![]()  | 

Brothers, Red Sea 

6 Συνημμένο(α) 

Λίγες φωτογραφίες από το liveaboard στα Brother Islands, Ερυθρά, στις αρχές Μαρτίου. Εκπληκτικός προορισμός, άψογη οργάνωση, πολύ καλή παρεά. Η θεματολογία των φωτο δεν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, απλά τις ανεβάζω για να μπει κανείς το κλίμα της εκδρομής... 
	Ευχαριστώ το φίλο, συνταξιδιώτη και συνδύτη από τα παλιά Βαγγέλη Σαββα για την παραχώρηση κάποιων από τις φωτογραφίες.:2drunk: Συνημμένο Αρχείο 353 Συνημμένο Αρχείο 355 Συνημμένο Αρχείο 356 Συνημμένο Αρχείο 357 Συνημμένο Αρχείο 354 Συνημμένο Αρχείο 358  | 

Απάντηση: Brothers, Red Sea 

:thumbup: Πάντα τέτοια παιδιά !!! 
	 | 

9 Συνημμένο(α) 

Εικόνες από πρόσφατο ταξίδι στα Brothers! 
	Συνημμένο Αρχείο 818 Συνημμένο Αρχείο 819 Συνημμένο Αρχείο 820 Συνημμένο Αρχείο 821 Συνημμένο Αρχείο 822 Συνημμένο Αρχείο 823 Συνημμένο Αρχείο 824 Συνημμένο Αρχείο 825 Συνημμένο Αρχείο 826  | 

Πολύ ωραία Απόλλωνα !!! :thumbup: 
	(11 και σήμεραααα :D)  | 

Παράθεση: 

| 

Παράθεση: 

| 

Παράθεση: 

| 

Παράθεση: 

Σαν να σε βλέπω:D  | 

To βράδυ βλέπαμε τους καρχαρίες να τριγυρνούν γύρω από το πλοίο και έλεγα "δε γίνεται να κάνουμε snorkelling?". Μάταια όμως, δε με άφησαν....:( 
	 | 

Παράθεση: 

Σοβαρά τώρα, απ' ότι θυμάμαι στο προηγούμενο liveaboard που είμασταν μαζί, κάποια στιγμή ζητήσαμε να κάνουμε snorkelling (νομίζω μέρα) και μας αρνήθηκαν λόγω του ότι η περιοχή είχε κάποια σχετικά απρόβλεπτα είδη καρχαριών. Το snorkeling και ειδικά νύχτα δεν νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα. Καλύτερα να βουτήξεις με αυτόνομη κανονικά, κι αν δεν μπορείς τότε μη βουτάς καθόλου.  | 

Το θεμα έχει πάρει  γρανγκινιολική διάσταση ... :eek: 
	Ελπίζω να μην το διαβάζει ένας φίλος μου :confused:  | 

Το βράδυ στα Brothers όταν είχα πάει οι καρχαρίες έδειχναν επιθετική συμπεριφορά. Εμφανίζονταν ατραπιαία από το πουθενά, έκαναν επίθεση σε κάποιο ψάρι και έφευγαν. Χωρίς να είμαι ο ειδικότερος δε νομίζω ότι στο snorkeling ειδικά βράδυ σε μέρος γεμάτο καρχαρίες είναι καλή ιδέα:confused:, αν σκεφτεί κανείς ότι το βράδυ είναι πιο επιθετικοί και ότι ο snorkeler φαντάζει εντελώς διαφορετικά στα μάτια του καρχαρία από ότι ο αυτόνομος δύτης. 
	 | 
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:15. |