![]() |
Με τι ασχολείστε...
Αλήθεια, τι δουλειά κάνετε;
Μπορεί κάποιος φίλος να ψάχνει για σας... να είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ή ...(1002 ή...) |
Απάντηση: Με τι ασχολείστε...Beracuda
Μα με τι άλλο?
Πληροφορική! (Το πώς εξηγείται τόσα μέλη divers να εστιάζουν στον τομέα αυτό, είναι ένα θέμα για διερεύνηση) :) Ξεκίνησα την ενασχόληση απο το...1984 με την εξειδίκευση σε συστήματα Bar Code, Mobile Computing, Industrial Automation etc. Click on: www.datalex.gr Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμος σε μέλη ή συναδέλφους "πληροφορικάριους" στείλτε μου ΡΜ. |
Απάντηση: Με τι ασχολείστε...
Είμαι Περιβαλλοντολόγος και εργάζομαι στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας.
Έχω λόξα :crazy: με τη θάλασσα και ως εκ τούτου η κατάδυση με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο σαν μέσο και πολύ λιγότερο σαν αυτοσκοπός. Δεν είναι όλοι οι δύτες πληροφορικάριοι.... Απλά εσείς περνάτε τις περισσότερες ώρες μπροστά στα pc!! :D |
Παράθεση:
Παράθεση:
Πόσο πιο διεστραμμένος μπορεί να είναι κανείς??? /GKAM :geia: |
Παράθεση:
Ε όχι, αυτό πια πιάνει τέρμα.... :p |
Παράθεση:
Τα σέβη μου, Νίκος Μπιρμπίλης - Ideal Systems, Bizerba Dept. Τους χαιρετισμούς μου στον Δημήτρη... |
Ξέχασα να 'πω και για μένα...
α. Ιδ. Υπάλληλος: Ideal Systems, product managment - πωλήσεις στο τμήμα εξοπλισμού retail και βιομηχανιών. Αντιπροσωπεία BIZERBA. β. Οικογενειακή επιχείρηση, πρακτορείο ασφα''λύσεων''. |
εγω ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και δουλευω σε κατασκευαστικη εταιρεια του χωρου που ασχολειτε με Δημοσια ( Μετρο, Τραμ. εργα ΔΕΗ κτλ ...) και μεγαλα ιδιωτικα εργα...
ειμαστε ενας ομιλος που αποτελειται απο διαφορες εταιρειες κατασκευαστικες και μη... στον ομιλο αυτον λοιπον , ειμαι και Διευθυνων συμβουλος μιας μικρης πλην ομως τιμιας εταιρειας πληροφορικης που εχουμε και ασχολειται κυριως με εφαρμογες χρησιμες για τον κατασκευαστικο χωρο.... αυτα..... |
Δύτης / Υποβρυχιες Εργασιες http://www.antzoulis.gr
|
Κι εγώ πληροφορικάριος. Εργάζομαι σαν DBA σε φορέα ασφάλισης εργαζομένων σε μεγάλη Τράπεζα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:29. |