Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Συστηθείτε μας (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Με τι ασχολείστε... (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=165)

Nikos 15-06-07 22:11

Με τι ασχολείστε...

Αλήθεια, τι δουλειά κάνετε;

Μπορεί κάποιος φίλος να ψάχνει για σας... να είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ή ...(1002 ή...)

Beracuda 27-06-07 15:39

Απάντηση: Με τι ασχολείστε...Beracuda

Μα με τι άλλο?
Πληροφορική! (Το πώς εξηγείται τόσα μέλη divers να εστιάζουν στον τομέα αυτό, είναι ένα θέμα για διερεύνηση) :)

Ξεκίνησα την ενασχόληση απο το...1984 με την εξειδίκευση σε συστήματα Bar Code, Mobile Computing, Industrial Automation etc. Click on:
www.datalex.gr

Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμος σε μέλη ή συναδέλφους "πληροφορικάριους" στείλτε μου ΡΜ.

Physalia 27-06-07 16:27

Απάντηση: Με τι ασχολείστε...

Είμαι Περιβαλλοντολόγος και εργάζομαι στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας.

Έχω λόξα :crazy: με τη θάλασσα και ως εκ τούτου η κατάδυση με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο σαν μέσο και πολύ λιγότερο σαν αυτοσκοπός.

Δεν είναι όλοι οι δύτες πληροφορικάριοι....
Απλά εσείς περνάτε τις περισσότερες ώρες μπροστά στα pc!! :D

GKAM 27-06-07 16:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 1541)
Είμαι Περιβαλλοντολόγος και εργάζομαι στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας.

Έχω λόξα με τη θάλασσα και ως εκ τούτου η κατάδυση με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο σαν μέσο και πολύ λιγότερο σαν αυτοσκοπός.

Δεν είναι όλοι οι δύτες πληροφορικάριοι....
Απλά εσείς περνάτε τις περισσότερες ώρες μπροστά στα pc!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Beracuda (Μήνυμα 1537)
Μα με τι άλλο?
Πληροφορική! (Το πώς εξηγείται τόσα μέλη divers να εστιάζουν στον τομέα αυτό, είναι ένα θέμα για διερεύνηση) :)

Άλλοι όμως είναι τέως Περιβαλλοντολόγοι και βρίσκονται τώρα στο χώρο της Πληροφορικής ΚΑΙ έχουν λόξα με την θάλασσα! :rofl:

Πόσο πιο διεστραμμένος μπορεί να είναι κανείς???

/GKAM :geia:

Physalia 27-06-07 16:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο GKAM (Μήνυμα 1543)
Άλλοι όμως είναι τέως Περιβαλλοντολόγοι και βρίσκονται τώρα στο χώρο της Πληροφορικής ΚΑΙ έχουν λόξα με την θάλασσα! :rofl:

Πόσο πιο διεστραμμένος μπορεί να είναι κανείς???

/GKAM :geia:

Ε όχι, αυτό πια πιάνει τέρμα.... :p

Nikos 27-06-07 17:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Beracuda (Μήνυμα 1537)
Μα με τι άλλο?

Ξεκίνησα την ενασχόληση απο το...1984 με την εξειδίκευση σε συστήματα Bar Code, Mobile Computing, Industrial Automation etc. Click on:
www.datalex.gr

Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμος σε μέλη ή συναδέλφους "πληροφορικάριους" στείλτε μου ΡΜ.

Είδατε που σας τα 'λεγα. Με τον κύριο Beracuda είμαστε συνεργάτες χρόνια, και δεν ξέραμε ότι έχουμε το ίδιο hobby.

Τα σέβη μου, Νίκος Μπιρμπίλης - Ideal Systems, Bizerba Dept. Τους χαιρετισμούς μου στον Δημήτρη...

Nikos 27-06-07 17:47

Ξέχασα να 'πω και για μένα...

α. Ιδ. Υπάλληλος: Ideal Systems, product managment - πωλήσεις στο τμήμα εξοπλισμού retail και βιομηχανιών. Αντιπροσωπεία BIZERBA.

β. Οικογενειακή επιχείρηση, πρακτορείο ασφα''λύσεων''.

Yannis 27-06-07 19:20

εγω ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και δουλευω σε κατασκευαστικη εταιρεια του χωρου που ασχολειτε με Δημοσια ( Μετρο, Τραμ. εργα ΔΕΗ κτλ ...) και μεγαλα ιδιωτικα εργα...
ειμαστε ενας ομιλος που αποτελειται απο διαφορες εταιρειες κατασκευαστικες και μη...
στον ομιλο αυτον λοιπον , ειμαι και Διευθυνων συμβουλος μιας μικρης πλην ομως τιμιας εταιρειας πληροφορικης που εχουμε και ασχολειται κυριως με εφαρμογες χρησιμες για τον κατασκευαστικο χωρο....
αυτα.....

Antzoulis 28-06-07 01:34

Δύτης / Υποβρυχιες Εργασιες http://www.antzoulis.gr

geogeo 28-06-07 07:53

Κι εγώ πληροφορικάριος. Εργάζομαι σαν DBA σε φορέα ασφάλισης εργαζομένων σε μεγάλη Τράπεζα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:29.