![]() |
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
Παράθεση:
|
Α δεν ξέρω, εγώ έλαβα την καρτούλα μου, μια χαρά.
Ελπίζω τα μπλουζάκια να τα μοιράσουμε σε καμιά ακτή μετά από βουτιά |
Παράθεση:
|
AααXxxxx!!!!!!!!!
:geia: |
Τα μπλουζάκια τα παραλάβαμε σήμερα (επιτέλους) και μένει να κανονίσουμε μια συγκέντρωση για να τα μοιράσουμε ... :geia:
|
Από που μπορούμε να παραλάβουμε τα μπλουζάκια?
|
Συνάντηση για καφέ - ποτό - μπλουζάκια - ταυτότητες την Τετάρτη 9/7 στο μπαρ Skipper's στην Μαρίνα Αλίμου, γύρω στις 8.00 το βράδυ.
Σας περιμένουμε όλους εκεί να βρεθούμε, να τα πούμε και να τα πιούμε .... :geia: |
Παράθεση:
Τα λέμε 9/7 |
επειδή θα λείπω, (διακοπές), μπορεί κάποιος να τα έχει και να περάσω μέχρι την Παρασκευή; :confused:
εεεε, φανταστικοί μου φίλοι; :geia: |
Παράθεση:
Αν έρθουμε λίγω εργότερα ???? π.χ. 21.30-22.00???:fioufiou: :geia: |
Παράθεση:
|
Παίδες μια μικρή διευκρίνηση: όταν λέμε Μαρίνα Αλίμου εννούμε την μεγάλη του Καλαμακίου?
|
Παράθεση:
|
Θελετε συμμετοχες ? :)
Εγω θα ειμαι παντως :thumbup: |
Με αντικαταβολή στέλνετε?:):):)
|
Χρήστο,
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση "Μαρίνα Καλαμακίου" γιατί είχα "μπερδευτεί" με το Αλίμου:madwife: Θα είμαστε εκεί προκειμένου να φορέσουμε αμέσως τα νέα μας μπλουζάκια (να γίνει και διαγωνισμός strip-tease άνω μέρους του σώματος παρακαλώ και από τα δύο φύλλα [?]:D) Άντε και του χρόνου να αποκτήσουμε και καπελάκια ;) Για τις ταυτότητες ΔΕ λέω τπτ. :rolleyes: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Βύρωνα οι ταυτότητες μελών του συλλόγου είναι έτοιμες. Πολλά μέλη τις έχουν παραλάβει ήδη και τις υπολοιπες θα τς έχουμε κι αυτές στο Skipper την Τετάρτη :) |
Παράθεση:
2L[ένα πορτοκαλί και ένα άσπρο] 2ΧL [ένα πορτοκαλί και ένα άσπρο] το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι είμαστε εκτώς Αθηνών και θα θέλαμε να γίνει κάποια αποστολή αν είναι εφικτό....:geia: |
Καλησπέρα Αρτεμη.
Σ'ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σου, αλλά πρέπει να σου πω, πως οι παραγγελίες έχουν κλείσει από τις 3/6, όπως μπορείς να διαβάσεις κι εδώ. Πολύ ευχαρίστως όμως μπορούμε σε περίπτωση που υπάρξουν στο τέλος αδιάθετα κομμάτια (τα οποία βεβαίως να ταιριάζουν μ' αυτά που έβαλες στην παραγγελία σου), να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου και να στα στείλουμε. :geia: |
εγώ έχω μπλουζάκια..... :D:D:D:D:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν επιβεβαίωσεις ότι ενδιαφέρεσαι για ανδρικά, θα στα κρατήσουμε. Σε γυναικείο υπάρχει μόνο S και M (σε άσπρο και πορτοκαλί). |
Σε περίπτωση που ξεμείνει ένα ανδρικό XL (any color) παρακαλώ να μου το κρατήσετε.
Ευχαριστώ! :geia: |
Είναι αργά για να ζητήσω και εγώ το φτωχό ένα μπλουζάκι πορτοκαλί γυναικείο σε small ή αν δεν έχει medium?
|
Περίπου 24 ώρες έμειναν για την αυριανή μάζωξη.
Μην ξεχαστεί κανείς :madwife: Σας περιμένουμε όλους εκεί :geia: |
Δύστυχος σήμερα δε θα μπορέσω να έρθω. Μπορεί να κανονιστεί άλλη μέρα για να παραλάβω τα μπλουζάκια;
|
Παράθεση:
|
Ελπιζω να τα λάβουμε πριν τελειωσει το καλοκαιρι γιατι μετα θα θέλω μακρυμάνικα...:angyr::angyr::angyr:
|
Καλημέρα,
επειδή δε βλέπω πότε θα βρεθούμε στο άμεσο μέλλον στείλτε τα δικά μου με αντικαταβολή. Ηλίας Μαντζαβράκος Άργους 5, 21100, Ναύπλιο.:geia: |
Καλημέρα σε όλους.
Παρακαλούμε όλους τους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο παραλαβής, και πρέπει να παραλάβουν με αντικαταβολή τα μπλουζάκια τους, να στείλουν τα στοιχεία τους με p.m. σ' εμένα μέχρι την Κυριακή 13/7 (εάν δεν επιθυμούν βεβαίως να τα δημοσιοποιήσουν όπως ο Ηλίας αμέσως παραπάνω). Έτσι θα μπορέσουμε την Δευτέρα να τα στείλουμε όλα μαζί. Για όποια άλλη συνεννόηση θέλετε στη διάθεσή σας. :geia: |
Kαλημερα και απο εμας. Επειδη ειμαστε newblood πως θα μπορουσαμε να προμηθευτουμε αυτα τα υπεροχα μπλουζακια???:confused:
|
Καλημέρα Γιώργο!! Για την Αλεξάνδρα πρέπει να έχουμε ... για εσένα δεν ξέρω ... για πες μέγεθος ???
|
Παράθεση:
Όσοι επιθυμούν αποστολή με αντικαταβολή να το δηλωσουν τώρα, μαζί με την ταχυδρομική τους διεύθυνση στον geogeo ή και εδώ. Ευχαριστώ.:geia: |
Γιώργο, θα λήψω για 3 εβδομάδες. Μπορείτε παρακαλώ να κρατήσετε την παραγγελία μου μέχρι τον Αύγουστο?
Ευχαριστώ, Α |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα μπλουζάκια. Ήταν πολύ ωραία ιδέα.
:):) |
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μόλις τα έλαβα.
Τέλεια είναι!!! Πάντα τέτοιες εκπλήξεις:2drunk: |
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ !!! Μολις τα πηρα κι εγω . Περιμενω να παω στο σπιτι για να τα ανοιξω .
Ευχαριστω παρα πολυ !!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:33. |