![]() |
Απάντηση: 12.6.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς": Κατάδυση στο "EUROBULKER X" - μόνο για μέλη
να συμπηρώσω και εγώ !!
1. DHMHTRHS (δική μου φιάλη & ΕΑΝ32):thumbup: 2. geogeo 3. Βασίλης Κ. 4. Zin 5. Ναυτίλος in & under 6. Ανδρεας (πλήρης εξοπλισμός συν δική μου φιάλη με Νχ 32 ) 7. baz 8. Χρήστος Ευθυμίου 9. Dmanetakis ( δική μου φιάλη ) 10. jkoukou ( δική μου φιάλη ) 11. Big-Blue |
Απάντηση: 12.6.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς": Κατάδυση στο "EUROBULKER X" - μόνο για μέλη
Παράθεση:
|
υπέροχος προορισμός , μακάρι να σας κάνει καλό καιρό κ να μην έχει ρεύμα ώστε να έχετε την ανάλογη ορατότητα!!!
καλά να περάσετε !!! :):) |
Παιδιά άκυρο από εμένα:(...
Διάφορα μπλεξίματα. Ελπίζω να μη σας λείψω πολύ:)...Λέω να κάνω πράκτις στο κορίτσι μπας και την πείσω να βουτάει συχνότερα ώστε να χαρεί τα Μέδες (ελπίζω να βγει η εκδρομή):) Το Euroblulker μπορεί να περιμένει...το ελπίζω δηλαδή αφού δεν έχει καμιά ρόδα να του ανελκύσουν:p 1. DHMHTRHS (δική μου φιάλη & ΕΑΝ32) 2. geogeo 3. Βασίλης Κ. 4. Zin 5. Ναυτίλος in & under 6. Ανδρεας (πλήρης εξοπλισμός συν δική μου φιάλη με Νχ 32 ) 7. baz 8. Χρήστος Ευθυμίου 9. Dmanetakis ( δική μου φιάλη ) 10. jkoukou ( δική μου φιάλη ) 11. giannis74(δική μου φιάλη και εξοπλισμό) |
Παράθεση:
:worship:ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ :banghead: |
:geia:Ακυρο και απο μένα οικογενειακές υποχρεώσεις,Καλά να περάσετε:2drunk:
|
Μετα τις αποχωρήσεις του Ηλία και του Γιάννη, για το αυριανό ραντεβού έμειναν οι:
1. DHMHTRHS (δική μου φιάλη & ΕΑΝ32) 2. geogeo 3. Βασίλης Κ. 4. Zin 5. Ναυτίλος in & under 6. Ανδρεας (πλήρης εξοπλισμός συν δική μου φιάλη με Νχ 32 ) 7. baz 8. Χρήστος Ευθυμίου 9. Dmanetakis ( δική μου φιάλη ) 10. jkoukou ( δική μου φιάλη ) |
1. DHMHTRHS (δική μου φιάλη & ΕΑΝ32)
2. geogeo 3. Βασίλης Κ. 4. Zin 5. Ναυτίλος in & under 6. Ανδρεας (πλήρης εξοπλισμός συν δική μου φιάλη με Νχ 32 ) 7. baz ( δική μου φιάλη-ες ) 8. Χρήστος Ευθυμίου 9. Dmanetakis ( δική μου φιάλη ) 10. jkoukou ( δική μου φιάλη ) 11. Milonakis....( δική μου φιάλη-ες ) |
Καλησπέρα κανένας δεν θα γράψει πως τα περάσατε σήμερα:madwife:
|
Mπορεί να μην έχουν γυρίσει. Ίσως πίνουν ακόμη μπύρες...
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:06. |