![]() |
Απάντηση: αγγουρια της θαλασσας.
Νικόλα και jdim ευχαριστώ για τις αναφορές! :thumbup:
Νικόλα, σαν πολύ δε βιάζεσαι με τα patterns;!! Αν έβγαιναν τόσο εύκολα (e.g. δύο αναφορές) αυτή η ζωή θα ήταν μάλλον πολύ πιο αδιάφορη απ'ό,τι στην πραγματικότητα είναι.... |
Να παραθέσω και μια προσωπική εμπειρία????
Ένας αυτοδύτης - φωτογράφος (ονόματα δε λέμε!!!!:cool::cool:) σε μια κατάδυση στον Κουρσάρο στη Χαλκιδική κρατούσε επιδεικτικά ένα αγγούρι (ναι ναι της θάλασσας!!!:p:p:p) πάνω από τη στολή του στο επίμαχο σημείο για ώρα αλλά αυτό δεν έδειξε διάθεση να εκκρίνει κολλώδεις ουσίες!!!!!!!!!!!! .... μάλλον απόπειρα ομαδικής δολοφονίας ήταν γιατί οι υπόλοιποι ξεραθήκαμε στα γέλια κατά την ανάδυση!!!!!!!!!!!:rofl::rofl::rofl::rofl: :D:D :crazy: |
1 Συνημμένο(α)
Να προσθέσω και εγώ μια εικόνα, απο τα λεγραινά, στις 24/8/2007.
Εκείνη την ημέρα τα ολοθούρια βρίσκονταν εν πλήρη παροξυσμό!Η φωτογραφία είναι άθλια, αλλα σίγουρα δεν εχει σημασία!;) Επίσης έχω φωτογραφίες του ίδιου μέρους στις 9/8, που συμπτωματικά εικονίζονται ολοθούρια, αλλα στην περισσοτερο συνηθισμένη ταπεινή τους στάση. |
Παράθεση:
:thumbup: |
Τελικά πολύ πιασάρικο θέμα τα θαλάσσια αγγούρια! Ποιος το περίμενε! :rofl:
|
Παράθεση:
Κι αυτά έχουν ψυχή. |
Απάντηση: Αγγούρια της θάλασσας
![]() η πλακα ειναι οτι χθες βουτηξα στο Βγεθι και τραβηξα την παραπανω φωτο!!!! το θεαμα live δεν το ειχα ξαναδει ποτε!!! Συγχωρεστε με για την ποιοτητα της φωτο, με ολους εσας τους εξαιρετους φωτογραφους εδω νιωθω μια κομπλα....:D:D |
Παράθεση:
Απίστευτη η σύμπτωση επίσης!! :eek: Μας χάλασες και το πάτερν..... :confused: Βρε μπας και το'χουν full time; |
το pattern δεν χαλάει και πολύ... 30/7
|
29/7 του Δέλβε
23/9 το δικό μου. Εντάξει, προφανώς θέλουν κι αυτά το καλοκαιράκι τους... Βρηκα και αυτό: Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:53. |