Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα 10.10.09" (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3914)

geogeo 08-10-09 08:58

Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Δημοπούλου Ειρήνη (Μήνυμα 31702)
Καλή σας ημέρα! Εγώ και ο SP79 ενδιαφερόμαστε για μεταφορά με το σκάφος. Εαν υπάρχουν θέσεις ακόμα.... Επίσης να υπενθυμίσω οτι θα χρειαστώ και εξοπλισμό απο PLANET BLUE εκτός από μάσκα.

Ευχαριστώ.

Ειρήνη απ' ότι βλέπω με εσάς τους δύο συμπληρώνεται και πάλι η λίστα του φωσκωτού (10 άτομα) :thumbup:

Για το ραντεβού σας, θα ενημερωθείς σε προηγούμενο μήνυμα του Κώστα Μυλωνάκη.
Για την παραλαβή και επιστροφή του εξοπλισμού από το Planet Blue θα ενημερωθείς σε προηγούμενο μήνυμα της Δήμητρας (kristalia).

GKanel 08-10-09 09:57

Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Kέα

1.Έκτωρ + 1 (1 διανυκτέρευση - Παρασκευή βράδυ) (εξοπλισμός από το Planet Blue)
2. Physalia (2 διανυκτερεύσεις)
3.Ανδρέας78 (ίσως)
4. Fivos (2 διανυκτερεύσεις)
5. Beracuda
6. kristalia (2 διανυκτερεύσεις)
7. Nick9512 (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά) (εξοπλισμός από το Planet Blue ΣΤΟΛΗ & ΦΙΑΛΗ)
8. georgiapap (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά) (εξοπλισμός από το Planet Blue ΣΤΟΛΗ & ΦΙΑΛΗ)
9. geogeo (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά)(φιάλη από το Planet Blue)
10. Μυλωνακης (αυθημερόν με το φουσκωτό)
11. Zin (2 διανυκτερεύσεις)
12. GKanel (για 2 διανυκτερεύσεις)(φιάλη από το Planet Blue)
13. Dora (για 2 διανυκτερεύσεις)
14. Νηρηίς (αυθημερόν με το φουσκωτό)
15. Sunshine (αυθημερόν με το φουσκωτό) (εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΚΑ)
16. Christos M. (αυθημερόν με το φουσκωτό) (εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ)
17. Ειρήνη Δημοπούλου (αυθημερόν με το φουσκωτό)(εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΚΑ)
18. Emmy
19. sp79(αυθημερόν με το φουσκωτό) (μάλλον αυθημερόν)
20. gre (ισως)
21. Μάνος Πολυχρονίδης (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά)(εξοπλισμός από το Planet Blue / ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ)
22. Αντώνης Γ. (+ 1) (αυθημερόν με το φουσκωτό)
23. mpapadog +1 (1 διανυκτέρευση - Σάββατο βράδυ)
24 pier (αυθημερόν με το φουσκωτό) (εξοπλισμός από το Planet Blue 1 ΦΙΑΛΗ)
25 ΄Ακης Γκούμας (αυθημερόν με το φουσκωτό)

gkarvou 08-10-09 10:08

:geia:
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 31479)

Όσοι προτιμούν την εκδοχή του αυθημερόν πηγαιν'έλα, ας μας το δηλώσουν εδώ για να δούμε (όπως προλάλησε και ο συνδύτης Μιλόνσκι) μήπως μπορεί να οργανωθεί σκάφος που θα στοιχίσει πολύ οικονομικότερα και θα έχει σαφώς λιγότερη ταλαιπωρία από τη μεταφορά από Λαύριο με αυτοκίνητο!

:geia:

δεν είμαι μέλος του συλλόγου, δεν είμαι δύτης, παρ'όλα αυτά λέω να έρθω αυθημερον. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνω, το δηλώνω όμως μήπως βοηθήσει!

kristalia 08-10-09 10:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gkarvou (Μήνυμα 31709)
:geia:δεν είμαι μέλος του συλλόγου, δεν είμαι δύτης, παρ'όλα αυτά λέω να έρθω αυθημερον. Έτσι κι αλλιώς θα το κάνω, το δηλώνω όμως μήπως βοηθήσει!

