![]() |
20.04.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - SafeTethys: Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί έλεγχοι
![]() O SafeTethys δηλώνει παρών και παρουσιάζει : Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί έλεγχοι Προκειται για τρεις παρουσιάσεις θεωρίας που θα συνδυαστούν με πρακτική εξάσκηση στη θάλασσα:
H εκδήλωση αφορά μόνο μέλη του Συλλόγου Τηθύς! :) Παρακαλούνται οσοι επιθυμουν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στο παρόν θεμα. :geia: Το πρόγραμμα και η ομάδα "SafeΤηθύς" Η ανάγκη για τον καθορισμό και την εφαρμογή συγκεκριμένων διαδικασιών ασφαλείας, προέκυψε επιτακτική κατά την εξόρμηση του Συλλόγου μας για το Gyaros Mapping Project. |
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Safe Tethys - Τρίτη 20/4/10: Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί
1. Δημήτρης
:geia: |
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Safe Tethys - Τρίτη 20/4/10: Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί
2,giannis74
|
Απάντηση: 20.04.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - SafeTethys: Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί έλεγ
Μέσα και εγώ:thumbup:
|
Απάντηση: 20.04.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - SafeTethys: Υπολογισμός αερίου / DSMB / Προ-καταδυτικοί έλεγ
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue 4. mpapadog |
5. Απόλλων
Θα παρακολουθήσω τη θεωρία. Για το πρακτικό δεν είμαι σίγουρος ακόμη. |
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue 4. mpapadog 5. Απόλλων 6. sunshine (διαθεσιμη για Κυριακη 25/04/2010 οσων αφορα στο πρακτικο) |
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue 4. mpapadog 5. Απόλλων 6. sunshine 7. kristalia |
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue 4. mpapadog 5. sunshine 6. kristalia Δυστυχώς δε θα μπορέσω τελικά... επαγγελματικές υποχρεώσεις :angyr: |
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue 4. mpapadog 5. sunshine 6. kristalia 7. Χρήστος Μούρτος (μελος απο Τριτη 20/4) |
ενδέχεται να μην μπορέσω να συμμετάσχω.:(
οικογενειακές υποχρεώσεις... |
1. Δημήτρης
2. giannis74 3. Big-Blue(?) 4. mpapadog 5. sunshine 6. kristalia 7. Χρήστος Μούρτος (μελος απο Τριτη 20/4) 8. lepidas :cool: |
|
Πολύ καλή διοργάνωση, μπράβο στο Τηθύς και σε όσους προσέφεραν τις γνώσεις τους, keep up the good work;)
|
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του "Safe Tethys" για την άψογη διοργάνωση και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις που έκαναν!
|
Πάρα πολύ καλή παρουσίαση, :thumbup: αλλά εγώ δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην κατάδυση της κυριακής λόγο κοινωνικών υποχρεώσεων με την οικογένεια μου
|
Δεν ήθελε ο Δίας να βρεθώ και εγώ εκεί...
Ελπίζω σε ''επαναληπτικά'' μαθήματα. Πάντα καλά παιδιά! |
Τη Κυριακή 25/04/10 θα είναι το ραντεβού μας για τα πρακτικά.
Το μέρος που διαλέξαμε είναι το Λιμανάκι 0 για λόγους ασφάλειας των αυτοκινήτων μας. Θα συναντηθούμε όλοι στο παρκινγκ του Λάμπρου στις 11:00… Παρακαλώ δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ στο παρών θέμα… Παράθεση:
|
1. sunshine
2. Χρηστος Μουρτος |
1. sunshine
2. Χρηστος Μουρτος 3. Ζin |
Και εγώ μέσα ...
...φαντάζομαι και ο buddy Γιανναράς , αλλά λόγω του οτι πλέον είναι μέλος του Τηθύς και χρήστης του forum , ας μπει να το δηλώσει μόνος του ... ;) |
Νόμιζα ότι είχαμε πει για Σάββατο ...
Πετάω 2πλή πτήση Δευτέρα ξημερώματα και δεν θα το ρισκάρω |
υπολογίστε και μένα...
|
1. sunshine
2. Χρηστος Μουρτος 3. Ζin 4. dmanetakis 5. jkoukou 6. Ingeborg |
7. DHMHTRHS :cool:
|
![]() Ενα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα SafeTethys για την απόλυτα πετυχημενη εκδήλωση. Η παρουσιάση της Τρίτης ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στον "Λάμπρο" με την πρακτική εξάσκηση στην χρηση DSMB. Οι υπεύθυνοι για την παρουσιάση, εκτός από την απόλυτη γνώση του θέματος, απέδειξαν ότι έχουν και το κέφι αλλά και την ικανότητα να μεταδώσουν την γνώση αυτή στους συν-δύτες τους. Αλλά και οι "μαθητές" με την σειρά τους αποδείχτηκαν το λιγότερο αντάξιοι των "δασκάλων". Ηταν όλοι άψογοι. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα, αλλά απ' την αρχή κιόλας ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά. Περιμένουμε όλοι λοιπόν την επόμενη πρωτοβουλία τους. Μερικές φωτό απ' την επιφάνεια στην αρχή της κατάδυσης |
Μπράβο σε όλους,
συμμετέχοντες και οργανωτές/υπεύθυνους παρουσίασης :thumbup: Λυπήθηκα που δεν μπορούσα να είμαι σήμερα μαζί σας, αλλά χαίρομαι πολύ που πήγε καλά γιατί ξέρω πόση δουλειά είχε προηγηθεί για να πάνε καλά αυτές οι παρουσιάσεις :geia: |
Μετά την άψογη παρουσίαση της ανάπτυξης DSMB, όπως φαίνεται και στο video, ακολούθησαν οι φιλότιμες προσπάθειες των συμμετεχόντων.
Mπράβο σε όλη την ομάδα του SafeTethys, και στους συμμετέχοντες !!! Σας ευχαριστώ όλους ήταν μια πολύ ωραία προσπάθεια, να το επαναλάβουμε!!! |
και να μη ξεχνάμε τον δύτη επιφανείας (ξηράς καλύτερα.. :o) που με το αγρυπνο ματι του παρακολουθούσε και ήταν ετοιμος να επέμβει αν κατι συνεβαινε... αποδειξη η παρακάτω φωτογραφία.. :D:p
![]() Μπραβο σε ολους!! σιγουρα θα το επαναλάβουμε.. γιατι ο δύτης ξηρας πολυ ζηλεψε σημερα.. :( :thumbup::thumbup: |
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες , οργανωτές αυτής της παρουσίασης.
Όλα πήγαν τέλεια όπως τα είχαμε σχεδιάσει και το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ μεγάλο… Εάν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη θα το επαναλάβουμε σύντομα. Παράθεση:
|
Η συνεργασία, η οργάνωση, η προσπάθεια της ομάδας "Safe-Τηθύς" και η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου έφεραν το καλό αποτέλεσμα.
Πάμε παρακάτω "Safe Τηθύς" :thumbup: |
Αν και με μικρή καθυστέρηση , θέλω να εκφράσω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ προς τους συμμετέχοντες που τίμησαν τον sT θυσιάζοντας μια ηλιόλουστη Κυριακή.
Εύχομαι, τα αποτελέσματα τόσο του θεωρητικού όσο και του πρακτικού, να αξιοποίησαν και να μην σπατάλησαν τον χρόνο σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στα παιδιά που δουλέψαμε μαζί, για αυτό το… event :cool:. Ξέρω πως χρειάστηκε να δώσουμε πολύ χρόνο και ενέργεια προκειμένου να φτάσουμε σε ένα όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κλείνοντας, να αναφέρω και πάλι πως ο safeΤηθύς είναι εδώ για να ακούσει τις δικές σας προτάσεις για μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά και να καλωσορίσει όποιον θέλει και μπορεί να συνδράμει την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα τα πούμε πολύ σύντομα. :geia: Υ. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λίγες photo και από εμένα, πριν και μετά την υποβρύχια πρακτική στο DSΜB. Πετάει το team του SafeTethys :thumbup:, μπράβο και στους "δασκάλους" και στους "μαθητές", προσωπικά ανυπομονώ να το ξαναδουλέψω για να τελειοποιήσω τις γνώσεις που πήρα. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου κύκλου λοιπόν, εύχομαι καλή δύναμη και για την επίτευξη /διοργάνωση του επόμενου project σας! :D:cool: |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:16. |