![]() |
Ακόμα μία διεθνής διάκριση
Ο Νικόλας Σαμαράς κέρδισε άξια ακόμα μία διάκριση στο διαγωνισμό του Wetpixel Raja Ampat
http://wetpixel.com/i.php/full/nicholas-samara-wins-2010-raja-ampat-tag-design-contest/ Ο διαγωνισμός έγινε από το ηλεκτρονικό περιοδικό υποβρύχιας φωτογραφίας Wetpixel και αποτελούσε μέρος της διαδικασίας επιλογής του σήματος που θα φέρει κάθε δύτης ο οποίος καταδύεται στο θαλάσσιο πάρκο Raja Ampat http://www.diverajaampat.org/ Στο τελικό στάδιο της διαδικασίας συμμετείχαν 19 υποψήφια σχέδια. Ο Νικόλας κέρδισε την πρώτη και δεύτερη θέση στην ψηφοφορία Και πάλι συγχαρητήρια Νικόλα Υ.Γ καλλλά με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω, τα σχέδια είναι ...... γεια σας ........:D:D:D |
Απάντηση: Ακόμα μία διεθνή διάκριση
1-2 ούτε η McLaren να ήσουν!!
Πολύ ωραία σήματα. Μπράβο Νικόλα! :thumbup::thumbup: Υ.Γ. Όταν γίνει διαγωνισμός με θέμα τον ξιφία έλα να βγάλεις φωτογραφία την μύτη μου. Εκεί να δεις διακρίσεις!!! :cool: |
Συγχαρητήρια Νικόλα η Irian Jaya περιμένει......:thumbup:
|
Για άλλη μια φορά … ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Έχεις καταπλήξει τη καταδυτική κοινωνία με τις διακρίσεις σου Νικόλα!!! Τσίμπα και μια μαντινάδα…;) Άμα βρεθείς σε θάλασσα σκύψε και πιάσε άμμο, για τις διακρίσεις που’ρχονται τόσες ευχές σου κάνω. :thumbup::thumbup: |
Μπραβο ρε Νικολα!!!
Φοβερα σηματακια και τα δυο. Προσωπικα μου αρεσε το 2ο με τους σφυροκεφαλους (ολα τα λεφτα) αλλα γουστα ειναι αυτα. :thumbup::thumbup::thumbup: |
πανέμορφα και πολύ tribal! :thumbup:
|
Μπράβο βρέ Νικόλα Μπράβο.:geia::thumbup::thumbup::thumbup:
|
Μπράβο Νικόλα, συγχαρητήρια και από εμένα.
Σου ευχομαι πάντα επιτυχιες. :thumbup: |
Και με το ματι του γραφιστα αλλα και απ'ολες τις αποψεις μπορωνα πω πως η δουλεια που εκανε ειναι εξαιρετικη, πανεμορφο logo. :thumbup:
|
Τρελή έμπνευση! :thumbup:
Συγχαρητήρια Νικόλα!:) |
Εξαιρετική δουλειά, και για τα δύο λογότυπα.
Πρέπει να αποφασίσουμε για το νέο λογότυπο της εταιρίας μας.... χρεώνεις με την ώρα? :D Και συγχαρητήρια και για το πρώτο βραβείο....αν χρειάζεσαι sherpa για τον εξοπλισμό, είμαι διατεθειμένος να έρθω. |
Σας ευχαριστώ όλους !!!! Να είστε καλά !!! Η αλήθεια είναι ότι πίστευα από την αρχή σε αυτά τα δύο tags αλλά το 1-2 ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη !!! :D
|
Μπράβο ρε φιλαράκι. (Σάββας) :geia:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:26. |