Ok gkarvou θα σε δούμε εκεί :thumbup:

Sunshine 08-10-09 11:17

almost ready for action
αυριο περιπου 20:00 θα ειμαι με το καταδυτικο μου ζεύγος στο planet blue για παραλαβη εξοπλισμου. Ο καιρος το ΠΣΚ θα ευνοησει οπως φαινεται κατι που ειναι πολυ ευχαριστο! :)

Physalia 08-10-09 11:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gkarvou (Μήνυμα 31709)
:geia:δεν είμαι μέλος του συλλόγου, δεν είμαι δύτης, παρ'όλα αυτά λέω να έρθω αυθημερον.

και πολύ καλά θα κάνεις!
Τα λέμε σύντομα λοιπόν :geia:

Μυλωνάκης Κων/νος 08-10-09 11:47

Λίγα λόγια για το Σκάφος..

Το ραντεβού είναι στις 09:00 το πρωί στη γλίστρα της Αναβύσσου..

http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&...,0.021865&z=16

φορτώνουμε και 09:20 ξεκινάμε την πορεία μας…

Η απόσταση που έχουμε να καλύψουμε είναι 23 ΝΜ και σύνολο 46…θα ταξιδέψουμε με τα ρούχα μας και όχι με τα Νεοπρεν οποτε θα χρειαστούμε ένα μπουφανακι-αντιανεμικό ή αδιάβροχο και κάνα μπουκαλάκι νερό….. ίσως για μερικούς το σκουφάκι είναι καλή ιδέα…
Ο καιρός προβλέπεται ταξιδεψιμος 4-5 μποφόρ με ήλιο…

Για τους φίλους που θα πάρουν εξοπλισμό από το planet blue (Κ.Θωκταριδη) καλό θα ήταν να έχουν προβλέψει ένα σάκο μεταφοράς για να μην τα έχουμε χύμα στο ταξίδι….
Θα πρότεινα τον εξοπλισμό να τον έχετε δανειστεί από παρασκευή απόγευμα διότι η απόσταση Λαύριο-Ανάβυσσος είναι κάνα μισάωρο με αυτοκίνητο αν ξέρεις το δρόμο…αυτό σημαίνει πως αν αφήσετε το Σάββατο για όλες τις δουλείες θα πρέπει να είστε στο καταδυτικό στις 8 παρά..(δύσκολη ώρα) ..

Από όσο βλέπω τα ονόματα , όλοι ξέρετε το τηλέφωνο μου…για όποια πληροφορία χρειαστείτε θα είμαι on line!! :geia:

Lepidas 08-10-09 18:45

3.Ανδρέας78 (ίσως)
5. Beracuda
7. Nick9512 (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά) (εξοπλισμός από το Planet Blue ΣΤΟΛΗ & ΦΙΑΛΗ)
8. georgiapap (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά) (εξοπλισμός από το Planet Blue ΣΤΟΛΗ & ΦΙΑΛΗ)
11. Zin (2 διανυκτερεύσεις)
15. Sunshine (αυθημερόν με το φουσκωτό) (εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΚΑ)
16. Christos M. (αυθημερόν με το φουσκωτό) (εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ)
17. Ειρήνη Δημοπούλου (αυθημερόν με το φουσκωτό)(εξοπλισμός από το Planet Blue/ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΚΑ)
18. Emmy
20. gre (ισως)
21. Μάνος Πολυχρονίδης (2 διανυκτερεύσεις ιδιωτικά)(εξοπλισμός από το Planet Blue / ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ)
25 ΄Ακης Γκούμας (αυθημερόν με το φουσκωτό) [/quote]
26. Lepidas (1 διανυκτέρευση-Παρασκευή)(1 φιάλη από το Planet Blue)

Μπορώ να πάρω ένα άτομο στο αυτοκίνητο και αρκετούς εξοπλισμούς (θα πάρω το επαγγελματικό), ή αν κάποιος έχει θέση για ένα άτομο+εξοπλισμό ας μου πεί. Αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα από Γαλάτσι.:geia:

Captain_HX 08-10-09 18:49

χαιρετώ το ευγενή εθελοντικό έργο του ΤΗΘΥΣ

μπράβο :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

kristalia 08-10-09 19:34

3.Ανδρέας78 (ίσως)
5. Beracuda
11. Zin (2 διανυκτερεύσεις) (ΦΙΑΛΗ)
18. Emmy
20. gre (ισως)
25 ΄Ακης Γκούμας (αυθημερόν με το φουσκωτό) [/quote]
26. Lepidas (1 διανυκτέρευση-Παρασκευή)(1 φιάλη από το Planet Blue)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:22.