![]() |
RED SEA - NORTH SAFARI LIVEABOARD
Πέρασαν 10 μέρες από τότε που γυρίσαμε από την Ερυθρά και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω....
Πολλά ευχαριστώ στον φίλο Γιώργο Δελβερούδη για την άψογη οργάνωση.:thumbup: Σήκωσα ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες στο ενυδρειακό φόρουμ http://www.openreef.gr/phpbb/index.php?f=47 για όποιον ενδιαφέρεται αλλά είναι πολύ μεγάλο για να το αντιγράψω και εδώ. Ελπίζω να με συγχωρείτε και να μην παραβιάζω κάποιον γραπτό ή άγραπτο νόμο....:confused: Ίσως θυμάστε ότι διατηρώ ένα τροπικό ενυδρείο θαλασσινού νερού ενάμιση τόννου και μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου την πρώτη αυτή φορά που βούτηξα στην Ερυθρά. :worship: Νάμαστε καλά και του χρόνου ! |
Απάντηση: RED SEA - NORTH SAFARI LIVEABOARD
θανο ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο "ερυθρα"????? γιατι λεω μηπως το σηκωσουμε και το κουβαλησουμε πιο κοντα!!!!
|
ειδικα αυτη η φωτο ειναι ολα τα λεφτα!!!!
![]() |
Ιδέα μου είναι ; ή πράγματι μας χαμογελάει ;
:) |
|
Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που το μοιράζομαι έστω και φωτογραφικά.
Τρομερή εμπειρία..... |
Μπράβο Θάνο, Super!!!
Το Shark & Yolanda στο Ras Mohammed είναι ένα από τα αγαπημένα μου sites. Τον Οκτώβρη σε μία βουτιά μας έκανε παρέα ένας silver tip 2.5-3m για 3 λεπτά και μετά στο τέλος ήρθε στην επιφάνεια να μας τσεκάρει ένας ξιφίας τεραστίων διαστάσεων. Πριν από 3 εβδομάδες έκανα και δύο 75άρες στο ίδιο σημείο... από 90 λεπτά η κάθε μία!! Μοναδικές! ΜΦΧ Α. |
Μπραβο παιδια.
Παντα τετοια, οι φωτογραφιες ειναι εξαιρετικες :worship: :worship: :worship: :worship: |
|
Σαν να ταξιδέψαμε μαζί σας !!!
Ευχαριστούμε :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:55. |