![]() |
Απάντηση: 15.03.2009: Cavern Experience - Λίμνη Βουλιαγμένης
Παράθεση:
εεεεελα βρε george !!! :D |
Sorry...misunderstanding
Ητοι, η γλώττα προτρέχει της διανοίας... |
|
Τι έγινε;;;;.... μας έφαγε η πολλή δουλειά :madwife: και θα χάσουμε τη σπηλιά...?
Άγγελος και Αλέξανδρος please please, βάλ' τε μας στη λίστα αναμονής.... |
Άλλος ένας για τη λίστα αναμονής
1 Dimitris 2 Άγγελος 3 Αλέξανδρος 4 mpapadog (Μιχάλης Παπαδογιαννάκης) |
Παράθεση:
Αγαπητοί φίλοι, Δεν θα χάσετε καμία σπηλιά μιας και δεν θα μπούμε σε ΚΑΜΙΑ σπηλιά, αλλά θα καταδυθουμε στην είσοδο του σπηλαίου. Oι καταδύσεις cavern ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σπηλαιοκατάδυση. Φιλικά, Αργύρης |
Παράθεση:
:madwife::madwife::madwife::madwife: ευτυχώς που το διευκρινίσατε γιατί τα καημένα :angyr:έιχανε σκάσει από τη ζήλεια τους .... μπορουν άλλωστε να ακολουθήσουν το tavern diving σα μέλη του συλλόγου :2drunk: |
Παράθεση:
χε χε χε... η αγαπητή :worship: Μπαζ μάλλον μας "ξέρει" καλά!!!... ...κάτι τέτοιο θα γίνει. Θα καταδυθούμε σε κάποια άλλη θάλασσα και θα έρθουμε στο tavern-diving :crazy: για ανταλλαγή εντυπώσεων και φωτογραφιών...!!! |
Παράθεση:
Αχχχ Θεε μου, βοήθα τούτα τα Τέκνα σου !!!!! :banghead: Υ.Γ. καλέ ένα μαύρο πράγμα είναι εκει κάτω !!!!! :p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
χε χε χε...! :evil: ...ο συγκεκριμένος λουόμενος :eek: δε νομίζω να ξανανοιχτεί! Παραλία παραλία τον κόβω στο εξής! |
Στα πλαίσια της κατάδυσης που πρόκειται να πραγματοποιήσετε σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μερικά στοιχεία που ίσως σας ενδιαφέρουν.
Οι διαστάσεις της λιμνοπηγής είναι 170 x 45 μέτρα και το βάθος της κυμαίνεται από 50 εκατοστά έως 10 μέτρα. Η θερμοκρασία του νερού στην επιφάνεια της λιμνοπηγής είναι 20 βαθμούς Κελσίου σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο), ενώ βαθύτερα φθάνει μέχρι και τους 35 C. Κατά τη διάρκεια σπηλαιοκαταδυτικών εξερευνήσεων της λιμνοπηγής Βουλιαγμένης, διαπιστώθηκε ότι η λίμνη τροφοδοτείται από έναν υπόγειο ποταμό, ο οποίος ανανεώνει το νερό της, ανεβάζοντας τη στάθμη κατά 50 εκατοστά περίπου σε σχέση με τη στάθμη της θάλασσας και στη συνέχεια διώχνει το νερό με σταθερή ροή δια μέσου μικρών περασμάτων. Η λιμνοπηγή είναι γνωστή για τις ιαματικές της ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στη δημιουργία υδρόθειου συνεπεία φυσικοχημικών δράσεων. Γεωλογικά, η περιοχή που βρίσκεται η λιμνοπηγή αποτελείται στα ανατολικά από Κατώτερο μάρμαρο (όπου και βρίσκεται η λιμνοπηγή), στα βόρειο-ανατολικά από θαλάσσιους πλειστοκαινικούς μαργούς και στα βόρεια από λωρίδα αλλουβιακής άμμου. Βορειότερα από αυτή τη λωρίδα βρίσκεται ο σχιστόλιθος της Αθήνας. Βορειοδυτικά υπάρχουν τεταρτογενείς προσχώσεις και πλειστοκαινικές αποθέσεις. Ανατολικά, ο Λαιμός αποτελείται από αλλουβιακή άμμο και από εκεί και μέχρι το ακρωτήριο Ζωστήρ από θαλάσσιους πλειστοκαινικούς μαργούς. