Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   25-27.03.11 εκδρομή στο Κάλαμο Εύβοιας (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=5000)

baz 10-03-11 12:08

Απάντηση: 25-27.03.11 εκδρομή στο Κάλαμο Εύβοιας

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 47250)
Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με τον Yan.

Δεδομένου ότι είμαι στο όριο (λόγω οικονομικών δυσκολιών) να έρθω ή να ακυρώσω τη συμμετοχή μου, θα ήθελα να μπορώ τουλάχιστον να επιλέξω πόσες και ποιες καταδύσεις θα κάνω ή στην ανάγκη να γεμίσω τις φιάλες μου και να κάνω μια κατάδυση από την ακτή.

:geia:

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, θα ξέρω τελευταία στιγμή.

Επίσης επειδή ενδέχεται να έρθουν και 2 φιλικά μου ζευγάρια και από αυτούς οι 3 είναι δύτες που δεν είναι μέλη ωστε να συμμετέχουν στις βουτιές μας, θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλημα στο να κάνουν βουτιά με το σκαφος αν θέλουν, ανεξάρτητα από εμάς.

Χρηστος Ευθυμιου 10-03-11 13:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο baz (Μήνυμα 47270)
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, θα ξέρω τελευταία στιγμή.

Επίσης επειδή ενδέχεται να έρθουν και 2 φιλικά μου ζευγάρια και από αυτούς οι 3 είναι δύτες που δεν είναι μέλη ωστε να συμμετέχουν στις βουτιές μας, θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει πρόβλημα στο να κάνουν βουτιά με το σκαφος αν θέλουν, ανεξάρτητα από εμάς.

Για τους φίλους σου, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα εφόσον μπορούν να εξυπηρετηθούν από το καταδυτικό και υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια.

Αν θέλουν μπορώ να κλείσω και για αυτούς τα δωμάτια και τις βουτιές (πρέπει όμως να το ξέρω σύντομα).
Σε περίπτωση υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δωμάτια, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου.

Επομένως, περιμένω τις οριστικές αποφάσεις από: Φοίβο Βιλ., Yan+Sunshine, Baz+Φίλοι.

yan 10-03-11 17:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου (Μήνυμα 47273)
Για τους φίλους σου, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα εφόσον μπορούν να εξυπηρετηθούν από το καταδυτικό και υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια.

Αν θέλουν μπορώ να κλείσω και για αυτούς τα δωμάτια και τις βουτιές (πρέπει όμως να το ξέρω σύντομα).
Σε περίπτωση υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δωμάτια, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου.

Επομένως, περιμένω τις οριστικές αποφάσεις από: Φοίβο Βιλ., Yan+Sunshine, Baz+Φίλοι.

Είμαστε ΟΚ Χρήστο!

Σ' ευχαριστώ!

kristalia 10-03-11 18:08

Kristalia +1 άτομο

Ένα δίκλινο δωμάτιο :D

fivos 10-03-11 18:22

ΟΚ κι από μένα Χρήστο :thumbup:
Τα οικονομικά μου είναι χάλια,
αλλά η παρέα που έχει μαζευτεί είναι πολύ καλή για να την απαρνηθώ :D

geogeo 10-03-11 20:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο geogeo (Μήνυμα 47267)
Χρήστο θα σου απαντήσω και εγώ το απόγευμα

Καλησπέρα!

Χρήστο μπορείς να δεις και για εμάς όταν μιλήσεις για το τελικό ΟΚ?

Ενα τρίκλινο, εάν υπάρχει (για 2 βράδυα)
Βουτιές μόνο εγώ (2-3 ;))

dmanetakis 13-03-11 10:42

Χρήστο χωράμε και εμείς !?? :eek:

dmanetakis + Ζωή

1 δίκλινο δωμάτιο (για 2 βράδυα)
Βουτιές μόνο εγώ ( 2-3 )

m3n3m3n3 13-03-11 13:17

Κατα πάσα πιθανότητα δουλεύω την παρασκευή, οπότε δεν θα είμαστε από νωρίς εκεί. Μη μας υπολογίζετε για βουτιές από την παρασκεη, αλλα για δωμάτιο είμαστε μέσα!

Χρηστος Ευθυμιου 13-03-11 13:53

Θα φροντίσω για όλα αύριο πρωί (Δευτέρα).

Δημήτρη, πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. :geia:

Χρηστος Ευθυμιου 14-03-11 19:28

1. Χρήστος
2. Ingeborg
3. Κώστας (m3n3m3n3)
4. Μπάμπης
5. Ζίνα
6. Γιάννης (jkoukou)
7. Φοίβος
8. Baz (+1 για τις καταδύσεις),
9. Phys
10. Γιάννης
11. yan
12. Sunshine
13. DHMHTRHS + 3 (διανυχτέρευση για 26/3)
14. Φοίβος Σταμούλης
15. Δήμητρα + 1
16. geogeo + 2
17. Μανετάκης + Ζωή

18. Baz, έχεις κάτι νεότερο ???

Έκλεισα τα δωμάτια και τις καταδύσεις, ας ελπίζουμε ότι θα έχουμε σύμαχο τον καιρό.

Καλό είναι να έχουμε όλοι τον ατομικό εξοπλισμό μας και γεμάτες φιάλες για την πρώτη βουτιά.

Πολύ πιθανόν, αν το επιτρέπει ο καιρός θα υπάρχουν δυο διαθέσιμα σκάφη για την μεταφορά μας στα σημεία κατάδυσης.

Θα υπάρχει επιλογή δύο ίσως και τριών καταδύσεων την ημέρα και ο καθένας θα επιλέγει την ώρα που θέλει να βουτήξει, εννοείται πως αυτό απαιτεί κάποια συνεννόηση μεταξύ μας, θα το δούμε επί τόπου.

Ετοιμαστείτε. :geia:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:21.