Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Συστηθείτε μας (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Γειά σας και από εμένα αν και λίγο καθυστερημένα (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3494)

Γιώργος Κεφαλάς 27-03-09 16:06

Γειά σας και από εμένα αν και λίγο καθυστερημένα

Καλως σας βρηκα.Σας συστηνομαι λιγο καθυστερημενα γιατι ειχα το νου μου μονο στο post με τον λαγοκεφαλο.Ειμαι ψαροκυνηγος και δεν εχω καμια απολυτως εμπειρια απο αυτονομη καταδυση(ισως να αποκτησω στο μελλον)Γραφτηκα στο δικο σας φορουμ-και διαγραφτηκα απο το greekdivers-γιατι βρισκω πλουσια και ενδιαφερουσα την ενοτητα "θαλασσιο περιβαλλον", και ταυτιζομαι με τις αποψεις σας!
Ειμαι 33 χρονων και κατοικω μονιμα-τα τελευταια 3 χρονια- στο Πορτο Ραφτη (καλυτερα κοντα στη θαλασσα και μακρια απο τη δουλεια).
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την φιλοξενια σας.
Γιώργος Κεφαλάς.

Έκτωρ 27-03-09 16:11

Απάντηση: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

Δυο φορές καλώς ήρθες τότε αφού δεν είσε αυτόνομος.:geia:

fivos 27-03-09 16:32

Καλώς μας ήρθες Γιώργο :)

Ίσως να φαίνεται λίγο περίεργη η αυτόνομη κατάδυση γι αυτούς που βουτάνε ελεύθερα (κουβαλάμε πολλά τσουμπλέκια πάνω μας) αλλά από τα δείγματα γραφής σου και τον ενθουσιασμό σου με το θαλάσσιο περιβάλλον πιστεύω πως πρέπει να τη δοκιμάσεις, θα σ' αρέσει ;)

Πολύ θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή στις συναντήσεις μας τις Τρίτες ή σε κάποια θαλασσινή μας εξόρμηση :geia:

Γιώργος Κεφαλάς 27-03-09 16:40

Πολυ ωραια.Δουλευω Νεα Σμυρνη οποτε με βολευει.Με την πρωτη ευκαιρια θα σας ερθω!:thumbup:
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 25438)
Καλώς μας ήρθες Γιώργο :)

Ίσως να φαίνεται λίγο περίεργη η αυτόνομη κατάδυση γι αυτούς που βουτάνε ελεύθερα (κουβαλάμε πολλά τσουμπλέκια πάνω μας) αλλά από τα δείγματα γραφής σου και τον ενθουσιασμό σου με το θαλάσσιο περιβάλλον πιστεύω πως πρέπει να τη δοκιμάσεις, θα σ' αρέσει ;)

Πολύ θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή στις συναντήσεις μας τις Τρίτες ή σε κάποια θαλασσινή μας εξόρμηση :geia:

Manta 27-03-09 17:13

Γειά σου Γιώργο και καλωσόρισες!

neokles 27-03-09 17:17

Καλωσόρισες και επισήμως!:geia:

geogeo 27-03-09 20:35

Απάντηση: Γειά σας και από εμένα αν και λίγο καθυστερημένα

Καλώς ήλθες Γιώργο :geia:

apeiranthos 27-03-09 21:35

Καλώς σε :geia:

scubageorge 30-03-09 00:28

:geia:

Physalia 31-03-09 12:31

Καλώς ήρθες Γιώργο!
Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ μαζί μας... είναι πολλά αυτά που έχουμε να μάθουμε από σένα....

Καλή συνέχεια! :)

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:57.