Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Καταδυτικοί Υπολογιστές (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Service Uwatec? (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=4814)

Physalia 10-11-10 13:02

Service Uwatec?

Καλημέρα σε όλους :geia:

Γνωρίζει κανείς ποια είναι τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα service της UWATEC στην Αθήνα?

(Γνωριζω ήδη το Mediterranean Dive Centre αλλά η φίλη που το χρειάζεται μένει αρκετά μακριά και ψάχνει εναλλακτικές...:confused:)

Thx in advance!

Dimitris 10-11-10 18:08

Απάντηση: Service Uwatec?

Να σαι καλα, με εκανες και γελασα.

Τι επαθε το εργαλειο?

Physalia 10-11-10 18:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44555)

Για πες να γελάσουμε όλοι παρέα....

Παράθεση:

Τι επαθε το εργαλειο?
Μάλλον μπαταρία

Κάνα σέρβις αράουντ Άθενς λοιπόν;;

seafarer 10-11-10 20:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44555)

Τι επαθε το εργαλειο?

:D

Βασικά Μαρία ζητάς 3 πράγματα.
1ον. στην Αθήνα (άντε πάει κι' έρχεται - αν ήτανε Θεσ/νικη κλάφτα:()
2ον για UWATEC :)
3oν εξουσιοδοτημένο:stunned:

Τίποτα σε Κύπρο σου κάνει;:eek:
:geia::geia::geia:

υ.γ. πλάκα κάνω ε;
ΠΟΖΙΔΗΣ μόνο (για να μην έχεις πρόβλημα με αστοχίες κλπ. μετά το σέρβις)

Physalia 10-11-10 20:39

δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν τόσο ζόρικα τα πράγματα!
Οκ, μάλλον το έθεσα λάθος το περί εξουσιοδοτημένου κλπ
(άλλωστε ξέρω ότι και ο Ποζίδης Αντιμπ τα στέλνει, οπότε δεν μου φάνηκε και τόσο παράλογο να αναλαμβάνει να τα στέλνει και κάποιος άλλος μέσα σε τόσα καταδυτικά.....:confused:)

Τέσπα, ας αλλάξω την ερώτηση:

- Ποζίδης ή μπορεί κάποιος να το στείλει Γαλλία απευθείας μόνος του;

Ξαναθενκς!

kristalia 10-11-10 20:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 44558)
δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν τόσο ζόρικα τα πράγματα!
Οκ, μάλλον το έθεσα λάθος το περί εξουσιοδοτημένου κλπ
(άλλωστε ξέρω ότι και ο Ποζίδης Αντιμπ τα στέλνει, οπότε δεν μου φάνηκε και τόσο παράλογο να αναλαμβάνει να τα στέλνει και κάποιος άλλος μέσα σε τόσα καταδυτικά.....:confused:)

Τέσπα, ας αλλάξω την ερώτηση:

- Ποζίδης ή μπορεί κάποιος να το στείλει Γαλλία απευθείας μόνος του;

Ξαναθενκς!

Δεν το στέλνει μία Γαλλία η φίλη σου για να είναι και σίγουρη...λέω εγώ τώρα...;)

Dimitris 11-11-10 00:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 44556)
Για πες να γελάσουμε όλοι παρέα....

Μάλλον μπαταρία

Μαλλον δεν καταλαβα εγω καλα? Τι να πω ?

Οποτε εχουμε
  • Μια φιλη που μενει αρκετα μακρια απο τον Ποζιδη.
Που μενει βρε συ και δεν μπορει να πεταχτει μεχρι τον Πειραια.
Στατιστικα να το δεις και να υπηρχε και καποιο αλλο καταδυτικο που να ειναι εξουσιοδοτημενο, καπου εκει κοντα θα ητανε.

Ας πουμε οτι υπηρχε και καποιο αλλο καταστημα που θα μπορουσε να αναλαβει το service, θα το πηγαινες? Αν μπορουσε να το στειλει το Χ μαγαζι, θα το εστελνες ?

Ο Ποζιδης απ οσο ξερω σου δινει και DC μεχρι να επισκευαστει το δικο σου.