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΜΙΞΗΣ ΥΔΑΤΩΝ Έγιναν ορισμένες προκαταρκτικές αναλύσεις υδάτων από την επιφάνεια και μέχρι τα -40 μέτρα, με λήψη δειγμάτων νερού ανά 5 μέτρα. Έτσι διαπιστώθηκε ότι ο υπόγειος ποταμός τροφοδοτεί με ζεστό θαλασσινό νερό, θερμοκρασίας 35C - 25C τη λιμνοπηγή. Διαπίστωση που ενισχύει την εικασία ότι ο υπόγειος ποταμός τροφοδοτείται από κάποια καταβόθρα. Η πιθανότερη είναι η καταβόθρα Βουλιαγμένης (γνωστή ως "πηγάδι"), η οποία βρίσκεται 3 χλμ. από τη Λιμνοπηγή Βουλιαγμένης, στην ίδια θαλάσσια περιοχή στο δεύτερο φυσικό λιμανάκι της Βουλιαγμένης. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι στα -17 μέτρα βάθος υπάρχει ένα λεπτό δροσερό στρώμα γλυκού νερού, το οποίο αναμιγνύεται με το θαλασσινό νερό. Έτσι δημιουργείται υφάλμυρο νερό που φθάνει έως και την επιφάνεια, με σταθερή πλέον θερμοκρασία 20C. Η φυσική ανάμιξη των υδάτων γίνεται αισθητή από τη διαφορά θερμοκρασίας που φθάνει έως και 5 C ανά μέτρο. Παράλληλα δημιουργούνται οφθαλμαπάτες εξαιτίας της διαφορετικής πυκνότητας του νερού. ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΠΗΓΗ Εξαιτίας του ειδικού περιβάλλοντος της λιμνηπηγής (θερμοκρασία νερού 20 - 27 C, υφαλμύρωση νερού 17%, εκ των οποίων 12% χλωριούχο νάτριο) η ζωή στη λιμνοπηγή της Βουλιαγμένης είναι σχετικώς περιορισμένη. Σε αυτό συμβάλλουν και οι μεγάλες ποσότητες χλωρίου που ρίχνονται στη λίμνη για την προστασία των λουομένων από βακτηρίδια. Η μέχρι τώρα παρατήρηση του βυθού της λιμνοπηγής έχει αποκαλύψει πάντως αρκετούς μικροοργανισμούς (ψάρια, πρωτόζωα κλπ.) που κατοικούν σε αυτή. Σίγουρα οι πιθανότητες να ανακαλυφθούν και νέα είδη ζωής στα νερά της είναι μεγάλες και μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Eχουν καταγραφεί ή παρατηρηθεί τα εξής είδη ψαριών: α) Κόττος. Ο Κόττος (Cottus gobio) είναι ψάρι που μοιάζει με τον κοινό κοκωβιό, αλλά μικρότερος σε μέγεθος (τόπος διαβίωσής του είναι τα γλυκά νερά της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης). β) Μαύρο Mόλλυ. Το Μαύρο Μόλλυ (Poecilia shenops ή Poecilia hydrid) είναι ψάρι που ανήκει στην οικογένεια των Ποικιλιδών. Τόπος διαβίωσής του είναι τα γλυκά και υφάλμυρα νερά της κεντρικής Αμερικής. Παρ' όλα αυτά είναι εξακριβωμένη η παρουσία του στα νερά της λιμνοπηγής. Το πιθανότερο είναι ότι το είδος αυτό (το οποίο είναι ψάρι ενυδρείου) έχει εισαχθεί στη λίμνη, άγνωστο όμως πότε και για ποίο λόγο, ή έχει γίνει παράλληλη εξέλιξη. γ) Κέφαλος (Mugil cephalus). Έχει παρατηρηθεί στη λιμνοπηγή κατά καιρούς. Ο Κέφαλος είναι ψάρι που προσαρμόζεται εύκολα στα γλυκά και υφάλμυρα νερά και έχει διεισδύσει στη Λιμνοπηγή από τις υπόγειες εξόδους της προς τη θάλασσα. δ) Χέλια (Anquilla-Anquilla). Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Υπάρχει πιθανότητα πάντως να πρόκειται και για άλλο είδος χελιού. Επίσης στον πυθμένα της Λιμνοπηγής συναντάται και αυξημένη υποβρύχια βλάστηση όπως μεγάλου μεγέθους φύκια, ανεμώνες και σπάρτα με βολβοειδή ρίζα μήκους 15 εκατοστών περίπου. Τα ψάρια και γενικώς το μεγαλύτερο μέρος της υποβρύχιας ζωής έχουν μεταφερθεί προς την πηγή. Εξαίρεση αποτελούν τα μεγάλων διαστάσεων υποβρύχια φυτά της λιμνοπηγής που φυτρώνουν κυρίως κοντά στις όχθες της. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΠΗΓΗΣ H λιμνοπηγή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον από βιολογικής πλευράς, λόγω των ιδιαζόντων περιβαλλοντικών συνθηκών που επικρατούν στη λιμνοπηγή (π.χ. διακυμάνση αλατότητας, σταθερότητα θερμοκρασίας και αγωγιμότητα δηλ. σύνολο ιόντων που βρίσκονται διαλυμένα στο νερό). Η ανεύρεση των ψαριών, Κόττος (Cottus gobio) και Μαύρο Μόλυ (Poecilia shenops ή Poecilia hydrid) δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για την παρουσία τους. Μία εκδοχή είναι η μετανάστευση και η δεύτερη είναι η παράλληλη εξέλιξη. * Μια αναφορά για την μοναδική ανεμώνη που υπάρχει στην Βουλιαγμένη θα βρείτε και εδώ. ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ενας πρωτόγνωρος για τους επιστήμονες κόσμος αναπτύσσεται κάτω από το νερό Χ. ΧΙΝΤΗΡΟΓΛΟΥ | Κυριακή 4 Αυγούστου 2002 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=75&artid=144524 ![]() ![]() |
Eυχαριστούμε Κώστα, πολύ κατατοπιστικό το άρθρο.
Αρκετές πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες από την Physalia και την Emmy υπάρχουν εδώ http://www.theabyss.gr/community/ind...?topic=2849.15 |
Κώστα, ευχαριστούμε πολύ! :thumbup:
|
Παράθεση:
Οπότε ραντεβού για ενημέρωση των συμμετεχόντων την Τρίτη 10/3/09, 19:30, στον Σ.ΕΛ.Α.Σ. (Πασίωνος 44-46, Νέος Κόσμος). Υ.Γ. Μην ξεχάσετε τις υπεύθυνες δηλώσεις (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) :geia: |
Οι ομάδες χωρίστηκαν και είναι στον παρακάτω πίνακα. Δύο τα βασικά κριτήρια: Πρώτο, σε κάθε ομάδα να υπάρχει τουλάχιστον ένα μέλος του Δ.Σ. (για τυχόν συνεννοήσεις που θα χρειασθούν) και δεύτερο να μην είναι όλοι οι φανατικοί φωτογράφοι μαζί (... και βγουν απ' τη λίμνη την Δευτέρα ;)). Κατά τα λοιπά, αλφαβητικά ...
... αν υπάρχει κάποια ένσταση, την συζητάμε. :geia: |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Καλημερά σε όλους Όπως γνωρίζεται στις 10/3 θα γίνει συνάντηση των συμμετέχοντων πριν την κατάδυση της Κυριακής. Η συνάντηση αυτή περιλαμβάνει παρουσίαση που αφορά γενικότερα την σπηλαιοκατάδυση και όχι μόνο την κατάδυση στην Λίμνη. Η παρουσίαση είναι multimedia, η διάρκεια της είναι περίπου δυο ώρες και αποτελεί μέρος του The art of Safe cave diving: Cave Orientation program της NACD. Είναι δε εξίσου σημαντικό μέρος του προγράμματος Cavern experience όπως και η κατάδυση στην Λίμνη που θα κάνουμε. Συνημμένο Αρχείο 939 H εκδήλωση θα πρέπει λοιπόν να ξεκινήσει στις 7:30 ώστε να μας μεινει και χρόνος να μιλήσουμε και για την κατάδυση της Kυριακής. Θα τα πούμε από κοντά την Τρίτη. Με εκτίμηση, Αργύρης Αργυριάδης |
Παράθεση:
Γίνετε για αποποίηση ευθηνών της Διεύθυνσης που διαχειρίζετη την Λίμνη σε περίπτωση ατυχήματος. ;) |
Παράθεση:
|
Να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους:
