Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις, Εκθέσεις, Διαγωνισμοί, Σεμινάρια, Δράσεις (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Ιδρυση Νέου Συλλόγου Ερασιτεχνων στην Πάτρα (Oceanos) (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=4116)

Physalia 24-12-09 18:57

Απάντηση: Ιδρυση Νέου Συλλόγου Ερασιτεχνων στην Πάτρα

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου (Μήνυμα 34476)
Έγινε η αρχή με ένα δυνατό πυρίνα, κάπως έτσι ξεκινήσε και ο δικός μας Σύλλογος Σ.Ε.Α ΤΗΘΥΣ με επίσης 11 άτομα στην πρώτη συνάντηση.

Έτσι :thumbup:
Καλή συνέχεια παιδιά!!

geogeo 24-12-09 19:36

Πολύ ωραία!!! Καλή συνέχεια και για ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, είμαστε εδώ :thumbup:

tsamis _k 24-12-09 21:14

ΤΟ LINK AYTO EINAI ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
http://www.facebook.com/group.php?gid=218126979206

kristalia 24-12-09 21:30

Καλή αρχή, καλή δύναμη και καλή συνέχεια !!!!!! :thumbup::thumbup:

angelohar 25-12-09 10:10

γεια σας....ήμουν κι εγώ στην συνάντηση για την ίδρυση του σωματείου στην Πάτρα....είμαι νέος δύτης κ γνωρίστηκα με νέους κ παλιούς δύτες τους πουρο divers όπως αυτοαποκαλούνται...:D:D:D πάντως τα πράγματα τα είδα και εγώ πολύ θετικά από όλους....πιστεύω πως κάτι θα βγει μέσα από αυτό...και μέσα από την προσπάθεια καθενός από εμάς ξεχωριστά....:thumbup:

ελπίζω και θέλω πολύ να γίνει ο σύλλογος στην Πάτρα...θα ήταν πολύ καλό και πολύ θετικό για όλους μας... για νέους... κ παλιούς δύτες...για ενημέρωση...για σεμινάρια...για εκδρομές...και για τόσα άλλα....:eek:που για να το κάνει κάποιος μόνος του ή να το οργανώσει είναι λίγο δύσκολο....οπότε παιδιά ελπίζω μετά τις γιορτές να είμαστε όλοι εκεί....καλές γιορτές κ χρόνια πολλά σε όλους.....!!!!

EDIT-> Greeklish to Greek:):):):)

aggelospal 25-12-09 11:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο angelohar (Μήνυμα 34500)
gia sas....hmoun k egw sthn sinantish gia thn idrisi tou somatiou sthn patra....eimai neos ditis k gnoristika me neous k palious dites tous pouro divers opos autoapokalounte...:D:D:Dpantos ta pragmata ta eida kai egw polu thetika apo ollous....pisteuw pws kati tha bgei mesa apo auto...kai mesa apo thn prospathia kathenos apo emas ksexorista....:thumbup:

elpizw k thelw polu na ginei o sullogos sthn patra...tha htan polu kalo kai polu thetiko gia olous mas... gia neous...k palious dutes...gia enimerosi...gia seminaria...gia ekdromes...kai gia tosa alla....:eek:pou gia na to kanei kapoios monos tou h na to organosei einai ligo diskolo....opote paidia elpizw meta tis giortes na eimaste oloi ekei....kales giortes k xronia polla se olous.....!!!!:):):):)

Αγγελε να γράφης Ελληνικά.

Physalia 25-12-09 12:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aggelospal (Μήνυμα 34504)
Αγγελε να γράφης Ελληνικά.

thx Άγγελε Παλ;)
Αγγελε Χαρ, για την ώρα στα διόρθωσα εγώ...

Alt+Shift pleaseeee :geia:

angelohar 25-12-09 14:27

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 34507)
thx Άγγελε Παλ;)
Αγγελε Χαρ, για την ώρα στα διόρθωσα εγώ...

Alt+Shift pleaseeee :geia:

ευχαριστώ πολυ physalia ν'ασε καλα....!!!:thumbup:

ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 25-12-09 20:25

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρά μου και τον Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' και την Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης-ΕΑΘ για την πρόθεση βοήθειας ,σίγουρα θα μας είναι αναγκαία και πολύτιμη .

tsamis _k 30-12-09 12:11

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δευτερη συνάντηση του συλλογου μας. Θα γίνει Κυριακή 10 Ιανουαριου 5 με 6 το απογευμα. Θα σας ενημερωσουμε για το που λιγες μερες πριν. Καλη Πρωτοχρονια!!!!:D:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:03.