Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Γίνε Οικο-ρεπόρτερ (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Βγέθι Κερατέας (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3053)

Normoxic Diver 04-10-08 16:01

Βγέθι Κερατέας

3 Συνημμένο(α)
Σημαντικη ενημερωση (προς ''ναυτιλομενους'' προς Κερατεα μερια):

το γνωστο ''σεινικο τοιχος'' ή και αλλιως ο γνωστος ''φραχτης στο Βγεθι'', ευτυχως ΔΕΝ υφισταται......:2drunk:

Κανονικα διεξαγεται η μετακινηση στο σημειο καταδυσης....;)

akef 04-10-08 16:38

Απάντηση: Βγεθι Κερατεας

Καλά μιλάμε για τρομερή σύμπτωση!!! Χθές το μεσημέρι κατά τις 3:30 πέρασα από εκεί και έχω βγάλει τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες!!!

Ο τύπος έχει ρίξει το σινάζι μέχρι κάτω στην παραλία αλλά μάλλον κάποιος του έβαλε χέρι και δεν συνέχισε τον τοίχο!!!

Άντε καλές μας βουτιές!!!

Physalia 04-10-08 17:18

Έχω μεγάλη περιέργεια ποιός ή τι ήταν αυτό που σταμάτησε τις επεκτατικές διαθέσεις του όποιου κυρίου θεώρησε ότι μπορεί να κλείνει έτσι αυθαίρετα την πρόσβαση στη θάλασσα.
Το θέμα είχε ανακινηθεί αρχικά στο abyss από τον Κώστα (πολύ πιο τελεσίδικα απ' ό,τι θα έπρεπε όμως ;)) και είχα φρικάρει διαβάζοντάς το....

Προσπάθησα λίγο να ψάξω το νομικό κομμάτι αλλά χάθηκα στη χαρτούρα....

Όπως και να'χει, πολύ ευχάριστα τα νέα της επαναφοράς! Θα έχουμε και μάντρα τώρα να απλώνουμε τα καταδυτικά να στεγνώνουν κατά την έξοδό μας.... :evil:

Σιαβελής Γιώργος 04-10-08 17:55

Επιασαν οι κατάρες μου:evil::evil::evil::evil:

Thanos 05-10-08 16:17

Ο τύπος ήταν προκλητικός... :madwife:

Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουμε έτσι...

emmy 05-10-08 19:02

Η ''μάντρα'' μας ενώνει!!!:D

Σύμπτωση;
Σήμερα πάνω από 10 δύτες βρισκόντουσαν στο σημείο της ''πρώην'' μάντρας:crazy:

Τόση δόξα το Βγέθι δεν είχε ματαδεί!:D

Takis 05-10-08 20:20

Για την ακριβεια εμεις ειμασταν 12 και αλλοι 2 εσεις συνολο 14! :D

GKanel 05-10-08 20:40

Και το Σάββατο είχε πολύ κίνηση (άλλα πολύ ψαροτούφεκο ρε παΐδια)

Takis 05-10-08 21:13

και το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=JEkHK2lPLs8

Σιαβελής Γιώργος 05-10-08 22:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο GKanel (Μήνυμα 19076)
Και το Σάββατο είχε πολύ κίνηση (άλλα πολύ ψαροτούφεκο ρε παΐδια)

Γιωργο παντα ειχε ψαροντουφεκαδες εκει αλλα απο τοτε που πριν 2-3 χρονια ενας απο αυτους εγραψε για το μερος αυτο σε ενα περιοδικο για ψαρεμα,γινετε καθε σκ χαμος.Εμενα μου την ειχαν πεσει πριν κανενα χρονο αν θυμασαι πετωντας μου ενα μονοκιλο που παραλιγο να μου ερθει στο κεφαλι.
Ο 'φιλος' μας υπαρχει ακομα εκει???:confused::confused::confused:

emmy 05-10-08 22:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Σιαβελής Γιώργος (Μήνυμα 19083)
Γιωργο παντα ειχε ψαροντουφεκαδες εκει αλλα απο τοτε που πριν 2-3 χρονια ενας απο αυτους εγραψε για το μερος αυτο σε ενα περιοδικο για ψαρεμα,γινετε καθε σκ χαμος.Εμενα μου την ειχαν πεσει πριν κανενα χρονο αν θυμασαι πετωντας μου ενα μονοκιλο που παραλιγο να μου ερθει στο κεφαλι.
Ο 'φιλος' μας υπαρχει ακομα εκει???:confused::confused::confused:

