![]() |
Ντοκυμαντέρ κ.α.
Έχετε υπόψη σας κάποια υπο-θαλάσσια ντοκυμαντέρ που να θεωρείτει must-see;
Τύπου δέλβε :D κυρίως... μουσική - εικόνες δλδ Έχω πετύχει κατα καιρούς απίστευτες παραγωγές, που πραγματικά χανόσουν να τις παρακολουθείς αλλά δεν είχα ποτέ συγκρατήσει ονόματα... Μήπως έχει κανείς ονόματα να προτείνει μπας και βρεθούν σε κανά on-line video club :rolleyes: ή ο Γιώργος να δώσει λινκ για αρχεία και όχι u-tube :) |
Απάντηση: Ντοκυμαντέρ κ.α.
Atlantis, Luc Besson
Deep Blue του BBC Eλάχιστα -if any at all- ντοκιμαντέρ, μέγιστα έργα τέχνης, απόλυτα must see!!!:worship: Θα πρότεινα και το Living Sea που παίχτηκε στο Πλανητάριο παλιότερα αλλά δε νομίζω ότι κυκλοφορεί σε συμβατικές κόπιες δυστυχώς.... |
αντρεα εχω απο ολα.....πες μου ποτε να βρεθουμε να μου δωσεις dvdια να σου γραψω οτι εχω....
υγ download σε κανονικο μεγεθος δεν παιζει..... |
:thumbup:
τo deep blue του BBC το βρήκα στο on-line video club ... Το άλλο το ψάχνω ακόμα.... Γιώργο thanx για την προθυμοποίηση ! Για τι μέγεθος μιλάς (επειδή ανέφερες δισκάκ-ια); Μήπως αν είναι σου φέρω κανά εξ. σκληρό, μη σε παιδεύω με καψίματα... Άντε πείτε και τπτ άλλα ! |
Τα κατέβασες από νετ? για δώσε πληροφορίες:)
|
επειδή μάλλον οι mods θα φωνάξουν...
you got pm ;) |
Η διακίνηση μέσω internet, υλικού που υπόκειται σε copyright και πνευματικά δικαιώματα είναι σαφώς παράνομη.
Το τι κάνει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, είναι δικό του θέμα αλλά σας θυμίζω ότι η δημοσίευση οποιαδήποτε σχετικής πληροφορίας είναι αντίθετη με τους όρους του forum μας. ΥΓ: Κανονικά ούτε η παραπάνω συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει δημόσια. |
εγώ για on-line video club έλεγα... :rolleyes:
απλώς για να μη θεωρηθεί διαφήμιση δεν ανέφερα ονόματα :rolleyes: ...παράνομα πράγματα ποτέ! :rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |