Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Οτιδήποτε άλλο... (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Ενυδρείο στο ντουμπάι (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3371)

gkiriakos 19-02-09 13:59

Ενυδρείο στο ντουμπάι

1 Συνημμένο(α)
Τελικά το ερώτημα είναι:
Εμείς είμαστε πίσω ? ή αυτοί είναι μπροστά?

Manta 19-02-09 14:53

Απάντηση: Ενυδρείο στο ντουμπάι

Οταν υπάρχει το παραδάκι κάνεις πολλά πράγματα :D

Εντυπωσιακό!!

geogeo 19-02-09 15:01

Εντυπωσιακό πράγματι!

Αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το εάν η επίδειξη νεο - πλούτου είναι δείγμα προόδου.

Αν τα μαμούθ ενυδρεία, τα ξενοδοχεία 165 αστέρων με χρυσές χέστρες και οι πίστες με τεχνητό χιόνι είναι το είδος προόδου που επιθυμεί κανείς, τότε πάσο :confused:

gkiriakos 19-02-09 15:37

Φίλε geogeo
Για τα 5στερα ξενοδοχεία που πουλάνε χλιδή σε νεόπλουτους συμφωνώ μαζί σου αλλά τα ενυδρεία είναι δείγμα πολιτισμού.
Αν δεν υπήρχε και το σκάι οι περισσότεροι έλληνες θα πίστευαν ότι οι καρχαρίες είναι αδυσώπητα τέρατα που καταβροχθίζουν ανθρώπους.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τέτοια έργα φέρνουν τους ανθρώπους κοντά στην φύση και την θάλασσα ενώ τα 5στερα τους απομακρύνουν επόμενος είναι 2 διαφορετικά πράγματα..

Apollon 19-02-09 18:29

1 Συνημμένο(α)
Γιατί; τα δικά μας ενυδρεία δε σας αρέσουνε;
Αλήθεια, τι έγινε, λειτουργεί ακόμη το ενυδρείο της Κρήτης;

MICHALIS 19-02-09 19:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gkiriakos (Μήνυμα 24007)
Αν δεν υπήρχε και το σκάι οι περισσότεροι έλληνες θα πίστευαν ότι οι καρχαρίες είναι αδυσώπητα τέρατα που καταβροχθίζουν ανθρώπους.

εξακολουθουν και το πιστευουν

emmy 21-02-09 12:55

Αν και το Ντουμπάι δεν είναι ο προορισμός που θα επέλεγα να επισκεφτώ, πριν λίγες ημέρες έτυχε να βρεθώ εκεί και μάλιστα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς (αυτό που φιλοξενεί το συγκεκριμένο ενυδρείο).

Παραδέχομαι ότι με εντυπωσίασε (όχι για την χλιδή του, αλλά σαν μέσο προβολής ενός φυσικού περιβάλλοντος).

Σε σκηνικό ''Χαμένης Ατλαντίδας'' (;) αυτό δεν με ξετρέλανε αλλά κάτι έπρεπε να υπάρχει σαν ντεκόρ μέσα στην δεξαμενή...) υπήρχαν πάρα πολλά διαφορετικά είδη ψαριών όπως σαλάχια, διαφορετικά είδη καρχαρία, ναπολεόν, ροφοειδή κλπ
Το πιο εντυπωσιακό ήταν ένας μικρός φαλαινοκαρχαρίας :eek: που βρισκόταν την περισσότερη ώρα ψηλά στην επιφάνεια!

(Έχω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές, αλλά είναι πολύ κακές σε ποιότητα :o ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 24-02-09 14:09

αυτο ειναι ειδηση!!!!! ειδε η εμμυ καρχαριες !!!

:D

(ισως το γεγονος οτι ηταν αποκλεισμενοι σε ενυδρειο να επαιξε το ρολο του!!!)

Έκτωρ 24-02-09 14:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gkiriakos (Μήνυμα 24007)
Φίλε geogeo
Για τα 5στερα ξενοδοχεία που πουλάνε χλιδή σε νεόπλουτους συμφωνώ μαζί σου αλλά τα ενυδρεία είναι δείγμα πολιτισμού.

Φίλε Γιώργο εγώ πιστέυω πως το τι θεωρεί ο καθένας μας πολιτισμό είναι σίγουρα σχετικό. Το να κάνουμε ενυδρεία και πίστες για σκι μέσα στην έρημο αρκετός κόσμος πιστεύει ότι δεν διαφέρει από τον κανιβαλισμό. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η Βαβυλώνα θα είναι η τελευταία.

emmy 24-02-09 16:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ (Μήνυμα 24156)
αυτο ειναι ειδηση!!!!! ειδε η εμμυ καρχαριες !!!

:D

(ισως το γεγονος οτι ηταν αποκλεισμενοι σε ενυδρειο να επαιξε το ρολο του!!!)

Τουλάχιστον την επόμενη φορά που θα ακούσει δύτης το όνομα μου δεν θα μου ξαναπεί (ελπίζω...) ''α, είσαι αυτή που όταν πάει με τον Δελβερούδη εκδρομή δεν βλέπουν καρχαρίες...'':crazy:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:02.