστος Ευβοίας |
Ράτσα: Λυκογιάννης Δημήτριος
Παραγωγή: 23/06/1976 Ποικιλία: Φοιτητής Προέλευση: Αθήνα Πιστοποίηση: Advanced - Padi |
Όνομα: Γιώργος Γιομπαζολιάς
Ηλικία: 32 και κάτι ψιλά... Επάγγελμα: Εφαρμογές Γραφικών Τεχνών Καταδυτική Εκπαίδευση: PADI OWD (2004) IANTD AOWD (2005) IANTD EAN DIVER (2006) |
Όνομα: Γιωργος Αλεξανδρου
Ηλικία :40 Επάγγελμα: Τεχνολογος γραφικων τεχνων Καταδυτική Εκπαίδευση: Advanced Open Water PADI from 1996 Τόπος: Αθήνα Καλλιθεα Μεχρι και σημερα συνεχιζω τις καταδυσεις και πιστευω να τις χαιρομαι για πολλα χρονια ακομα!!!!! |
Όνομα: βασιλειος πουργιανος
Ηλικία: 37 Επάγγελμα: οδηγος Ε.ΘΕ.Λ. ΑΕ Καταδυτική Εκπαίδευση:Padi OWD/CMAS 1* - 1996 Τόπος: Αθήνα Ιλιον Καλησπερα σε ολους σας..βασικα παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα δυστυχως λογω περιορισμενου χρονου εχω σχεδον 1 χρονο να βουτηξω..βλεπετε οπως δηλωνει και το ψευδωνυμο με 5 παιδια δεν μενει και πολυς χρονος ..τελος παντων που θα παει καποια στιγμη θα σας γνωρισω και απο κοντα ....:geia: |
Βασίλη καλώς ήλθες !!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:12. |