ναι...:)
:fioufiou:

akisdap13 12-10-08 20:45

το γνωστο τειχος δεν υφισταται, γιατι του την πεσαμε εμεις οι κατοικοι της περιοχης.δεν ειμαι αυτοδυτης απλα ειδα το post σας κ ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν θα τον αφησουμε να κλεισει το δρομο.εδω θα ηθελα την βοηθεια σας νομικη ή μη για να μην αφησουμε τον τυπα να συνεχισει τις μαγκιες του!!
ελπιζω να σας λυθηκε η απορια ποιος τον σταματησε!!καλες κ ασφαλεις καταδυσεις

Physalia 13-10-08 09:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akisdap13 (Μήνυμα 19436)
το γνωστο τειχος δεν υφισταται, γιατι του την πεσαμε εμεις οι κατοικοι της περιοχης.δεν ειμαι αυτοδυτης απλα ειδα το post σας κ ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν θα τον αφησουμε να κλεισει το δρομο.εδω θα ηθελα την βοηθεια σας νομικη ή μη για να μην αφησουμε τον τυπα να συνεχισει τις μαγκιες του!!
ελπιζω να σας λυθηκε η απορια ποιος τον σταματησε!!καλες κ ασφαλεις καταδυσεις

Άκη, τα συγχαρητήριά μου που δεν το αφήσατε να περάσει έτσι.....
Νομίζω ότι αν χρειαστείς υποστήριξη θα βρεις αρκετή εδώ μέσα.
Για πολλούς από εμάς το σημείο αυτό αποτελεί πολύ αγαπημένο καταδυτικό προορισμό...
Δυστυχώς τα νομικά θέματα ούτε κι εμείς τα γνωρίζουμε.
Υπόσχομαι να το ψάξω όσο μπορώ

Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση!!!
(Σιγά μη μαζευόταν από μόνος του.....;))

akisdap13 13-10-08 21:00

θα εχει κ συνεχεια ο τυπος,απειλες δεν δεχομαι....το καλοκαιρι ειδικα θα του σπασω τα νευρα!!

emmy 14-10-08 08:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akisdap13 (Μήνυμα 19487)
θα εχει κ συνεχεια ο τυπος,απειλες δεν δεχομαι....το καλοκαιρι ειδικα θα του σπασω τα νευρα!!

Excuse me...
Θες να πεις ότι εκτός από το αυθαιρετάκι πάνω στην ακτή, έχει εξαπολύσει ΚΑΙ απειλές;:mad::angyr::madwife:

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν ''απειλή'' από τον τυπάκο, είναι να ''δώσει'' και αυτός κάποια αυθαίρετα (τα οποία είναι μπόλικα στην περιοχή)...
Διαφορετικά, πως είναι σε θέση να απειλήσει;:confused:

Σιαβελής Γιώργος 14-10-08 19:19

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται από εμάς(που βουτάμε εκεί) την παραμικρή φασαρία με τον κύριο. Ας γίνει ότι είναι να γίνει με ποιο νόμιμο τρόπο. εκτός αν έρθει αυτός και μας δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του. Φανταστείτε ειδικά τον χειμώνα να είμαστε για βουτιά και όταν βγούμε να δούμε το αμάξι μας σπασμένο. Πιστέψετε με είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν μπορείς να το αποδείξεις. Αυτή είναι η άποψη μου και όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει το βγεθι για μένα και πόσο θα στενοχωρηθώ να μου κόψουν τον δρόμο προς την θάλασσα:(:(:(

akisdap13 14-10-08 22:46

σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει.μην φοβαστε τιποτα,ουτε χρειαζεται φασαριες.απλα απολυτο δικαιωμα ειναι να μην σου κλεινουν την προσβαση στη παραλια!δεν ειναι ο μονος αλλωστε!!προς το παρον το θεμα εχει ληξει!ελπιζω κ προς το μελλον!εδω θα μαστε αλλωστε!!

