![]() |
Παρέα για κατάδυση...
Είμαι από Κύπρο, 25 χρονών, βρίσκομαι Αθήνα για σπουδές. Είμαι advance diver της Padi.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παιδιά που πηγαίνουν καταδύσεις σαββατοκύριακα και είναι από Αθήνα, και έχουν χώρο για ένα ακόμη άτομο. Thanks P.S. Δεν έχω τον εξοπλισμό μαζί μου αλλά φαντάζομαι υπάρχουν diving centers που θα μπορώ να ενοικάσω. |
Απάντηση: Παρέα για κατάδυση...
Καλωσόρισες Λάμπρο στο φόρουμ του Συλλόγου μας!
Αν και δεν έχουμε κάποια σταθερή συχνότητα υποβρύχιων συναντήσεων, κατά καιρούς διοργανώνονται διάφορες κοντινές ή μακρινές βουτιές στα περίχωρα της Αττικής. Μείνε μαζί μας και θα βρεθεί σίγουρα καποια καλή ευκαιρία για ομαδική βουτιά. Εντωμεταξύ, εφόσον είσαι Αθήνα, μπορείς να εκμεταλλευθείς και τις άλλες ευκαιρίες συναντήσεων που προσφέρονται από το Σύλλογο Τηθύς: είναι άλλωστε πολύ καλύτερο να ξεκινήσεις αρχικά με τη γνωριμία άλλων δυτών... οι βουτιές δε μπορούν παρά να ακολουθήσουν! Αν σε ενδιαφέρει, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο. Νομίζω ότι είναι μια άριστη ευκαιρία για τις πρώτες επαφές σου :geia: |
Ευχαριστώ πολύ! Θα δηλώσω συμμετοχή
|
Γεία σου Λάμπρο και καλωσόρισες. Οταν θα είσαι Κύπρο στείλε κανένα μύνημα να πάμε για καμιά κατάδυση.
|
Λάμπρο καλωσόρισες όταν είσαι Κύπρο επικοινώνησε με το ΜΑΝΤΑ η μαζί μου για καταδύσει:worship::worship::banghead:
|
Καλώς ήρθες Λάμπρο στο φόρουμ του Συλλόγου μας,
χαίρομαι που θέλεις να βρεις παρέα για βουτιά, χαίρομαι επίσης που δήλωσες συμμετοχή στην Παρουσίαση 11.2008: Πως λειτουργεί ο ρυθμιστής μας;. (σύντομα θα βγει ανακοίνωση) Χθες, κάναμε μια πολύ όμορφη βουτιά και αποφασίσαμε αν το επιτρέπει ο καιρός να πάμε ξανά την επόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος, είσαι ευπρόσδεκτος και θα χαρώ πολύ να βουτήξεις μαζί μας. |
Ευχαριστώ Μαντα και Λοιζο, θα επικοινωνήσουμε σίγουρα απο Κύπρο.
Χρίστο ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου, μετα χαράς έρχομαι...το πρόβλημα είναι ότι ο εξοπλισμός μου είναι Κύπρο...δεν έχω ούτε μαγιό! :) |
Φιλε μου , εγώ παο συχνά για κατάδυση με έναν φίλο μου από την Κύπρο ,που είναι και αυτός φοιτητής εδώ στην Αθηνα . Εάν θέλεις να έρθεις παρέα ,πάρε με τηλέφωνο .Σου στέλνω το κινητό μου με μήνυμα. Θα σε πάρουμε εμείς με το αυτοκίνητο και θα σου βρούμε εμείς εξοπλισμό .
Δες το προφίλ του φίλου μου http://www.facebook.com/inbox/?ref=m...?id=1520541119 :thumbup: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:22. |