![]() |
Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα
Να ξανατονίσουμε και να ξαναπούμε ότι το τι γράφουνε στα άλλα Forum (The Abyss & Huts) είναι δικό τους θέμα και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε.
Την παραπομπή Θωμά από το Huts την έβαλες εσύ, δεν την έβαλε κανένας άλλος. Είναι όμως άδικο να κατηγορείς τον σύλλογο για κάτι που δεν κάναμε. Το επίμαχο θέμα, μάλλον, θα διαγραφεί, αλλά δυστυχώς οι βαριές κουβέντες που είπες για εμάς δεν γυρίζουν πίσω. Μπορεί να τις διαγράψεις αλλά δεν μπορείς να τις διαγράψεις απο το μυαλό μας..Ούτε σοφοί είμαστε ούτε τίποτα, ερασιτέχνες είμαστε που καθόμαστε μέχρι τα ξεμερώματα και εν ώρα εργασίας να κάνουμε κάτι καλό για τον σύλλογο. Όπως σου είπα και εγώ και ο Φοίβος, το θέμα είχε τεθεί σε ψηφοφορία στα μέλη του ΔΣ... καλώς ή κακώς βγήκε μια απόφαση... σήμερα επανήλθες και το θέμα έχει μπει πάλι σε ψηφοφορία, όπως σου είπε ο Φοίβος... Το ΣΚ πολλά απο τα μέλη δεν θα έχουν πρόσβαση σε Ιντερνετ, οπότε την Δευτέρα θα παρθεί η απόφαση... αυτό για την ερώτησή σου στο Μάνο.. Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Μας έχει κουράσει όλους αυτή η ιστορία... Να είσαι καλά :geia: |
Παράθεση:
Ωωω!!!! Θα ασχοληθεί επιτέλους το αξιότιμο ΔΣ με μενα????? :worship: :worship: :worship: Γύρισες Νίκο από τις Ηράκλειες στήλες που έψαχνες τη Λευκάδα??? Δεν πήγες λίγο παραπέρα, ίσως να εύρισκες τους Άτλαντες και την Ατλαντίδα. :D Γύρισες και συ Ριχάρδε Λεοντόκαρδε από την εκστρατεία σου στους Άγιους τόπους??? Την καταλάβατε την Κύπρο τελικα τι έγινε???? Σταμάτησαν επιτέλους οι κεραυνοί Χρήστο μας, και βγήκες και συ από το αμάξι (κλωβός Φαρανταιυ) ???? Χάθηκαν όμως οι μέρες. Πάει 14 ο Ιούλιος και πέρασε το καλοκαίρι. Έχεις ένα μήνα μεσα. Εσυ Θάνο από ότι κατάλαβα, τελείωσες τις ασκήσεις σου, βυθού επιφάνειας αέρος, και συ Φοίβο μας μόλις κατέφθασες από τον Κορινθιακό με άφθονο από ότι βλέπω υλικό. Βρείτε τωρα και μια καλή στοά και συνεδριάστε να δείτε τι θα απογίνω και ρω ο άμοιρος. :cry: :cry: :cry: Θα μου έρθει αύριο η επιταγή (να ταΐσω τα παιδάκια μου), η θα μου κοπεί??!!!! Πέρασε ενας μήνας τωρα και ακόμα να δω αποτέλεσμα και το φαΐ το περνω με δανεικά και πρεπει να ξεχρεώσω. :angyr: Σε τοσον καιρο ο Μ Αλέξανδρος (ο Βοναπάρτης) κατέλαβε την Περσία και γύρισε.:angyr: Ρενο μας κάνε ένα copy-past/ακι καλό τωρα και κοτσάρισε το εκει στο κλουβί. Βαλε και τον Κωστα μετα από κατω να χ..σει. Θα μπουν και αλλοι . Κατι θα παιξει. Μικρό είναι, αλλα…….δεν βαριέσαι, δουλεία θα κανει.:thumbup: Παράθεση:
Ψυχραιμια :confused:......που την πουλανε αυτην??? Παράθεση:
Εμενα τι με εκανε???? Ποιος με ρωτησε??? Και αφου σας κουρασε, γιατι δεν δωσατε ενα τελος??? Εαν τωρα εγω χτες δεν ανακατευα παλι το θεμα και να αναγκαστω να σβησω και τα ποστ (μπας και συγκινηθει κανενας), ειχατε σκοπο να ασχοληθειτε???? Οχι ρε Θανο δεν ειχατε. Ειμαι σιγουρος γιαυτο. Και με εχετε και μενα μπλεξει σε μια τρομερη ιστορια που ουτε σαν σεναριο ταινιας δεν θα μου εβγαινε. Παράθεση:
Εμενα αυτες οι βαριες κουβεντες που ειναι εκει γραμενες ενα μηνα τωρα (και επαναλαμβανω για ν/οστη φορα, απο το χατς σβηστηκανε) δεν με πειραξανε??? Γιατι καμια φορα εμεις οι ανθρωποι ρε Θανο τα θελουμε ολα δικα μας??? Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο??? Και αντε αφου το ριξαμε και στο συναισθηματικο, ητανε μεγαλη δουλεια να πατησετε εκει ενα delete και το θεμα να ειχε ληξει απο καιρο τωρα και ολα να ειναι καλα??? Οταν ο Γιαννης προχτες delet/αριζε τον αλλον εκει τον καινουργιο, ειχε την εγκριση του ΔΣ??? Αφου το ειπα ενα εκατομμυριο φορες οτι αυτο το θεμα οπως εξελιχτηκε, με την διαγραφη του στο χατς και την παραμονη του εδω, με πειραζε αφανταστα. Γιατι αυτο δεν το λαβατε καθολου υπ οψιν σας??? Σε μενα βρηκατε να εξαντλησετε την αυστηροτητα σας??? Δεν ξερατε τι ειδους χαρακτηρας ειμαι, και οτι θα αντιδρουσα ετσι και χειροτερα??? Και επειδη ειπωθηκε και κατι αλλο. Παράθεση:
Ηταν 2 η ωρα τα μεσανυχτα και απαντουσα σε ενα ποστ ενος μελους, σε καποιο θεμα που το λεγανε Καταδυση και υψομετρο. Μολις απαντησα (ενα ποστ μιας σειρας- σχολιο εκανα) και εκανα καταχωρηση, παω να το δω και δεν βλεπω τιποτε. Μπα!!!! λεω. Καθομαι και το ξαναγραφω και το ξαναριχνω. Παλι τα ιδια. Μολις παω να το ξαναγραψω (νομισα οτι το site ειχε προβλημα), διαπιστωνω οτι ημουν διεγραμμενος. Οταν ηρθε εδω στην Πρεβεζα η Ελεανα, ξερεις τι μου δικαιολογηθηκε για την φαση αυτη??? Οτι εφερνα αντιρηση σε καποιον τον οποιο δεν γουσταριζε καθολου, και φοβηθηκε μηπως νομισει (αυτος ο καποιος-μελος), οτι με βαζει αυτη και του απανταω ετσι. Και διεγραψε εμενα απο το φορουμ για το λογο αυτον. Τι λες???? Τις αλλες δυο περιπτωσεις θα στις στειλω κατ ιδιαν, για να δεις οτι ο Θωμας δεν εχει να κανει καμια αυτοκριτικη και σε τιποτε. Απλως δεν θελω να με ενοχλουν. Τελειωσα και περιμενω αποφαση. Αν αποφασισετε να σβησετε εκεινο το θεμα, σβηστε και ολο αυτο το θεμα το περι δημοκρατιας (αν θελετε φυσικα), δεν εχω κανενα προβλημα. Οτι θελετε κανετε. Διαγραψτε μετα και το nickname μου, παρακαλω. Αν αποφασισετε να μην το διαγραψετε, δεν ισχυει η αιτηση διαγραφης μου. Πρεπει να ειμαι μεσα για να προστατευτω. Εσεις φυσικα μπορειτε να κανετε οτι θελετε, απλως πιθανη μου διαγραφη να μην την δικαιολογησετε με το οτι την ζητησα (στη δευτερη περιπτωση παντα). (Οσο για το αν εκανα καλα που διεγραψα ολα μου τα ποστ, εδω οι γνωμες διχαζονται. Ο Δημητρης ο Γκαλον, οταν ζητησε διαγραφη απο το χατς, ζητησε και διαγραφη ολων των ποστ του. Και προς τιμην του Ρενου, διεγραψε τα παντα που αφορουσανε το Δημητρη. Ετσι πιστευω πρεπει να κανει ενας σωστος ανθρωπος. Οταν αποχωρει απο καπου (και μαλιστα με υπαιτιοτητα του χωρου), να μαζευει τα γκουβαδακια του και να φευγει. Αφηνοντας πισω ποστ, μπορει καποιος κανιβαλος μετα απο πολυ καιρο να σκυλευει πανω στα απομειναρια και να μην εχεις βημα για να προστατευτεις). |
Τι να πω βρε Θωμά, ειλικρινά με έχεις φέρει σε αφάνταστα δύσκολη θέση.