GKAM 15-10-08 06:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akisdap13 (Μήνυμα 19583)

:thumbup::thumbup::thumbup:

DrIVER 28-02-09 22:14

Άσχημα νέα παιδιά ο γνωστός "φίλος" στο βγέθι κάτι ετοιμάζει πάλι.:angyr:
Έχει σκάψει και έχει περάσει σωλήνες με μικρά φρεάτια μέχρι το επίμαχο σημείο της εισόδου,:eek: (που ετοιμαζόταν να κλείσει) και αφήνει μόνη πρόσβαση πρός την ακτή το κομάτι όπου είχε ρίξει το σενάζι (το αριστερό μέρος της εισόδου) το οποίο αυτή τη στιγμή δέν είναι προσπελάσιμο απο συμβατικά αυτοκίνητα.:thumbdn:
Φωτογραφίες αυτή τη στιγμή δέν μπορώ να κατεβάσω αλλά όσοι αποφασίσουν για βουτιά εκεί να έχουν κατά νού ότι θα έχουν πρόβλημα χώρου (εκτός αν παρκάρουν μέσα στο οικόπεδο του "φίλου" :thumbup:).

emmy 03-03-09 09:52

Επειδή φαντάζομαι πως αν είναι να ''ετοιμάσει κάτι'' θα το κάνει πριν την αρχή της θερινής περιόδου και πριν γεμίσει η ακτή με κόσμο, μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι πριν γίνει ''τετελεσμένο'';

Ξέρει κανένας τις νομικές οδούς που μπορούμε να ακολουθήσουμε σαν ομάδα ή υπάρχει κάποια πρόταση για το τι είναι καλύτερο να πράξουμε;:confused:

DrIVER 03-03-09 17:44

3 Συνημμένο(α)
Και οι απαιτούμενες φωτο :angyr:

Physalia 03-03-09 18:21

Ήλπιζα τοσες μέρες ότι θα μας προέκυπτε κάποιος ειδικός να μας εξηγήσει το νόμο και τα παραθυράκια του......

Νομίζω ότι η υπόθεση αφορά το νόμο περί Αιγιαλού, παραλίας και άλλων διατάξεων

Θα έπρεπε ίσως να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία ο Σύλλογος για την παραβίαση του Άρθρου 2, παρ. 4
Χελπ ένιγουαν;

Σιαβελής Γιώργος 03-03-09 20:23

Καλά θα είναι να στείλουμε σαν σύλλογος ένα email η φαξ στην νομαρχία η στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής . Είμαι σίγουρος όμως ότι ο κύριος αυτός έχει βρει της άκρες με πλαγίους τρόπους. Για να έχει φτάσει το σπίτι σχεδόν έτοιμο να κατοικηθεί και να κάνει αυτά που κάνει πρέπει να έχει κάποιους στις υπηρεσίες αυτές που κάνουν τα στραβά μάτια.
Αν πάω να στήσω την σκηνή μου εκεί κοντά στην θάλασσα θα με διώξουν λες και είμαι κακοποιός. Ενώ άλλους τους αφήνουν να στήσουν βίλλες πάνω στο κύμα και να μου κόβουν τον δρόμο. Γαμω το κρατος μας γαμω :banghead::banghead:

emmy 03-03-09 20:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Σιαβελής Γιώργος (Μήνυμα 24364)
Καλά θα είναι να στείλουμε σαν σύλλογος ένα email η φαξ στην νομαρχία η στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής . Είμαι σίγουρος όμως ότι ο κύριος αυτός έχει βρει της άκρες με πλαγίους τρόπους.