Φυσιολάτρες Ορειβάτες Σπηλαιολόγοι (ΦΟΣ) Μέλος της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Εκαταίου 26-28 και Αγκύλης, Νέος Κόσμος, ΤΚ 11743, Αθήνα e-mail: info@foscaving.gr www.foscaving.gr Σπηλαιολογικός Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος Σ.ΕΛ.Α.Σ. Μέλος της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Πασίωνος 44-46, Ν.Κόσμος, Τ.Κ. 116 31 Τηλ./Φαξ:+30-210-90.20.171 e-mail: info@selas.org www.selas.org ...για την υποστήριξή τους στο όλο εγχείρημα και τη ενεργή συμμετοχή των σπηλαιοδυτών τους σαν συνοδών στη βουτιά της Κυριακής 15/3/09. Να διευκρινίσουμε επίσης ότι η όλη διοργάνωση έχει αυστηρά μή κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι μια πρώτη επαφή και γνωριμία των ερασιτεχνών αυτοδυτών ανοιχτής θαλάσσης με τις αρχές της σπληλαιοκατάδυσης μέσω του cavern diving. :geia: |
Καλησπέρα παιδιά,
Μόλις γυρίσαμε από λίμνη που κανονίσαμε τα τελευταία διαδισκαστικά και είμαστε πανέτοιμοι για αυριο. Σήμερα βουτήξαμε και τοποθετήσαμε τον μίτο που θα ακολυθήσουμε ως διαδρομή στην κατάδυση στην είσοδο του σπηλαίου. Ο καιρός προβλέπεται υπέροχος και το νερό της λίμνης ζεστό.... Θα τα ππούμε από κοντά αύριο. Με κτίμηση, Αργύρης Αργυριάδης |
Με λίγα λόγια..
ΥΠΕΡΟΧΑ Ευχαριστώ τον Αργύρη και τους σπηλαιοδύτες που φρόντισαν για να δούμε (όσοι δεν είχαμε δει), ενα μικρό κομμάτι απο το σπήλαιο της Βουλιαγμένης και μάλιστα με υποδειγματική ασφάλεια, τον σύλλογο για την διοργάνωση, την "ομάδα" μου για την άριστη συνεργασία και γενικώς..όλη την σημερινή παρέα για τις πολύ ευχάριστες στιγμές! Ελπίζω να δούμε σύντομα κάποια παρόμοια εκδήλωση!!:thumbup: ![]() ![]() |
Κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για την πανέμορφη αυτή εμπειρία και όλα τα παιδιά του ΣΕΛΑΣ και του ΦΟΣ για τη συνοδεία (και ιδιαιτέρως τον Κομνηνό που μου δάνεισε τον κα-τα-πλη-κτι-κό φακό του για test-dive:geia:). Ευχαριστώ και όλους-όλους εσάς που ήσασταν εκεί και μοιραστήκαμε αυτή την όμορφη μέρα :)
(Αλλά μας ξεθέωσε..... πάω για ύπνο κουτουλώντας! :banghead:) |
Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία τόσο η επίσκεψη στην είσοδο του σπηλαίου όσο και η περιήγηση στο μοναδικό οικοσύστημα της λίμνης! Ευχαριστώ τον Αργύρη και τους άλλους σπηλαιοδύτες που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη ασφάλεια αυτή τη δραστηριότητα, καθώς και το ΔΣ του συλλόγου μας για την ευκαιρία που μας έδωσε να κανουμε κάτι που λίγοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν. Ελπίζω ότι μετά την απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος θα επαναληφθεί η διοργάνωση ώστε να μπορέσουν και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου να ζήσουν αυτή την εμπειρία.
|
5 Συνημμένο(α)
.....και μερικές φωτογραφίες...
Συνημμένο Αρχείο 948 Συνημμένο Αρχείο 949 Συνημμένο Αρχείο 950 Συνημμένο Αρχείο 951 Συνημμένο Αρχείο 952 |
Αργύρη ευχαριστούμε και χαρά στο κουράγιο σας :thumbup:.
Αντε συν-cavern-οδύτες μου και εις ανώτερα (ή, πιο σωστά, και εις ενδότερα) |
Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία!