Είσαι ένας άνθρωπος που έχω σεβαστεί κι εμπιστευτεί στη ζωή μου. Σε θεωρούσα -κι ας μην σε έχω γνωρίσει- σχεδόν οικείο άνθρωπο. Αλλά -πρέπει να το συνειδητοποιήσεις- έχω σεβαστεί κι έχω εμπιστευτεί και άλλους ανθρώπους στη ζωή μου. Και μεταξύ αυτών βρίσκονται και αυτοί οι επτά "σοφοί" τους οποίους δε χάνεις ευκαιρία να ειρωνευτείς. Και τυχαίνει απλά να κατανοώ εξαιρετικά καλά σε τι θέση τους έχεις φέρει, μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν μπαίνεις στον κόπο να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεων σου. Και ενώ εσύ ζεις το προσωπικό σου δράμα (μεταξύ μας, αν οι κακοί της Πρέβεζας την έστηναν στο φόρουμ για να παρακολουθήσουν την πορεία σου, θα είχαμε και 5-6 παραπάνω επισκέπτες την ημέρα, αλλά εμείς είμαστε εμείς και εμείς. Σου εγγυώμαι ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου κινδυνεύουν...) υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επίσης ζουν το δικό τους. Κάποιοι που δεν έχουν λόγο να απολογηθούν σε κανένα, ξαφνικά απέκτησαν δεκάδες λόγους να απολογηθούν σε εσένα. Για μια ευθύνη μάλιστα που κανείς τους δεν ζήτησε ή αξίωσε να διαχειριστεί.... Είναι σαν να είμαι στη θέση τους... Και μην πεις πάλι, "ας το έσβηναν να είχε τελειώσει" γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι θα ήταν καλύτερο από το "ας μην το έγραφες να μην είχε αρχίσει". Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτή η ιστορία, αλλά ξέρω ότι κάποιος οφείλει ένα τουλάχιστον συγγνώμη που ποτέ δεν ακούστηκε. Και προς το ΔΣ και προς τους Συντονιστές και προς όλους εκείνους που δεν γουστάρουν να εμπλέκονται στις ίντριγκες κανενός (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρεις)... Δεν έχω ιδέα πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Είμαι όμως σίγουρη ότι άρχισε πανηλίθια..... Ξανα λυπάμαι. |
Μαρια εχω πολλα να απαντησω στο ποστ σου, :angyr: αλλα δεν......
Ειπα οτι δεν θελω να αντιπαραταχθω απεναντι σου και δεν θα το κανω με τιποτε. Μια φορα ειχα "τσακωθει" μαζι σου δημοσια στο κλουβι, και ειχα δεκα μερες να κοιμηθω. :cry: Θα σε παρακαλουσα επισης, να μην το κανεις και συ. Ουτε να ξανασχολιασεις τιποτε στο θεμα αυτο. Ασε τα παιδια να εχουν το λογο :angyr: :madwife: Παράθεση:
Εχουμε ομως τις αποψεις μας ο καθενας που δεν ειναι και αναγκη να ταυτιζονται. :confused: Εγω παντως ασχετα με αυτα εδω τα φορουμιακα, που τελικα δεν μπορεσαμε να τα βαλουμε σε ενα δρομο, σε(σας) περιμενω. :2drunk: Το Νοεμβριο δε, θα βρω το λουλουδακι της ποσειδωνιας (γιατι ξερω που το εχω δει και ειμαι 100% σιγουρος, αλλα περυσι, θες ο καιρος, θες οι δουλειες δεν πηγα- ειναι και λιγο μακρυα) και θα σε παρω τηλεφωνο να ερθεις να βουτηξουμε να το δεις και συ.:) Αν δεν μπορεσεις, θα κοψω ενα (δεν παει στο διαολο ενα θα κοψω) και θα στο στειλω.:D Εχεις τον καλυτερο και τον φιλεναδοτερο φιλεναδο, φιλεναδα και να χαιρεσαι γιαυτο, και οχι να στεναχωριεσαι. :cool: :D Σμουτσ.:geia: Παντως φιλεναδα, απο δυο πραγματα να φοβασαι και να μην τα κανεις ποτε στη ζωη σου. 1. Καταδυση με το λεγεωναριο, γιατι ειναι κακος κομουνιστικος δακτυλος. και 2. Βολτα με το φουσκωτο του Μπιρμπιλη, γιατι θα βρεθεις αθελα σου στα ......Καναρια νησια και θα ψαχνεις δρομο να γυρισεις. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Και μην τα περνεις κατακαρδα αυτα που λεω για τα παιδια. Δεν εχω διαθεση κακιας ειρωνιας. |
χωρίς τίτλο (από μεταφορά)
Παράθεση:
Τώρα για την κόντρα. Πιστεύω ότι ήρθε σε μια στιγμή που το φόρουμ έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, έχοντας υποχρεώσεις και στο Abyss και στο Huts. Σε μια φάση λοιπόν που τα μέλη του καινούργιου φόρουμ έψαχναν να βρουν την θέση τους στον χάρτη, έσκασε το θέμα το δικό σου σε σχέση με το Huts. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω πολύ καλά τις δυσκολίες που σου δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα στην μικρή κλειστή κοινωνία της Πρέβεζας (ελπίζω να μην βρίσκεσαι στα χνάρια του Κώστα Καρυωτάκη:angry: ) και γενικά το συναίσθημα ανημπόριας που σου δημιουργήθηκε βρισκόμενος σ΄ έναν χώρο, -και μ΄ αυτό εννοώ την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα-, που δεν είχες την δυνατότητα να υπερασπίσεις τον εαυτό σου όπως εσύ ήθελες και γι΄ αυτό το μετέφερες στο φόρουμ του συλλόγου ψάχνοντας να βρεις τα δίκια σου. Τώρα ο σύλλογος από την μεριά του το θεώρησε άσχημη κίνηση και δεν θέλησε να το στηρίξει. Για μένα το λάθος ήταν ότι δεν σβήστηκε το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο και εσύ αλλά και κάποια μέλη του συλλόγου θέλησαν από την αρχή να σβηστεί και ποτέ δεν έγινε. Άσχημη συγκυρία, αυτό πιστεύω εγώ ότι ήταν το πρόβλημα. Τώρα αν μια συγκυρία τέτοια σε οδηγήσει στην αποχώρηση από το φόρουμ, είναι κάτι το οποίο πιστεύω δεν αξίζει τέτοιο τίμημα. Το χρειάζεσαι το φόρουμ Θωμά και το φόρουμ εσένα. Ρίξε λίγο τον τόνο, ας τον ρίξουν και τα παιδιά του ΔΣ σβήνοντας το επίμαχο(α) ποστ και βρείτε τα ρε παιδί μου. Δεν έχετε κάτι να μοιράσετε και τα ενδιαφέροντα σας είναι κοινά. Ελπίζω και εύχομαι να μην αποχωρήσεις θα ήταν άδικο και για τους φίλους που έχεις δημιουργήσει εδώ, αλλά και για τους παλιούς σου εχθρούς (πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ), πιο πολύ όμως για σένα μια και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι και όρεξη έχεις να προσφέρεις, και εσωτερική ενέργεια και άπλετο ενδιαφέρον. Πριν το κάνεις think it twice, please. Όλα τα άλλα, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, ας τα πούμε προσωπικά. Υ.Γ. Όταν κάποια στιγμή το ποστ αυτό δεν είναι πια επίκαιρο, ας σβηστεί ή ας μεταφερθεί (και τώρα αν θέλετε) στον ανάλογο χώρο, μια και δεν έχει να κάνει με το θέμα συζήτησης το οποίο είναι η κατασκευή καταδυτικών μιγμάτων. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κρατάμε τους χώρους συζήτησης καθαρούς από άσχετα σχόλια και άστοχες αναφορές. Ευχαριστώ. |
Απάντηση: Κατασκευάζετε μόνοι σας τα μίγματα σας;
Δημητρη, σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω που τα λες και τα προτεινεις.
