![]() |
Σερβις Ρυθμιστών
Πόσο συχνά, πόσα πληρώνετε, το κάνετε μόνοι σας?
|
Απάντηση: Σερβις Ρυθμιστών
Κάθε χρόνο εκτός αν παρουσιαστεί ξαφνικά κάποιο άλλο πρόβλημα
1 ρυθμιστής κάτω απο €30 & 1 ρυθμιστής πάνω απο €30 :) |
Κάθε δύο χρόνια και πληρώνω 45€
:banghead: |
Κάνω μόνος μου σερβίς, & είμαι πιστοποιημένος :thumbup:
|
Κάθε χρόνο και πληρώνω 30ευρο χ 4σετ =120
Φυσικά αν δεν παρουσιαστή πρόβλημα και δεν ταξιδεύσω για εξωτερικό :banghead::banghead::thumbup: |
Οταν χαλασει:D
Αλλα δεν χαλαει (ειναι Sherwood) χε, χε, :D:D:D μην αρχισετε τωρα.... |
Πολύ ενδιαφέρον θέμα
Προσωπικά έκανα κάθε χρόνο και τον ρυθμιστη αναπνοής και το BCD μου. Πληρώνω περί τα 30 ευρώ στον Σπύρο Καρτελιά που είναι και ο αντιπρόσωπος Μετά από αυτά που ακούω όμως όταν αλλάξω ρυθμιστή σκέφτομαι σοβαρα να μην πλησιάσω άλλο service. Έχουν ακουστεί τρελές τιμές που συγκρίνονται με την τιμή του ρυθμιστή. Για να δούμε θα επαληθευτούν; |
Κάνω κάθε χρόνο service στον αντιπρόσωπο και πληρώνω πάνω από 50€ ...
|
Επόμενη κίνησή μου είναι να κάνω σχολείο Service Technician, και να τους φτίαχνω μόνος μου.(υπάρχει τεράστιο ιστορικό με πεταμένα λεφτά και ανύπαρκτο service).
Για τον Rec ρυθμιστή μου πληρώνω κάθε χρόνο ( ή και νωρίτερα αν χρειαστεί) πάνω από 50 ευρώ.:banghead: Για τους υπόλοιπους (4) υποχρεώνομαι σε γνωστό μαθητή μου και πληρώνω κάτι παραπάνω από 20 ευρώ το κομμάτι. |
Περιπου καθε δυο χρονια αλλα εκανα και καποια συντηρηση μονος μου.Απο εδω και στο εξης θα κανω τα παντα στο εργαστηριο μου, αλλά δεν είμαι πιστοποιημένος.Η κατασταση με το service των ρυθμιστων νομιζω οτι εχει ξεφυγει.Στην Πατρα αντιμετωπιζα:banghead: και το προβλημα της μεγαλης καθυστερησης για να παει Αθηνα και να γυρισει, εκτος απο το κοστος.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:44. |