Για εμάς του μη σπηλαιοδύτες μια ευκαιρία (ελπίζω όχι μοναδική) να βουτήξουμε και να πάρουμε μια μικρή γεύση απ' την λίμνη της Βουλιαγμένης. Κύλησαν όλα ρολόι, απ' το πρωινό ραντεβού μέχρι και τον καφέ μετά το tavern experience! Ευχαριστώ τον Αργύρη για την αφιλοκερδή του προσφορά, την οργάνωση και το κέφι του. Τον Κομνηνό και τον Ηλία απ' τον Σ.ΕΛ.Α.Σ. και τον Νίκο απ' τον Φ.Ο.Σ. για την συνοδεία. Τον Παναγιώτη την Ζίνα και τον Βασίλη για την ωραία βουτιά. Και βέβαια όλη την μεγάλη παρέα του Συλλόγου μας που συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή Και εις άλλα ... :thumbup: |
Να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ και εγώ τον Αργύρη τους συνδύτες μου αλλά και όλη την παρέα ... :thumbup:
ΥΣ: και να ρωτήσω ... μήπως υπάρχει καμιά φοτο διθέσιμη για την επιφάνεια εργασίας ????:o :geia: |
Ήταν πολύ όμορφα. Όχι μόνο από άποψη οργάνωσης, όχι μόνο λόγω της βουτιάς (που ήταν πολύ όμορφη), αλλά κυρίως λόγω της παρέας.
Αν και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στο Tavern Dive ήταν μια γεμάτη μέρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα Βασίλη, Γιάννη, Μαρία... Ευχαριστώ Η βουτιά αν και έπρεπε να φτάσουμε στα -31μ ήταν από τις πιο χαλαρές βουτιές και σε αυτό ασφαλώς έπαιξε ρόλο το επίπεδο των δυτών και των συνοδών. Σε ένα σημείο μάλιστα αλλάζει η πυκνότητα του νερού και υπάρχει μια απότομη αλλαγή πλευστότητας. Στην βουτιά καθαρισμού χαζέψαμε το ασυνήθιστο περιβάλλον της λίμνης (μου θύμισε το παλιό μου ενυδρείο). Κάναμε και καθαρισμό στο οποίο βρήκαμε 1 βατραχοπέδιλο, 1 σερβιέτα (χωρίς φτερα), ένα τσιρότο, πολλά σακουλάκια από συσκευασίες φαγητού (σάντουιτς, πατατάκια κτλ), πλαστικά ποτήρια και... 1 κανονικότατο και σε άριστη κατάσταση 10ευρω. Να καταγγείλω εδώ την Μαρία που το βρήκε ότι στην πρόταση να το δωρίσει στον σύλλογο κόντεψε να πνιγεί. ΤΣΙΦΟΥΥΤΟΟΟΟΟΟ :evil: Ο Αργύρης τιμωρήθηκε για τις αμαρτίες του και τώρα μπορεί να πάει να κοινωνήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ καν πόσες ώρες κατάδυσης έγραψε χτες με τον θερμοσίφωνα (συγγνώμη rebreather ήθελα να πω) στην πλάτη. Χάρη στον Αργύρη και την ομάδα του από αυτή την απολαυστική βουτιά βγήκαμε σίγουρα πιο εμπειροι και πιο καλοί δύτες. Σημείωση: Όσοι δεν πλύνατε τον εξοπλισμό σας με το σκεπτικό ότι το νερό είναι γλυκό να τον πλύνετε αμεσως (τον εξοπλισμό). Το νερό της λίμνης κάνει καλό στους ρευματισμούς αλλά κακό σε οτιδήποτε μεταλικό. Ξεπλύντε τα πάντα από μπουκάλα και βάρη μέχρι το τελευταίο d-ring (αν σας άφησε ο Αργύρης να το πάρετε μαζί σας βέβαια :D). |
Παράθεση:
Διάγουμε καιρούς δύσκολους κι αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Σε τέτοιες στιγμές, κανείς δεν δωρίζει τα δώρα, πόσω μάλλον τα δώρα μιας Λίμνης. Διότι η Λίμνη κατάλαβε ότι μόνο εγώ την καθάριζα και οι υπόλοιποι μονάχα κοιτούσατε (τυπικό ελληνικό συνεργείο). Εκτίμησε λοιπόν τις υπηρεσίες μου και με αντάμειψε. Μην το κάνουμε θέμα τώρα, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Στο σύλλογο προσφέρω και θα προσφέρω αιωνίως την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή μου. Ανεκτίμητη αξία, όχι 10ευρα και αηδίες (ΖΗλιάααααααααααααρηηη :p) (Πάντως να το επισημάνουμε αυτό επειδή κατά καιρούς εχουν ακουστεί διάφορα για τον Νεοκλή.... Είναι όντως λίγο γκαντέμης για ζευγάρι ο άτιμος... θα μπορούσε το χαρτονόμισμα να ήταν 100ευρω. :evil:) |