Η σοβαροτητα της καταστασης. Διαβασε μια συνομιλια μου με το Γιωργο στο msn να δεις μια παραμετρο και θα καταλαβεις. Παράθεση:
Αλλη παραμετρος. Οταν ηλθαν εδω τα παιδια και βουτηξαμε στο ναυαγιο, γυρισαμε και πηγαμε στο σπιτι να φαμε στις 4 η ωρα το μεσσημερι (ειχαμε αργησει). Οταν φτασαμε κατω απο το σπιτι, ειδα το φροντιστηριο του αδελφου μου ανοιχτο. Εβαλα τα παιδια μεσα και τους συστησα στον αδελφο μου (ο οποιος ειναι ενας εξαιρετικος κυριος). Ανεβαινοντας για τον τεταρτο που ειμαι εγω, περασα απο το διαμερισμα της μανας μου, αλλα δεν πηγα τα παιδια μεσα λογω του οτι ειπα οτι θα κοιμαται και να μην την ξυπνησω. Την αλλη μερα τωρα. Μου λεει η μανα μου (αφου εμαθε για τα παιδια), <ποιοι ηταν αυτοι Μακη????>, <κατι παιδια μανα ηρθανε απο Αθηνα και πηγαμε για μια καταδυση σε ενα ναυαγιο>. Και αφου της σηκωθηκε η τριχα καγκελο, μου λεει. - Δεν πιστευω Μακη να ψαχνουν για τιποτα αρχαια και να σε μπλεξουν σε καμια ιστορια και ξεφτυλιστουμε??? Η μανα μου τωρα Δημητρη, ποιος????? Η μανα μου. Η συμπτωση ητανε οτι ηταν και ο αδελφος μου εκει (του οποιου, εχω δωσει λιγο απο το κρασακι που μου εφερε την αλλη φορα ο Γιωργος, μαζι με καποια περιοδικα thalassa δικα μου, να διαβασει να δει τι ειναι ο Γιωργος και πραγματικα εντυπωσιαστηκε) και μπορεσαμε και την πεισαμε οτι δεν πηγαμε για αρχαιολογηκους σκοπους. Της εδωσα και ειδε και το βιντεο και ενθουσιαστηκε. Αλλη παραμετρος. Ο Κωστας ο Μυλωνακης, που ειναι μοντερατορας στο Αβυςς και ειναι εξαιρετικο παιδι (ασχετο το ενα με το αλλο), οταν ημουν εκει, μου εστειλε χαιρετισμους απο εναν παλιο μου φιλο (λεει). Ποιος ητανε αυτος ο "παλιος φιλος"??? Ενας παλιος λιμεναρχης στην Πρεβεζα, ο οποιος εχει βγει στη συνταξη (νεος ειναι λιγο πιο μεγαλος απο μας), και κατα καποιον τροπο, εγινε φιλος στην Αθηνα με τον Κωστα. Αυτος ο ανθρωπος ητανε απο τους καλυτερους και δικαιοτερους λιμεναρχες που περασανε απο την Πρεβεζα. Ανθρωπος με υπηρεσια στα ΟΥΚ και και και...... Ανθρωπος ναυτικος με τρομερη ναυτοσυνη. Με εκτιμουσε και ειπε στον Κωστα τα καλυτερα λογια για μενα. Συν τοις αλλοις Δημητρη εδω στην Πρεβεζα, ειχε δωσει αγωνα για την καταπολεμηση των δυναμιτακιδων και των κλεφτων. Ποιος μπορει να τον πεισει αυτον Δημητρη (αν διαβασει αυτη την μαλακια), οτι ενας απο αυτους που κυνηγουσε τοτε, δεν ηταν και ο κοντινος του ανθρωπος???? Ποια ειναι η θεση μου τωρα εμενα φιλε??? Δεν μπορουν φιλε να καταλαβουνε εδω τα παιδια του συλλογου, οτι εδω στην επαρχια, οταν εισαι "βουτηχτης", πρεπει οταν βγαινεις απο το σκαφος απο μια καταδυση, να εχεις προαγορασει μερικους ροφιους και να τους εχεις στο καλαθι. Γιατι???? Αμα βουτας και δεν πας για ψαρεμα, για κατι αλλο πας, και αυτο το αλλο, η αρχαια ειναι, η δυναμιτες, η πας κατω απο τα κλουβια και κλεβεις τα ψαρια. Λυπαμαι που τα γραφω αυτα τα πραγματα αλλα καποιοι πρεπει να ξυπνησουν και να