Μαλλον δεν εχει εναλλακτικη λυση η φιλη σου. Να υπολογιζει κανα 20-30 τα μεταφορικα πες της + το κοστος της επισκευης (αντικαταστασης μπαταριας αν ειναι αυτο)

Αν ειναι καπου στα δυτικα και δεν μπορει να το παει αυτη, εδω ειμαστε να την εξυπηρετησουμε

Εγω κανω καθημερινα 55χλμ πηγαινε-ελα Χαιδαρι - Αγιο Στεφανο για παω στην δουλεια μου, αν ηταν να παω το κομπιουτερακι μου για επισκευη θα εκανα και κατι παραπανω ;)

Χαιρετω
Δημητρης

GKAM 11-11-10 03:09

Feeling brave? :)

Physalia 11-11-10 10:47

Δημήτρη, αν όντως το MDC είναι το μόνο καταδυτικό που αναλαμβάνει να στέλνει τα UWATEC στους ειδικούς για μια αλλαγή μπαταρίας, εννοείται ότι η φίλη δε θα έχει κανένα πρόβλημα να θυσιάσει ένα Σάββατο πρωί για να κατέβει Καστέλλα.
Αν πάντως υπήρχε κάποιο καταδυτικό στα ΒΠ που να έκανε την ίδια δουλειά, επίσης εννοείται ότι θα το προτιμούσε -ακριβώς επειδή κάνει πολλά χιλιόμετρα καθε μέρα από και προς τη δουλειά της....

Δεν ήξερα ότι σου δίνουν άλλο DC στην διάρκεια της απουσίας του δικού σου, οπότε μου έδωσες την απάντηση και στο -Γιατί στο Καταδυτικό και όχι απευθείας αποστολή στη μαμά εταιρεία :thumbup:

Θα της πω λοιπόν να κάνει μια βολτίτσα από Ποζίδη :)
- αφού πρωτα της πω να ρίξει μια ματιά στο video που ποσταρε ο GKAM :evil::D

Dimitris 11-11-10 11:08

Super το video και δεν φαινεται τοσο δυσκολο.

To Pro εχει φιλη σου ? Θελει να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε (αν ειναι μπαταρια) ?

Physalia 11-11-10 11:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44575)

To Pro εχει φιλη σου ? Θελει να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε (αν ειναι μπαταρια) ?

κάποιος αισθάνεται όντως τολμηρός!! :D

θα το προτείνω ευχαρίστως! :thumbup:

geogeo 11-11-10 15:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44561)
...

Ο Ποζιδης απ οσο ξερω σου δινει και DC μεχρι να επισκευαστει το δικο σου.

...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 44573)
...

Δεν ήξερα ότι σου δίνουν άλλο DC στην διάρκεια της απουσίας του δικού σου, οπότε μου έδωσες την απάντηση και στο -Γιατί στο Καταδυτικό και όχι απευθείας αποστολή στη μαμά εταιρεία :thumbup:

...

Καλά, μην πάρει και μεγάλη φόρα :fioufiou:

(εκτός αν άλλαξε κάτι τα τελευταια 3 χρόνια)

fivos 11-11-10 20:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο geogeo (Μήνυμα 44596)
Καλά, μην πάρει και μεγάλη φόρα :fioufiou:

(εκτός αν άλλαξε κάτι τα τελευταια 3 χρόνια)

Ε μα κι εσύ βρε Γιώργο... απαισιόδοξο σε βρίσκω...

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως κάτι θα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια:
Θα έχουν προσθέσει κι άλλα μοντέλα DC σ' αυτή τη λίστα που δεν δίνουν αντικατάσταση μέχρι να γίνει η επισκευή :p

seafarer 12-11-10 12:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44575)

