![]() |
Happy Birthday Divebuddy!
:DΧρΟνΙα ΠοΛλα DiVeBuDdY!!!!!!!!!!!!!:D
Να ζήσεις Σταθούκο και χρόνια πολλά Μεγάλος να γίνεις, σπουδαίος DIRαααας (Πλακα κάνω, μη βαράτε. Για να έχει σχέση με την κατάδυση.....) |
Απάντηση: Happy Birthday Divebuddy!
Να τα εκατοστήσεις Divebuddy !!!
|
DiveBuddy τρελλαμενε.......
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστησεις...οτι επιθυμεις.................πολλες βουτιες :worship: - καλες δουλειες :worship: - υγεια και πολλα λεφτα :thumbup: !!!! :thumbup: Να εισαι παντα καλα φιλαρακο !!!! :2drunk: :2drunk: :2drunk: :2drunk: |
Χρόνια Πολλά και Καλά !!!
|
Πολλύχρωμος και εντοιχισμένος, με το καλό και βάτραχος...
κουάξ |
Happy Happy βρε very happy Birthday Στάθη :2drunk:
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: |
:2drunk: εβίβες κωπαίλια!
να 'στε όλοι καλα και να τσαλαβουτάτε με τρρρρεεεεεεεεελαααααααααα αααααααααα! απ' τα Χανια εγιάγυρα και επήρα Mares Proton μα δε κατέχω αν είναι DIR τα πλουμιστα του button ρωτώ τον έρμο έμπορα, κάνει για Dirιλίκια? κάλιο μου λέει αντράκι μου να σοντιράς τα φύκια... :geia::geia::geia::geia: |
Εγώ ήθελα να σου τα πω απο κοντά, αλλά την ημέρα προσπαθούσαμε να συνέλθουμε απο τις τσικουδιές του προηγούμενου βραδιού ...
Χρόννια Πολλά φίλε, να είσαι πάντα καλά!!! |
Παράθεση:
να δω πως θα αναντρανίσεις!!! :evil: Παράθεση:
|
Βρε για κοίτα που η ιστορία επαναλαμβάνεται! :D
Ευτυχώς που δεν πιάσαν οι πρώτες μου ευχές, θα το είχα μεγάλο βάρος! Χρόνια πολλά στης Γραμπούσας τα νερά!! :geia: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:56. |