![]() |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
ονομα Πατσιδης Nικος
ηλικια 39 επαγγελμα φωτογραφος καταδυτικη εκπαιδευση PADI OWD,NITROX(1995) τοπος Πτολεμαιδα |
Καλώς ήρθες Νϊκο!
Αναρωτιόμουν που βουτάει κάποιος που μένει στην Πτολεμαΐδα.... Αν θες πες μας κάποια πράγματα -αλλά καλύτερα σε ένα νέο θρεντ! :geia: |
Παράθεση:
Welcome Νικόλα :geia::geia::geia: |
Welcome
Εύχομαι οι βουτιές σου στο forum να είναι εξίσου ενδιαφέρουσες με αυτές στην θάλασσα :geia: |
Γεια χαρά σε όλους!
Εύχομαι οι συζητήσεις μας να είναι εποικοδομητικές! Να συστηθώ και γω... Όνομα: ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ Ηλικία: 33 Επάγγελμα: ΔΥΤΗΣ Καταδυτική Εκπαίδευση: GUE Fundamentals Instructor Candidate NAUI Tech Instructor ANDI Instructor CMAS ** Instructor GUE Tech 1, Cave 1 Diver |
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΝΕΖΙΝΑ
ΗΛΙΚΙΑ. 31 ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΣΑΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΜΠΙ. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ IANTD OPEN WATER DIVER. IANTD DIVERS FIRST AID |
Όνομα: Γιάννης Δούμας
Ηλικία: 44 Τόπος διαμονής: Ορχομενός Επάγγελμα: Δάσκαλος Εκπαίδευση: NAUI, OWD 1999 PADI, AOWD 2001 PADI, Resque Diver 2003 |
Να συστηθώ κι εγώ...
Όνομα: Κωνσταντίνος Κοντογιάννης Ηλικία: 30 Επάγγελμα: Καθηγητής Καταδυτική Εκπαίδευση: 2007 - Introduction To Scuba Diving (Λέρος)...ναι με κλέψανε το ξέρω! 2008 - PADI OWD (Πάραλος) Γεια χαρά σε όλους, κι ευχομαι ζεστά νερά! |
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε στο φόρουμ του Συλλόγου μας!
Καλή συνέχεια :geia: |
Γειά σου Πανοραμίξ!
|
[quote=Thanos;147]Όποιος επιθυμεί μπορεί εδώ να μας πεί κάποια πράγματα για τον εαυτό του ώστε να γνωριστούμε καλύτερα...:)
Όνομα: Πετρούλιας Βασίλης Ηλικία: 30 Επάγγελμα:Γραφίστας Καταδυτική Εκπαίδευση: MASTER SCUBA DIVER PADI |
Γεια σας και χαρά σας
Καλώς ήρθες Βασίλη! :geia:
|
welcome :geia:
|
Όνομα: Ειρήνη Μητσοτάκη
Ηλικία: 38 Επάγγελμα: Εκπ/τρια Κατάδυσης, Ιδιοκτήτης Kαταδυτικού κέντρου/σχολής. Καταδυτική Εκπαίδευση: CMAS 1 * Instructor PADI IDCS Instructor |
Καλώς ήρθες Ειρήνη στο φόρουμ του Συλλόγου μας! :geia:
|
Βρε βρεεεε πέσαμε και σε γνωστές φυσιογνωμίες!!!
Ευτυχώς που ήρθες να πάψουν να λένε εμένα Μητσοτάκη! (Αλήθεια τι εννοούν; ) :D |
Ειρήνη, καλώς ήρθες :geia:
|
Καλώς την Ειρήνη :geia:
|
:thumbup:γεια κ χαρα σας!!!!καλες κ απροβληματιστες καταδυσης να εχουμε,
κ να μεγαλωνει η παρεα των αυτοδυτων!!! :geia::geia::geia::geia::geia: Oνομα:ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Ηλικια:38 Επαγγελμα:Εκπαιδευτης υποψηφιων οδηγων Καταδυτικη εκπαιδευση:CMAS 4* |
Καλώς ήρθες Κώστα :)
|
καλως σας βρηκα!!!!!
:D:D:D:D:D |
Βρε καλως τον...
Καλες βουτιες και καλη γνωση. |
Ειρήνα και Κώστα, καλώς ήλθατε στο forum του Συλλόγου μας!