...και αν το mail το κοινοποιούσαμε στον τύπο; :evil: (όχι σ'αυτόν τον τύπο, σε κάποιο έντυπο μέσο; :D )
(είναι το μόνο που ίσως μπορεί να ''κόψει'' τις άκρες...)
Αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποιος με νομικές γνώσεις να κατευθύνει...:confused:

Apollon 03-03-09 21:08

Aν καλούσαμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι; Ή αν στέλλαμε φωτογραφίες ή βιντεάκι σε κανένα κανάλι;

emmy 03-03-09 21:25

Μήπως την Κυριακή να οργανώναμε πάρτυ στο Βγέθι; :evil::2drunk:

(Γιώργο! με τις σκηνές μαζί!!!:cool: )

Apollon 03-03-09 21:25

Μήπως να κανονίζαμε και καμιά βουτίτσα εκεί για το ΣΚ, έτσι για να μη μας ξεχνάει; :evil:

Mε πρόλαβες Έμμυ!

MICHALIS 04-03-09 08:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Apollon (Μήνυμα 24366)
Aν καλούσαμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι; Ή αν στέλλαμε φωτογραφίες ή βιντεάκι σε κανένα κανάλι;

Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ευκολος τροπος να ξεκινησετε την μαχη για να μην αποκλειστει η παραλια . Οχι βιντεακι , να ερθει καναλι εκει .

emmy 04-03-09 10:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS (Μήνυμα 24373)
Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ευκολος τροπος να ξεκινησετε την μαχη για να μην αποκλειστει η παραλια . Οχι βιντεακι , να ερθει καναλι εκει .

Ωραία! Δεν θέλουμε νομικό! Δημοσιογράφο χρειαζόμαστε...Κανένα ''μέσο''?:rolleyes:

Physalia 04-03-09 11:02

μήπως έχει καμιά σημασία να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει αμμώδης παραλία στην περιοχή παρά μόνο μία άβολη βραχώδης ακτή που μόνο σκουμπάδες και ψαροτουφεκάδες συγκινεί;
Αν ήταν παραλία λουόμενων θα ήταν σίγουρα ευκολότερα τα πράγματα.

Δε μου αρέσει και πολύ η ιδέα των καναλιών Μιχάλη.

Χτες στο στέκι ο Νεοκλής και η Δήμητρα μας είπαν ότι χρειάζεται καταγγελία στην Πολεοδομία και ενδεχομένως στο λιμενικό.

Μια που τίθεται θέμα νομικής οδού, ίσως να είναι καλύτερα να συζητηθεί στην επερχομενη Γενική Συνέλευση.
Το θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα, μας αφορά όλους άμεσα και παρά το ότι οι καταγγελίες δεν είναι και πολύ όμορφη διαδικασία, θεωρώ ότι από εκεί οφείλουμε να ξεκινήσουμε (αν δεν κάνεις καταγγελία τι νόημα έχει να φέρεις κανάλια; )

Μήπως ο φίλος akisdap μας διαβάζει ακόμα;;

emmy 04-03-09 11:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 24378)
μήπως έχει καμιά σημασία να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει αμμώδης παραλία στην περιοχή παρά μόνο μία άβολη βραχώδης ακτή που μόνο σκουμπάδες και ψαροτουφεκάδες συγκινεί;

Ο νόμος δεν νομίζω οτι διαφοροποιείται βάση της αισθητικής της περιοχής!
Ο αιγιαλός αναφέρεται στην παραθαλάσσια (ή παράκτια ζώνη). Λέει πουθενά ότι αν έχει βότσαλο, άμμο ή κοτρώνες αλλάζει η ισχύς του;

Με έχει τσαντίσει πολύ η ιστορία...:mad::angyr:

Physalia 04-03-09 11:35

οφ κορς Έμμυ... απλά λέω ότι ο πολύς κόσμος (οι των καναλιών αν θες) ποσώς θα συγκινηθεί που κάποιος καταπατεί τα κατσάβραχα.....
Το είπα απλά σαν ένα έξτρα επιχείρημα ότι τα κανάλια δε θα πολυσκάσουν.

