Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Τοποθεσίες για κατάδυση στην Ελλάδα (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Γοργονίες στο Ηραίο (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3215)

eye love scuba 10-12-08 17:41

Απάντηση: Γοργονίες στο Ηραίο

:crazy: :p

ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 11-12-08 12:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos (Μήνυμα 21422)
Naiin...mr gefelts a Eitrige mit an Buckel und a 16er-Blech, owa Tschenifer...

και όποιος καταλάβει, να μου τρυπήσει τη μύτη.

..Interessieren Sie sich vieleicht fuer Privatuntericht ? I could use some extra money..:D

Andreas Triantopoulos 11-12-08 14:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (Μήνυμα 21443)
..Interessieren Sie sich vieleicht fuer Privatuntericht ? I could use some extra money..:D

Δηλαδή μου λές ότι καταλαβαίνεις wiener dialekt και τι λέω?

ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 11-12-08 15:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos (Μήνυμα 21449)
Δηλαδή μου λές ότι καταλαβαίνεις wiener dialekt και τι λέω?

Όχι ! Πλακίτσα έκανα (μπάς και βγάλουμε κα'να μεροκάματο..:D) Πες το μου στα αραβικά και θα το καταλάβω καλύτερα...

Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο Τζώρτζ εδώ..

Andreas Triantopoulos 11-12-08 16:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (Μήνυμα 21452)
Όχι ! Πλακίτσα έκανα (μπάς και βγάλουμε κα'να μεροκάματο..:D) Πες το μου στα αραβικά και θα το καταλάβω καλύτερα...

Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο Τζώρτζ εδώ..

Μπά...ούτε ο Γιώργος ξέρει..βιεννέζικα είναι αυτά. Λοιπόν:

Eitrige ονομάζεται το Käsekrainer, ένα παραδοσιακό και πολύ αγαπημένο βιεννέζικο λουκάνικο, με κίτρινο τυρί μέσα λιωμένο που τρέχει όταν το δαγκώσεις, εξού και Eitrige=πυώδες

Buckel είναι ένα κομμάτι ψωμί (ein Schnitt Brot)

16er-Blech: Eine Dose Ottakringer Bier (το Brauerei Ottakring είναι στο 16ο Bezirk της Βιέννης) - Μπίρα δηλαδή

owa: Βιεννέζικα για "aber", αλλά

Tschenifer: (το ποιό δύσκολο) από την τραγουδίστρια Jennifer Rush, rasch ίσον schnell (γρήγορα)

χεχεχε...πολύ inside:p

Ωραίο?

ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 11-12-08 16:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos (Μήνυμα 21460)
Μπά...ούτε ο Γιώργος ξέρει..βιεννέζικα είναι αυτά. Λοιπόν:

Eitrige ονομάζεται το Käsekrainer, ένα παραδοσιακό και πολύ αγαπημένο βιεννέζικο λουκάνικο, με κίτρινο τυρί μέσα λιωμένο που τρέχει όταν το δαγκώσεις, εξού και Eitrige=πυώδες

Buckel είναι ένα κομμάτι ψωμί (ein Schnitt Brot)

16er-Blech: Eine Dose Ottakringer Bier (το Brauerei Ottakring είναι στο 16ο Bezirk της Βιέννης) - Μπίρα δηλαδή

owa: Βιεννέζικα για "aber", αλλά

Tschenifer: (το ποιό δύσκολο) από την τραγουδίστρια Jennifer Rush, rasch ίσον schnell (γρήγορα)

χεχεχε...πολύ inside:p

Ωραίο?

Ωραίος! Σου βγάζω το καπέλο μεγάλε!

Und "a Punsch" for the hang...(για πιό ποιοτική αποσυμπίεση, αναγκαστικά όμως με καλαμάκι..)

Τζώρτζ πήγαινε να το αναζητήσεις! Σερβίρεται/πουλιέται τώρα στις γιορτές.

ΥΓ. Το'χεις πιεί αυτό Αντρέα ?

eye love scuba 11-12-08 23:18

Φίλε μου, το έχω πιει, κάνει καλές μπούφλες και αυτό:2drunk:

Andreas Triantopoulos 22-12-08 12:17

H ομάδα επέστρεψε στο Ηραίο χθές και 2 από εμάς κατεβήκαμε στα 52μ για 20 λεπτά, όπου και συναντήσαμε το δάσος από τις κίτρινες "γοργονίες". Απίθανο θέαμα πραγματικά...

Φάγαμε και απίστευτες μπούφλες επίσης. Είχα χρόνια πολλά να πάθω τέτοια νάρκωση... Νόμιζα ότι ο Μάριος έμενε από αέρα αλλά είχε 180bar... κακό πράγμα το άζωτο.

yan 22-12-08 12:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos (Μήνυμα 21724)
H ομάδα επέστρεψε στο Ηραίο χθές και 2 από εμάς κατεβήκαμε στα 52μ για 20 λεπτά, όπου και συναντήσαμε το δάσος από τις κίτρινες "γοργονίες". Απίθανο θέαμα πραγματικά...

Φάγαμε και απίστευτες μπούφλες επίσης. Είχα χρόνια πολλά να πάθω τέτοια νάρκωση... Νόμιζα ότι ο Μάριος έμενε από αέρα αλλά είχε 180bar... κακό πράγμα το άζωτο.

άντε τωρα να πιστέψουμε πως είδες γοργονιες :D

Manta 22-12-08 14:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos (Μήνυμα 21724)

Toτε νομίζω πρέπει να αλλάξεις την υπογραφή σου :D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:56.