![]() |
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
καλώς την!
Μακάρι να είσαι πάντα έτσι! Ενθουσιασμένη εννοώ:D Όσο για το αρχάρια...οκ..βούτα!!!:):geia: |
Παράθεση:
Καλώστη :geia: |
Καλώς ήρθες pennnouninio !!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
:geia: |
euharisto :-)
auto kano-opote mporo(kirios Savvato i kiriaki) pigaino gia voutitses-mehri tora eho kanei 12+sinehizo akathekti gia na tis hiliaso :thumbup: Παράθεση:
|
Καλώς ήλθες Πέννυ! :geia:
Μείνε ενθουσιασμένη, θα σου αρέσει σίγουρα :thumbup: ... επίσης, παρακαλούμε, μείνε στα ελληνικά όπως ξεκίνησες (τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum) ;) :geia: |
ευχαριστώ και συγνώμη για τα greeklish :(
Παράθεση:
|
Welcome everybody
|
Καλως τα κορίτσια μας!!!!!!:geia:
|
Όνομα: Ηλίας Χατζησάββας
Ηλικία: 27 Επάγγελμα: Κυβερνήτης Ρυμουλκού (Υποπλοίαρχος Εμπορικού ναυτικού) Καταδυτική Εκπαίδευση: PADI AOW 2004 Λόγο δουλειάς (μπάρκα), μη διαθέσιμου buddy και προσωπικού εξοπλισμού έκανα 5 χρόνια χωρίς βουτιά. Φέτος (αφού βρήκα δουλειά σε ρυμουλκό λιμένος) αγόρασα τον δικό μου εξοπλισμό, βρήκα συνδύτες και βουτώ συνέχεια μπας και αναπληρώσω το χαμένο χρόνο. Το Νοέμβριο ξεκινώ σχολεία τεχνικής κατάδυσης της TDI 2004-2009 à 0 βουτιές 04/09-10/09 à 30 βουτιές και πάμε |
Λακωνικα. ναμε και εγω. στελιος ραγκουσης σφραγιδοποιος 1962 βυρωνας
καταδυση - αναρηχηση. παρεα για καταδυσεις εκτος καταδυτικων κεντρων sragousis@hotmail.com (ελπιζω να το εκανα σωστα) ευχαριστο |
Καλώς ήλθες Στέλιο :geia:
|
Καλώς τον Στέλιο :geia:
|
welcome Στέλιο :geia:
|
Γεια χαρά παιδία
Καλώς σας βρήκα.
Ονομάζομαι Παναγιώτης 27 ετών Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών και είμαι καλά. Επίσης είμαι μαθητευόμενος OWD από αυτή την εβδομάδα, έτσι χειμώνας, ησυχία και καλύτερες κατ εμέ βουτιές(2 χρόνια τώρα κάνω χειμερινά μπάνια). Σκέφτηκα αφού δεν μπόρεσα να πάω πάνω(λόγο μυωπίας), έ τότε τι στο καλό ας πάω τουλάχιστον κάτω. |
σας χαιρετω και εγω με την σειρα μου.
ονομαζομαι Αντωνελος 8ανος,ειμαι απο το πανεμορφο νησι της Κεφαλονιας,οπου και κατοικω.γεννημενος το 78 και ειμαι κομμωτης.francisee της αλυσιδας κομμωτηριων Τeo Hair Design. ξεκινησα καταδυσεισ το Μαιο του 2008 και εκτοτε οσο μπορω...βουταω,μιας και απο εξοπλισμο ειμαι κομπλε.να ειχα και ενα κομπρεσερ της bauer...:banghead: μιας και το γεμισμα ειναι λιγο περιεγο,δεν υπαρχει κεντρο ανοιχτο το χειμωνα και επισης δεν υπαρχει καταδυτικο μαγαζι με κομπρεσερ... σε λιγο 8α γεμιζουμε στα...βενζιναδικα!!!!:rofl::rofl::ro fl: χαρηκα...8α τα λεμε στα forums... |
welcome Θάνο από το όμορφο νησί σου !!!!!!!!!!!:thumbup:
Παναγιώτη και Θάνο καλώς ήλθατε!
Γειά σου Πάνο Γειά σου Θάνο.
Καλές βουτιές και καλές αναδύσεις! Θάνο πρόσεχε τα φιλτρα σε αυτά το μηχανάκια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μια που το χειμώνα δεν παίζει κατάδυση στην Κεφαλλονιά τουλάχιστον να παίζει κούρεμα (:evil:) |
Να συστηθώ και εγώ με την σειρά μου
Ονομάζομαι Σωτήρης Μανουδάκης είμαι από την Πάτρα και βαδίζω στα 42 Είμαι τεχνίτης ανελκυστήρων και η καταδυτική μου εκπαίδευση είναι D.M Χάρηκα που αν και αργά συστήθηκα (σας βλέπω καιρό τώρα) και θα τα λέμε συχνότερα. |
γεια σου Σωτήρη...:)
Καλώς ήρθες! :geia: |
Σωτήρη :geia: καλώς ήρθες :2drunk::2drunk: και καλά post ( είναι και ντροπαλός ο άτιμος ) :rofl::rofl: γιά ετοιμάσου για το επόμενο σαββατοκύριακο...:thumbup::thumbup:
|
Σωτήρη καλωσήρθες στο φόρουμ του Συλλόγου μας :geia:
|
καλώς το παιδί.... (τρόπος του λέγειν...:crazy:).