καταλαβουν τελος παντων. Και οχι να μας εγγυαται η Φυσαλια για τα παιδια μας. Τη φυσαλια περιμενα τωρα εγω να προστατεψει τα παιδια μου. Αυτη ειναι η κατασταση εδω στην επαρχια και μαλιστα στην πολη μου, που ουτε υπηρχε ποτε, ουτε υπαρχει ενα καταδυτ κεντρο, ουτως ωστε να καταλαβει ο πολυς ο κοσμος οτι η καταδυση ειναι και αλλα πραματα εκτος απο ψαρεμα, αρχαια, μαζεμα ψαριων απο δυναμιτες και κλεψημο απο τα κλουβια. Οταν βγαινεις απο τη θαλασσα πρεπει να επιδεικνυεις τα ψαροντουφεκα για να πεισης, και δεν ξερει ο κοσμος οτι το ψαρεμα απαγορευεται, σε οσο κοσμο το λες μενει με το στομα ανοιχτο, καταπληκτος. Αυτος ειναι ο λογος Δημητρη που εγω εχω αγανακτησει με την ιστορια αυτη. Φοβουμενος τα επακολουθα εκανα την δημοσιευση εδω και για κανεναν αλλο λογο. Δεν ταθελε ο κωλος μου δηλαδη. Αλλα σε καθε περιπτωση Δημητρη, αν υποθεσουμε οτι η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση (οπως διατυμπανιζει και η Μαρια, η οποια Μαρια, αφου εχει μαθει ολον αυτον τον καιρο ακομη και τα εσωψυχα μου, βγαινει τωρα και μας κατακεραυνωνει). Εγω εκανα μια πατατα, που δημοσιευσα εκεινο το θεμα (που διαφωνω μεν αλλα......ας πουμε), και αυτοι καναν αλλη μια που δεν τη σβησανε απο την αρχη και να γινει τετοιο θεμα που κανεναν μας δεν συμφερει. Η διαφορα τωρα στις δυο αυτες πατατες ξερεις πια ειναι???? Οτι εγω την δικια μου δεν μπορουσα να τη διαχειριστω (λογω κλειδωματος), ενω αυτοι τη δικη τους μπορουσαν να την διαχειριστουν ολον αυτο τον καιρο, αλλα αδρανησαν. Εσυ τωρα τι λες, με χαρα εκατσα και εσβησα ολα εκεινα τα ποστ??? Εγω μονο ξερω φιλε ποσο κοπο εκανα για να τα φτιαξω (μερικα απο αυτα) και το τελευταιο που ηθελα ηταν να εχουν αυτη την τυχη που ειχαν. Αλλα οπως εγραψα και παραπανω και πιθανως να εκτεθηκα και σε κοσμο και σε καταστασεις, υπαρχουν πραματα φιλε Δημητρη που ειναι πιο σοβαρα, και απο τα ποστ και απο το φορουμ και απο το συλλογο, ακομη και απο τα ιδια μου τα παιδια. Τι λες και συ??? |
εγω λεω να σβησετε οτι ειναι να σβησετε, να ηρεμησεις και εσυ Θωμα...να ηρεμησουν ολοι , γιατι ολοι αγαπαμε τη θαλασσα και αυτο θα επρεπε να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει. Ειμαστε πολυ λιγοι ρε γαμωτο...
Και το λεω εγω αυτο που πολυ προσφατα τραβαγα (λεκτικα) τα μαλλια της μαριας χωρις πολυ σοβαρο λογο... Για αυτο αφηστε κατα μερος τις συνεδριασεις για διαγραφες και αποχωρησεις κλπ κλπ.... Κυριοι και κυριες ο Υμηττος καιγεται....ολα τα αλλα ειναι επουσιωδη. |
Παράθεση:
Αμα δεν της τα βγαλες εισαι αχρηστος!!! :angyr: :D |
θωμααααα, της μαριας δε τα εβγαλα αλλα θα βγαλω το δικο σου το αυτι....:)
ακου το nessun dorma να αγιασει η ψυχη σου.... |
εκτός θέματος
Ρώτησε κανείς τον Γιώργο αν συμφωνεί με την μεταφορά της ’’προσωπικής’’ του κουβέντας… να δω πως θα μαζευτεί και αυτό το θέμα... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:07. |