![]() |
Απάντηση: Μυλοκοπή 10/6
Απίθανη η παρέα :)
Κατά σειρά εμφάνισης: ![]() ![]() H πριγκήπισα Αρετή de Koukoul με τους πιστούς ακολούθους της, Basil de Dardanian και Deep-για-Deep de Photograph :p :D Παρατηρήστε το κατανυκτικό βλέμμα του Deep-για-Deep καθώς προσεύχεται να πάρει δύναμη να προστεύσει την πριγκήπισα από τα τρομερά τέρατα του βυθού - Skorpinus-Tosodoulous και Asterious-Agathwtous: ![]() ![]() Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την παρέα μας η Physalie de Coustau με την παλιομοδίτικη μάσκα της: ![]() ...και επειδή στις μέρες μας, τίποτα δεν θεωρείται ολοκληρωμένο χωρίς μια αναφορά στο sex (έστω και light), να και μερικές sexy υποβρύχιες υπάρξεις: ![]() ![]() :geia:Ωραία παρέα, ωραίες βουτιές... να το ξανακάνουμε σύντομα :thumbup: |
Δυστυχως δεν καταφερα με το σαραβαλακι μου να κατεβω κατω :mad:. Πηγα στο πλατωμα γυρω στις 11:30 και περιμενα μεχρι τις 12:30 αλλα δεν περασε κανεις με 4x4 :cry:. Καποιος ανεβηκε με Lada και μου ειπε πως ηδη ειχατε καταδυθει :thumbdn:, οποτε γυρισα στους Αγιους Θεωδορους για καφε :2drunk:. Την επομενη φορα θα ερθω με τετρακινητο.:geia:
|
Παράθεση:
Εγώ μόλις είχα κατέβει το ίδιο και ο Μπάμπης που είχαμε 4x4... Σόρρυ για την ταλαιπωρία :(:( Την επομένη θα συνεννοηθούμε και με κινητό |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:40. |