Όπως και να'χει, θα πρέπει να κάνουμε καταγγελία πρώτα.
Θα κοιτάξουμε να βρουμε ρεπόρτερς που πραγματικά ενδιαφέρονται για τέτοια θέματα (κάτι έχω υπόψη μου νομίζω....)

Πρώτα όμως η καταγγελία και αν (δηλαδή όταν) η Πολεοδομία μας γράψει στα μαύρα κατάστιχα (που θα το κάνει προφανώς) φέρνουμε το κανάλι για να ξεμπροστιάσουμε αυτούς και όχι τον τύπο πλέον.
Μου φαίνεται καλύτερη σειρά κρούσης..... όχι; :confused:

kristalia 04-03-09 12:16

Βρήκα τον Κώδικα Πολεοδομικής Νομοθεσίας ..... λίγη υπομονή παρακαλώ ...

Apollon 04-03-09 13:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 24378)
Μήπως ο φίλος akisdap μας διαβάζει ακόμα;;

Toυ έχω στείλει e-mail. Ελπίζω να το δει.

Apollon 04-03-09 13:46

Στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" στη ΝΕΤ έχουν τέτοιου είδους ευαισθησίες και πολλές φορές αναφέρουν καταγγελίες ακόμη και λιγότερο σημαντικές. Μήπως να κάνουμε μια κρούση προς αυτή την κατεύθυνση; :confused:
Ίσως αν στείλουμε ένα μήνυμα και φωτογραφίες σαν σύλλογος να το λάβουν αρκετά υπόψη τους.

menoumellada@ert.gr
210-7761400/1/2
210-7761403
http://menoumellada.ert.gr

akisdap13 04-03-09 18:16

παιδια τωρα ειδα το μην σας.δυστυχως ελλειπα καιρο απο το σημειο
παω να κανω μια αυτοψια κ επανερχομαι εντος 10λεπτου

kristalia 04-03-09 18:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akisdap13 (Μήνυμα 24421)
παιδια τωρα ειδα το μην σας.δυστυχως ελλειπα καιρο απο το σημειο
παω να κανω μια αυτοψια κ επανερχομαι εντος 10λεπτου

Καλησπέρα Ακή,
Γνωρίζεις το όνομα του ???

Θα ήθελα καποιες πληροφορίες παραπάνω για αυτόν τον άνθρωπο όπως αν έχει εκεί καποιο οικόπεδο ή σπίτι ....

akisdap13 04-03-09 18:35

ρε γαμωτο δεν γνωριζω το ονομα του αλλα δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να το μαθουμε πχ απο τον συλλογο της περιοχης

kristalia 04-03-09 18:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο akisdap13 (Μήνυμα 24423)
ρε γαμωτο δεν γνωριζω το ονομα του αλλα δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να το μαθουμε πχ απο τον συλλογο της περιοχης

Η από το γραμματοκιβώτιο του ....:evil::evil::evil::evil::evil:

akisdap13 04-03-09 18:42

μολις επεστρεψα απο το σημειο κ ειδα κ γω αυτες τισ υποπτες σωληνες.προς το παρον ο δρομος κατεβαινει μεχρι την παραλια αλλα πρεπει να εχουμε στο νου μας για τυχον κινησεις.θα το ψαξω το θεμα γιατι ο τυπος νομιζει οτι ειναι δικο του το μερος οπως οι παραδιπλα.παντως οι διπλανοι αναγκαστικαν τουλαχιστον (οσους προλαβαμε) να αφησουν προσβαση εστω κ πορτα για την θαλασσα.παντως οι σωληνες του τυπου περιεργες ειναι, αν κ καποιες θα χρειαστουν αλλαγη γιατι καποιο αμαξι τις πατησε........κατα λαθος βεβαια....

www.vgethi.gr ενας μονιμος αλλα μακρυνος κατασκοπος!!!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:02.