![]() |
Πόσες φορές θέλαμε ενα εργαλείο και δεν το είχαμε μαζί μας !!!
Το Lidl στις 19/1/2009 έχει :
http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages...p.Set_ergaleia http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages....p.kleidi11se1 http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages...iaforaergaleia καλές αγορές !! |
Απάντηση: Πόσες φορές θέλαμε ενα εργαλείο και δεν το είχαμε μαζί μας !!!
Μηπως να προτιμουσαμε τα προ'ι'οντα που εμπορευεται καμμια αμιγως Ελληνικη εταιρια ?
Ωραιες και δελεαστικες οι προσφορες , δεν το αρνουμαι , ευχαριστουμε Δημητρα !!! |
Παράθεση:
|
Ναι ναι Ελληνικά προϊόντα είχε και στο Praktiker όταν είχα πάει να πάρω ..... και το ταμπελάκι έγραφε Made in China !!!!!
|
My 2 cents:
Μην αγοράζετε φθηνά (και άρα κακής ποιότητας) εργαλεία... θα τα πληρώσετε 3 φορές: μιά για την αγορά του και δύο για τη ζημιά που θα κάνουν... |
Παράθεση:
Αν σφιξεις κατι δυνατα σπανε! Το δευτερο (το εχω) ειναι καλο αλλα υπαρχει και αλλου με τετοια τιμη. Το τριτο φαινεται καλο σετ. Γενικα προσεχετε με τα πραγματα απο το Lidl - μονο επιλεκτικες αγορες - υπαρχει ο κινδυνος να το πληρωσετε διπλα:cry: |
εκτός από το γεγονός ότι διαλύονται εύκολα μπορούν να είναι και επικίνδυνα! Εγώ από τη δουλειά μου έχω παραδείγματα με τραυματισμούς
|
Παράθεση:
οσο αφορα σε αυτο: Παράθεση:
α. ειτε πολλοι βγαζουν τα ματια τους και καταληγουν στα χερια του Γιωργου β. ειτε ο Γιωργος στην Αυστρια δουλευει με εργαλεια απο το Lidl και βγαζει τα ματια του κοσμου!!!! :D |
Παράθεση:
Πέρα από την πλάκα, έχω δει σοβαρούς τραυματισμούς από κακά εργαλεία ή κακά μεταλικά κράμματα. Π.χ. καρφώνεις κάτι και κομμάτι από το μεταλικό κεφάλι του σφυριού εκτοξευεται και μπαίνει στο μάτι και άλλα τέτοια ωραία... |
Παράθεση:
Αν πάντως βρειτε κανένα bug στην πορεία, ενημέρωσε please και τους από δω προσφοραποδόχους.... (η καλυτερότερη αγορά Lidl στην αιωνιότητα! :D) |
Παράθεση:
Για δυτες υπαρχουν αλλα set (λιγα ομως αξιζουν) must have το αστερακι πχ http://www.diveshop.gr/shop/product....=118&P_ID=1780 Τα εργαλεια των πολυκαταστηματων, ομως, απευθυνονται σε οικογενειες που θα χρησιμοποιησουν το εργαλειο 2-3 φορες το χρονο. Τωρα αν μερικοι "πονηροι" θεωρουν κλεφτες τους κατασκευαστες επαγγελματικων σειρων προιοντων που κοστιζουν τριπλα, τοτε ας γινονται μονοι τους crash test dumies. Ο λογικος επαγγελματιας δεν εχει την πολυτελεια να πειραματιστει με το cost/performance, αλλα τα "ακουμπαει" γιατι αλιως θα του κοστισει ακριβα. Ο ερασιτεχνης κανει hobby και αν του σπασει παει στο κυριακατικο τραπεζι γρηγοροτερα. Απο προσωπικη εμπειρια προσθετω οτι στο lidl (αντιθετα με ελληνικης ιθαγενειας επιχειρησεις ας μη πω) δεν συμπεριλαμβανονται ψευτοπροιοντα αλλα απλα προιοντα οριακων αλλα υπαρκτων προδιαγραφων. Εχω παραδειγμα ποιοτητα γερμανικης βιοτεχνια δραπανων (παρμενη απο lidl) που με εχει εντυπωσιασει (δουλευοντας στο οριο). Το δε μικροσκοπιο εiχε οντως life saver cost/performance και δυνατοτητες επεκτασης (με λιγο diy). Για πλακα εχω παρει και λιγα ηλεκτρονικα απο κει και μεχρι στιγμης λειτουργουν ολα. Δε με εκπλησει ομως γιατι οι υπολοιποι ευρωπαιοι καταναλωτες "δαγκωνουν" ακομα και οταν αγοραζουν κινεζο. |
Πόσες φορές θέλαμε ενα εργαλείο και δεν το είχαμε μαζί μας !!!
Δημητρα για να εχεις κατι μαζι σου την στιγμη που θα το χρειαστεις θα πρεπει να ειναι και μικρο και εργονομικο (εκτος αν κουβαλας την τσαντα του Sport Billy :D ) Τα εργαλεια που εχεις βαλει στα link απο το lidl δεν κανουν γι 'αυτην την δουλεια. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι αυτο ή το αστερακι που εχει βαλει ο fin ![]() Υποψιν οτι ειναι απο stainless steel σε αντιθεση με τα φτηνιαρικα που θα σκουριαζουν αμεσως αν τα εχεις στην τσαντα σου και βραχουν |
Αυτό μου έσωσε τη βουτιά στη Στούπα!!!
Μια ψήφο και από μένα:geia: |
1 Συνημμένο(α)
Σημερα βρηκα αυτο το πολυεργαλειακι της Seac Sub . Η ποιοτητα ειναι καταπληκτικη ειναι μικρουλι και πολυ βολικο . ΟΚ , δεν εχει τα κλειδακια που ειναι υπερχρησιμα , αλλα εξυπηρετει πολυ .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:08. |