:geia: |
Όνομα: Μπάμπης Διαμαντόπουλος
Ηλικία: 34 Επάγγελμα: Τραπεζιτικός κλάδος Καταδυτική Εκπαίδευση: IANTD OWD 2005 Καλώς σας βρήκα και καλές και ασφαλείς βουτίες! |
Καλώς μας ήρθατε Μπάμπη και Κώστα :)
|
|
Όνομα: Τάσος Ραΐσης
Ηλικία: 37 Επάγγελμα: Ναυτιλιακά Καταδυτική Εκπαίδευση: PADI Master Scuba Diver PADI Divemaster IANTD Divemaster |
Ας γνωριστούμε......
Τζαβελάκος Γιάννης.
Γεννήθηκα το '68. Ελέυθερος επαγγελματίας PADI Advanced Diver CMAS * το 1994. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο... Ασχολούμαι και με την ιστιοπλο'ι'α.......όσο μπορώ Μένω Νεα Ερυθραία και δευτερευόντως Τζιά. |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε......
Παράθεση:
|
ονομα : Γιαννης Ραμπακακης
ετος γεν. : 1976 επαγγ. :??? καταδ. εκπ. : τωρα κανω το DM υπο μορφη internship αλλες ασχολιες: λιγο ιστιοπλ., λιγο κολυμπι, λιγο gym... |
αυτος ειναι ο γνωστος αγνωστος....αυτος που διαλεξε να εμφανιστει στα κοινα υπο την ευωδια των δακρυγονων
καλως το το πουλεν μου....:D |
Παράθεση:
|
Οκ, περνω λοιπον σειρα
Όνομα: Γιωργος Σπυροπουλος (alias JoSpy) Ηλικία: 43 Επάγγελμα: Συμβουλος Επιχειρησεων (σε θεματα με το λογισμικο SAP) Καταδυτική Εκπαίδευση: :DOWD |
Σαλβάνος Αντώνιος
Ηλικια 36 Επάγγελμα Επιχειρηματιας Καταδυτικη Εκπαίδευση Εκπαιδευτής CMAS - SSI - IDEA - CSEN - UNIVERSAL REFERRAL. Καλώ Αγώνα |
Το όνομά μου Λίλα.
Γεννήθηκα το 1974, είμαι μεταφράστρια στο ελληνικό προξενείο στο Τορίνο. Η πρώτη εμπειρία κατάδυσης...?:o Σε λίγο καιρό...Φοβαμαιιιιιιι!!!!!! Θα εκτιμούσα μια καλή συμβουλή!:thumbup: |
ΛΙΛΑ......
τι φοβασαι? σε νιτρικο οξυ θα βουτηξεις? η στην αμαρτια? αν βουτηξεις στο νερο με μια φιαλη στην πλατη , το πολυ πολυ να κολλησεις το μικροβιο που εχουμε ολοι εδω και...... θα εισαι μια χαρα!!!!!!:D |
Παράθεση:
|
Βούταααααααα:D
|
Γεια σε ολους!!!Ασχολουμαι χρονια με ελευθερη καταδυση,αλλα στην "μαγεια" της αυτονομης ειμαι νεος :D
Το Νοεμβριο '08 πηρα το ΟWD. Διαπιστωσα οτι δεν ειναι δυσκολο να βρεις χρονο για βουτια..αλλα να εχει την ιδια μερα χρονο και το εκαστοτε ζευγαρι σου:confused:Δεν θα ηθελα να καταδυομαι μονος γιατι γνωριζω πολυ καλα την σημασια του ζευγαριου..Γι'αυτο οποιος αλλος φιλος/η θα ηθελε να γραψουμε μερικες ωρες βυθου μαζι,παρακαλω ας επικοινωνησει :) |
Καλησπέρα στους πάντες. Είμαι ένας επαγγελματίας δύτης που ετοιμάζετε να αποχωρήσει απο την ενεργό δράση, και ν αφήσει χώρο στους νέους. Έτσι αν και αρχάριος σε PC είπα να μπω στην παρέα σας,για να μαθαίνω πως λειτουργεί η νέα γενιά, και τι απασχολεί τους περισσότερους. Με μεγάλη μου χαρά ανακαλύπτω οτι τα ίδια προβλήματα και προβληματισμούς που είχα εγώ το 1974 απασχολούν και πολλούς απο σας. Καλό κουράγιο, καλές βουτιές, και υπομονή στην Ελλάδα μας ζούμε. http://www.scubadive.gr/forum/images...es_new/cry.gif
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:12. |