![]() |
2010 ευχές
Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και ευτυχισμένο 2010 για όλες και όλους!!! ![]() :geia: |
Απάντηση: 2010 ευχές
Όσα λεπτά πιέστηκε
Ο ρυθμιστής μου εφετος Τόσες χαρές σας εύχομαι Για το καινούργιο έτος ![]() Χρόνια πολλά!!! :geia::geia: |
Χρόνια πολλά, υγεία και χαρά σε όλους!
:geia: |
Χρονια πολλα everyone!! Γεροί και δυνατοί να είμαστε όλοι μας για να κάνουμε πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές όμορφες καταδύσεις!!! |
Χρονια Πολλά σε όλους, να περασετε πολυ ομορφες γιορτες, με το καλό το νέο έτος το οποίο να είναι γεμάτο χαρά, υγεία και υπέροχες βουτίτσες!! :)
:geia: Πέννυ Κατσογιάννου |
Η φλογερή και γλυκύτατη δύναμη της αγάπης Σου, ας τραβήξει, σε ικετεύουμε, Κύριε την ψυχή μας, πάνω απο όλα τα γήινα, ώστε να πεθάνουμε για αγάπη της αγάπης Σου, όπως κι Εσύ καταδέχτηκες να γεννηθείς και να πεθάνεις από αγάπη της αγάπης Σου για εμάς. Καλό και ευλογημένο το νέο έτος 2010 Μετά βαθύτατης αγάπης Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ε. Σάπικας Καθηγητής Θεολόγος-Γενικός Ιατρός |
1 Συνημμένο(α)
|
Χρόνια Πολλά , Όμορφα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα !
και το 2010 να φέρει ο,τι ο καθένας επιθυμεί ! |
1 Συνημμένο(α)
Εύχομαι καλές βουτιές σε όλους μας και προ πάντων υγεία.
Και μία διαφορέτική καρτούλα από εμένα προς όλους. Σσσσσστ ψάχνω τον Άγιο Βασίλη γιατί με τον παλιόκαιρο μου φαίνεται χάθηκε:confused: |
:geia:
![]() |
Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2024362885881&source=jl999 :geia: |
Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ !
:geia::geia: |
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! με Υγεια και Ευτυχια....!:2drunk:
|
Εσύ θεούλη της Αγάπης
εσύ που όλα τα κατανοείς και όλα τα βλέπεις από εκεί ψηλά κάνε να βάλουν όλοι οι ιερείς λευκά και να μη φοράνε αυτά τα μαύρα που με τρομάζουν κάνε να μη χρειάζεται να μεσολαβήσουν για να με ακούσεις όπως οι υπάλληλοι στον προιστάμενο της εφορίας όπως τα μέντιουμ στις ψυχές των νεκρών αλλά να μπορώ να συμμετέχω απ' ευθείας στα μυστήρια κατ' εικόνα και ομοίωση όπως ακριβώς με δίδαξες και με πίστη μ' αρμάτωσες και πες σε παρακαλώ του τρισκατάρατου εσύ που τον εξουσιάζεις να μη μας αναγκάζει σε πειρασμούς αν δεν μπορεί να μας απαλλάξει από τα αποτελέσματά τους. Μισές δουλείες δηλαδή;;; έτσι για να του προσευχόμαστε μια ζωή; "μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν" γιατί εσύ πανάγαθε θεούλη μου, αποκλείεται να μας έβαζες τρικλοποδιά και να μας έριχνες τον πειρασμό μπροστά μας, να δεις αν θα ενδώσουμε. Με το θάρρος δηλαδή θεούλη μου πρέπει να του προσευχηθούμε??? εσένα δε σε ακούει 2009 χρόνια και κάτι ψιλά, που είσαστε πάνα και παραμάνα μαζί;; Ευδαιμονία Χριστιανοί του ΤΗΘΥΣ και τώρα που καβατζάραμε και τη μικρότερη ημέρα του φυσικού έτους εύχομαι φώτιση σε όλους (άντε και μηδενός συμπεριλαμβανομένου - μπας και πιάσει) για πριν (αν είναι δυνατόν - θεέ μου βόηθα) από το 2010 καί..... κατόπιν εορτής. |
Παράθεση:
Καλή φώτιση και απο μένα σε όλους μας!! |
Ευχές και απο εμάς σε ολους.
Το 2010 να ειναι γεματο αγαπη και υγεια για ολους και να σας φερει οτι επιθυμειτε. Εμας μας το εφερε η χρονια που σε λιγο τελειωνει:):):):) (Ευχες και απο τις Σιαβελή Α'@Β'):geia::geia::geia: |
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
|
Χρόνια πάντα καλά και σαφώς πολλά σε όλους και όλες :geia: :thumbup:.
Πάντα ήρεμες και καθαρές θάλασσες και πάντα ασφαλείς καταδύσεις και ασφαλέστερες αναδύσεις για όλους :) . |
χρόνια πολλά παιδιά....πάντα με χαρά και υγεία το 2010.....!!!!
και καλές αναδύσεις.....!!!!!:thumbup::thumbup::thu mbup: |
χρόνια πολλά με υγεία για σας και τις οικογενιές σας, και όμορφες βουτιές με ασφάλεια.
![]() |
Ευτυχισμένο το 2010, γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία και ελπίδα....
Χρόνια Πολλά!!! |
Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία, πολλές και καλές καταδύσεις σε όλους μας. (αρκεί να μας αφήσουν οι τέτοιοι που προσπαθούν να μπαλώσουν το δρόμο που χάραξε ο τέτοιος)
Άγιε Βασίλη του ΤΗΘΥΣ θυμήσου και τους μικρούς σου φίλους - μέλη (σε ηλικία εννοώ) . Άντε φτιάξε τους κανένα δωράκι... |
Χρόνια Πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχισμένο το 2010!!!!!!!:thumbup: :geia: |
Χρονια πολλα και καλα!!!! :)
|
Χρόνια Πολλά και καλα.....
|
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
|
Καλή χρονιά σε όλους !!!:)
|
Καλή Χρονιά σ'όλους..!!! με υγεία :2drunk:
|
:) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλες βουτιες:rolleyes:
|
Καλή Χρονιά σε όλους! :2drunk: ![]() |
Καλή Χρονιά, Πολλές Χαρές και Υγεία σ’ Όλους:):):)
|
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά
|
Δεν είμαι από αυτούς που λένε φτάνει οι ευχές, λέω δώσε κιαλλες μπας και πιάσει καμία!
Εύχομαι αυτός ο Νέος Χρόνος να είναι γεμάτος χαρά, αγάπη και έμπνευση με πολές ανατροπές προς το καλύτερο για ανθρώπους/ζώα/φύτα/γη και θάλασσα! Χρειαζεται μόνο ένα κερί για να διώξει το σκοτάδι! Φώτιση για όλους! :D:D |
Παράθεση:
|
Καλή χρονιά!!!
|
Από εμένα προσωπικά και από τον Σύλλογο Χανίων ¨Φίλοι του Βυθού¨
Καλή Χρονιά και ασφαλείς βουτιές |
Καλή χρονιά, με υγεία και πολλές - πολλές όμορφες βουτιές !!!
(μια φτωχή προσπάθεια καταγραφής της πρώτης μου βουτιάς για το 2010) :geia: |
Παράθεση:
Πήγες!!! :thumbup: Από ό,τι κατάλαβα πάντως πρέπει να είχε κρύο, τα δόντια σου ήταν αυτά που χτύπαγαν και έκαναν το χαρακτηριστικό θόρυβο??? :D |
Παράθεση:
|
χεχε θορυβος τούμπας και οχι δοντιών λοιπον.. :D
ειθε οι καταδύσεις όλων μας τo 2010 να ειναι γεματες ψαρακια και ομορφές εικόνες.. όπως στο βίντεο που μας έδειξες geo!!:thumbup: :geia: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:13. |