Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Ο πρώτος μου εξοπλισμός (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Aγορα εξοπλισμού. (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=5213)

antreas_lar 07-06-11 17:10

Aγορα εξοπλισμού.

1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο 1 χρόνο και περίπου 30 βουτιές ήρθε η ώρα να πάρω δικό μου εξοπλισμό.
Εχω επιλέξει μερικά πράγματα και θα ήθελα και την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία..

dinaras 07-06-11 17:25

Απάντηση: Aγορα εξοπλισμού.

Φίλε Αντρέα καλησπέρα έχω και εγώ τον ίδιο ακριβός εξοπλισμό σε εξαίρεση ότι η κονσόλα μου εμένα είναι 3ον οργάνων έχει και πηξίδα από πίσω αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλός εξοπλισμός. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Φιλικά.

ntontos 07-06-11 17:36

Βλέποντας ότι τα έχεις επιλέξει από κάποιο e-shop (υποθέτω), θα πρότεινα το jacket να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε επάνω σου προτού το αγοράσεις, να δεις πως σου κάθεται.

Καλές αγορές!

digibill 07-06-11 17:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο antreas_lar (Μήνυμα 49052)
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο 1 χρόνο και περίπου 30 βουτιές ήρθε η ώρα να πάρω δικό μου εξοπλισμό.
Εχω επιλέξει μερικά πράγματα και θα ήθελα και την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία..

Έχω δοκιμάσει 1-2 φορές ρυθμιστή TUSA και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τίποτε το ιδιαίτερο...... Θα πρότεινα καλύτερα κάτι σε APEKS, Aqualung ή Scubapro, σε αυτά ή ελάχιστα περισσότερα χρήματα...... Μην ξεχνάς ότι ο ρυθμιστής είναι το σημαντικότερο κομμάτι του εξοπλισμού σου!

dinaras 07-06-11 17:38

Το συγκεκριμένο τζάκετ εγώ το πήρα από τον Καρτελία στο μέγεθος Medium και μπορώ να πω όταν το δοκίμασα μου ήταν πολύ άνετο.

panos23 07-06-11 18:55

Γεια σου ,και εγω εχω δοκιμασει βουτιες με TuSA regulator και δεν θα ελεγα οτι ηταν κατι που με εκανε να νοιωθω ανετα...συμφωνω να κοιταξεις για κατι σε APEKS ,εχω ενα σετ 2 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα (και δεν ειναι απο τα ακριβα μοντελα..)

Χρηστος Ευθυμιου 07-06-11 20:00

Ρίξε και εδώ μια ματιά. Ότι ρυθμιστή και αν αγοράσεις τελικά, προτείνω η προσαρμογή να είναι οπωσδήποτε DIN.

antreas_lar 07-06-11 20:48

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα πάνω στα πράγματα που θέλω να αγοράσω?
Σε DIN ήθελα να πάρω αλλά θα έχω θέμα με την μπουκάλα γιατί δεν έχω δική μου..:(

antreas_lar 07-06-11 21:02

1 Συνημμένο(α)
Για ρίξτε και μια ματιά σε αυτά.

digibill 07-06-11 21:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο antreas_lar (Μήνυμα 49063)
Σε DIN ήθελα να πάρω αλλά θα έχω θέμα με την μπουκάλα γιατί δεν έχω δική μου..:(

Κανένα θέμα δεν θα έχεις, όλα τα καταδυτικά έχουν μπουκάλες και DIN και YOKE......

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:13.