Παράθεση:
Γιατί, δεν γυρίσατε όλοι στα σπίτια σας? Κάποιες μικροβλάβες στον εξοπλισμό είχαν κάποιοι, τίποτα σπουδαίο. :stunned: Εμ, δεν μ' ακούγατε. Εγιναν λάθη το Σάββατο το βράδυ ;) |
Παράθεση:
Εμένα το μόνο που μου έτυχε, ήταν να χάσω ένα παξιμάδι και να μου φύγει η κεφαλή του flash στο βυθό, αμέσως μετά άρχισε να βάζει νερά η μάσκα μου και την άλλαξα με τη δεύτερη που έχω μαζί μου αλλά θόλωνε συνέχεια και δεν έβλεπα τίποτα, κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά έσπασε το ελατήριο του clip που κρατούσε τη δεύτερη φωτ. μηχανή (που ευτυχώς ήταν θετική σε πλευστότητα) και ανέβηκε στην επιφάνεια όπου την βρήκε μια έκπληκτη λουόμενη :banghead: :banghead: ...και φαντάσου ότι ο Νεοκλής ήταν ήδη στην στεριά σε απόσταση μεγαλύτερη των 100μ.... ή μήπως δεν ήταν? :confused: :D = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Αργύρη και όλα τα παιδιά των συλλόγων ΣΕΛΑΣ και ΦΟΣ για την άψογη οργάνωση και την όμορφη εμπειρία της βουτιάς στη λίμνη :thumbup: ΥΓ: Φωτογραφίες έπονται... |
Παράθεση:
Εμένα το ζευγάρι μου βρήκε λεφτά. Εσάς άλλος σας γκαντέμιασε. Εγώ ο καημένος τι σας φταίω; Τσκ τσκ τσκ Ρατσιστές και ζηλιάρηδες! Τι να πει κανείς! Πάντως από δω το χατε από κει το χατε... γιατί δεν μας λέτε ότι το 10ευρώ το μετατρεψατε σε κοψίδια; (πάγια τακτική του ΔΣ για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης) :D |
Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Σύλλογο ΤΗΘΥΣ και τον Αργύρη για την ευκαιρία που μου δώσανε να καταδυθώ στο μοναδικό περιβάλλον της λίμνης.
Ευχαριστώ επίσης και την ομάδα μου Γίωργο, Παναγίωτη και superbuddy Βασίλη κάθως και τους συνοδούς μας, Αργύρη και Νίκο, για τις όμορφες καταδύσεις μας! ...να και μερικές φωτογραφίες απο τους κατοίκους και επισκέπτες της λίμνης... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .. οι υπόλοιπες στη σημερινή προβολή στο στέκι.. ;) :geia: |
Μπράβο Ζίνα, ωραίες φωτό :thumbup:
Μπραβο και στον superbuddy σου, ωραίος ρυθμιστής! που τον κονόμησε? :p |
Παιδες νομιζω πως ξεχασα εκει την θηκη της στεγανης μου γιατι δεν την βρισκω πια! Αν καποιος κατι γνωριζει..............ευχαριστω.
{ο νεοκλης ηταν κοντα μου?} |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υ.Γ. Εύχομαι να την βρεις γιατί σου αξιζει. Πως να το κάμωμε! ![]() |
Παράθεση:
(κομνηνέ φυλάξουυυυυ... μόλις διαβάσεις το μήνυμα του Νεοκλή, φτύσε 3 φορές στον κόρφο σου... στο ισοθερμικό δηλ. :p ) ΥΓ: Τη βρήκα εγώ τη θήκη της στεγανής σου και την έδωσα στον Αργύρη :geia: |
ΑΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟΟΟΟΟΟΟ :D:evil::evil::D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:20. |