Άκουσες τι είπε ο Κώστας, ετοιμάσου για ΣΚ :cool: αυτός ο Μηλιώνης δε μας αφήνει ούτε ένα ΣΚ να κάτσουμε με τα παιδάκια μας... |
Παράθεση:
|
Καλώς ήλθες Σωτήρη! :geia:
|
Παράθεση:
Γεια σου Σωτήρη. Αυτό το βαδίζω στα 42 πολύ μου αρεσε. Σαν καμπανάκι μου ακούγεται. Μήπως πρέπει να δημιουργήσουμε ενα sub-portal μέσα στο ΤΗΘΥΣ, για εμάς τους 40αρηδες++ Τουλάχιστον για τις ώριμες γυναίκες λενε¨: '' η γριά η κότα εχει το ζουμί " Για τους ωριμους αντρες ρε γαμώτο τιποτα?:thumbdn: (ασχετο?) Καλή συνέχεια..... Δημ. Αδάμης |
Γειά σας
Γεια σας! Ονομάζομαι Νικολίνα και ειμαι 17 χρονων (παρα μια βδομαδα κατακριβεια) Θέλω πολυ να καταφέρω να σπουδάσω βιολόγος και να ειδικευτώ σε κάτι που έχει να κάνει με θαλάσσιους οργανισμούς. Έχω πάρει αρκετές φορές υλικό για εργασίες από το φόρουμ αυτό. Όσο για καταδύσεις δεν εχω ιδέα δυστυχώς και δεν ξέρω αν υπαρχει κάποιος περιορισμός στην ηλικία. Θα μπορουσε κάποιος να μου πει? Εννοείται οτι η μαμά δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για τέτοιο πράγμα:-(
|
Απάντηση: Γειά σας
Γειά σου Νικολίνα,
και καλώς μας ήρθες στο forum :) Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις αυτό που σε ενθουσιάζει και να το ακολουθήσεις επαγγελματικά με επιτυχία. Μ' άρεσε κι εμένα πολύ η Βιολογία όταν ήμουν στο σχολείο, αλλά τελικά η ζωή αλλιώς τα φέρνει. Όπως καταλαβαίνεις δεν έγινα βιολόγος, οπότε θ' αφήσω άλλους φίλους πιο σχετικούς αν θέλουν να σου πούνε γνώμες πάνω σ' αυτό. Αλλά για τις καταδύσεις και τη μαμά σου που λες: Παράθεση:
περίμενέ ένα χρόνο να γίνεις 18 (νομίζω πως δε μπορεί μετά να σε εμποδίσει) και πες της μαμάς σου ότι θες να ξεκινήσεις ελέυθερες πτώσεις :D Στην ανάγκη δείξε της κι αυτό εδώ το video: WoW! Μόλις φρικάρει τελείως, μπορείς να της πεις με χαμόγελο "Εντάξει βρε μαμά, πλάκα έκανα, εγώ καταδύσεις θέλω να ξεκινήσω" ;) :geia: ΥΓ: Από 12 ως 15 ετών χρειάζεται η συγκατάθεση κι η συνοδεία του γονέα για να κάνει κάποιο παιδί εκπαίδευση καταδύσεων (Junior Open Water). Από 15 και πάνω κάνεις την κανονική εκπαίδευση Open Water, αλλά φαντάζομαι πως κάτω των 18 χρειάζεται επίσης η συγκατάθεση του γονέα. |
καλη ιδεα...................
Καλή ιδέα. Με μια μικρή παράλειψη όμως. Το ενδεχόμενο να μου πάθει τίποτα μέχρι να της πω ότι έκανα πλάκα το σκέφτηκες?:confused:
|
Απάντηση: καλη ιδεα...................
Παράθεση:
Εδώ κόντεψα κι εγώ να πάθω καρδιακή προσβολή όταν το είδα :) Το καλύτερο είναι να πείσεις τη μαμά σου ότι η κατάδυση είναι πλέον ένα ασφαλές και ήπιο χόμπυ, και όχι extreme sport όπως την προβάλουν οι περισσότεροι. Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά μακροπρόθεσμα ίσως και να πειστεί ;) Σου εύχομαι πάντως κάποια στιγμή να τα καταφέρεις να καταδυθείς, γιατί πραγματικά υπάρχει ένας πανέμορφος, μαγικός κόσμος εκεί κάτω... :geia: |
Απάντηση: καλη ιδεα...................
Καλώς ήλθες Νικολίνα!
Χαίρομαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος, έχει κατασταλάξει στο τι θέλει να ασχοληθεί :thumbup: Σίγουρα εδώ θα βρεις πολλούς ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στα ενδιαφέροντά σου. Σε ότι αφορά την κατάδυση, μην ανησυχείς, όλα γίνονται σιγά-σιγά. Στο λέω σαν μπαμπάς που είμαι ;) Σ' αυτό που λέει ο Φοίβος παρακάτω: Παράθεση:
Μπορείς ας πούμε να παρακολουθείς τις εκδηλώσεις που ανακοινώνονται κατα καιρούς από τον Σύλλογό μας. Όταν βρεις κάποια που θα σε ενδιαφέρει ίσως μπορέσεις να έλθεις (και με την μαμά σου μαζί) και να τα συζητήσουμε από κοντά! :geia: |
Καλωσήρθες Νικολίνα στο φόρουμ του Συλλόγου μας!
Χαίρομαι πολύ που σε ενδιαφέρει η θαλάσσια βιολογία! Ελπίζω να μείνεις εδώ μαζί μας και να μοιραστούμε τις αναζητήσεις σου, η όρεξή σου μπορεί να μας μάθει πολλά για όλους αυτούς τους υπέροχους θαλασσογήινους! Προτείνω να μη διστάσεις καθόλου να ξεκινήσεις τις καταδύσεις. Η ηλικία σου είναι μια χαρά κι εκτός αυτού μην ξεχνάς ότι για έναν άνθρωπο που θέλει να μελετήσει τη θαλάσσια ζωή, η κατάδυση είναι ένα εκπληκτικό μέσο και εργαλείο. Η Θαλάσσια Βιολογία πέρασε μια ενοχλητικά "στεγνή" εποχή στην Ελλάδα, αλλά ευτυχώς τα πράγματα σιγά-σιγά να αλλάζουν... Εξήγησε λοιπόν στη μαμά σου ότι η αυτόνομη κατάδυση είναι ένα κομμάτι των σπουδών σου. Θα καταλάβει.;) :geia: |
Θα προσπαθισω όσο γίνεται να την πείσω αν και λιγο δύσκολο... Παρότι την θεωρώ αδικαιολόγητη μιας και είναι εξικοιωμένη με την θάλασσα. Η ίδια ήταν ναυτικός και τώρα μου λέει φοβάται. Δυστυχώς όμως είναι κάπως δύσκολο να ρθω σε κάποια εκδήλωση γιατί μένω Κύπρο.
|
Μήπως να σκεφτόταν ο Σύλλογος να φτιάξει και μια ομάδα υποστήριξης μανάδων αυτοδυτών; Ξέρω κάμποσες που ευχαρίστως θα συμμετείχαν! :D
Νικολίνα, μην πιέζεις και μην πιέζεσαι ....όλα τα καλά έρχονται σε αυτόν που ξέρει να περιμένει, είπε ο Κινέζος και επαληθεύθηκε πολλάκις ;) |
Καλησπέρα και απο μένα, είμαι η Ρίτσα είμαι 22 χρονών. Φοιτήτρια στο τμήμα Επιστημών της θάλασσας του Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ελπίζω τουλάχιστον μερικά απο τα μέλη να γνωρίζουν αυτήν την σχολή γιατί δεν είναι και πολύ γνωστή ). Η σχέση μου με τις καταδύσεις: έχω:
I.Open water Diver 2007 (PADI) II.Advanced open water 2007 (PADI) Από τον καινούριο χρόνο θα πάω με το πρόγραμμα erasmus στο αντίστοιχο τμήμα της Ισπανίας στα Κανάρια νησιά, οπότε περιμένω πώς και πώς να πάω να κάνω καταδύσεις.:) |
Παράθεση:
Αν συνεχίσεις τις περιηγήσεις σου στο φόρουμ, θα ανακαλύψεις κάμποσους συναδέλφους σου εδώ γύρω.... Εννοείται ότι έχεις δεσμευτεί για καταδυτική ανταπόκριση από Κανάρια... (το είπε, παιδιά, δεν το είπε; :fioufiou:) Ανυπομονώ να πας!!:D :geia: |
Καλησπερα φιλοι μου.
Όνομα: Χρηστος Παπανεστωρας Ηλικία: 40 Επάγγελμα: Ηλεκτρονικος / Κατοχος καταδυτικου κεντρου στην Καρδαμυλη Μεσσηνιας Καταδυτική Εκπαίδευση:CMAS 1* ,PADI OWI Καταρχην συγχαρητηρια για το πολυ καλο φορουμ,και μια και βρεθηκα εδω να στειλω και χαιρετισματα στον καλο φιλο και συναδελφο Παρη Σοφο..:geia: |
Παράθεση:
Welcome Χρήστο απο την όμορφη Καρδαμύλη και την όμορφη γειτονισα την Στούπα !!! :geia::geia: Αχ Στούπα... |
Χρήστο καλώς ήλθες!
|
Καλώς μας ήρθες Χρήστο :geia:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:12. |