Δημήτρη, ωραίο είναι το βίντεο... αλλά εγω προτείνω να μην δοκιμάσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη με επιτυχία.
Είσαι σίγουρος να πάρεις την ευθύνη για ξένο κομπιούτερ απο θέμα στεγανότητας;
Τα βίντεο ωραία είναι αλλά δεν πρέπει να συνδυάζονται και με κάποιες τεχνικές γνώσεις; - και φυσικά να υπάρχουν και τα κατάλληλα εργαλεία.
Θα πρότεινα να μας πει κάποιος που το έχει κάνει μόνος του (με επιτυχία το τονίζω)
:geia:

neokles 12-11-10 16:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο seafarer (Μήνυμα 44609)
Δημήτρη, ωραίο είναι το βίντεο... αλλά εγω προτείνω να μην δοκιμάσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη με επιτυχία.
Τα βίντεο ωραία είναι αλλά δεν πρέπει να συνδυάζονται και με κάποιες τεχνικές γνώσεις; - και φυσικά να υπάρχουν και τα κατάλληλα εργαλεία.
Θα πρότεινα να μας πει κάποιος που το έχει κάνει μόνος του (με επιτυχία το τονίζω)

Πεστα γιατί εμένα με λένε υπερβολικό :cheesy:

Dimitris 12-11-10 23:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο neokles (Μήνυμα 44621)
Πεστα γιατί εμένα με λένε υπερβολικό :cheesy:

Μην τους ακους, συκοφαντιες ειναι :p

Παράθεση:

Για τα παντα υπαρχει πρωτη φορα, Αν δεν δοκιμασουμε ποτε δεν θα μαθουμε. Γι αυτο και εγω το προτεινα επειδη ειναι ξενο, το δικο δεν θα το πειραζα. Πλακα κανω :D.
Απο τεχνικες γνωσεις και εργαλεια ειμαστε Ο.Κ. Σφυρια καλεμια και πριονια ολα ετοιμα :D

fivos 13-11-10 18:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dimitris (Μήνυμα 44633)
Για τα παντα υπαρχει πρωτη φορα, Αν δεν δοκιμασουμε ποτε δεν θα μαθουμε. Γι αυτο και εγω το προτεινα επειδη ειναι ξενο, το δικο δεν θα το πειραζα. Πλακα κανω :D.
Απο τεχνικες γνωσεις και εργαλεια ειμαστε Ο.Κ. Σφυρια καλεμια και πριονια ολα ετοιμα :D

+1 :thumbup:

seafarer 15-11-10 09:35

O.K. συμφωνώ:)
Προχωρήστε - αν πετύχει έχω να σου στείλω καμιά 4-5;)
:thumbup:

T4NG0 15-11-10 21:04

Παράθεση:

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Η παραπάνω μέθοδος έχει δοκιμαστεί με επιτυχία από μένα πρίν από 3 χρόνια σε τρία Alladin. Απλά εγώ χρησιμοποίησα baby oil :o για να ξαναγεμίσω τον θάλαμο. Το ξεκλείδωμα του err το έκανα με το λογισμικό της uwatec και αντίστοιχο καλώδιο. Και τα τρία κομπιούτερ είχαν δοκιμαστεί στη θάλασσα και δούλευαν και δουλεύουν μια χαρά ...

Τώρα θα μου πείτε αν αξίζει... ;;

Δεν γνωρίζω πόσο έχει το σέρβις του Αλαντιν αλλά για να το κάνετε μόνοι σας θα σας φύγει ένα 20ευρω σύν κανένα 2ωρο από τον χρόνο σας...

Προσωπικά σήμερα εγώ θα το πήγαινα για σέρβις στην αντιπροσωπία στο Πειραιά (Ποζίδης) ... αλλά αν κάποιος μένει προς Βύρωνα μεριά υπάρχει και το cdc.com.gr ο οποίος συνεργάζεται με τον Ποζίδη και του τα στέλνει...

Νικόλας

Physalia 26-11-10 15:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο T4NG0 (Μήνυμα 44667)
... αλλά αν κάποιος μένει προς Βύρωνα μεριά υπάρχει και το cdc.com.gr ο οποίος συνεργάζεται με τον Ποζίδη και του τα στέλνει...

Νικόλας

Thx για το τιπ Νικόλα!

Τελικά αυτό βόλεψε πολύ τη φίλη -που δεν ένιωθε και πολύ τολμηρή τελικά Δημήτρη.... Κρίμα, σε καμιά άλλη ευκαιρία ίσως......:D

Ενημερωτικά, ο Ποζίδης κάνει αντικατάσταση ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες και ΜΟΝΟ αν έχει εύκαιρα DC προς διάθεση.
Κοινώς, ξεχάστε το φίλοι ερασιτέχνες :geia:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:21.